Renato Usatîi își adună azi adepții în fața Curții de Apel

Renato Usatîi anunță mobilizarea adepților pe 30 iunie în fața Curții de Apel, unde se va examina contestația deciziei Ministerului Justiției de a refuza  schimbarea denumirii Partidului Popular Republican în „Partidul Nostru” și alegerea lui Usatîi în calitate de lider al formațiunii, informează UNIMEDIA. 

Renato Usatîi își adună azi adepții în fața Curții de Apel
Renato Usatîi (Foto: captură video)

Potrivit unei postări de pe facebook a lui Usatîi, „autoritățile vor încerca să tergiverseze și de această dată examinarea cauzei și să obstrucționeze prin orice metodă existentă actul justiției.”

Potrivit acestora, „în ședința de luni se va cere recuzarea judecătorului". "Un alt scenariu este îmbolnăvirea subită a acestuia sau a avocatului care data trecută a găsit alt motiv de amînare, scopul fiind tergiversarea la maximum al procesului de judecată, pentru a nu admite formațiunea lui Renato Usatîi la alegerile Parlamentare din noiembrie curent”, se mai spune în mesaj.

Pub

Amintim că, pe 10 iunie, milionarul din Fălești a primit răspuns de la minister prin care i-a fost refuzată cererea. Ministerul Justiției a motivat răspunsul în felul următor: „Nu a fost respectată procedura de convocare a Congresului”.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI