ora: 10:02, 24 sep 2014 6374

Renato Usatîi, la CEDO


Renato Usatîi, la CEDO
Concert organizat de Renato Usatîi
Foto: UNIMEDIA/Dumitru Ciorici

Partidul condus de milionarul Renato Usatîi declară că se adresează la CEDO. Potrivit unui comunicat,  aceștia vor fi reprezentați de Stanislav Pavlovschi.

„Pe data de 23 septembrie „Partidul Nostru” a depus la Curtea Europeană pentru Drepturile Omului un recurs prin care solicită recunoaşterea refuzului Ministerului Justiţiei de a nu înregistra formaţiunea politică drept o încălcare a normelor Convenţiei Europene a Drepturilor Omului”, se spune în declarație.

„Partidul Nostru” este reprezentat la CEDO de fostul judecător  din partea Moldovei la Curtea de la Strasbourg, Stanislav Pavlovschi. El este convins că decizia Ministerului Justiţiei în cazul Partidului Nostru contravine practicii CEDO şi încalcă cel puţin două articole din Convenţia Europeană pentru Drepturile Omului”, se mai spune în text.

Autorii sesizării solicită examinarea de urgență a cazului. 

UNIMEDIA amintește că Mnisterul Justiției nu a înregistrat de două ori formațiuni politice create și preluate de Renato Usatîi. În primul caz s-a invocat încălcarea regulamentului de organizarea a congresului, iar în al doilea - actele formațiunii au fost ridicate de Ministerul de Interne, care a oferit următoarea motivație: suspiciune de falsificare a semnăturilor. 

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • -1 (7)
  Asistam la ceea ce se numeste explozie de prostie incomensurabila. Cele doua nimfe aberante si Impostura din fruntea PaRuSaliei, depusa aici de Pajura barbar cu doua capete, isi umfla muschii de-un leu bomboane si de restul mentosane. Unul dintre cei mai ilegitim iubiti ai moldovenilor, ReNATO, sa-si ia jucariile si sa faca vizite pe la bulau, fiindca nici nu stie cat de nul si de schizoid este.
  • +1 (9)
   O ajuns ca mafiotii sa se duca la CEDO, pentru asi face dreptate..
   Nemaipomenit, si o sa -l vedem acum cind o sa vada ca totul este legal,si ca decizia MJ estw una corecta , o sa vedem acum cum o se multumeasca cu milioanele aruncate pe concerte si betii.
   • 0 (8)
    Da si s faca??
    O sa arate si pe acolo vreun concert, si Sofia so dus cu el???
    • +1 (5)
     Da cum asa la cedo, asa ii speria pe toti, ii facea praf, dar niste semnaturi nu o putut gasi, o imblat cu falsificatul??
     Da de fapt ,pe el numai la scheme mafiotice il duce, asasa mai faca ceva ruu, sa mai smechereasca, datii voie la putere si ii gata cu tara asta.
     • 0 (4)
      Hai ca-i buna...
      Renat, acolo nu tii Moscova, acolo ii legea si dreptatea in capul mesei,alde de tine stau la inchisoare in europa, dar nu candideaza la alegeri.
 • +3 (7)
  Ce fel de partid are acest Bandit, care are doua din Ministerul Justitiei si cu asta se termina. Nu am vazut nici un economist bun sau un diplomat, general si a.m.d. cintareti Rusi vad-ca aducu la fel vei aduce si armata Rusa. Ce crede ca tara se conduce cu doamnele celea din Justitie. La gunoi tii locul. Regia Autosalubritate are nevoie de tine.
 • -3 (7)
  Fara indoiala va avea cistig la CEDO si apoi vom vedea ce vor spune banditii care au refuzat ilegal inregistrarea partidului.

  Sunt cetățean activ
  • +2 (6)
   Care partid? E o stransura de mediocritati muscalite, de bufoni sumbri, de borfasi insurgenti! Are cumva leucemia ReNATO vreo scoala a vietii, a eruditiei, a bunului simt?! Stie doar sa dea din buric, sa faca piruete si guleaiuri scrofuloase. Cobarlaul asta a fost avortat nu ca sa rezolve probleme majore (nu-l duce mintea!), ci ca sa faca zazanie, complot si, in consecinta, o zona somaleza.
  • +1 (1)
   Cand si-o vedea ceafa! Am mai auzit de nenumarate ori ca fara indoaiala va face cutare sau cutare lucru. Aiurea! N-a facut nimic pana acum - n-o sa faca nici de acum incolo. Cititi Hotararea Curtii de Apel Chisinau, de altfel, una foarte bine argumentata. http://instante.justice.md/apps/hotariri_judecata/inst/cac/get_decision_doc.php?decision_key=76B80A33-8B02-E411-8E3E-005056A5D154&case_title=Dosar-02-3-10520-12062014-2236
 • -3 (7)
  Dupa ce va avea cistig la CEDO Filat cu Efrim ar trebui sa achite toate cheltuielile si prejudiciile morale suportate, nu din bugetul de stat.
  • +1 (1)
   Ba! Pune mana pe o carte! Oricare! Ai mare nevoie! Nu exista prejudicii morale cand reclamantul este un partid! Nu poti prejudicia moral un partid.
 • +4 (4)
  Antipaticul asta de Usatyi chiar crede ca politica se face cu bomboanele care le imprastie printre studentii saraci si care spera sa ajunga si ei sa primeasca un loc de lucru de la el? Nu are echipa, nu are minte, are obraznicie mai multa decat toti politicii de azi luati impreuna.
 • +2 (4)
  A incurcat Strassbourg-ul cu Chisinaul? Nu are sanse!
  • 0 (4)
   A incurcat puterea adevarului cu adevarul pOterei, argumentele cu balivernele, Justitia cu Marele Hural din Mongolia.
 • +1 (1)
  HAHAHAHA! Halal partid! Cu un presedinte care cica e mare politician si doi vicepresendinti - foste angajate la Ministerul Justitiei, nu sunteti in stare sa intelegeti o norma din propriul Statut si sa respectati un termen de convocare. Ba! Dati-va cu capul de-un perete s'apoi mergeti si va cumparati un calendar, sa va'nvatati cu el a numara zilele, prostilor! Nu va e rusine sa mergeti cu asa ceva la CEDO? http://instante.justice.md/apps/hotariri_judecata/inst/cac/get_decision_doc.php?decision_key=76B80A33-8B02-E411-8E3E-005056A5D154&case_title=Dosar-02-3-10520-12062014-2236

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA