RECTIFICARE: Nagacevschi neagă informațiile despre restabilirea lui Crudu

RECTIFICARE: Contactați de Vitalie Nagacevschi, avocatul lui Valentin Crudu, am fost anunțați că această informație nu este veridică și nu a fost inițiat niciun proces de judecată.
„Astăzi va fi următoarea încercare de a iniția un proces de judecată. Au fost vreo 4-5 tentative, dar toate s-au soldat cu eșec. Ba judecătorul era bolnav, ba nu se prezentau părțile implicate în proces”, a declarat Nagacevschi pentru UNIMEDIA.


RECTIFICARE: Nagacevschi neagă informațiile despre restabilirea lui Crudu
(Foto: jurnal.md)

Amintim că, potrivit unei știri difuzate azi, Valentin Crudu urma să fie restabilit în funcţia de şef al Direcţiei generale învăţământ preşcolar, primar şi secundar-general la Ministerul Educaţiei, scrie ipn.md.

UNIMEDIA amintește că, ministrul Educației Maia Sandu l-a eliberat din funcție pe șeful direcției învăţământ preşcolar, primar şi secundar general din cadrul Ministerul Educației, Valentin Crudu. Utimul, ar fi fost acuzat de cheltuirea nemotivată a unor fonduri dintr-un proiect oferit de UNICEF.   

Anterior, ministrul Maia Sandu a declarat în cadrul unei emisiuni la ProTV că rezultatele reviziei după ce a venit la Ministerul Educației a arătat că unii angajaţi au irosit nejustificat bani publici. Sursa a spus că atunci când a vrut să-i pedepsească, aceştia „au fugit” fie în concediu de boală, fie în concediu de îngrijire a copilului.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI