ora: 15:50, 19 mar 2017 7468

Remarcă nepotrivită în adresa ducesei Kate Middleton. Ce i-a spus un prezentator BBC


Remarcă nepotrivită în adresa ducesei Kate Middleton. Ce i-a spus un prezentator BBC
Foto: Getty Image

Nu e uşor să fii persoană publică, mai ales femeie. Inevitabil, se vor face tot felul de comentarii despre tine pe care ai prefera să nu le citeşti.

Kate Middleton nu e străină de critici şi a avut parte de numeroase comentarii nu tocmai plăcute. Recent, ea a fost din nou ţinta unei remarci nepotrivite, scrie click.ro.

Kate a participat la un meci de rugby între Franţa şi Ţara Galilor, meci care a fost transmis live pe postul BBC. Prezentatorul a avut însă o replică complet nepotrivită, care a generat o adevărată controversă. John Inverdale a spus, încercând să facă o glumă: "Nu ştiu cât de familiară e Kate cu regulilele jocului, dar cred că se chinuie de 20 de minute". 

Telespectatorii au fost furioşi când au auzit aceste cuvinte, conform mirror.co.uk şi s-au grăbit să critice sexismul comentariului, care ar fi dat de înţeles că bărbatul crede că o femeie nu ar fi în stare să ştie ceva despre rugby. 

BBC a dat o declaraţie oficială, în care a explicat că Inverdale nu se referea la acest lucru deloc, ci la simplul fapt că ce se întâmpla pe teren era deruntat pentru orice care se uita la meci.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
  • 0 (0)
    " deruntat pentru orice care se uita la meci"

    Orice,poate fi un lucru: pilon,scaun,bilet,etc.
    Chiar nu simtiti diferenta dintre orice si oricine?
    Cum sa priveasca "orice" un meci?

×
Monden
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA