Renato Usatîi, într-o situație jenantă

O persoană anonimă a distribuit pe e-mail instituțiilor media un filmuleț în care se vede cum Renato Usatîi s-a filmat pe sine cu telefonul într-o seara când se distra într-o cafenea. Sursa înjura, sughița, declarând că acesta este adevăratul Partid Comunist, făcând trimitere la persoanele care sunt alături de el, informează UNIMEDIA. 

Renato Usatîi, într-o situație jenantă
Renato Usatîi (Foto: captura imagini video)

Acesta s-a referit la Aleksandr Petkov (deputat comunist), o persoană pe nume Ana, Igor Tuleanțev (Liga Tineretului Rus). 

"Stimați compatrioți, aceasta e **** situației din R. Moldova. Acesta este adevăratul Partid Comunist, cu separatistul Tuleanțev, cu pro-europeana Ana și permanent al vostru patriot Renato Usatîi. Trebuie toți ****. Să ***** toți dușmanii" , spune Usatîi în secvența video.  

UNIMEDIA amintește că Rento Usatîi a apărut în spațiul public după scandalul de la UniversalBank din 2011 și relațiile încurcate ale acestuia cu Gherman Gorbunțov. Începând cu 2013, Usatîi se promovează activ, participând la multe acțiuni de caritate. În vara 2013, Usatîi a organizat un concert de zile mari la Fălești, unde au participat vedete cunoscute din Rusia. Ulterior, omul de afaceri a adus vedete din show-bizz-ul rusesc într-un club din Capitală.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub