ora: 07:35, 02 sep 2013 7972
Autor: Cristina Buzovschi

Renato Usatîi și-a tras site: „Trebuie de mers înainte!”


Renato Usatîi și-a tras site: „Trebuie de mers înainte!”
Renato Usatîi
Foto: ru1.md
Controversatul om de afaceri, Renato Usatîi și-a deschis o pagină web - ru1.md, prin intermediul căreia intenționează să „mențină legătura cu cei care au nevoie de ajutorul său”, după cum scrie chiar el pe o rețea de socializare, relatează UNIMEDIA.
 
Pagina web a fost lansată la finele lunii august și are motto-ul: „Trebuie de mers înainte!”.

„Mai mulţi oameni îmi trimit mesaje, scrisori sau apeluri prin care solicită ajutor. De regulă o făceau prin intermediul cunoscuţilor, rudelor, sau prin reţele de socializare. Acum oamenii o să aibă posibilitatea să-mi scrie direct mie. Promit că o să citesc toate mesajele şi o să răspund la ele dacă va fi necesar”, a declarat Renato Usatîi pentru ziarul „Adevărul”.

Pe site pot fi vizualizate ultimele apariții în presă ale omului de afaceri, biografia acestuia, datele de contact, dar și o rubrică specială unde vizitatorii pot lăsa mesaje.

UNIMEDIA amintește că Rento Usatîi a apărut în spațiul public după scandalul de la UniversalBank din 2011 și relațiile încurcate ale acestuia cu Gherman Gorbunțov. De câteva luni, Usatîi se promovează activ, participând la multe acțiuni de caritate. Recent, acesta a organizat un concert de zile mari la Fălești, unde au participat vedete cunoscute din Rusia. Ulterior, omul de afaceri a adus vedete, la fel din Federația Rusă, într-un club din Capitală.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +4 (6)
  Comentariul a fost șters de redacție.
  • +3 (5)
   Comentariul a fost șters de redacție.
   • +2 (4)
    Comentariul a fost șters de redacție.
    • +2 (2)
     Animalele au furat bani si sau inbogatit pe seama scirbei altora de a ajuns la 34 de ani sa nu mai stie ce sa faca cu ei, si acuma se dau mari filantropi, sa nu credeti ca astfel scapati de pacatele si crimele facute!
 • -2 (2)
  PETITIA - Schimbarea Imnului National al R.Moldova
  http://www.yousign.org/ro/zqvCb
  • +4 (4)
   Initiativa organizatã de "Patriotii Moldovei" Citat: "Всем известный, “Limba noastra”, отличная ода языка, можно сказать молитва нашего родного языка." :-) scris in rusã, cât tupeu! Un Mancurt fãrã demnitate a visat noaptea cã poate fi de folos tãrii sale mumã Rusia si a hotarât sã facã o initiativã de distrugere a ceva ce nu-i stã pe limbã si anume limba românã!!! Citat tipic rusofonilor: "Наверняка вы задумались почему я пишу на русском. Во первых - мне легче выражаться на русском (но и румынский я знаю хорошо), во вторых - думаю что не важно на каком языке к вам обращаюсь, главное что б послание было от души, в третьих – как это прискорбно не звучит, но в нашей стране русский…
 • +3 (3)
  http://www.crimerussia.ru/contractkillings/61920-moldavskij-bankir-renat-usatyj-okazalsya-ispolnitelem-zhelanij-krovavoj-bandy-solntsevskikh-ekslyuziv.html
  • +2 (2)
   mai este si prelungire la cine este adevaratul om de binefaceri: http://crimerussia.ru/gromkie-dela/64612-paradoks-chelovecheskoj-dvulichnosti-solntsevskij-bratok-renat-usatyj-prichastnyj-k-krovavym-prestupleniyam-zapustil-mashinu-dobra.html
 • -1 (1)
  ...din bine bine se face! Sa dea Domnul sa fie mai multi asa ca el si sa ajute pe cei ce au nevoie!... Bravo!

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA