ora: 07:51, 02 dec 2014 11554 22

Renato Usatîi, deja cu gândul la alegerile locale


 Renato Usatîi, deja cu gândul la alegerile locale
Renato Usatîi
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie

A scos pe tușă la alegerile parlamentare, dar nu intenționează să se dea bătut. Renato Usatîi își dorește să fie provocate alegeri parlamentare anticipate și se gândește deja la alegerile locale, notează UNIMEDIA.

„Alegerile parlamentare nu au fost libere și sunt cele mai nedemocratice din istoria Republici Moldova de la proclamarea independenței până în prezent. Excluderea partidului „Patria” din cursa electorală a compromis categoric legitimitatea scrutinului din 30 noiembrie și, respectiv, a viitoarei guvernări”, se menționează într-o declarație a lui Usatîi, în opinia căruia alegerile parlamentare anticipate sunt inevitabile.

Acesta mai afirmă că partidul său are toate șansele „să câștige anul viitor alegerile locale în majoritatea localităților din țară”. „Echipa partidului nostru va continua să-și întărească pozițiile și se va pregăti pentru o adevărată luptă politică. Am devenit cel mai puternic partid extraparlamentar de opoziție din Moldova. Acum sarcina noastră este să criticăm guvernarea, să demascăm schemele ei criminale și să ne pregătim de alegerile locale. Suntem absolut convinși că viitoarea coaliție de guvernare se va menține cel mult până la alegerile locale, pe care le vom organiza concomitent cu alegerile parlamentare anticipate”, adaugă Usatîi.

UNIMEDIA preecizează că alegerile locale vor avea loc în vara anului 2015.

Comentarii (22)
 • +2 (12)
  Ei si pentru ce sa-i faci atita publicitate gratuita individului asta?
  El este un tradator de patrie, un personaj negativ,din toata povestea RM.
  Poate sa spuna el multe si marunte, dar noi ne-am ales viitorul, oamenii de buna credinta, oamenii destepti si buni la inima au cistigat.
  Parcursul European va fi mentinut!
  • +2 (12)
   Individul asta in zadar se screme atita, este mort din punct de vedere politic, se poate victimiza si acuza in stinga si dreapta oricum e tine de domeniul trecutului.

   Sunt cetățean activ
   • +5 (11)
    Spunea cindva ca nu o sa fuga niciodata, ca nu se teme si cu prima ocazie a tradat, a bagat coada intre picioare si a fugit.

    Sunt cetățean activ
    • -2 (10)
     Sper si ca la Locale sa avem o capitala Pro Europeana, si mult mai bine ar fi daca am avea un Primar care sa stie sa combine aspiratiile vestice Pro Europene cu cele estice fiindca avem o populatie specifica in capitala si ar trebui primarul sa fie cu aspiratii ca PDM de crearea puntii de dialog si mentinerea balantei care sa garanteze pacea.

     Sunt cetățean activ
     • +2 (8)
      lasinatea nu se iarta, sa isi bage asta in cap si sa isi caute de treaba, lasind RM sa se dezvolte si sa continuie procesul de dezvoltare European.

      Sunt cetățean activ
      • 0 (6)
       Insul acesta nu se lasa de actiuni sa compromita si sa dauneze statului nostru. Din cauza lui ne-am trezit cu un *ondon cu o trupa de berbedei intrati in legislativ, dar totusi e bine ca PDm a crescut fata de 2010 si totusi raminem cu o majoritate Pro Europeana.
       • 0 (6)
        Ca un copil mic, a dat-o in bara si a fugit de-o data la tatuca Putin.
        Este inadmisibil ca asa oameni sa apara in pursele noatre politice, care si asa sunt acum pline de lepadaturi socialiste
        • -1 (5)
         Usatii iar vrea sa faca niste ruble murdare , cu care sa orbeasca lumea la locale.
         Inca nu s-a saturat de joaca, ca intentii serioase politice n-au fost la dinsu si nici n-o sa fie .
         E bun de un clovn pentru politicul de la noi din tara
         • 0 (4)
          Anume acele procente cu care a crescut PD-ul si fac diferenta, pentru a cita oara deja PDM este partidul care ofera RM sansa UE, sansa de a avea drumuri mai bune, de a continua reformele, de a atrage investitii etc....

          Sunt cetățean activ
     • 0 (4)
      Dar actuala conducere a capitalei este tocmai așa cum spui ca ar fi bine sa fie. Si nu e neapărat să fie PDMistă. Uitati-vă ce bine lucreaza primarul Chirtoacă cu Belarusul, mă refer la cumpărarea acelor troleibuze, precum și asamblarea acestora la noi. Deschiderea unor centre comerciale unde se comercializeaza marfă produsă în Belarus. Și ce-i încurcă să facă acest lucru faptul că e proeuropean? Politica deoparte și dorinta de a face ceva tre să predomine. Mă bucur că avem tineri care au o gandire bună si fac efort ca să se aleagă administratia capitalei așa cum trebuie.
   • 0 (4)
    nimic nu e intimplator. el asi are rolul sau, a nu lasa pe indivizi ca filat sa ne desconsidere si sa fure ca in codrul mare
  • +2 (12)
   Vrabia malai viseaza. Ma bucur ca avem o majoritate guvernamentala Pro Europeana, ma bucur ca PDM a crescut fata de 2010 si va putea in continuare sa accentueze lupta pentru stabilitate a statului nostru.

   Sunt cetățean activ
  • 0 (2)
   Cît costă linsul tău?
 • 0 (8)
  Istericul maidanez Renegato, beduinul muscalit al satrapului Yakunin, vede MD ca pe un maidan balcanic antifist, ca pe o jungla populata de aborigeni travestiti in rusofili distructivi, ca pe o turma de sclavi orbi si surzi, ca pe o turma bruta si ingrata. E ceva in neregula cu cei care lasa patriAntifa sa zburde fericita.
 • +2 (8)
  Vino,vino Renato'cuk...Inchisoare te aşteapta,oare vei desfaşura campanie de data asta de la Moscova,in bratele lui Putin?
 • +5 (9)
  Hai vino in tara si incepe pregatirile de alegerile tale, organele de drept ale tarii te asteapta cu nerabdare :)
  Mai, da mare porc mai esti!

  Sunt cetățean activ
 • +2 (6)
  Totusi nu inteleg, chear acest individ este atat de important pentru noi. Sau cineva lucreaza pentru cremlin si ii face piar lui Usatii. Domnilor jurnalisti uitati de individul asta, ca sa fie uitat de toti cetateni de existenta dinsului.
 • -2 (2)
  Politicenii sunt nişte animale
  Ce nu prea au purtări neprihănite
  Şi atunci când ţara pun la cale
  Ei se comportă fix ca nişte... vite.
 • +3 (5)
  Tampitul asta are cetatenie porceasca(rusa),deci nu poate avea si cea moldoveneasca,uitati-i numele parazitului si nu mai faceti atata publicitate gratis toromacului!!!Declarati persoana nongrata banditul asta!!!
 • 0 (2)
  Cîte comentarii - tot vă ustură, nu-i aşa?
 • +1 (1)
  good by my enemy
 • +2 (2)
  Nu cumva Usatîi vrea să-i ia locul lui Chirtoacă??
  Mai bun și mai potrivit primar ca Chirtoacă pentru Chișinău nu-i!!
  De unde la mai scos dracu și pe aist' Usatîi-palasatîi, trădător a țării, și un bandit!!

  Sunt cetățean activ

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri