ora: 07:43, 10 iun 2014 9252 35 Autor: Cristina Buzovschi

Renato Usatâi, de partea lui Tkaciuk


Renato Usatâi, de partea lui Tkaciuk
Tkaciuk și Voronin
Foto: UNIMEDIA/ Igor Vrabie
Renato Usatâi spune că 11 deputați comuniști, în frunte cu Voronin, s-ar fi aliat cu Vlad Plahotniuc și că democratul vrea să facă din PCRM un fel de PD #2. Anume ăsta ar fi principalul punct de discordie din formațiunea condusă de Voronin, potrivit lui Usatîi, relatează UNIMEDIA.
 
În acest conflict dintre Voronin și Tkaciuk, Usatîi ia partea celui din urmă. Proaspătul politician spune că liderul PCRM și prim-vicepreședintele PD sunt parteneri de afaceri din 2004, sunt bogați și se înțeleg bine, pe când cei din grupul Tkaciuk nu au agonisit averi în timpul celor 8 ani de guvernare comunistă.

„Deputații din grupul condus de Mark Tkaciuk, pe care eu îi consider corecți, nu sunt de acord cu acțiunile lui Voronin. Sunt mai mult de 10 deputați care nu sunt de acord cu Voronin. Oamenii nu sunt de acord că Voronin azi este oleacă cu Uniunea Europeană, mâine cu Uniunea Vamală”, a punctat Renato Usatîi în cadrul emisiunii „Ochiul Public” de la NorocTV.
 
Usatâi spune că nimeni nu i-a certat pe Tkaciuk și Voronin. „Deputații comuniști din grupul Tkaciuk nu acceptă ca partidul lor să devină PD numărul 2”, a adăugat el.
 
Sursa citată refuză să creadă ceea ce se scrie în unele instituții de presă, precum că Voronin s-ar fi certat cu Tkaciuk deoarece ultimul insista să-l includă la alegeri pe Veaceslav Platon pe listele PCRM. „Eu nu cred că Tkaciuk a insistat ca Platon să fie pe listele PCRM deoarece cei doi sunt persoane cu totul diferite. Tkaciuk nu acceptă în prietenie persoane din business și de aceea nu cred că acesta a fost motivul certei dintre acesta și Voronin”, a mai spus acesta. 
 
UNIMEDIA precizează că Tkaciuk l-a acuzat pe Plahotniuc de preluare forțată a Partidului Comuniștilor. Potrivit ideologului comunist, prim-vicepreședintele vrea să distrugă PCRM-ul și îl duce de nas pe Voronin cu promisiunea de a crea o coaliție post-electorală PD-PCRM.
 

Comentarii (35)
 • -5 (33)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Iar Renato sustine toata aceasta Porcarie

  Sunt cetățean activ
  • -1 (35)
   Chiar e porcarie. Nu are Plahotniuc nici un interese in toata treaba asta, ei si singuri se autodistrug, prin esecurile pe care le fac si minciunile pe care le spun de fiecare data.
   • -5 (33)
    Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
    Toti au, este implicat atit unul cit si altul!
    • -2 (32)
     Nu este Plahotniuc implicat. Tkaciuc singur si-a distrus partidul prin afaceristii cei pe care a vrut s-ai aduca in partid, alde Platon si rebyata! Voronin a prevazut unele lucruri si s-a inceput haosul pentru comunisti.
     • 0 (30)
      Tkaciuc a avut mari planuri si cred ca le mai are si in continuare. Are atitea compromate pe Voronin...El este extremist si te poti astepta la orice de la el.
      • -4 (20)
       Si Usatii acesta...daca-i bandit apoi ii bandit. Gasterbaiter! Foloseste termeni de-a lui din afaceri in declaratiile sale. Ce fel de politician din el?! E suparat ca Tkaciuc nu a venit la el sa-i propuna sa intre in PCRM sau ce-i cu dinsu?
       • +6 (20)
        Woasea! Esti cam prea increzut tu, mai nubagi maina in foc ca cineva nu e implicat unde.
        Ei da ce sa mai vorbim ,minusuim.
        • -7 (15)
         Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
         Si Usatii ca si Tkaciuc si talibanii lui invinuiesc asa numai de dragul zisului, asa pe spinarea lui Plaha. Fac porcarii, show-uri prin Parlament, revolutii si dau vina pe altcineva pentru ca asa e cel mai usor, si pentru ca asa e construita mintea comunistului.
         • -3 (13)
          Damian, eu mi-am expus pozitia si am argumentat-o. Sint increzut in cele spuse, fara de grija. Prostii spun comunistii dar nici Usatii nu-i mai de treaba. Sa cumpere vrea el electoratul prin concertele pe care le face pe la Balti si Falesti!
          • +3 (19)
           Oricum toti o sa raspunda pentru toate fara de legile,daca nu in fata legii,atunci in fataa lui Dumnezeu!
          • -2 (6)
           Mioase a ceva aici
           Ceva se planuieste ,ceva se plamadeste,cu scopuri ascunse,cu gindiri meschine,dar sa la fie rusine daca de popor o sa apuce daca tara o sa distruga.
           Sa se distruga acum unul pe altul, tara sa respire mai usor.

           Sunt cetățean activ
          • -2 (4)
           pai evident ca o s afie, caci doar sunt prieteni buni si Tkaciuk demult se foloseste de banii lui Usatii. Sper ca ii plahotniuc v areusi sa-i inlature pe toti de la guvernare cum a afcut si cu comii in 2009, si sa ramina la guvernare doar acele partide care intradevar lupta pentru prosperitatea cetatenilor, si anume opteaza pentru un curs Pro European.

           Sunt cetățean activ
       • +2 (2)
        Lasă poveștile căi bandit. Toți știu cine-s adevărați badiți.
     • +4 (4)
      Vasile, care-i diferenta intre Platon si rebeata, Plahotniuc si rebeata si Filat si rebaita?
  • -3 (27)
   Iar tie citi s-au vindut ?
   Sa inteleg ca banda lui Tckaciuk se muta in clanul tau?
   • -2 (30)
    Ce poti sa crezi din gura unui gasterbater? Chiar imi e interesant pentru ce lui Plahotniuc niste comunisti care sunt infectati de boala banilor si a puterii. Nu ai cum sa construiesti un nou partid pe spatele acestor tradatori, sa fim sinceri

    Sunt cetățean activ
   • -5 (27)
    Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
    Banda lui Tkaciuc o sa se apuce de Antifa. Da eu cred ca SIS-ul isi face treaba si nu va permite ca aceasta bandata separatisto-extremista sa actioneze, pentru ca actiunilor lor vor fi indreptate impotriva oricaror valori omenesti.
    • +3 (17)
     O sa faca si sis-ul la fel ca si CNA.
  • +3 (3)
   Nu inteleg la ce te referi "porcarie", dar Renato are dreptate... Dupa ce s-au epuizat incercarile de "a mai rupe" din PCRM, si vazind ca PCRM ramine destul de periculos, VG a mers "mai deprte" cu proiectul sau si la "convins" pe VN, ca e mai bine sa "mearga impreuna in viitor" dar fara acei 3 care sunt incomozi...
  • +1 (3)
   RENATO USATAI este un nou proiect al Rusiei(toate concertele organizate- finantate 100 % Cremlin). Tcaciuk ca deobicei ii place sa actioneze prin umbra - divort de Voronin - si aderarea la partidul lui Usatii sau invers. Moscova la trimis pe Voronin la pensia binemeritata

   Sunt cetățean activ
   • 0 (2)
    Precis? Adu dovezi!
   • 0 (2)
    De unde tu poti sa stii ca finantat de cremlin?
    • -4 (4)
     Renat Usatii, i-a si numarat. Un baiat de bani gata care inca crede ca orice s epoate cumpara. PD-ul a atras pe cei din PCRM prin politica reala sociala, prin aspiratii.

     Sunt cetățean activ
  • +1 (3)
   RENATO Usatii este un nou proiect al Rusiei, pentru a destabiliza situatia din RM. VORONIN afost trimis la pensia binemeritata iar lui Tkaciuk(jdan batrin) ca deobicei ii place sa actioneze din umbra sub marca Renato Usatii
   • -1 (3)
    Scrie ăsta măcar de zece ori, nimeni n-o să-ți creadă. Apropo, mie-i interesant, de ce ești atît de paranoic în privința Rusiei?
 • +1 (23)
  sensul intregii stii este in imbinarea "eu nu cred"
  asta lasa loc pentru orce fel de minciuna
  restul bla bla bla
 • +5 (5)
  Normal că ia partea lui Tcaciuc, pentru că ambii slujesc aceluiași stăpân - Rusiei
  • +5 (5)
   Aceluiasi stapin si interese slujesc nu doar Tcaciuc si Usatai, dar si Voronin! Spectacolul curent nu poate avea loc fara voia "regizorului". Ei doar vor sa ocupe un segment electoral mai larg, si au decis ca asta poate fi facut prin separarea pcrm-ului in doua entitati, din care una sa se apropie de centru si cealalta spre stanga. Faptul ca s-au folosit de "atotvinovatul" Plahatniuc este doar un procedeu tehnic, care posibil sa-i aduca beneficii si lui insashi Plahatniuc (el e "eroul care a scindat pcrm-ul"!). Deci nu va grabiti sa credeti una din parti ca fiind mai dreapta, pentru ca beneficiarul final (si regizorul acestui spectacol!) ramine acelasi - Moscova putlerista!
 • +1 (1)
  pe cine si unde il doare de parte cui este ?
 • 0 (0)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • +1 (1)
  se primeste atunci ca plohotniuk ii kompromite pe Tka4iuk bagindul pe renato ka aliat ))) dar pe Tka4iuk lau intrebat ce krede el de renato ???
 • +2 (2)
  de fapt noi acum citim presa afiliata ! bagti citate din omg lui tka4iuk daka vreti sa mai ramineti kreduli ! akolo se vede klar ! ce vrea Tka4iuk !! renato usatii of renato usatii ! inca un proiect de 5 zile !!
 • +1 (7)
  Боже! сколько тут недовольных, завидующих и безтолковых..
  Вам только давай грязью поливать нормальных людей. Сами то готовы продолжать жить в дерьме, которая обхватила всю страну, благодаря нынешней власти.
  Можете дальше целовать задницы ваших любимчиков, они же вас обворуют по несколько раз и опустят на самое дно.
  • +3 (3)
   ma tu esti o minoritate ! s iceea ce scri itu e clasat ca o parere de minosritate ! nuti place vlastiul ! esti nefericit mai tare decit noi atunci !
  • +4 (4)
   "Сами то готовы продолжать жить в дерьме, которая обхватила всю страну, благодаря нынешней власти" - Слушай, а сколько лет нужны были Советской власти,да и ПКРМ, для того чтобы простой народ жил по-человечески ? Как в "сгневающем" капитализме, где села не отличаются от городов ? И спустя 70 лет Советской власти наши дети ходили в кирзовых и резиновых сапогах...А ты пугаешь...

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA