Replica PLDM: „Acuzațiile despre interceptarea ilegală a telefoanelor sunt false”

Partidul Liberal Democrat dezminte acuzațiile aduse de către liderul Partidului Democrat, Marian Lupu, privind interceptarea ilegală a convorbirilor telefonice. Președintele fracțiunii PLDM, Valeriu Streleț, spune că liberal-democrații nu cunosc conținutul convorbirilor telefonice purtate de Mihai Ghimpu, ci doar că acesta a fost contactat în seara zilei de 23 decembrie de către șeful Agenției „Moldsilva”, Ion Lupu, transmite UNIMEDIA.

Streleț precizează că în cadrul emisiunii televizare, deputatul PL, Valeriu Munteanu a vorbit despre necesitatea demiterii tuturor celor care într-un fel sau altul au fost implicați în tăinuirea incidentului de la vânătoare din Pădurea Domnească.
Replica PLDM: „Acuzațiile despre interceptarea ilegală a telefoanelor sunt false”
Valeriu Streleț, liderul fracțiunii PLDM (Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie)

Streleț a menționat că este de acord cu acest lucru și că se vehiculează inclusiv faptul că în seara zilei de 23 decembrie cunoștea despre această situație și Mihai Ghimpu.

Ulterior, în pauza dintre filmări, discuțiile au continuat despre cum poate fi demonstrat acest lucru. Valeriu Streleț precizează că a menționat atunci că poate fi verificat ușor dacă Mihai Ghimpu a fost telefonat în seara zilei de 23 decembrie de către șeful Agenției „Moldsilva”, Ion Lupu, solicitând de la operator, registrul apelurilor telefonice. PLDM precizează că nu cunoaște conținutul convorbirii telefonice.

„Este regretabil faptul că această discuție a fost transformată de către mercenarii de la PD și PL în speculații despre „interceptarea ilegală a convorbirilor telefonice”, se menționează într-un mesaj al formațiunii.

UNIMEDIA precizează că liderul PD, Marian Lupu, a sugerat că liberal-democrații interceptează telefoanele colegilor din AIE și că adună informații compromițătoare.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub