Renato Usatîi și-a găsit denumire pentru partid

Renato Usatîi, apărut în spațiul public recent, a anunțat că depune azi la Ministerul Justiției actele pentru ca să-și înregistreze un partid, informează UNIMEDIA. 

Renato Usatîi și-a găsit denumire pentru partid
Renato Usatîi (Foto: via Facebook)

„Cu două săptămâni în urmă, în unul dintre interviuri, am spus că vom numi formațiunea "Partidul Victoriei". În aceeași zi, acei care conduc țara, au furat această denumire. M-am gândit mult cum să numim un partid care va uni întreaga țară, îi va uni pe acei de la care a fost furată patria, viitorul și libertatea. Și iată care este denumirea cu care vom întoarce tot ce ne-a fost furat - "Наша Партия" sau "Partidul Nostru"”, se spune în declarația lui Usatîi. 

UNIMEDIA amintește că Renato Usatîi a apărut în spațiul public după scandalul de la UniversalBank din 2011 și relațiile încurcate ale acestuia cu Gherman Gorbunțov. Începând cu 2013, Usatîi se promovează activ, participând la multe acțiuni de caritate. În vara 2013, Usatîi a organizat un concert de zile mari la Fălești, unde au participat vedete cunoscute din Rusia. Ulterior, omul de afaceri a adus vedete din show-bizz-ul rusesc într-un club din Capitală.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub