ora: 15:50, 19 mar 2017 7390 1

Remarcă nepotrivită în adresa ducesei Kate Middleton. Ce i-a spus un prezentator BBC


Remarcă nepotrivită în adresa ducesei Kate Middleton. Ce i-a spus un prezentator BBC
Foto: Getty Image

Nu e uşor să fii persoană publică, mai ales femeie. Inevitabil, se vor face tot felul de comentarii despre tine pe care ai prefera să nu le citeşti.

Kate Middleton nu e străină de critici şi a avut parte de numeroase comentarii nu tocmai plăcute. Recent, ea a fost din nou ţinta unei remarci nepotrivite, scrie click.ro.

Kate a participat la un meci de rugby între Franţa şi Ţara Galilor, meci care a fost transmis live pe postul BBC. Prezentatorul a avut însă o replică complet nepotrivită, care a generat o adevărată controversă. John Inverdale a spus, încercând să facă o glumă: "Nu ştiu cât de familiară e Kate cu regulilele jocului, dar cred că se chinuie de 20 de minute". 

Telespectatorii au fost furioşi când au auzit aceste cuvinte, conform mirror.co.uk şi s-au grăbit să critice sexismul comentariului, care ar fi dat de înţeles că bărbatul crede că o femeie nu ar fi în stare să ştie ceva despre rugby. 

BBC a dat o declaraţie oficială, în care a explicat că Inverdale nu se referea la acest lucru deloc, ci la simplul fapt că ce se întâmpla pe teren era deruntat pentru orice care se uita la meci.

Comentarii (1)
  • 0 (0)
    " deruntat pentru orice care se uita la meci"

    Orice,poate fi un lucru: pilon,scaun,bilet,etc.
    Chiar nu simtiti diferenta dintre orice si oricine?
    Cum sa priveasca "orice" un meci?

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Monden
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA