ora: 07:49, 23 ian 2013 6655
Autor: Cristina Aramă

Război politic în AIE: Lupu nu va permite ca Plahotniuc să fie demis


Război politic în AIE: Lupu nu va permite ca Plahotniuc să fie demis
Președintele Parlamentului, Marian Lupu
Foto: UNIMEDIA/ Igor Vrabie
„Ședința extraordinară a Parlamentului planificată ieri la solicitarea Partidului Comuniştilor a eşuat din cauza jocurilor politice dintre PCRM şi PLDM. Aceste acțiuni ar putea genera alegeri anticipate”. Declarațiile au fost făcute publice de către preşedintele Parlamentului, Marian Lupu în cadrul emisunii „Moldova în Direct” de la postul național de televiziune Moldova 1, transmite UNIMEDIA. 

Totodată, Lupu susține că Partidul Democrat nu va vota pentru demisia prim-vicepreşedintelui Parlamentului, Vlad Plahotniuc, chiar dacă acesta va scrie o cerere. Asta pentru că nu există nici un temei serios în acest sens și prezintă doar mofturile cuiva.

„Asistăm la un război politic, care ar putea conduce la alegeri anticipate. Din cauza acestor jocuri politice comune între PLDM și PCRM este pusă în pericol Alianța pentru Integrare Europeană. În primul rând eu aș califica ca fiind trădare faptul că PLDM nu a venit la ședința în plen a Parlamentului. Colegii noștri trebuiau să vină și să participe la exercițiu de vot privind demiterea mea. Ei trebuiau să spună fie da sau nu. De ce au evitat?”, a punctat liderul PD. 

În context, speakerul Parlamentului a subliniat că Partidul Democrat este împotriva alegerilor anticipate și a destrămării AIE așa cum și-a propus PLDM de comun acord cu PCRM, fapt care a dus la provocarea unui război pe interior. „Cei de la PLDM au nevoie de un scandal de proporție ca să-și justifice faptul că vor sări în brațele PCRM-ului. Iată că li s-a ivit ocazia. PCRM vrea să distrugă politica actuală, iar PLDM vrea monopolizarea puterii în acest stat” , a mai spus Lupu.

Președintele Parlamentului a declarat că Filat şi Plahotniuc au fost concurenți în mediul de afaceri de ani de zile, dar acest lucru nu trebuie să se reflecte în prezent în sfera politică în care sunt implicați ambii.

„Nu este admis ca doi reprezentanți din mediul de afaceri să fie și în mediul politic, unul din ei trebuie să fie distrus. Filat încearcă să împuște doi iepuri dintr-o dată: să scape de un vechi cocurent și să atace un membru de Alianță. (...)Așadar nu pleacă Plahotniuc pentru că așa dorește Filat și nu pleacă Filat pentru că așa dorește Plahotniuc. Trebuie să-și ascundă mofturile și capriciile acasă”, a conchis sursa.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +57 (61)
  Mai bine alegeri anticipate, dechit cu Plahotniuk vicespiker a parlamentului. Toti stiu bine ce jigodie e Plahotniuk acesta, locul lui nu e in parlament.
  • +56 (60)
   Pai si normal ca Lupu nu se va intoarce impotriva stapinului Plahotniuc.
   Sa nu uitam ca Lupu este o veriga in lantul mafiotic al lui Plahotniuc si ca
   directorul CNA, Viorel Chetraru si Procurorul Zubco au fost numiti în funcția lor de către Plahotniuc. Deși formal, asta s-a făcut la propunerea lui Lupu, care în AIE doar declară deciziile lui Plahotniuc. Lupu și Partidul Democrat sunt instrumentul lui Plahotniuc de impunere Alianței (AIE) a oamenilor lui Plahotniuc.
   • +56 (58)
    Valeriu Zubco a încercat să-și dreagă imaginea prostind întreaga societate cind a anunțat că se autosuspendă.
    De asemenea autosuspendarea lui Zubco e mâna lui Plahotniuc și a lui Lupu.
    • +54 (56)
     dupa cite vad eu Lupu o incasat buna suma daca pentru el ii mai principal interesele sale, decit demiterea lui Plohotniuc, e rusine, nu merita pozitia ocupata!
     • +53 (55)
      Plahotniuc si cu Lupu vor transforma RM intr-un S.R.L. Aceasta se observa si in declaratiile lui Lupu care incearca sa-l mentina in scaunul din Parlament. Lupu face un joc murdar si daca tine intradevar la AIE, la PD ar trebui sa fie de acord cu demisia papusarului. Din cauza lui s-a creat aceasta criza in cadrul Aliantei si demisia lui este necesara pentru purificarea AIE si politicii moldovenesti.
      • +54 (56)
       Trebuie purificata politica moldoveneasca, deoarece Plahotniuc a devenit sinonim cu mafia, cu fărădelegea, cu oligarhia. Mai mult, de la o vreme, faima sa negativă transcende hotarele RM, despre el scriindu-se şi în presa internaţională. Nu cred că ţara are nevoie în fruntea Parlamentului de persoane cu o reputaţie îndoielnică în RM şi pe arena internaţională care ne fac ţara de ruşine.
       Dar se pare ca Lupu pune la bataie soarta AIE si viitorul RM odata ce il apara pe Plahotniuc.
       Rusine, cit de josnic procedeaza Lupu.
       • +54 (56)
        Odată cu intrarea lui Plahotniuc în politică, în Republica Moldova s-a creat o situaţie în care interesele private şi puterea grupurilor de interese financiare, mediatice şi altele golesc democraţia de sensul şi de substanţa ei. E un fenomen care este catalogat ca fiind o lovitură de forţă împotriva democraţiei pentru a transforma scrutinul într-o farsă şi a asigura ca esenţa puterii să emane de fapt nu de la electorat, ci din tenebrele unor cercuri obscure de antreprenori.
        • +51 (53)
         Doar demisia lui Vlad Plahotniuc, va crea condiţiile necesare atât pentru investigarea tragediei de la Pădurea Domnească, cât şi pentru începerea restabilirii în Moldova a verticalităţii guvernării democratice.
         Faza aceasta cu incapatinarea lui Lupu este un show marca Plahotniuc care incearca sa ramina in fotoliul de prim-vice-speaker, deoarece in caz contrar isi pierde imunitatea care ii camufleaza toate faradelegile comise.
         • +50 (52)
          Rusine Lupu! Prin astfel de actiuni dai de gol AIE si PD.
          Se pare ca banii lui Plahotniuc ti-au intunecat mintele.
          • +50 (52)
           Lupu apara interesele unui lui Ploha, dar nu a cetatenilor, face jocul murdar al lui, cum sa pemita Lupu asa ceva imposibil, Ploha are grija de toti ii multumeste pe toti inclusiv pe Lupu.
           Un partid de nimic care ne duce tara in bezna.
           Au facut ce au vrut de ea timp de 3 ani si-ai pus clanurile mafiote peste tot in orice business si nu numai.
           Este un partid plin de minciuni , promisiuni false si hoti si mai mult nimik altceva.
          • +49 (51)
           Numai sa enumeram citiva membri ai acestui partid sa intelegem din cine este format:
           1)Vlad Plahotniuc- e clar deja, cercetat penal in Anglia si Cipru.
           2) Marian Lupu- este cel care pe timpul comunistilor a fost presedintele parlamentului,iesit din echipa rosie in moment ce comunistii au pierdut alegerile. In prezent Lupu este presedinte de parlament, este clar ca acesta e cu puterea nu cu valorile si principiile.
           3) Boris Focsa(ministru al culturii)- iarna lui 2012 prins beat la volan, nu a primit nici amenda nici mustrare, acesta avind tupeul sa-si continuie activitatea.
           4)Valeriu Guma(deputat PD) - este condamnat la 4 ani privatiune de libertate In Romania. Deci este clar.
           5)iurie Bolboceanu- deputat PD, fost colaborator al politiei economice din Floresti, si-a cumparat functia pe timpul guvernului Braghis, din anii 2000 este implicat in business-ul laaaarg si murdar ale celorlalti colegi ai sai, in special al lui V.P.
          • +48 (50)
           Cine este Plohatniuc ,putem sa ne uitam putin si in trecutul sau ca sa-l cunoastem si mai bine. Prin 2002, un individ cunoscut pe la Președinție ca ”Benzincik”, începea să se fofileze bine pe lângă Puterea comunistă, ca în decurs de doar câțiva ani să devină cel mai puternic bandit (inițial am vrut să-i zic om) din această țară. Acest ”Benzincik”, a cărui poreclă venea de la faptul că atunci când intra pe la Voronin sau Tarlev în birou, neapărat era însoțit și de câteva teancuri de tichete ”Petrom” pentru benzină sau motorină, făcuse primii bani prin trafic de fete în statele balcanice și Turcia. Tot în calitatea sa de ”pește”, furnizor de fete pentru PSD-iștii lui Iliescu, care se distrau în weekend-uri pe la Chișinău, și-a câștigat banditul nostru și titulatura de ”Benzincik”, reușind să intre în posesia ”Petromului”. ”Petromul” a fost pentru ”Benzincik” și prima portiță de intrare în afaceri ”legale”.…
          • +48 (48)
           Din 4 stații PECO, câte deținea ”Benzincik” pentru prima dată când a intrat cu tichete la Voronin, în decurs de doar câțiva ani s-a ajuns la peste 100. Atât de multe tichete a împărțit în acea perioadă ”Benzincik”, încât chiar și astăzi noul proprietar ”Petrom” mai are de suferit din cauza asta. Dar a meritat, pentru că Voronin i-a permis banditului să-și creeze cea mai mare rețea de stații PECO din țară. Că de, trebuiau comuniștii din toată Moldova să aibă unde să utilizeze tichetele lui ”Benzincik”. Dar ”Benzincik”, intrat între timp în grațiile totale ale lui Voronin, devenit chiar un fel de fiu adoptiv pentru liderul comunist, și-a început extinderea afacerilor în mai multe sfere. Astfel, el a devenit mogul de televiziune după ce a intrat în posesia ”Pervâi Canal” și ”TVR 1”, pe care le-a transformat în ”Prime” și ”2 Plus”. ”Benzincik”, tot apărat de mâna părintească a lui Voronin, a devenit și…
          • +47 (49)
           Cum trebuia să-și mai spele din banii furați, ”Benzincik” a devenit și bancher. În 2005, în urma unui primitiv atac raider, în care rolul principal a fost jucat de bunul să prieten Adrian Nichifor, el a intrat și în posesia unei bune părți din acțiunile ”Victoriabank”.
           În tot acest răstimp, ”Benzincik” nu a avut grijă să intre doar în grațiile lui Voronin, ci a început să ungă inimile și altor funcționari importanți în stat. Rând pe rând, Papuc, Mejinschi sau Gurbulea s-au bucurat de atențiile și grija eroului nostru național. Practic ”benzincik” al nostru avea tot ce dorea, dar totuși, paranoic și de psihoză suferind, se confrunta cu o singură problemă - frica.
          • +49 (51)
           Lui ”Benzincik” îi era o frică de moarte de Voronin. Pentru că Voronin îl transformase dintr-un simplu traficant de femei în magnat al petrolului, mogul de presă, bancher și proprietar de hoteluri. Trebuia ”Benzincik” să scape de Voronin, pentru a deveni unicul lider al Moldovei. Și a tras sfori, a transformat unii comuniști în democrați, iar pe alții în socialiști. A adunat destul de mult material compromițător despre Filat, încât să-l aibă pe acesta la degetul mic, dar nu înainte de a-i scoate din PLDM pe cei mai cunoscuți oameni.
           ”Asito-ul”, a dus la faliment ”Banca de Economii” și ține într-o presiune constantă ”Agroindbank”. Micuțul nostru traficant de femei, piticul ”Benzincik”, a ajuns în 2012 să controleze Procuratura Între timp și-a mai tras două posturi de televiziune, a devenit unicul proprietar al ”Victoriabank”, a luat Generală, CCCEC, transformat în CNA, precum și mai toată justiția.
          • +48 (50)
           Nimeni în Moldova nu-i mai poate sta în cale lui ”Benzincik”, cel devenit între timp un atotputernic Al Capone de Grozești. Singurele probleme au început să apară din exterior, acolo unde în mai multe state ”Benzincik” a fost luat la ochi de justiție.
           În Moldova, ”Benzincik” este om de afaceri de succes. Cele 4 posturi de televiziune și cel mai independent cotidian național din țară îl spală zi de zi.
           Iar în acest cotidian național, ”Benzincik” a spus că acum comuniștii îl atacă pentru că recunosc succesele lui. Într-adevăr, comuniștii recunosc succesele sale, deoarece din ”Benzincik” cel cu 4 stații PECO, traficantul de femei, a ajuns în Al Capone de Grozești, cel ce controlează Moldova. Iar în asta, cel mai mare merit îl are Voronin.
          • +44 (44)
           În 2002, Voronin i-a spus ”Benzincik”, iar el a devenit magnat la petrolului, mogul de presă, bancher și proprietar de lanț hotelier.
           -Vlad Plahotniuc, ar putea fi urmărit penal în Marea Britanie pentru sfidarea instanței, în cazul în care Înalta Curte de la Londra va constata că acesta se află în spatele transferului de acțiuni puse sub sechestru în urma ordinului instanței.
          • +39 (39)
           Sa luam si cazul de la falesti , in care a fost implicat fostul Procuror general Valeriu Zubco,Cu totii cunoastem ca VALERIU ZUBCO este FINUL lui VLAD PLAHOTNIUC-ULINICI.
           Aceasta vinatoare a lasat in urma sa o victima din pacate, din cauza unui joc murdar de-a lui Plahotniuc.
           Vânătoarea ucigașă a demonstrat că participanţii la ea reprezintă un clan mafiot. Argumentul e vizibil: toţi au fost legaţi prin jurământul tăcerii. Niciunul nu a chemat poliţia, ambulanţa, nu a informat opinia publică, nu oferă detalii. Toţi au obţinut acoperire politică de la speaker, prim-vicespeaker și de la liderul PL. Majoritatea sunt mari businessmeni, funcţionari, judecători, procurori, care prin definiţie nu au ce căuta împreună, din riscul creării unor clanuri ce vor confisca statul, vor altera supremaţia legii şi funcţionarea corectă a justiţiei.
          • +39 (39)
           . Majoritatea dintre ei nici nu au de gând să-şi dea demisia de onoare, (şeful de la Registru, Curtea de Apel, consilierii PL), cu atât mai mult să ispăşească pedeapsa penală. Unii şi-au dat demisia abia după câteva săptămâni, fiind impuşi de boși şi nu de propria voinţă. Înşişi boşii i-au sacrificat pentru a-şi păstra intact cartelul şi controlul asupra resurselor. Pentru orice om cu mintea întreaga este clar că acum este momentul potrivit pentru a da lovitura de graţie acestei caracatiţe mafiote. Acela care o va face va deveni un adevărat Lider Naţional. Orice tărăgănare îi dă caracatiţei timp pentru recuperare, care, mai târziu, va deveni un avantaj pe teren. Şi dacă păpuşarul nu va fi zdruncinat timp de câteva săptămâni, cei care au îndrăznit să-i arunce mănuşa vor fi foarte dur pedepsiţi, distruşi sub aplauzele presei „independente” şi a comentatorilor politici „imparţiali”, finanțați cu banii noștri din buzunarele…
          • -3 (3)
           Marea sa excelenta Filat va salva intraga Moldova ,forta si curaj Domnule Filat !
         • +47 (51)

          -
          -
          -
          --
          Lupu impreuna cu GHIMPU cu un an in ruma ne povesteau de harbuji murati si harbuji zburatori, insa cu totii am vazut ca PLDM a ramas fidel cetatenilor, statului RM, a ramas fidel cursului European al RM.
          http://www.epen.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=2619:harbuzul-a-ajuns-in-parlament-pcrm-si-pldm-voteaza-impreuna&catid=34:politics-category&Itemid=27
          -
          -
          -
          -
          -
          -
          -
          -
          • +1 (1)
           lahotniuc e un Jucil pe fata !!! Aici el nu are nici o replica. Exista sute de oameni care au fost chidaniti de el in timpul guvernarii comuniste. El nu e un afacerist de succes, el o chidala de succes, creatura a anilor 90. Iar prin Lupu a venit la putere si sta ca michidita in Parlament. La aceste alegeri a umblat cu sacul de bani sa cumpare saracii si betivanii. Asta e strategia lui, me scheme frauduloase si pe sema nevoiasilor sa-si mentina averea acumulata pe timpul comilor. Pacat ca oamenii papa galusca PD si a lui Lupu.
     • +52 (54)
      eu cred ca populatia trebuie sa faca tot posibilul de a scapa de Plohotniuc, el nu e persoana care trebuie sa mentie functia de vicespiker cind este cautat de interpol, atacurile raider executate tot de el si multe fara de legi care cred ca si doreste sa le mai continuie si in viiitor , deoarece nu doreste sa fie scos din functie, are el planuri de a mai acapara careva companii strategice din tara asta a noastra, demisia Plohotniuc
     • +24 (24)
      Lupu,cum scria Valentin Piculi,жалкая мышь попавшая на кошачую свадьбу.
  • -25 (29)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Aceasata coalitie care a fost facuta a distrus tot ce atit de greu sa construia si mai bine deja alegeri anticipate decit astfel de tradatori care merg pentru interese la intelegere cu comunistii.
  • +3 (3)
   Si daca stiu de ce nu pun faptele pe fata, cum spunea Putin: ,,IMENA, PAROLI, IAVCHI", schimbatul unuia pe altu nu schimba nimic. Pe vremea lui Voronin el nu sta in parlament si ce de la asta a avut mai putina influienta? Omul asta stie ce vrea si fara multa palavragiala isi hotaraste intrebarile, spun asta nu din simpatie dar din faptul ca ar trebui sa invatam ca adversarul subapreciat te poate costa.
 • +26 (30)
  Lupu nu se comporta ca un presedinte de parlament ci ca un simplu lider de partid. Rusine! Plahotniuc nu are nevoie de protectia lui Lupu! Se vede de la o posta nimicnicia lui Lupu!

  Sunt cetățean activ
 • +20 (22)
  2 metri de bulbuci apra pe un bandit - daca si acum nu mai scapam de banditii aste din PD, s-a zis cu Moldova...
 • -11 (13)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Filat cu nimic nui mai bun iar banda lui de acum inca ii mai ceva
  • 0 (2)
   Filat, spre deosebire de Plahotniuc si Lupu, mai are si rusine si obraz. Si se ghideaza de opinia publica! Iar Plhtnc si LP doar de interesele cardasiei!
 • +5 (7)
  In orice familie există careva neînţelegeri, care pot aduce şi la certuri. Însă, dacă este dorinţă de a păstra familia se găseşte numitor comun. Dar una este clar: în orice divorţ, este vinovat acela dintre soţi, care primul rosteşte cuvîntul "divorţ". Rostirea acestui cuvînt declanşează nişte energii spectaculos de negative şi aduce la vociferarea tuturor calităţilor negative pe care le are celălalt soţ. Împăcarea după o astfel de săpuneală este foarte greu de obţinut, deşi nu este imposibil. Marian Lupu, a fost persoana care prima a pronunţat cuvîntul "divorţ". El şi va fi cel considerat vinovat de destrămarea AIE. Şi credeţimă, cu remuşcările de această vină va trăi toată viaţa şi nu este excus că le vor avea şi copiii acestuia.
 • +12 (12)
  Ce spune d-l Lupu are o grutate aproape de zero. Greutatea cea mare o detine poporul,el si va decide pe cine sa sustina si pe cine sa-l trimita acasa sau...
 • +12 (12)
  De-ar vedea ,satulul Lupu, situatia cum o vede un cetatean de rand,ce are de hranit copii si de achitat facturi... Intradevar,aceasta fidelitate stranie(sa nu uitam ca inainte de alegeri in 2010,Lupu zicea ca nici nu a auzit de Plahotniuc) nu poate trezi decat dezgust!!! Lupu stie ca demiterea lui Plahotniuc=cu moartea a PD-ului actual! Poporul fara de Plahotniuc se va descurca,dar Plahotniuc fara de imunitate?... Jos,drac(g)ilor Lupu si Plahotniuc!
 • +11 (11)
  vorylla-suka-musorskaya inca de pe timpul cind era presedinte si chefuia pe la condrita ii spunea lui zalupa - way, mariana, cit esti de lung, atita esti si de prost...
  chestia cu bulbucii este forma oficiala a aceluiasi gind de la acelas vorylla
  chiar as vrea sa stiu - oare i-l mai ia cineva in serios in md - de la vladica la opinca - pe prostalanul ista?!
  chiar si "comentatorii politici" de la televiziunile lui plahatneara-suka-vorovskaya vorbesc in treacat despre el
  zalupa este, in fond, prezervativul politic a lui plahatneara - nimic mai mult
 • +5 (5)
  in aceasta situatie Plohotniuc trebuie sa-si prezinte demisia , daca ii pasa de dezvoltarea RM ,totodata nu greezi faptul ca PLDM se coalizeaza cu PCRM .Pana la urma e treaba lor , numai ca va suferi toata populatia RM si tare ma tem ca asta e si planul Rusiei de a ne baga in uniunea vamala.Foarte trist
 • +9 (9)
  d-lei LUPU, nu SANTAJATI cu anticipate ca o sa ramineti in istoria MOLDOVEI ca cel mai mare LAS si o sa va huduiasca toata familia p-tru ca esti un TRADATOR de POPORUL care te reprezinta... kkt mare esti!!!!!!!
 • +10 (10)
  Era o veste trăsnet, dacă Lupu spunea,că nu-l mai susține pe Plohotniuc. Tot așa îl apăra și pe Zubco,dar cu ce sa ales știm.Pentru noi este important să scăpăm de acest individ,care ne fură în fiecare zi.
 • +8 (8)
  "Lupu susține că Partidul Democrat nu va vota pentru demisia prim-vicepreşedintelui Parlamentului, Vlad Plahotniuc, chiar dacă acesta va scrie o cerere. Asta pentru că nu există nici un temei serios în acest sens și prezintă doar mofturile cuiva."
  Lupu spune lucrurilor pe nume:
  "nu voi vota Candidatura Lu Badea Plahotniuc, pentru ca ma hraneste bine, mia dat vreo 5 milioane de Euro, si este bun al meu Drug, caci detinem puterea in stat si facem ce dorim, iar restu sala sasi mai puie pofta in cui ..."
 • +3 (3)
  Cred eu ca acuma alegatorii isi vor arata "mofturile". Prin asemenea comportament PD-ul, pur si simplu scuipa in aspiratiile poporului la un viitor pentru tara aceasta. Pentru Lupu este mai important Plahotniuc decit binele poporului.
 • +2 (2)
  Trebuie demis Lupa si apoi va fi posibil de modoficat procedura de demisie a lui Ulicnic)

  Sunt cetățean activ
 • +2 (2)
  Mesajul lui Asselborn pentru AIE: „Interesul țării nu este echivalent cu interesul partidelor”
 • 0 (2)
  ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
  ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  “Război politic în AIE: Lupu nu va permite ca Plahotniuc să fie demis”…………
  ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  http://unimedia.info/stiri/razboi-politic-in-aie-lupu-nu-va-permite-ca-plahotniuc-sa-fie-demis-56507.html
  )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
 • +1 (1)
  O ştire încă neconfirmată.Zubco la pus la curent pe Plohi în aceişi zi despre cele înîmplate la 23.2012 şi a primit indicaţia să tăinuiască totul.
 • 0 (0)
  (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? http://unimedia.info/stiri/Seful-statului-implineste-64-de-ani-55563.html CASANATIONALADEAPOCALIPSASOCIALARM! la ora: 13:18, 22 dec 2012 Comentariul a fost șters de redacție. CASANATIONALADEAPOCALIPSASOCIALARM! la ora: 13:20, 22 dec 2012 Comentariul a fost șters de redacție. ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) http://unimedia.info/stiri/Seful-statului-implineste-64-de-ani-55563.html )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))…
 • 0 (0)
  comunisti spurkati dictatori fara minte acestia sunt democrati din moldova.la gunoi cu voi incompetentilor sau ducetiva in africa si gasitiva un trib care o sa va slujeasca nu aici unde lumea mai poate ghindi,,aici puteti sa conduceti o cireada cu vaci acele cu siguranta o sa va asculte in ce directie sa le pasti bafta la priferia societati domnilor democrati :))))
 • 0 (0)
  (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? http://unimedia.info/stiri/reformarea-justitiei-cu-muruianu-la-curtea-de-apel-55534.html CASANATIONALADEAPOCALIPSASOCIALARM! la ora: 14:49, 22 dec 2012 Comentariul a fost șters de redacție. CASANATIONALADEAPOCALIPSASOCIALARM! la ora: 14:49, 22 dec 2012 Comentariul a fost șters de redacție. ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) http://unimedia.info/stiri/reformarea-justitiei-cu-muruianu-la-curtea-de-apel-55534.html )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))…
 • 0 (0)
  (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( http://unimedia.info/stiri/pldm-si-pl-arata-cu-degetul-unul-la-altul--filat-ii-acuza-pe-liberali-de-populism-55576.html (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? CASANATIONALADEAPOCALIPSASOCIALARM! la ora: 13:40, 22 dec 2012 Comentariul a fost marcat ca spam. CASANATIONALADEAPOCALIPSASOCIALARM! la ora: 13:41, 22 dec 2012 Comentariul a fost marcat ca spam. ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) http://unimedia.info/stiri/pldm-si-pl-arata-cu-degetul-unul-la-altul--filat-ii-acuza-pe-liberali-de-populism-55576.html…
 • 0 (0)
  Înlăturaţi amîndoi, Filat de la Guvern, Plahatniuc dun Parlament fiind înlocuiţi cu alte persoane din PLDM şi PD
  Pentru că conflictele din AIE sunt de la aceştea, în primul rînd de la Filat.
  GUVERNUL FILAT în economie, lupta cu mafia cărnii,, a peştelui a farmaciilor, împotriva ocupanţilor cazaci ruşi NU ARE SUCCESE
  Drept a propus Dl Ghimpu, AIE FĂRĂ FILAT şi FĂRĂ PLAHATNIUC!!!
 • 0 (0)
  (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( http://unimedia.info/stiri/lupu-nu-este-multumit-de-felul-cum-se-rezolva-problemele-investitorilor-straini-55532.html (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? CASANATIONALADEAPOCALIPSASOCIALARM! la ora: 14:27, 22 dec 2012 CASANATIONALADEAPOCALIPSASOCIALARM! la ora: 14:28, 22 dec 2012 ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) http://unimedia.info/stiri/foto--video-moldovenii-s-au-nascut--un-nou-videoclip-marca-zdob-si-zdub-55600.html…
 • 0 (0)
  (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( http://unimedia.info/stiri/jean-claude-mignon-lauda-si-sustine-realizarile-inregistrate-de-r--moldova-55531.html (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? CASANATIONALADEAPOCALIPSASOCIALARM! la ora: 13:46, 22 dec 2012 CASANATIONALADEAPOCALIPSASOCIALARM! la ora: 13:46, 22 dec 2012 ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) http://unimedia.info/stiri/foto--video-moldovenii-s-au-nascut--un-nou-videoclip-marca-zdob-si-zdub-55600.html…
 • 0 (0)
  (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( http://unimedia.info/stiri/video-efectul-vizitei-lui-merkel-leoni-ar-putea-investi-in-r--moldova-55553.html (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????CASANATIONALADEAPOCALIPSASOCIALARM! la ora: 14:09, 22 dec 2012 CASANATIONALADEAPOCALIPSASOCIALARM! la ora: 14:09, 22 dec 2012 ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) http://unimedia.info/stiri/foto--video-moldovenii-s-au-nascut--un-nou-videoclip-marca-zdob-si-zdub-55600.html…
 • 0 (0)
  Bună ideie a Dlui Ghimpu
  Înlăturaţi amîndoi, Filat de la Guvern, Plahatniuc dun Parlament fiind înlocuiţi cu alte persoane din PLDM şi PD
  Pentru că conflictele din AIE sunt de la aceştea, în primul rînd de la Filat.
  Guvernul Filat în economie, lupta cu mafia cărnii,, a peştelui a farmaciilor, împotriva ocupanţilor cazaci ruşi nu are
  Drept a propus Dl Ghimpu, AIE FĂRĂ FILAT şi FĂRĂ PLAHATNIUC!!! PRELUNGIM DRUMUL SPRE UE, SPRE O VIAŢĂ MAI BUNĂ!!!

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA