ora: 12:17, 14 noi 2016 16408

Reacția Kremlinului la victoria lui Igor Dodon în scrutinul prezidențial


Reacția Kremlinului la victoria lui Igor Dodon în scrutinul prezidențial
Foto: UNIMEDIA/Igor Rotari

Kremlinul optează pentru normalizarea relațiilor cu Republica Moldova după victoria lui Igor Dodon în turul doi de alegeri. Declarații în acest sens a făcut purtătorul de cuvânt al liderului de la Kremlin, Vladimir Putin, Dmitrii Peskov, scrie echo.msk.ru citat de UNIMEDIA.

Șeful comisiei pentru Relații Externe din Duma de Stat, Leonid Sluțkii consideră că după victoria lui Dodon relațiile dintre Chișinău și Moscova se vor apropia. În același timp Sluțkii l-a numit pe Igor Dodon „politician pro-Moldova nu pro-Rusia”.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +10 (12)
  Invatati limba rusa moldo-boilor ca viitorul vostru e Transnistria Rusia si Siberia !
  • -15 (15)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Я давно говорил, учите русский, берите пример с меня...:)):)) Мая победит, мая победит...
   • +1 (1)
    Dodon este cel mai urit personaj al Rusiei si poporului rus. Este un specimen periculos pregatit special la Moscova pentru a distruge blindetea si inima primitoare a moldoveanului naiv. El nu are scrupule, nu are mila si nici compasiune, este kalasnikovul care nu iarta, tinteste exact… o stie doar pe-a lui.
    Feriti-va oameni buni, fie-va frica, paziti Moldova de rusificare.
 • -13 (17)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ""Cu toții știm că astăzi trăim într-o perioadă destul de încordată și responsabilă"........... ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ""Nicolae Timofti a înmânat lui Mircea Snegur și Petru Lucinschi copia Stindardului Președintelui Republicii Moldova”,..... ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ „Stindardul Președintelui Republicii Moldova reprezintă un simbol al autorității Președintelui în calitatea sa de șef al statului, de garant al suveranității, al independenței naționale, al unității și al integrității teritoriale a țării, de Comandant Suprem al Forțelor Armate ale Republicii Moldova”,..... ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ http://unimedia.info/stiri/nicolae-timofti-a-inmanat-lui-mircea-snegur-si-petru-lucinschi-copia-stindardului-presedintelui-rm-123065.html…
  • -13 (15)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
 • +6 (6)
  MAI BINE FARA RELATII DE PRIETENIE CU PIDORUSIA CA ASTEA VIN SI NU MAI PLEACA .
 • +6 (6)
  EIIIII ALEXEI DE LA ORHEI !!!!!MOLDOBOII LIMBA RUSĂ O ȘTIU , DAR RUSOPORCII DIN MOLDOVA NU VOR SĂ ÎNVEȚE
 • +6 (6)
  DODON E PRORUS
 • -1 (1)
  Maia Sandu a reactionat?
  A venit cu vre-un mesaj, cu vre-o reactie?

×
MD în presa străină
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA