ora: 12:00, 27 mar 2014 6489
Autor: Ana Sîrbu

Replica lui Dodon privind colajele cu declarațiile referitoare la Uniunea Vamală


Replica lui Dodon privind colajele cu declarațiile referitoare la Uniunea Vamală
Igor Dodon, președinte PSRM
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie

Declarațiile politicianului Igor Dodon de-a lungul timpului au devenit subiectul unui colaj video realizat de susținătorii unor partide aflate la guvernare. Aceștia au plasat pe YouTube un clip video cu declarațiile socialistului referitoare la Uniunea Vamală: una din 2011 și alta din 2013. 

Drept replică, Dodon a acuzat Partidul Democrat și Partidul Liberal Democrat că au început o campanie împotriva Partidului Socialiștilor. Potrivit lui, partidele de la guvernare s-au speriat de faptul că socialiștii vor intra în Parlament la următoarele alegeri parlamentare, transmite UNIMEDIA.

„PD-ul şi PLDM-ul au studiat sondajele lor interne şi au înţeles că socialiştii vor intra în Parlament şi vor decide formatul viitoarei guvernări. S-au speriat verzi-albaştrii. Acum presa lor de partid cu tot cu televiziunile afiliate şi blogerimea cumpărată a început o campanie împortiva mea şi a Partidului Socialiştilor”, a scris acesta pe apgina sa de Facebook.

De asemenea, acesta a precizat faptul că integrarea în Uniunea Vamală, părea greu de realizat pentru Moldova în anul 2011. „ Acest fapt a fost recunoscut şi de structurile UV de la Moscova. Dar în ultimii doi ani au fost modificate procedurile de aderare la Uniunea Vamală, există precedentul Armeniei (nu are frontiera cu UV) care a semnat foaia de parcurs in a. 2013, s-au produs schimbări importante de ordin geopolitic. Şi ceea ce ieri părea irealizabil, astăzi este foarte şi foarte real. Şi Moldova trebuie să profite de oportunitatea de a se integra în structurile Uniunii Vamale”, a adăugat el.

Potrivit lui Dodon, vectorul pro Uniunea Vamală înseamnă salvarea integrităţii teritoriale a Republicii Moldova.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +1 (13)
  Vedeta vendeta de-o prostie enciclopedica. Sa se rada in cap, ca sa dea mai bine la imagine. Cap de bizon. Sau sa se tunda ca hramul sau: Kim Jung-un.
  • +4 (14)
   dodosa puisor,,,dapui is cuvintele tale si in 2011 si 2013 ce te-ai suparat...pentru noi nu e o noutate ca tu esti un mare idiot...hai dute cu solutia pe la babutile de la tara si stringe semanturi pentru uniunea vamala...numai vezi sa nu patesti ca ianukovici...
   • -3 (13)
    da el ii scapat de realitate. are scleroza si nu intelege in ce lume traieste. iar la modul serios - MARE MIZERIE ESTE DODON!
    • -2 (12)
     apropo, partidul lui nu trece in parlament 100%. asta precis, garantat. daca el crede ca are sanse sa treaca in legislativ la urmatoarele alegeri, inseamna ca intr-adevar ii dus tare cu pluta. capatina sa cu totul nu gindeste.
     • -2 (14)
      Care sa treaca in parlament?
      Dinsul este un cadavru politic si mai departe de baia hotelului sau Prezident din afara Chisinaului nu va ajunge.
      Mai bine de acum sa-si caute ceva de lucru.
      Dinsul nici nu are macar capatina, el are doar o putulica in loc de cap.
      • -3 (13)
       Dodon cum nu s-ar apara acum oricum lumea a vazut cit e de fatarnic si mincinos. S-a zis cu acest politician.

       Sunt cetățean activ
       • +1 (13)
        Mda , prostia e mare la acest om.
        Ce mai are zice, si normal ca o sa inceapa a psune ca este atacat, nu mai stiu ce, asa l-a invatat Voronin, prin asa metode lucreaza comunistii si socialistii si Dodon crede ca toti sunt ca ei.
        Pe cind in realitate el are paranoie.
        • -2 (8)
         Avem plusurile concrete numai in integrarea Moldovei in UAE/UV. Aici eu il vad numai pe PSRM
         • -1 (1)
          Nostim Dodon, cu autoestimarile de crestere, el chiar nu reprezinta nimic, cu astfel de platforma. El incearca acum sa rupa din electoratul comunistilor, dar pentru cei din coalitie de guvernare nu reprezinta nici un pericol.
          • 0 (0)
           Sa mearga Dodoncik singur la Moscova ca sa poata trai in UV.
           Daca este asa bine in Uniunea Vamala de ce tai facut concedile in Uniunea Europena vanzatorule de dodon??????
      • -2 (6)
       Vasile, in parlamentul viitor trec numai PSRM, PLDM, PL si PSRM...
  • 0 (10)
   Cazul cu Armenia ne demonstrează că la moment este realizabilă ideia Uniunii Vamale. Armenia nu are hotare comune însă deja a semnat și a ales drumul spre UV. Bravo Dodon.
   • +3 (3)
    mai ales dupa ce rusia a spus ca o sa introduca armata daca armenia nu adera la uv, iaca de nevoie au aderat si ei la uv
 • -3 (17)
  Republica Moldova are un viitor numai in Uniunea Vamala!!!! In caz contrar ne asteapta dezmembrarea Tarii si disparitia ei ca stat!!! In Transnistria si Gagauzia va fi Rusia, iar restul Romania. Guvernantii trebuie sa se gandeasca ca nu numai ca Tara o vor distruge, dar si fara posturi vor ramanea. Noi suntem la Prag de Prapastie!!!
  • 0 (14)
   SKANN esti dus cu pluta baite. Daca vre-o data tara asta ajunge sa fie condusa de Dodon, vai de capul poporului.
   • 0 (0)
    Ai dreptate, poporul va diparea, si a ramane numai norod. GANDON si adeptii lui vor avea grija de asta.
 • +3 (15)
  DU-TE BA dodon in p.la,esti un mancurt ordinar imputit,tradator si o mizerie.Abia astept alegerile sa te vad in analele lor

  Sunt cetățean activ
 • +4 (12)
  Girueta politica.
 • +4 (10)
  el mai bine explica dece si-a schimbat parerea, nu sa indruge aiurea despre cei care au facut montajul- Uite asta e "NEPROFESIONALNO" :)
 • +5 (11)
  Ba, dondoane! Ce minti lume? Ia ce zic rusii treji la minte!
  В России же полная и уверенная СТАБИЛЬНОСТЬ!, МедвеПут - мелкомттрий решил мост хрустальный строить от ихнего крыльца и до нашего дворца, с машиной каросиновой! БАБЛОРАМА ПУТИНОМИКИ простатвать не может, ОНА ДОЛЖНА НЕПРЕРЫВНО ПИЛИТЬ! СРАНА СОСРЕДОТОЧИЛАСЬ! Международный Финансовый Центр! Новая Резервная Валюта - Рупель Осиновый Суверенныя!
  Подтянем завязки от кальсон и будем кушать картоху (израильскую, своя к весне погнила...)
  ВПЕРДЕ товарищи!
 • +1 (9)
  Dodon este un "geniu" politic. A dat o replica turaba :)))
  El singur nu stie ce vrea dar pretinde a fi politician serios care sa conduca tara.
 • +5 (11)
  Dodoane, ei uite că pe mine nimeni nu m-a plătit ca să-mi dau seama cât ești de bou.
  • +2 (2)
   De ce superi boul asemuindul cu animalul mincinos Dodon ????
 • -5 (11)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Dodon are dreptate și în acest sens este pe înțelese de ce și-a schimbat părerea. Faptul că nu avem frontieră comună cu Uniunea Vamală este deja un argument vechi și în acest sens putem aduce exemplul Armeniei care deja asemnat foaia de parcurs cu UV fără a avea frontieră comună.
 • +6 (10)
  Domnilor guvernanti: Arestatil odata si odata pe acest mancurt si tradator al R.Moldova.
 • +4 (6)
  skann IDIOTULE, iar ai apărut? Du-te nespălatule cu ideile tale, că tare mai puți. Ți-am zis: ești o amebă preistorică, deci, fără creier și nu mai scrie atît, că oricum ești un DEBIL din tabăra DODONILOR GANDONIȚI. Mergi singur în uniunea vomală și trăiește acolo pînă la sfîrșitul zilelor tale idioate!!!

  Sunt cetățean activ
 • -6 (8)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Ma mira doar faptul ca toti, unul ca unul, sustinatorii AIE, toti scriu comentarii cu cuvinte murdare, necezurate... Nimeni din ei nu pot duce o discutie civilizta. Probabil nu-i ajunge mintea...
  • +2 (2)
   asa ca Natashiiia voastra... Apropo,unde e ?
 • -3 (7)
  Esenta celor ce au fost spuse de Igor Dodon este clara pentru toti. iar cei ce nu o doresc sa inteleaga asa si o sa ramina cu ideea lor bolnava
  • +1 (1)
   Esenta e ca da din colt in colt. Cui in afara de el i se pare ca in momentul asta e mai atragatoare UV ca altadata? De fapt niciodata nu a fost mai putin interesanta si mai de evitat. Practic nu mai exista si pute a cadavru, dar noi sa ne integram in putereziciune, intinzandu-ne peste toata Ukraina ostila ei?
 • +4 (6)
  Spune Dodon,trage apa la Wc,da-ti doua palme si du-te inapoi la culcare!! A fost doar un cosmar....2015
 • +4 (6)
  Oi Gondon,oi pidarule...................
 • 0 (2)
  sa salvezi integritatea la ceva ce poate dinpotriva intra intr-o comunitate care ar scoate frontierele cu moldova de dupa prut ))) ! si a dat exemplul Armeniei ! ei bine si unde a ajuns Armenia acum ! aflinduse teoretic doar intr-o comunitate care nici nu exista inca ???? Dodon nu are nimic decit sa se inscrie la cetateniea Armeana ca o duce bine cu ei se pare si sa se bucure de UV in armeniea !!
 • +2 (4)
  Care Domnule Uniune vamala fara frontiere, peste Ucraina care au luat decizia de iesi din CSI, cinstit va spun, e timpit omul asta care in afar de RUBLE nu vede nimic sfint nici in Patrie nici in Neam, eu sunt convins 99% ca Acesti DOBITOCI nu vor accede in Parlamentul viitor. Spune mai bine de unde ai FURAT milioane de te-ai permis sa-ti cumper casa cu doua nivele, dar de vectorul nostru ne decidem noi singur unde e mai bine pentru tara.

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA