ora: 14:42, 06 oct 2014 15515
Autor: Cristina Buzovschi

Renato Usatîi: Campania electorală pentru mine s-a încheiat!


Renato Usatîi: Campania electorală pentru mine s-a încheiat!
Renato Usatîi
Foto: UNIMEDIA
Campania electorală pentru Renato Usatîi s-a încheiat. Cel puțin din punct de vedere financiar. Acesta declară că nu intenționează să cheltuie alți bani pentru a se promova și că nu va mai organiza concerte sau participa la acte de caritate.
 
Declarații în acest sens au fost făcute de Renato Usatîi după depunerea dosarului de înregistrare a listei electorale a Partidului „Patria”, cu care se avântă în cursa electorală, transmite UNIMEDIA.

 

„Fondul nostru electoral va fi cu mult mai mic ca la alte partide. Toți cred că Renato Usatîi va cheltui acum mulți bani în cadrul campaniei electorale. Până acum, eu i-am ajutat pe oameni, am organizat careva evenimente. Să spun așa, campanie mea electorală s-a încheiat din punct de vedere financiar”, a declarat Renato Usatîi.
 
Acesta a declarat că va „întrerupe pomenele” deoarece riscă „să fie scos din alegeri”. Totodată, acesta a făcut public numele primelor persoane din lista electorală și a explicat cum a ajuns în ea Grigore Petrenco.
 
„Ne cunoaștem foarte bine, ne cunoaștem de mulți ani. Cu dl Petrenco avem aceleași idei. Mie mi-a plăcut de el deoarece în comparație cu alți deputați PCRM nu a avut frică să-i spună dlui Voronin ce crede, să vorbească deschis despre relațiile acestuia cu Plahotniuc. Eu l-am întrebat: „Grișa, mergi cu noi la război?”. În urma unei discuții am ajuns la așa o decizie”, a menționat sursa citată.
 
Usatîi a mai declarat că alți patru actuali deputați PLDM au venit cu propunerea de a merge cu el pe aceeași listă, dar a refuzat să dea nume. „A fost o surpriză pentru mine. Nu am luat o decizie și de aceea cred că nu este corect să numesc aceste persoane”, a spus acesta.
 
Iată primii 20 de candidați din lista condusă de Usatîi. Doar pe locul 2, 7 și 15 sunt reprezentanți ai Partidului „Patria”:
 
1. Renato Usatîi va fi primul 
2. Emilian Ciobu
3. Elena Grițco
4. Grigore Petrenco
5. Valentin Vizant
6. Nicolae Țîpovici
7. Igor Tuleanțev
8. Natalia Grigorișina
9. Igor Șeremet
10. Iurii Nedoseichin
11. Igor Patrașcu
12. Alexandr Atamenenco
13. Nina Cereteu
14. Elena Panuș
15. Veaceslav Hojmichi
16. Oleg Petrachi
17. Ion Osoianu
18. Eduard Pleșca
19. Andrian Bogdan
20. Lilian Cașu

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +3 (15)
  The end of Patria
  • +5 (15)
   Mai precis , concertele s-au terminat , balurile se termina , a inteles domnul ca o sa mai cheltuie citeva milioane , dar in Parlament oricum nu intra!
   • +3 (7)
    Pentru Usatii in general s-a terminat cariera politica, odata ce a venit Petrenco pe liste, cum spunea si Marian lupu, ca regreta ca Voronin l-a alungat pe Petrenco din formatiune, caci acesta de fapt reprezenta un mecanism de autodistrugere a formatiunii de pe urma careia avea d ecistigat PDM-ul la care se refugiau fostii simpatizanti si membri PCRM.

    Sunt cetățean activ
    • +2 (10)
     PArtidul lui Usatii este un proiect de milioane , dar fara succes!
     • +2 (12)
      Ciuvac Usat, termina prostiile estea a tale, nu stiu eu si dorinta ai avut , sau ai sporit cu sineva, dar lasa bredu cu politica dute si catati de treaba, fa si poti mai bine, sii bandit mai departe pina no sa te inchida, inteleji???
      • -3 (11)
       _
       _
       _
       _
       Renato Usatii, detine 500000 actiuni din GazProm!
       _
       _
       _
       • +2 (6)
        Mdeaa, Petrenco i-a cerut Prea multi bani, si acuma Usatii isi stringe Cureaua...
        • 0 (8)
         Astazi eu nu pot trai fara 150 de mii de euro pe luna si o spun deschis", a recunoscut Usatii in studioul emisiunii In PROfunzime.
         Zine te rog dle Usatii, de unde o sa luati dvs asa bani , daca salariul unui deputat este aprozimativ de 10-11 mii lei??
         Dvs daca o sa fiti la guvernare am impresia ca nu o sa va ajunga nici 1,5mln euro.
         Eu inteleg multe, dar asa si n-am inteles de pe ce surse o sa mariti ,sau cel putino sa achitati pensile persoanelor de virsta a treia??
         Nu mai vorbim despre cota primelor de asigurare stabilită prin lege, Cotele de asigurare obligatorie, Cotizaţii sindicale.
         • 0 (10)
          Renato Usatii este dintr-o categorie cu asa mafioti ca Bulgaru,Micu, Zeleonii.
          • 0 (10)
           Pentru Usatii s-a terminat toata cariera sa politica!
          • -2 (8)
           Prea mare zarva se face in jurul acestei nulitati.
           Usatii este slab la minte.Campanie , despre care campanie vorbeste el, concertele astea ale lui se numesc campanie???
           Cu ce mesaj merge el catre cetateni, cu ce plan??
           Cu care echipa , cu ticalosul de Petrenco?
           In parlament la sigur ca nu va ajunge.
          • 0 (0)
           Давай Дасвиданя !
       • 0 (0)
        ele valoreaza in jur de 1,5-2 mln $ nui o suma chiar enorma
     • +1 (5)
      Comentariul a fost șters de redacție.
 • +2 (4)
  Ну дешевки пошли, ну голытьба.
  Неужели он с Гришей хотят меня осчастливить?
 • +3 (3)
  Gata cu concertele?(
  • -3 (7)
   Ba nu! Banii vor curge dinspre Antropologia lui Marx Tcaciuk.
 • -2 (8)
  P.S:cei care sunt increzuti in spusele lui Usatii ar trebui sa coboare cu picioarele pe pamint,"nu asteptati mana cereasca"...
  • -1 (9)
   Diavolul a alunecat sub Aripa Satanei de la pd.
 • +3 (7)
  bine ca arecunoscut ca asa numitele acte "de caritate" nu erau decat campanie electorala
 • -7 (11)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Отличный список . Особенно радует Тулянцев. Будет бомбить румынойдов в парламенте )) Голосуем за Усатого !
 • -2 (10)
  Pomanagiul, satrarul, geseftarul, dupa veni vidi vici cu guleai, dupa ce a iesit la iveala chestia, sa am pardon!, cu: "un putzoi de moldovan a venit sa ceara bani" sau cu "un nespalat de gagauz m-a...", se spala pe maini. Acum, cu o mina de matrioska manioasa, o face pe mironosita pro-siberiana. Zgura, insa, i-a ramas. Caci matuska e o Ghionoaie hapsana si perversa. Escrocul nu mai poate de atata escrocherie. Parvenitul nu mai poate de atata parventism. Cotcar pana-n varful unghiilor, politician bufon cu porniri criminale, nu mai poate de resenetimente si sete de razbunare. De aia s-a inconjurat de scursuri. Petrenco, Tuleantev, Nedoseikin...Si alti insurgenti, agenti, ofiteri de informatii. Patria-coterie prost-electorala!
  • -1 (3)
   Comentariul a fost șters de redacție.
   • -2 (6)
    Comentariul a fost șters de redacție.
 • 0 (6)
  S-a terminat spectacol ieftin al acestui criminal platit de Moscova? S-a terminat spectacol de clovn de 2 bani al acestui dictator ce vroia sa transforme Moldova intr-o colonie dictatoriala ruseasca, cum a si fost intre 1940 si 1991 si cum e acum Belarus? In buna oara s-a terminat, vantul istoriei trebuie sa mature deja o data aceste porcari ambulante ale imperiului nazismului bolsevic rosu. Timpul revenirii acasa a sosit, in UE, cu sau fara unire, dar total departe de monstrul psihopat de la Kremlin. A demostrat chiar bine ce "soare" vine din Est.
 • +4 (8)
  Opa un "NovoSSos" s-a trezit, lepadatura
 • +3 (7)
  nu pot intelege cat de limitat si retardat mintal trebuie sa fii ca sa consideri ca o astfel de persoana, odata ajunsa la conducere, ar putea macar pe o clipa sa se gandeasca la altceva decat propriul buzunar si influienta. E deajuns sa-i vezi mutra si tinuta ca sa-ti dai seama ce bandiugan este...
  • -1 (3)
   Comentariul a fost șters de redacție.
   • 0 (2)
    Comentariul a fost șters de redacție.
 • +2 (4)
  Opa! Sub nr.5 în această listă mai vedem o lepădătură comunistă - Valentin Vizant, care a fost membru CEC timp de 8 ani din partea PCRM. Iată că si ăsta a trădat partidul care permanent l-a promovat - după CEC șef la Poșta Moldovei, apoi șef la Air Moldova...

  Sunt cetățean activ
 • 0 (2)
  Usatai ori a cheltuit toti banii Kremlinului pt.campania electorala,ori le da alora un avertisment, ,,pana aici mi-ati platit biletul,pana aici circul,busness-ul meu,e venit propriu,,!!

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA