ora: 12:49, 05 iun 2013 5213 2

RECTIFICARE: Nagacevschi neagă informațiile despre restabilirea lui Crudu


RECTIFICARE: Nagacevschi neagă informațiile despre restabilirea lui Crudu
Foto: jurnal.md
RECTIFICARE: Contactați de Vitalie Nagacevschi, avocatul lui Valentin Crudu, am fost anunțați că această informație nu este veridică și nu a fost inițiat niciun proces de judecată.
„Astăzi va fi următoarea încercare de a iniția un proces de judecată. Au fost vreo 4-5 tentative, dar toate s-au soldat cu eșec. Ba judecătorul era bolnav, ba nu se prezentau părțile implicate în proces”, a declarat Nagacevschi pentru UNIMEDIA.


Amintim că, potrivit unei știri difuzate azi, Valentin Crudu urma să fie restabilit în funcţia de şef al Direcţiei generale învăţământ preşcolar, primar şi secundar-general la Ministerul Educaţiei, scrie ipn.md.

UNIMEDIA amintește că, ministrul Educației Maia Sandu l-a eliberat din funcție pe șeful direcției învăţământ preşcolar, primar şi secundar general din cadrul Ministerul Educației, Valentin Crudu. Utimul, ar fi fost acuzat de cheltuirea nemotivată a unor fonduri dintr-un proiect oferit de UNICEF.   

Anterior, ministrul Maia Sandu a declarat în cadrul unei emisiuni la ProTV că rezultatele reviziei după ce a venit la Ministerul Educației a arătat că unii angajaţi au irosit nejustificat bani publici. Sursa a spus că atunci când a vrut să-i pedepsească, aceştia „au fugit” fie în concediu de boală, fie în concediu de îngrijire a copilului.

Comentarii (2)
  • +2 (2)
    Restabilit?Soarta lui Timosenko.Pruncul plange dupa escrocul,care a tot furat ME CU FIRMELE PERSONALE DE CONSTRUCTII,CARE,CHIPURILE REPARAU LICEELE.SCOLILE....Cel mai mare masinator,JIGODIA!!!!
    • +1 (3)
      Comentariul a fost șters de redacție.

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Social
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA