ora: 07:37, 14 oct 2014 6450

Renato Usatîi vede potențiali aliați doar în PCRM și PSRM


Renato Usatîi vede potențiali aliați doar în PCRM și PSRM
Renato Usatîi
Foto: UNIMEDIA/ Igor Vrabie

În eventualitatea unui scor bun în alegeri, ce i-ar permite să acceadă în Parlament, Renato Usatîi spune că ar fi de acord să formeze o majoritate parlamentară doar alături de Partidul Comuniștilor și Partidul Socialiștilor. 

Declarații în acest sens au fost făcute de Renato Usatîi în cadrul emisiunii „Politica” de la TV7, relatează UNIMEDIA.

„Exclud orice coaliție cu partidele conduse de Filat și Plahotniuc. Unicele partide cu care aș putea discuta după alegeri este Partidul Comuniștilor și Partidul Socialiștilor”, a declarat acesta.
 
Potrivit lui, în PCRM sunt multe persoane care nu sunt de acord că Voronin este în mâinile lui Plahotniuc. „Comuniștii îmi spun mie: „cum Voronin va începe să vorbească despre o coaliție cu PD, noi vom părăsi formațiunea, chiar dacă vom fi numiți trădători”. Eu azi cred că trebuie de făcut tot ce ne stă în puteri pentru a elibera PCRM de sub conducerea lui Voronin”, afirmă Renato Usatîi.
 
Precizăm că alegerile parlamentare ordinare vor avea loc pe 30 noiembrie. Până în prezent, în cursa electorală au fost înregistrați 16 concurenți - 15 partide și un bloc electoral.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +5 (15)
  Pentru mine Usatii, Voronin si Dodon sunt o apa si un pamint. Niste tradatori si minciunosi, care promoveaza interesele unui alt stat si habar nu au de Moldova.
  • +3 (13)
   Pe toti trei se poate de numit ca niste curve politice.
   Cat despre o posibila intelegere intre comunisti si Plahotniuc...eu cred ca sunt niste zvonuri bune doar pentru ziarele de bulevard, pentru presa galbena care traieste doar din minciuni.
   • -2 (10)
    plaha nu odata a confirmat si reconfirmat aspiratiile sale europene. si daca intr-adevar vroia asa de tare sa aiba o intelegere cu comunistii, apoi putea inca in 2010 sa se inteleaga cu ei si gata. mai degraba ca sunt niste minciuni nascocite asa din senin.

    Sunt cetățean activ
    • +1 (9)
     Voronin in mana lui Plaha cind acesta din urma a spus clar odata ca-i va distruge pe comunisti...sa o lase mai moale Usatii cu scenariile sale.
     Am privit aseara emisiunea cu porcina aceasta..ce pot sa spun? Omul acesta nu are idee pe ce planeta traieste.
     • -1 (9)
      Pai nu pot intelege , Usatic vrea cu comunistii sau dor pe Vorronin il vrea :D
      Eu cred ca in primul rind pe dinsu nimeni n-o sa-l verea, pentru ca artistii pleaca da oamenii tot cu sapa in mina ramin si nu-s mai satui de cit cum erau...

      Sunt cetățean activ
      • 0 (8)
       Nu mai cred ca PCRM-ul o sa mai aiba succesul cel de dindva... si dupa alegeri o sa fuga toti de acolo in toate partile.
       Da din Voronin... la ce bun mai trebuie el ? Chiar Crede Usatii ca el mia poate face ceva si PD-ul ar avea nevoie de dinsu? Hai sa fim seriosi
       • 0 (8)
        Voronin are grave probleme de sanatate. El a vorbi normal nu poate si mai are tupeul dumnealui sa ne vorbeasca ca se va reintoarce la puetere si va relansa economia..imi este interesant cum o va face, cum va atrage investitii straine in tara, daca nimeni din afara nu-l vede cu ochi buni. Nici macar Lucasenko in recenta sa vizita de la Chisinau nu a vrut sa se intilneasca cu dumnealui.
        • +1 (9)
         Cine stie, poate sa faca ci cu PD, ca oricum Usatii este proiectul lui Plahotniuc, si PCRM la fel ii constrolat de Plahis,
         dar asta in cazul in care va intra in parlament si unii si altii, dar cam slabe sanse!
         • -1 (3)
          prostii sunt toate vorbele acestea precum usatii este finantat de plaha, sau ca acesta din urma il controleaza pe voronin si ca acestea doi, dupa alegeri, se vor uni.
          o prostie aruncata in mediul online pentru a discredita pd-ul, care are popularitate tot mai mare in ultimul timp, iar cuiva acesta lucru deloc nu-i convine.
          • -1 (1)
           Adica Plahotniuc, care nu odata a spus ca va lupta contra PCRM-ul si al lui Voronin, dupa alegeri se va uni cu el!
           Este o prostie mare sa spui astfel de lucruri. Chiar si ultima data cind a iesit in public a reiterat ca este pro-european si va pune umarul si in continuare pentru a apropia Moldova de UE.
          • 0 (2)
           Sa vedem deja, si in 2010 nu prea lupta impotriva lor, cit pe ce era sa faca alianta cu ei, l-a mai oprit credca Interpolul si UE!
       • -2 (8)
        Plaha si Voronin parteneriat ? Nu stiu de astea, n-am nu prea imi vine a crede...
        Aici deja merg principiile a 2 partide care mai tot timpul se rodeau unuii pe altii ...
       • +2 (4)
        N-are nevoie Plaha de Voronin, ci de votul matahalelor de pe lista PCRM. E clar sau nu?
        De ce Voronin să-i ofere voturile lui Plaha? Fiindcă Plaha administrează companiile, în care Voronin are cotă parte şi e dependent de banii, pe care i-a agonisit din 2000 încoace.
  • -6 (6)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Bravo! A mai rămas să-i pomeneşti şi pe românaşi cu solii lor pe pămînt moldovenesc.
   • +4 (4)
    pularim-dgondon-JohnDauer Николаевич...misiunea voastră este de a ne aduce aici: http://auto.mail.ru/article/52492-deficit_topliva_v_sibiri_zakryvayutsya_azs/ , însă nu e chear cum vreţi voi, mai sunt de acei care aşteptă după colţ suta de grame ca peste 4 ani să se mai înfrupte cu o sută-dar ei sunt cîţivai nebuni fătaţi de voronin şi aduşi în acestă stare, cînd nu pot analiza...restul lumii au înţeles viklenia putinească - şi încetişor veţi merge la gunoi, cu părere de rău nu în puşcării pe viaţă, precum o meritaţi.
 • +2 (6)
  opa porcul la tribuna:)
 • +2 (4)
  -COALÍȚIE s.f. Alianță dintre două sau mai multe state, grupări politice etc., făcută în vederea unei acțiuni comune. ◊ Guvern de coaliție = guvern la care participă mai multe partide sau fracțiuni politice. [Pron. co-a-, gen.-iei. / cf. fr. coalition < lat. coalitus – unit].
  si de ce puneti la indoeala o psibila alianta intre PLDM-PCRM,PDM-PLDM-PCRM, PCRM-PSRM-PDM??? si alte variante?
  Doar au coalizat diferite state cu diferite regimuei in al doilea razboi???
  In politica sunt numai interese si nimic personal.Ca nu vine PLDM sau PCRM sau PDM,PL,PLR,PSRM sa-ti bage in buzunar.Vin toti cu un singur scop:
  -sa-ti scoata din buzunar si ultimul banut.Ca doar,Moldoveni suntem si la moldoveni,mintea permanent e pe ospete.
  Nici Igori si Natalita nu sunt departe de acest papagal de Falesti!
 • -2 (8)
  integrarea europeana ne va face fericiti,vom intra in familia celor mai dezvoltati,cred in Europa,de comunism si socialism se va alege praful mai devreme sau mai tirziu
  • 0 (6)
   În Europa predomină modelul socialist, chiar dacă e combinat cu capitalizmul. Integrare pentru Republica Moldova nu va fi, iar la moment nici benificii nu avem, chiar dacă ne integrăm de azi.
 • +2 (4)
  Nu esti John ci mi degraba Ivan. E vremea sa dispari

  Sunt cetățean activ
 • +3 (3)
  pularim-dgondon-JohnDauer Николаевич...misiunea voastră este de a ne aduce aici: http://auto.mail.ru/article/52492-deficit_topliva_v_sibiri_zakryvayutsya_azs/ , însă nu e chear cum vreţi voi, mai sunt de acei care aşteptă după colţ suta de grame ca peste 4 ani să se mai înfrupte cu o sută-dar ei sunt cîţivai nebuni fătaţi de voronin şi aduşi în acestă stare, cînd nu pot analiza...restul lumii au înţeles viklenia putinească - şi încetişor veţi merge la gunoi, cu părere de rău nu în puşcării pe viaţă, precum o meritaţi.
 • 0 (6)
  Inca un descreerat, care tinde sa ne conduca Tara!
  Ba, Urinatii, ba si tiganii au multi bani, poate mai multi ca tine, dar nu se catara sa conduca pe cineva. Sunt mai destepti !
 • +3 (3)
  Nu am nici cea mai mica indoiala ca Usatii trebuie neaparat sa se alieze cu Voronin si Dodon. La puscarie.
 • +2 (2)
  La noi tot e posibil! Doar a condus Parlamentul RM,"baba Jenea! Cea cu "gzili"(газыли)Ce rusine am mai tras! Rosesc pina acuma cind imi amintesc prin ce a trecut acest pamint romanesc!
  Avem nevoe urgent de vr-o citiva Jandarmi de peste Prut! Dar de cei de pina la raboi.Atunci nu mai apar voronin,dodoni,usatii si.a!
 • +2 (2)
  Aista se vede deja in parlament? Sau se aliaza cu PCRM si PSRM la bautura?
 • -3 (3)
  pentru PSRM, numai cu ei Moldova poate avea un viitor demn. Lasa sa se coboare de pe fotolii rapanosii astia de PLDM, PCRM......

  Sunt cetățean activ
  • +1 (3)
   "... Moldova poate avea un viitor demn" ?
   Fatuco, cu cine Moldova poate avea un viitor demn? Cu Zina-carabina, cu dondown, cu broscoiul asta de urinatii?
   Se vede ca ai luat-o hoisa prin popusoaie...
 • +2 (2)
  anna, da tu nu vrei sa cobori oleaca?
 • 0 (0)
  STRASNIC , CE SE FACE PE BANI SI MINCIUNI,UNDE SA MAI VAZUT ASA PROSTII,NUMAI IN MOLDOVA ,IMI PARE RAU DE CEI CARE INTRADEVAR AU STAT, AU ASTEPTAT ORE INTREGI, AU MERS KM MULTI SI DEGEABA!!! JOS CORUPTIA!!! SPERANTA MOARE ULTIMA,FRATILOR!!!

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA