Remarcă nepotrivită în adresa ducesei Kate Middleton. Ce i-a spus un prezentator BBC

Nu e uşor să fii persoană publică, mai ales femeie. Inevitabil, se vor face tot felul de comentarii despre tine pe care ai prefera să nu le citeşti.

Kate Middleton nu e străină de critici şi a avut parte de numeroase comentarii nu tocmai plăcute. Recent, ea a fost din nou ţinta unei remarci nepotrivite, scrie click.ro.

Remarcă nepotrivită în adresa ducesei Kate Middleton. Ce i-a spus un prezentator BBC
(Foto: Getty Image)

Kate a participat la un meci de rugby între Franţa şi Ţara Galilor, meci care a fost transmis live pe postul BBC. Prezentatorul a avut însă o replică complet nepotrivită, care a generat o adevărată controversă. John Inverdale a spus, încercând să facă o glumă: "Nu ştiu cât de familiară e Kate cu regulilele jocului, dar cred că se chinuie de 20 de minute". 

Telespectatorii au fost furioşi când au auzit aceste cuvinte, conform mirror.co.uk şi s-au grăbit să critice sexismul comentariului, care ar fi dat de înţeles că bărbatul crede că o femeie nu ar fi în stare să ştie ceva despre rugby. 

Pub

BBC a dat o declaraţie oficială, în care a explicat că Inverdale nu se referea la acest lucru deloc, ci la simplul fapt că ce se întâmpla pe teren era deruntat pentru orice care se uita la meci.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI