ora: 11:51, 25 ian 2013 6300
Autor: Cristina Buzovschi

Replica PLDM: „Acuzațiile despre interceptarea ilegală a telefoanelor sunt false”


Replica PLDM: „Acuzațiile despre interceptarea ilegală a telefoanelor sunt false”
Valeriu Streleț, liderul fracțiunii PLDM
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie
Partidul Liberal Democrat dezminte acuzațiile aduse de către liderul Partidului Democrat, Marian Lupu, privind interceptarea ilegală a convorbirilor telefonice. Președintele fracțiunii PLDM, Valeriu Streleț, spune că liberal-democrații nu cunosc conținutul convorbirilor telefonice purtate de Mihai Ghimpu, ci doar că acesta a fost contactat în seara zilei de 23 decembrie de către șeful Agenției „Moldsilva”, Ion Lupu, transmite UNIMEDIA.

Streleț precizează că în cadrul emisiunii televizare, deputatul PL, Valeriu Munteanu a vorbit despre necesitatea demiterii tuturor celor care într-un fel sau altul au fost implicați în tăinuirea incidentului de la vânătoare din Pădurea Domnească.

Streleț a menționat că este de acord cu acest lucru și că se vehiculează inclusiv faptul că în seara zilei de 23 decembrie cunoștea despre această situație și Mihai Ghimpu.

Ulterior, în pauza dintre filmări, discuțiile au continuat despre cum poate fi demonstrat acest lucru. Valeriu Streleț precizează că a menționat atunci că poate fi verificat ușor dacă Mihai Ghimpu a fost telefonat în seara zilei de 23 decembrie de către șeful Agenției „Moldsilva”, Ion Lupu, solicitând de la operator, registrul apelurilor telefonice. PLDM precizează că nu cunoaște conținutul convorbirii telefonice.

„Este regretabil faptul că această discuție a fost transformată de către mercenarii de la PD și PL în speculații despre „interceptarea ilegală a convorbirilor telefonice”, se menționează într-un mesaj al formațiunii.

UNIMEDIA precizează că liderul PD, Marian Lupu, a sugerat că liberal-democrații interceptează telefoanele colegilor din AIE și că adună informații compromițătoare.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +39 (45)
  PD numai stie ce sa inventeze si deja ataca dur colegii de Alianta.
  • +37 (43)
   si normal ca sunt inventii dea PD-ului, inveteaza si astia pentru a strica din imaginea altor, deaorece alor e deam stricata cu totlul din cauza ultimilor cauze, dar in deaosebi din cauza lui PLOHATNIUC care trebuie cit mai curind demis
   • +38 (44)
    Nu ma mira faptul ca cei din PL si PD imbla cu speculatii la adresa PLDM-ului. Am impresia ca acestia folosesc toate mijloacele pentru a discretdita imaginea PLDM-ului si de redictiona atentia publica de la problemacu demisia lui Plahotniuc.
    • +40 (44)
     Vin cu tot felul de acuzatii prostesti nefondate, numai ca sa-l apere pe Plohatniuc, vede cu totii foarte bine ce se intimpla in ultima perioada , Plahotniuc vrea sa puna mina pe tot , sa ne distruga tara sa fim manipulati, sa fim robii sai,ca sa-i marim imperiul.
     Daca a pus ochiul pe ceva numai scapa de el, inventeaza fel- de -fel nebunia numai ca sa acapareze sa ii apartina.
     Este o persoana foarte periculoasa , Voronin stie deja de asta pentru ca a fost injunghiat din spate de Ploha, singur ia permis sa se apropie de el si la urma ia facut asa ca a ramas Voronin si fara busuness si fara putere fara tot.
     Acum practic numai sta nimeni in cale inafara de PLDM si Vlad Filat, singurul care il poate opri pe Plohatniuc este Filat, caci Ghimpu de mult sa vindut, De dodon Godea , si o multime dea comunisti au fost cumparati de el, acum latra numai la comanda stapinului.
     Jos PD.
     Jos PLahotniuc.
     Jos LUpu.
     • +35 (41)
      Brutalitatea cu care șeful legislativului moldovean își apără colegul de partid stârnește o întrebare – cine este cu adevărat Vlad Plahotniuc? De ce este el atât de important încât Marian Lupu este gata să sacrifice nu numai funcția pe care o deține dar și alianța de guvernare în Republica Moldova? Răspunsul este unul relativ simplu – atât domnul Lupu cât și domnul Plahotniuc au fost personaje foarte înalte în ierarhia superioară a Partidului Comuniștilor din Republica Moldova, persoane care au avut cunoștințe directe sau indirecte de tainicele modalități de realizare ale unor fabuloase bogății. Ambii sunt legați de invizibile și secrete fire ce datează de pe vremea în care, la începutul mileniului doi al erei noastre, Marian Lupu ocupa o mică, dar importantă funcție, în cadrul Ministerului Economiei.
      • +24 (30)
       Plahotniuc & Co. practica toate posibilitatile pentru a se razbuna pe esecul pe care l-au suportat in ultimul timp. Se atirna de toate declaratiile PLDM-ului si le interpreteaza in modul lor care este detul de limitat si marginit.
       Aceasta se datoreaza faptului ca lui Plahotniuc nu-i place sa piarda, cu atit mai mult pirgiile la PG.
       • +6 (12)
        Cei de la PD si PL sint atit de obscuri si limitati incit birfele lor au un grad mare de stupiditate, chiar si pentru ei. Aberatiile lor intrec orice masura si se creeza impresia ca obsesia lor principala este compromiterea prim-ministrului si PLDM-ului, dar nu gasirea unor solutii pentru a trece de criza din alianta. Imi pare rau ca cei de la PD si PL nu isi dau seama de seriozitatea problemei create si continua sa danseze dupa cum le cinta Plahotniuc.
        • -18 (22)
         Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
         in ciuda faptului ca nu au facut nimic pentru tara , cei de
         la PD mai scot inca si birfe pentru ai critica pe uni care
         isi fac treaba destul de bine , ce e de spus o metoda pur
         mafiotica , nu ma mira chiar deloc activitatile PD-istilor
         • -18 (24)
          Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
          Da de unde ma, broastelor, stie strelet ce a vorbit ghimpu la mobil? A ghicit pe cafea sau e telepat?
          • +12 (18)
           Domnule Strelet, trebuie pusi la punct toti acesti netrebnici din PD!
           Ce-s cu acuzatiile estea fara temei? Ce-i cu atacul impotriva ministrului Usatii? Ce-i cu atacul impotriva domnului Recean? Plahotniuc se razbuna pentru ca i-a fost demisa papusa preferata-ZUBCO!
           Tot acest haos care a stapinit Republica Moldova se va termina cind va fi demis papusarul! El sta dupa toate crimele de rang inalt in tara! Demisia lui Plahotniuc si a tuturor slugilor, Lupu, Ghimpu, Sirbu, Godea!!! DEMISIA!
          • +1 (1)
           da bun epitet le-ai gasit!!!:)
           Chiar ca broastele verzi oracaesc peste tot!!!
           Ha-ha -ha!!1
        • +17 (23)
         Si nu ma mira faptul, cei din PD mereu inainteaza acuzatii fara temei. Sper ca vor fi trasi la raspundere, mai ales Lupu, pentru dezinformarea cetatenilor!
    • +36 (44)
     Ba mai mult... nu e exclus ca sa mai fim martorii la astfel de scenarii regizate de domnul Plahotniuc. Oare cit de jalnic si mizerabil trebuie sa fii ca sa arunci cu asa gunoi in colegii din Alianta. Deja e destul de limpede ca toate problemele si disfunctionalitatile din cadrul Aliantei sint generate de Plahotniuc si tot el este cel care stopeaza dezvoltarea RM in detrimentul atingerii scopurilor sale ,,nobile''.
   • +36 (42)
    PD-PL acum sunt gata sa intoarca orice vorba cu picioarele in sus, ei fac tot posibilul de a apara si ascunde faptele de ascundere a crime, si mai ales de demisia a celor care au facut aceasta ascundere, indeosebi de al apara pe Buda lor Plohatniuc
 • +34 (40)
  Plohotniuc acum credca shede si mai inventiaza ceva spectaculos ce lar tine la putere! sa mai scoata vrio minciuna ceva!
 • -32 (40)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Mai ziceti ca si Filat nu a stiut din prima zi despre incidentul de la Padurea Domnreasca impreuna cu MAI si Usatai... Chiar nu inteleg cum unii pot sa intoxice opinia publica cu asemenea oberatii
  • +33 (37)
   Mai zi ca
   Zubco nu a stiut nimik , si ca nu a tacut 2 saptamiini , nu a tainuit crima.
   • -23 (29)
    Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
    Da cine-i stie de ce au tacut? Au mai spus-o si altii ca multi au stiut. Dar s-a mai spus si despre faptul ca trebuia sa participe si Filat la vanatoare.
 • -31 (37)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  PLDM trebuie sa raspunda penal pentru interceptarile telefonice
 • -19 (27)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Este foarte urat ce face PLDM acum. Dar si faptul ca sunt mesaje de la oameni din sistemul poliţienesc, de la Ministerul Afacerilor Interne, că a fost dată comanda de sus, de la nivel de conducere a Guvernului, să caute, să sape, să râme, să facă tot posibilul ca să găsească compromat asupra colegilor lui Filat din AIE, iar dacă nu vor, să îl fabrice.
  • +18 (24)
   PD un partid plin de criminali, de mincinosi .
   Membri ai PD:
   1)Vlad Plahotniuc- e clar deja, cercetat penal in Anglia si Cipru.
   2) Marian Lupu- este cel care pe timpul comunistilor a fost presedintele parlamentului,iesit din echipa rosie in moment ce comunistii au pierdut alegerile. In prezent Lupu este presedinte de parlament, este clar ca acesta e cu puterea nu cu valorile si principiile.
   3) Boris Focsa(ministru al culturii)- iarna lui 2012 prins beat la volan, nu a primit nici amenda nici mustrare, acesta avind tupeul sa-si continuie activitatea.
   4)Valeriu Guma(deputat PD) - este condamnat la 4 ani privatiune de libertate In Romania. Deci este clar.
   5)iurie Bolboceanu- deputat PD, fost colaborator al politiei economice din Floresti, si-a cumparat functia pe timpul guvernului Braghis, din anii 2000 este implicat in business-ul laaaarg si murdar ale celorlalti colegi ai sai, in special al lui V.P.
   • +14 (18)
    Primarul din Bahmut membru PD implicat intr-o organizatie criminal si multi multi altii care au fost introdusi de catre Plohatniuc in sistema si nu sunt cunoscuti de catre cetateni dar detin functii inalte si activeaza in folosul lui Plohatniuc si al clanului sau.
   • -12 (18)
    Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
    Nu ai decat sa latri. Cum Filat-ra, asa toti PLDM-istii Latra
    • +5 (11)
     A latra e treaba voastra, Plahotniuc va transformat in niste catei lingai.
     • +1 (5)
      Iaca despre lingai, sa-ti seaca gura. Cei mai mari lizojopi sunt pzdelemuistii. Asta o stiu toti. Filea e cu fundul lustruit de farisei platiti special sa stea pe net ca voi, magarilor. Oamenii toata ziua sunt la lucru, iar voi, cu 20 de nume, stati toata ziua, pe net, facind senzatie ca suntei multi, dar de fapt toti stiu ca sunteti 1-2 broscoi.
 • +13 (15)
  Comentariul a fost șters de redacție.
  • -1 (5)
   Comentariul a fost șters de redacție.
 • -1 (7)
  sa intelegem ca Mihai Fiodorovic Ghimpu a stiut de acest caz si a tacut ca un kkt.:)))
 • +1 (5)
  .
  Pai asta nu-i nou,demult se stia ca astia umbla cu interceptatul.Se vede ca lui Filat si fLeanca le vine greu sa-si uite naravurile KGB-iste,adica ceea ce l-au invatat astia de la Lubianka :D
 • +1 (3)
  Dle Filat
  Liniştiţi-vă blogherii, jurnaliştii şi forumiştii!
  Nu procedaţi ca şi Roşca, atăcînd colegii din AIE - PL, Ghimpu, Chirtoacă
  Sau doriţi distrugerea AIE şi face coaliţie cu Voronin, Dodon, Formuzal, Şevciuc?
 • +1 (1)
  ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
  ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  “Replica PLDM: „Acuzațiile despre interceptarea ilegală a telefoanelor sunt false”
  ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  http://unimedia.info/stiri/replica-pldm-acuzatiile-despre-interceptarea-ilegala-a-telefoanelor-sunt-false-56621.html
  )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
 • +1 (1)
  ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
  ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  “Lupu sugerează că telefoanele politicienilor din AIE sunt interceptate la comanda lui Filat”
  ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  http://unimedia.info/stiri/lupu-sugereaza-ca-telefoanele-politicienilor-din-aie-sunt-interceptate-la-comanda-lui-filat-56599.html
  )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
 • +1 (1)
  ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
  ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  “(video) Filat a solicitat SIS-ului să investigheze cine și ale cui telefoane ascultă”
  ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  http://unimedia.info/stiri/video-filat-a-solicitat-sis-ului-sa-investigheze-cine-si-ale-cui-telefoane-asculta-56636.html
  )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
 • +1 (1)
  ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
  ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  “Comisia parlamentară de anchetă în cazul morţii lui Sorin Paciu: SIS ştia despre tragedie”
  ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  http://www.publika.md/comisia-parlamentara-de-ancheta-in-cazul-mortii-lui-sorin-paciu--sis-stia-despre-tragedie_1235131.html
  ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  • +1 (1)
   ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
   ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
   "Instituţiile statului nu iau în serios Comisia parlamentară care elucidează omorul lui Sorin Paciu"
   ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
   ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
   http://www.publika.md/institutiile-statului-nu-iau-in-serios-comisia-parlamentara-care-elucideaza-omorul-lui-sorin-paciu_1232471.html
   ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
   • +1 (1)
    ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
    ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
    “Persoanele implicate în incidentul din Pădurea Domnească vor fi audiate chiar la locul tragediei”
    ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
    ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    http://www.publika.md/persoanele-implicate-in-incidentul-din-padurea-domneasca-vor-fi-audiate-chiar-la-locul-tragediei_1223951.html
    ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA