ora: 11:03, 21 feb 2014 9077

Renato Usatîi și-a găsit denumire pentru partid


Renato Usatîi și-a găsit denumire pentru partid
Renato Usatîi
Foto: via Facebook

Renato Usatîi, apărut în spațiul public recent, a anunțat că depune azi la Ministerul Justiției actele pentru ca să-și înregistreze un partid, informează UNIMEDIA. 

„Cu două săptămâni în urmă, în unul dintre interviuri, am spus că vom numi formațiunea "Partidul Victoriei". În aceeași zi, acei care conduc țara, au furat această denumire. M-am gândit mult cum să numim un partid care va uni întreaga țară, îi va uni pe acei de la care a fost furată patria, viitorul și libertatea. Și iată care este denumirea cu care vom întoarce tot ce ne-a fost furat - "Наша Партия" sau "Partidul Nostru"”, se spune în declarația lui Usatîi. 

UNIMEDIA amintește că Renato Usatîi a apărut în spațiul public după scandalul de la UniversalBank din 2011 și relațiile încurcate ale acestuia cu Gherman Gorbunțov. Începând cu 2013, Usatîi se promovează activ, participând la multe acțiuni de caritate. În vara 2013, Usatîi a organizat un concert de zile mari la Fălești, unde au participat vedete cunoscute din Rusia. Ulterior, omul de afaceri a adus vedete din show-bizz-ul rusesc într-un club din Capitală.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +9 (9)
  http://lb.ua/news/2014/02/20/256302_rossiyskie_smi_obyavili_zahvate.html Kremlinul sta in spatele violentelor de la Kiev!
  • +9 (9)
   da toti hoti si banditi isi fac partide ,piped inca si victoria
   • +4 (10)
    Mda, deja si toti vagabonzii si banditii isi fac partide, da ce bani nu-s daca furi bine??
    Renatic i se pare ca daca a facut un piar de doi bani cu invinuiri fara dovezi, s-au daca a facut declaratii inca din toamna ca,, eu , o sa rezolv problema cu embargoul, ca peste 2 zile o sa ducem din nou vin in Rusia" dar si pina in prezent nu s-a ntimplat acest lucru , o sa aiba toata sutinerea poporului, mai dutemai baiete acasa , scrie pe youtube , renat usatii si mai priveste video in care te dai de gol cu schemele tale mafiotice , dar sa te duci acasa in Rusia ca acolo tii locul, patriotul care vorbeste in alta limba , nu in limba de stat.
    • +6 (12)
     Individul asta trebuie sa stea dupa gratii , dar nu partide sa formeze, chiar nu e clar ca este un om al Rusiei , un individ de-a lui Putin???
     Sa raspunda mai intii pentru faptele sale, si de unde are atitea bani.
     • +1 (7)
      Cita obraznicie, atita o furat tara asta, , a pus mina pe banci. afaceri prin scheme banditiste o imblat cu santajul , si acum el lupta pentru Republica Moldova??
      Patriotul care locuieste in Rusia , vorbeste in limba rusa??
      Frumos de tot, macar sa nu-l faca pe desteptul prin declaratiile sale, de parca ar fi cel mai cinstit om de pe pamint.
  • +5 (5)
   AM O ALTA PROPUNERE, CE AR FI SA SE NUMEASCA "PARTIDUL HOTILOR"? SAU AL BANDITILOR?ASTFEL CINE VA VOTA CU EI NU VOR FI DEZORIENTATI,CACI ESTE CLA CINE SUNT ACESTI 'NASI"!!!
   • +4 (4)
    Da, ai dreptate:"Партия жуликов и воров", numai de tradus in romana.
 • +9 (11)
  Partidul lui Usatii-Pidar,trebue sa se numeasca,,Mama mea e Prostitutca,,..sia facut partid huesosul.....a dat la unul o 1000 de lei la altul ca sa-si faca reclama si hai sa facem partid.dar cum face conducerea noastra in privinta acestui pidaras,el doar a finantat referendumul de la risurile de gagauji,undei dosarul penal?........
 • +11 (11)
  Partidul SPIONILOR FSB - este denumirea reala
 • +5 (5)
  A mai ramas si Maia Laguna sa isi face partid si gata


  Sunt cetățean activ
 • +5 (5)
  Un partid care va promova interesele separatiste, rusesti, numai nu ale moldovenilor.
 • 0 (0)
  Totul e posibil la Moldova!
 • -1 (1)
  asta e drugan cu Plahotniuc, fix din asa aluat e facut si asta, si asa nu putem scapa de un papusar de la guvernare ... oligarhi si mafie la putere ? nu mersi gata de ajuns... ca plinge puscaria dupa ei, lasa sasi mai cumpere vreo 13 Rolls Royce si sa le priveasca o zi intreaga ...
  • +1 (1)
   Cum poti tu sal pui alaturi pe asa vâkidâș cu un patriot care a scos tara din haosul bolsevic?
   Banii care ii face, nui duce in Moskva, da ii pune in economie. Eu singur il stimez, pentru aceea ca, unde nu pune mana, se afisaza numai in limba romana, ceea ce rar se intalneste in inet.
   Trebuie sa fii un rus, ca sa stii cu ce ura se atarna ei la asta. Daca esti cu ei - vpered, daca nu, mai tineti caii, ca orice ura fata de oamenii mai prosperi, de origine bastinasa ii intareste pe vrajmasii tarii noastre.
 • +1 (1)
  Partid formam dar trebue sa cautam membri.Nui nimic cit sunt bani tradatori se vor gasi. Cerintele sunt minimes, sa-ti vinzi tara si neamul Rusiei, intermidiar va fi Usatii.Nu retraiti bani Moscova are asa ca va veti ridica banii regulat.
 • 0 (0)
  a mai aparut un cult al personalitatii

  Sunt cetățean activ
 • -1 (3)
  O veste FOARTE BUNA..
  Usatii e pe esechierul de stanga... Cu cat mai multi levie... cu atat mai dispersati si cu atat mai putine procente per partid...
  Go renato... itzi doresc si tie si lui dodo cate 5 % la alegeri - SUCCES
 • +1 (1)
  BA POTLOGARULE DE USATII ichide ritul porcule pro rus guitai si guitai ,prostalanule,harry poter ,mars in svinleandia ta, rasha-parasha acolo tii locul intre toti porcii fratii tai
 • 0 (0)
  Oi, Hrenat Uscat..numai tu lipseai in politica autohtona....Tuna si ii aduna !
  Tudor.

  Sunt cetățean activ

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA