ora: 07:20, 20 mai 2013 6577

ProTV: Fule a încercat să-i împace pe Filat și Plahotniuc


ProTV: Fule a încercat să-i împace pe Filat și Plahotniuc
Stefan Fule, comisar european pentru extindere
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie
Comisarul european pentru extindere și vecinătate, Stefan Fule, a încercat ieri să-i împace pe Vlad Filat și Vlad Plahotniuc, scrie protv.md, citat de UNIMEDIA. Potrivit sursei, oficialul european a avut o întâlnire comună cu liberal-democrații și democrații la sediul Delegației UE. 

În prima parte a zilei, Fule a încercat să se întâlnească cu Voronin, însă ultimul nu a venit la întrevedere. După masă, comisarul european i-a așezat la aceeași masă pe Vlad Filat, Iurie Leancă, Liliana Palihovici, pe de o parte și Marian Lupu, Vlad Plahoniuc, Dumitru Diacov pe de altă parte. După întrevedere, demnitarii au plecat fără să facă declarații, așa că nu se știe dacă cele doua partide au ajuns la o înțelegere pentru crearea unui nou Guvern.

În cadrul vizitei la Chișinău, Fule s-a mai întâlt cu liberalii conduși de Mihai Ghimpu, grupul Hadârcă, dar și Igor Dodon. Sursa a spus că va prezenta situația din Moldova la Bruxelles. 

UNIMEDIA amintește că Stefan Fule s-a aflat la Chișinău într-o vizită privată de 2 zile în perioada 18-19 mai.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • -9 (11)
  Comentariul a fost șters de redacție.
  • +12 (12)
   ...cum adica sa-i impace?!! Cu tanase cum ramine
   voi vreti sa-l lasti pe drumuri, sa-l lasati de azi pe maine
   e prea mare miza asta, sunt prea multe puse-n joc
   ca sa poti sa piepteni baba scotind tara de pe foc...
   • 0 (4)
    Comentariul a fost șters de redacție.
    • -2 (6)
     E foarte bine ca Fule retraieste de toate problemele noastre,dar nui atit de usor sa te impaci cu un partid care de mai multe ori la rind te tradeaza...
   • +4 (6)
    asa cum spui tu , cum sa-i impace , doar ei niciodata nu s-au certat , mai fac valuri pentru public , dar asa ei issi cunosc f,bine zonele de influienta si nu trec limita .In rest pentru prosti ei se mai cearta .
    astea doi trebuie sa dispara din polita , ca ne fac numai rau , se chidanesc asa de vazul lumii , iar intre timp vand tot ce se poate vinde , distrug tot ce a mai ramas , ca sa nu mai aiba pofta de UE si sa mearga cu bratele deschise catre Rusia , ei acum sunt in competitie cine va ajunge primul la poarta Moscovei cu supusii ingenuncheati .
  • +7 (7)
   Homme, care ti-e logica? De unde ai luat ca o sa fie guvern PLDM/PCRM? PCRM s-a folosit de PD si PLDM, ca acele 2 partide sa se manince unul pe altu. Deacum is satul pina peste cap de lingai PD-isti. PD = PLDM - fiecare cu cite un mafiot in frunte.
 • +6 (6)
  UNOR DEMNITTARI
  Fac o mare vâlvătae
  Din interesul naţional,
  Atunci când văd că-i în bătaie
  Interesul... personal.
 • -1 (9)
  Mare pajura e marele cat un cot Plahotomanul! Atot-mafiotul zilei! Regele tenebrelor! Ce trebuie sa se intample ca sa nu se ajunga la ruperea pisicii? Bine ar fi ca regele bufonilor sa se care pentru totdeauna in lupanarele sale. Sa-si pastoreasca raketii in voie, sa revina la proxenetism, camatarie, spoliere si alte meserii (ig)nobile. Pana va infunda celula. Poate asa, pd-istii de mucava nu vor mai latra tiganii, gen: "sa moara capra", "dupa noi, potopul".
 • +6 (8)
  Fule face o încercare disperată să împace capra și varza.Cu Plohotniuc poți să te împaci numai dacă este ceva de furat,dar și atunci partea leului să-i revină lui. Să și-l ea Fule cu el pe Plohotniuc,să-i fie consultant pe probleme ce țin de construcția unor caracatițe mafiotice într-o țară.
  • +3 (5)
   eu zic sa-i ia pe amandoi sau mai bine zis pe toti cinci -sase cati sunt ei
 • +3 (5)
  O sa se impace Filat cu Lupu atunci cind se va suie porcul in cires, asta nu va fi niciodata. Pe abele parti ale mesei se afla doua parti oponente care duc un razboi dur, pina la sfirsit o sa fie doar un singur invingator. Filat are prea multe de pierdut de asta nu se lasa batat in nici un fel. Iar Lupu si Plahotniuc nu vor sa ramina slabi in fata lu Filat asa ca, nici una dintre parti nu va ceda. Unica cale spre impacare este alegerile anticipate acolo se va vedea cine va cistiga lupta pentu putere.
 • +3 (5)
  ai partial dreptate , numai ca alegerile nu vor modifica serios situatia . Fialt nu poate ajunge premier fara spriginul PL si PD sau al PCRM .Numai ca daca Filat ajunge premier cu ajutorul comilor , atunci poate pune cruce pe cariera lui . el asta intelege , dar nu se va lasa , chiar daca asta ar fi ultima lui victorie. Din pacate , tara a ajuns pa mainele unor excroci si banditii , care vor zgaltii tara din temeli . Si cine credeti ca e de vina ? Noi , pentru ca i-am votat , i-am cocotat in fuctii , iar ei au crezut ca acolo vor ramane pentru restul vietii . Dar nu se stie , mamaliga poate exploda si atunci Filat va trebui sa-si cumpere bilet numai spre Moscova, alta destinatie nu exista pentru el.
  • +2 (4)
   johans,
   Alegerile nu vor modifica serios situatia pentru ca electoratul vostru nu se modifica !! Se incapataneaza sa creada imposibilul. Adica , unii vor cu rusii si cu ESTUL, altii vor stat independent "Moldova" orientat si spre VEST si spre EST( este cea mai proasta solutie posibila:= izolationism;=deznationalizare;=instabilitate politica permanenta;= blocaj economic total etc; NUMAI CEEA CE TREBUIE SI E NECESAR- intrarea in UE , nu are sustinatori pe masura , fiind si cei mai putin reprezentati cu realism si luciditate in Parlament si-n alte structuri ale statului. In fine, altii vor UNIREA cu ROMANIA ACUM( lucru f.bun in esenta, dar nerealizabil la ora actuala tocmai datorita complicatilor derivate din fenomenele situatilor rezumate mai sus si care ele in sine aduc primejdii numeroase ) L-as fi crezut pe FILAT sa fie capabil de a urma calea necesara spre UE, dar n-a fost sa fie. Gresala enorma s-a produs atunci cand a denuntat (in 13 martie) intelegerile din AIE.
 • +5 (5)
  Care e sensul acestei ”împăcări”?! Nu mă aranjează integrarea în UE cu astfel de indivizi în frunte, ca să ne bată europenii de toți pereții pentru incompetența și iresponsabilitatea lor.
 • -3 (5)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • -3 (5)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • -3 (5)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • +1 (1)
  WOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOW (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
  ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  ""2013 - Anul european al cetățenilor și în Republica Moldova"...............
  ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  NEWSPERMALINK:) - http://unimedia.info/stiri/2013---anul-european-al-cetatenilor-si-in-republica-moldova-55843.html
 • +1 (1)
  WOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOW ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
  ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  “””(video) „Capitala Moldovei”, o comedie neagră realizată………………………
  ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  NEWSPERMALINK:) - http://unimedia.info/stiri/video-capitala-moldovei--o-comedie-neagra-realizata-de-un-artist-irlandez-55807.html
 • +1 (1)
  WOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOW (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? “””Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorilor” va fi marcată printr-un șir de evenimente desfășurate în toată țara” ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) NEWSPERMALINK:) - http://unimedia.info/comunicate/ziua-mondiala-a-drepturilor-consumatorilor-va-fi-marcata-printr-un-sir-de-evenimente-desfasurate-in-toata-tara-377.html ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))…

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA