Renato Usatîi, deja cu gândul la alegerile locale

A scos pe tușă la alegerile parlamentare, dar nu intenționează să se dea bătut. Renato Usatîi își dorește să fie provocate alegeri parlamentare anticipate și se gândește deja la alegerile locale, notează UNIMEDIA.

 Renato Usatîi, deja cu gândul la alegerile locale
Renato Usatîi (Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie)

„Alegerile parlamentare nu au fost libere și sunt cele mai nedemocratice din istoria Republici Moldova de la proclamarea independenței până în prezent. Excluderea partidului „Patria” din cursa electorală a compromis categoric legitimitatea scrutinului din 30 noiembrie și, respectiv, a viitoarei guvernări”, se menționează într-o declarație a lui Usatîi, în opinia căruia alegerile parlamentare anticipate sunt inevitabile.

Acesta mai afirmă că partidul său are toate șansele „să câștige anul viitor alegerile locale în majoritatea localităților din țară”. „Echipa partidului nostru va continua să-și întărească pozițiile și se va pregăti pentru o adevărată luptă politică. Am devenit cel mai puternic partid extraparlamentar de opoziție din Moldova. Acum sarcina noastră este să criticăm guvernarea, să demascăm schemele ei criminale și să ne pregătim de alegerile locale. Suntem absolut convinși că viitoarea coaliție de guvernare se va menține cel mult până la alegerile locale, pe care le vom organiza concomitent cu alegerile parlamentare anticipate”, adaugă Usatîi.

Pub

UNIMEDIA preecizează că alegerile locale vor avea loc în vara anului 2015.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI