ora: 10:37, 17 iul 2017 12597

Reflexii matinale, marca Mihai Ghimpu: „Un sat, un câine, un pește, oligarhi…”


Reflexii matinale, marca Mihai Ghimpu: „Un sat, un câine, un pește, oligarhi…”
Foto: facebook.com/Mihai Ghimpu

Se pare că liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, și-a luat o vacanță cu câteva luni înainte de încheierea sesiunii Parlamentare. Deja de mai bine de două luni, președintele PL lipsește motivat de la ședințele legislative.

Mai nou, Ghimpu profită de timpul liber și postează din ce în ce mai des mesaje filozofice pe rețelele de socializare. După scrisoarea către Dumnezeu, Mihai Ghimpu delectează cititorii cu o nouă postare.

„Un sat, un câine, un pește, un Nistru, un Prut, oameni săraci, oligarhi, miliardul furat, o cruce a neamului, într -un stat din cauza rușilor creat. #UnițuPentruUnire”, scrie Ghimpu pe pagina sa de Facebook.

Această postare este urmată de unele poze ale liderului politic, unde acesta merge la pescuit sau poze cu unele evenimente din localitatea sa de baștină.

UNIMEDIA amintește că liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu i se plânge lui Dumnezeu. Ghimpu a adresat o scrisoare către Iisus Hristos unde spune că procurorii arestează persoane nevinovate. „Scrisoare către Dumnezeu

Sfinte Doamne, unii procurori și judecători arestează fără vină unele suflete, lăsate de Măria Ta pe pământ, arătând cu degetul în sus și spunând că-i comanda de Sus. Sus, de asupra tuturor știu, că ești doar tu, Dumnezeul nostru. Să fie oare adevărat, Măria Ta, că dai asemenea ordine?...”

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +9 (11)
  aiureli, delir.....si astia conduc tara.
  • -8 (14)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Tara o conduce, fie si la nivel local, cel ce-a furat din miliard, iar voi l-ati ales primar de Orhei.
   • -10 (12)
    Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
    Asa ca sa va infruptati si voi din bunul intregului popor furat de Sor.
   • +9 (9)
    Brander esti prost sau te prefaci? Daca filea sau plohis sau chioru sunt din chisinau inseamna ca si chisinauenii sunt partasi ka furt? Nu linge fundul stapinului tau, ridica capul postac platit si prapadit.
    • -11 (11)
     Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
     orheian, nici unul din cei enumerati de tine nu au fost la timpul lor invinuiti si pusi la duba, ca apoi poporul sa-i voteze. Iar Shor se afla sub invinuire si era inchis desi la domiciliu, iar voi orheienii l-ati votat primar cu 62%. Asta-i evident si pentru creierul gainei ca v-a fost in coor de toata justitia RM, la voi a prevalat egoizmul. V-ati gandit c-am asa: da Shor a furat, dar asa are bani si se v-a imparte si cu orheienii. Si Shor asa si face mai construieste ceva in Orhei pe banii furati de la intregul popor al RM.
     .
     Eu nu am stapin. Pe cat de rar eu intru aici, nustiu daca cineva ar mai si plati. Si totusi poate imi spui unde sa ma adresez pentru a ridica banii de care zici? Mai stii ...
 • +8 (12)
  Mie-mi pare ca presa odata cu Ghimpu aiuresti.
  • -10 (12)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Это же твой папа... :)):)) Господи, как вы похоже :/
   • +10 (12)
    Intreb-o pe mata cine-i Ghimpu pentru tine, ca ea dadea la toti.
 • +5 (5)
  in poza din dreapta e un fel de Cuclus clan acolo ?? si pestele ala cumparat de la magazin rupe
 • +8 (8)
  Un proxenet si mafiot,un contrabandist,doi metri de bulbuci,un schizofrenic care a calarit multi ani,in scop personal,ideea re-unirii,un nepot care lupta doar cu "tancurile rusesti" timp de zece ani,un tradator de neam ajuns presedinte,un fin care poseda la perfectie arta manipularii si multe slugi (ale lor,nu ale poporului) in functiile de sefi ai institutiilor de stat...
  • -7 (13)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Exagerare, spre aberant! Este un fapt nesănătos delirul vostru, cu lovituri în cadavre politice, pentru că PL-ul deja nu are șanse de revenire. De sănătatea lui Ghimpu nu-mi fac griji, are omul grijă singur de ea. Ceea ce nu vreți voi să spuneți deschis, e că aveți niște supărări mai vechi, și acuma, ca niște moldoveni autentici, vă bucurați că a pierit capra vecinului, dacă tot nu o aveți pe a voastră.
   • +8 (8)
    De ce numesti exagerare faptul ca am pomenit si despre idolii tai (de care nu-ti mai pasa!),care nu puteau fi exclusi din acest sir,in care am inclus conducatorii statului din 2009 pana in prezent?
    Mai degraba delir poate fi numita atitudinea ta vizavi de Ghimpu si Chirtoaca,cand afirmi una,dar comentariile tale arata contrariul...
    Dupa ce atata timp am vazut cum Ghimpu si Chirtoaca isi bat joc de cetateni,inclusiv de mine,ar trebui sa fiu trist de faptul ca au cazut si ei in groapa sapata de dansii pentru altii? Te asigur ca aceleasi sentimente le-as avea si in cazul celorlalti care azi sunt la putere."Capra" lor,a tuturor,a fost furata de la noi toti,de aceea noi suntem "fara capra".
    Mie imi ajung si cateva pasari in curte,nu am ambitia de a detine si capre...
    • -8 (12)
     Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
     Singurii mei idoli sunt părinții mei, restul sunt aberații... Ghimpu și Chirtoacă au făcut multe greșeli, critica ar trebui însă să fie echilibrată și corectă, învinuirile ar trebui să fie probate. De ce să-l faci pe om nebun, bolnav, proxenet, care sunt argumentele?
     • +3 (3)
      Poti da si ex. de critica "echilibrata si corecta",ca ma cam depaseste aceasta expresie? A fost ceva incorect in faptul ca i-am criticat,cu argumente,cand am crezut ca au calcat stramb? Nu au urmat careva schimbari in atitudinea lor...
      Probele care conteaza sunt cele ale procurorilor,dar,a fost furat un miliard de $ si nici nu exista dosar penal pe acest caz concret! Deci,cine sa prezinte probe,daca se lucreaza la comanda?
      Proxenet e despre altul (Plohis).
      -
      SCHIZOFRENÍE, schizofrenii, s. f. Boală mintală cronică caracterizată prin slăbirea și destrămarea progresivă a funcțiilor psihice și prin pierderea contactului cu realitatea.
      -
      Nu esti de acord ca Ghimpu de ceva timp a pierdut contactul cu realitatea?
      • -3 (3)
       Echilibrat (echilibrată), adjectiv
       Sinonime: cumpănit, ponderat, chibzuit, socotit, moderat, potolit, măsurat, temperat, calm, liniştit, calculat, proporţionat, armonios, cuminte, raţional, rezonabil.
       -
       Corect (corectă), adjectiv
       Sinonime: cumsecade, onest, cinstit, loial, de bună credinţă, de caracter, ireproşabil; adevărat, just, drept, întemeiat.
       • +1 (1)
        Ca de obicei - vorbesti despre altceva! Am zis sa ma ajuti cu exemple de CRITICA ECHILIBRATA SI CORECTA (este exprimarea ta!),nu cred ca te-ndoiesti ca nu inteleg sensul cuvintelor - echilibrat si corect,luate aparte.Si cine e cu delirul?
      • -3 (3)
       Contactul cu realitatea l-am pierdut cu toții, deci cu toții suntem schizofrenici? Să nu uităm de celelalte caracteristici ale acestei boli.
    • -8 (12)
     Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
     Eu nu i-am idealizat niciodată pe niciun politician, nici Sandu cu Năstase nu sunt ideali, și o să aleg mereu răul cel mai mic. Timpul o să arate cine are dreptate. Teamă mi-i că nu o să ajungem să vedem dreptatea, în viața asta. Partide și politicieni au fost mulți, și ca să supraviețuiești se fac și compromisuri, de multe ori la limita legii sau chiar încălcând legea. Nu accept corupția, doar constat că cu sistemul nostru politic e cam imposibil să existe partide fără corupți. E mult de spus, dar nu are sens, oamenii oricum au imagini deformate despre realitate.
    • -8 (12)
     Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
     Istoria nu ne-a învățat nimic, nici pe noi alegătorii, nici pe politicieni. Câți cunosc că membri ai Sfatului Țării au corupt (influențat) europenii ca să accepte Unirea. E o temă aparte, dar am adus acest exemplu ca să spun că viața e mai complicată decât pare.
 • +7 (7)
  #UnițuPentruUnire? unițu? clar, mâna rușilor și pe facebook )))

  Sunt cetățean activ

×
Youtube & FB
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA