ora: 10:23, 02 oct 2017 9513
Autor: Redactia UNIMEDIA

PUN-ul lui Traian Băsescu va boicota referendumul de demitere a primarului Dorin Chirtoacă


PUN-ul lui Traian Băsescu va boicota referendumul de demitere a primarului Dorin Chirtoacă
Foto: PUN

Partidul Unității Naționale a decis boicotarea referendumului de demitere a primarului Dorin Chirtoacă, se anunță într-un comunicat al formațiunii.

„În urma analizei realizate la nivelul formațiunii, Partidul Unității Naționale a decis boicotarea referendumului de demitere a primarului Dorin Chirtoacă. Partidul Unității Naționale face apel la membrii și simpatizanții formațiunii precum și la  toți locuitorii Chisinăului să nu participe la acest referendum. Partidul Unității Naționale îndeamnă partidele pro-europene și societatea civilă să nu participe la acest referendum care ar pune Chișinăul la dispoziția lui Igor Dodon și PSRM”, se scrie în declarație.

Și Partidul Liberal a anunțat săptămâna trecută că va boicota referendumul de demitere a primarului suspendat Dorin Chirtoacă. 

UNIMEDIA amintește că senatorul PMP Traian Băsescu a fost ales, în luna iunie, în funcţia de preşedinte de onoare al Partidului Unităţii Naţionale din Republica Moldova, formaţiune fondată de fostul ministru al Apărării Anatol Şalaru.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA