Renato Usatîi și-a tras site: „Trebuie de mers înainte!”

Controversatul om de afaceri, Renato Usatîi și-a deschis o pagină web - ru1.md, prin intermediul căreia intenționează să „mențină legătura cu cei care au nevoie de ajutorul său”, după cum scrie chiar el pe o rețea de socializare, relatează UNIMEDIA.
 
Pagina web a fost lansată la finele lunii august și are motto-ul: „Trebuie de mers înainte!”.
Renato Usatîi și-a tras site: „Trebuie de mers înainte!”
Renato Usatîi (Foto: ru1.md)

„Mai mulţi oameni îmi trimit mesaje, scrisori sau apeluri prin care solicită ajutor. De regulă o făceau prin intermediul cunoscuţilor, rudelor, sau prin reţele de socializare. Acum oamenii o să aibă posibilitatea să-mi scrie direct mie. Promit că o să citesc toate mesajele şi o să răspund la ele dacă va fi necesar”, a declarat Renato Usatîi pentru ziarul „Adevărul”.

Pe site pot fi vizualizate ultimele apariții în presă ale omului de afaceri, biografia acestuia, datele de contact, dar și o rubrică specială unde vizitatorii pot lăsa mesaje.

UNIMEDIA amintește că Rento Usatîi a apărut în spațiul public după scandalul de la UniversalBank din 2011 și relațiile încurcate ale acestuia cu Gherman Gorbunțov. De câteva luni, Usatîi se promovează activ, participând la multe acțiuni de caritate. Recent, acesta a organizat un concert de zile mari la Fălești, unde au participat vedete cunoscute din Rusia. Ulterior, omul de afaceri a adus vedete, la fel din Federația Rusă, într-un club din Capitală.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub