ora: 13:06, 06 mai 2013 15621
Autor: Ana Sîrbu

Proteste împotriva desfășurării concertului de 9 mai


Proteste împotriva desfășurării concertului de 9 mai
Poză simbol
Sursa: actiunea2012.ro

În urma nenumăratelor apeluri de anulare, modificare a locului desfășurării concertului organizat de către Ambasada Rusiei în Piața Marii Adunări Naționale, cât și în vederea lipsei de atitudine din partea autorităților locale din Chișinău, Platforma Civică Acțiunea 2012 va protesta pe 7 și 8 mai împotriva concertului din 9 mai, transmite UNIMEDIA.

Membrii Platformei Civice Acțiunea 2012 vor iniția acțiuni de protest în fața primăriei municipiului Chișinău, la data de 7 și 8 mai, începând cu orele 10:00, iar joi, 9 mai, începând cu ora 11:30, în fața Monumentului lui Ștefan cel Mare, o acțiune de comemorare a tuturor ostașilor basarabeni căzuți pe câmpul de luptă în timpul celui de-Al II-lea Război Mondial, dar și a tuturor victimelor regimului sovietic din Basarabia, potrivit unui comunicat de presă.

UNIMEDIA reamintește că, pe 9 mai în centrul Capitalei se preconizează o manifestaţie de amploare. Atunci când majoritatea ţărilor UE vor sărbători Ziua Europei, Ambasada Federaţiei Ruse la Chişinău va organiza un concert dedicat „Zilei Victoriei”.

Pe site-ul Primăriei Capitalei a fost deja publicată informaţia cu referire la acest eveniment. Astfel, Piaţa Marii Adunări Naţionale a fost rezervată pentru zilele de 8 şi 9 mai de către Banca Comercială „Unibank”. La eveniment sunt aşteptate să participe circa 8 000 de persoane.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +17 (41)
  Bravo Acțiunea 2012 !!!
  • +12 (36)
   ...Beri Ivan sineli , idi Ivan domoi
   Chiar nu te-ai saturat sa fuţi atita-n noi
   Ti ţelih dvesti let mne ohraneal pocoi...
   Ash vrea cumva, sa-mi caut eu singur de nevoi
   Beri Ivan Kobzona , idi Ivan domoi...
  • +11 (31)
   Consulatul General al României la Cahul în parteneriat cu Centrul Pro-Europa din Cahul, Vă invită să serbăm ZIUA EUROPEI împreună, joi, 9 mai 2013, ora 19.00 în Piaţa Horelor din Cahul, la un concert extraordinar cu
   Adrian Ursu şi Stela Botez.
   Chisinau, i-a exemplu
 • +16 (34)
  Sa nu lasam borfasii Leova si Ioska sa grohaie porceste!!! Rusine celor fara constiinta si verticaliate cu scaune doar la fund, care ne-au improscat aerian in suflete!!! Sa iesim cat mai multi si sa le ardem scatoalce peste obrazul gros cat senila tancului!
 • +16 (38)
  Evreii basarabeni ar trebui să ia atitudine şi să nu permită jidanilor din serviciile imperiale ruseşti a lea Kobzon să cânte şi să joace pe oasele bsarabenilor ucişe de hoardele "eliberatoare" sovietice.
  Ori poate crede cineva din evrei că Holocaustul evreilor se deosebeşte cu ceva de Holocaustul basarabenilor, ucrainenilor, cecenilor etc.. ?????
  • +5 (13)
   ”Unii îl numesc Marxism, eu îl numesc Iudaism.”
   Rabinul Stephen S. Wise. ”The America Bulletin”, 15 mai 1935.
   „Marxismul este forma modernă a profeției evreiești.„
   Reinhold Niebur,s Speech before the Jewish Institute of Religion,
   New York, 3 Octombrie 1934.
  • -3 (23)
   În teritoriile controlate direct sau indirect de naziști au trăit între 8 și 10 milioane de evrei... Peste 50% au fost uciși în Belgia, Ungaria și România...
   Dupa ocupatia initiala a Chisinaului de catre armata romana aproape 10 000 de evreii au fost ucise in Chisinau...
   s.a.m.d
   Pe oasele basarabenilor, aga-aga. "Traiasca Romania", aga-aga
   • +7 (7)
    Dupa invingerea nazistilor si eliberarea Basarabiei,eliberatori sovietici au uitat sa mai plece acasa.Si mai bine de 5o de ani ia ghici cate milioane de victime au facut in R.M shi restu imperiului!Ti spun eu dimitriid 60 de milioane....De 3 mai multe decit nemti.Au murit atat di pistol cat shi di foame,tortura,batai,etc.Ia ghici citi evrei au mai murit dupa 9 Mai 1945? Ti spun eu jumatate din cei care fusesera eliberati"
    Deci pe oasele tuturor cetatenilor din Basarabia eliberati de armata rosie...moldoveni,ukraineni,rusi,evrei,nemti,tigani,gagauzi,armeni.....................aga-aga ,,Traiasca 9 Mai....aga-aga
    Mars si invata istorie
    • +1 (3)
     evreii se conduc de legea talionului. In tarile romanesti, bucovina, basarabia sau refugiat evreii de pogromurile imperiului rus. Ca multumire la impartirea Poloniei si Romaniei intre nazisti si bolsevici (1939), evreii din teritoriile care reveneau USSR erau asa de entuziasmati si activi ca nu mai aveau rabdare sa vine comisarii din care majoritatea erau ai lor si organizau bande teroriste, apoi au ajutat la creare listelor negre si li-au inmanat NKVD. Acuma dupa legea talionului Romanii cand au luat inpoi ceea ce e a lor de mii de ani ce trebuiau sa faca, sa-i netezeasca pe cap? Ce sameni, aceea culegi. Asa s-a intamplat si in polonia, unde au convetuit in pace pana asi arata dintii.
   • +1 (3)
    "...10 000 de evreii au fost ucise in Chisinau..." ?
    Ba, asa numit dmitrii, cine ti-a dat Id? Vei zice ca romanii ! Macar tu crezi in minciuna asta crasa? Nu stiu cine esti - rus/roman/evreu, dar se vede ca esti un magar-provocator!
    • 0 (0)
     N-am nevoie sa cred. Trebuie sa stiu. Credinta este tot ce ai tu si altii ca tine.
  • +1 (3)
   este deosebire, la holocaustul romanilor basarabeni au paticipat comisarii evrei sub egida ideologiei evreiesti numita comunism/bolshevism.
 • +10 (32)
  Dacă tot vor citi cei de la Acțiunea 2012, acest articol, le propun să protesteze și față de Unimedia, care promovează blogul extremistului Igor Dodon. Nici un site important de știri din România nu promovează blogurile extremiștilor din România (Tokes, Barna etc.). În plus acest tovarăș Dodon, lăuda public atitudinea violentă a contramanifestaților și locuitorilor nostalgici de la Bălți când s-a desfășurat marșul unionist. Despre ce fel de presă vorbim aici? Ce promovează Unimedia? Valorile democratice? Nu, dacă promovează pe sidebar un individ precum Dodon.
 • +3 (29)
  Divide et Impera....toate problemele cu corupția, justiția, evaziunile fiscale au fost rezolvate..a ramas doar identitatea nationala...
  de ce Actiunea 2012 nu organizează proteste non-stop la Ambasada Rusiei, la Tighina (bender)? le e frika?
  veteranii din ambele tabere nu pot fi umiliti/invinuiti de evolutii geopolitice... cunosc personal cazul cind un vacari a fost fortsat inrolar in armata rosie, apoi in armata romina si apoi iar in armata rosie...el ce trebuei sa faca (daca mai supravietuieste din pensia alocata de guvernul corupt deRmocrat)
  sa k@k@ti ziua comemorarii la citeva mii de persoane in etate sunteti in stare.. dar sa rezolvati divergentile cu "liga tineretului rus" nu?
  • +6 (28)
   Esti fiara cu trei capete sau esti paznic necrutator? Al cui,de fapt? Si fiindca tot cerber esti, puneti umarul la bascularea urlatoarelor KGB-iste si a progeniturilor scrofuloase de pe acest meleag!
   • +1 (17)
    @nonconformistul--se pare ca nici nu ai citit postarea mea...sau nu ai 'nteles mesajul.
    ai putea numi o tara din Europa care sa fie populata de o singura etnie? o tara -- in hotare ADMINISTRATIVE recunoscute? La ce bun--ca sa intelegi ca nu "porcii de rusi" sunt cei care batjocoresc Constitutia, nu "porcii de rusi" fac bani din traficarea a tot ce'ti trece prin cap...
    SI IN NICI UN CAZ NU SUNT VETERANII--DIN AMBELE TABERE-DE VINA PENTRU LIPSA TA DE CULTURA SI EDUCATIE....
    sa te vad in Germania, Italia sau Norvegia sa strigi la o persoana in etate ca merita toate chinurile din iad p/u faptul ca a fost inrolat in WAFEN SS...
    PS--DE CE NU A VENIT Actiunrea 2012 cu solicitarea de a promulga LEGEA LUSTRAȚIEI?? DE CE NU LUPTA EI P/U ELIMINAREA TUTUROR SIMPATIZANȚILOR PCRSSM din actuala clasa politica?
    • +4 (16)
     Cerbe-rusule, daca n-ai unde te usura, fa-o in maracini sau la:poarta_iadului@hydra-bicefala.marlan_debil. Pentru ca imbeciloizii nu se vindeca. A dovedit-o medicina fara plata. Si tine minte: prietenii pot fi flasi, dusmanii sunt intodeauna autentici. Iar dusmanii din Campia Calmuca si Mongolia isi fac de cap. Numai aici! Nu, insa, si in Germania, de pilda...Cunosc pe cineva - un evreu -stabilit acolo, eliberator, cum s-ar zice, care, acolo, nici nu indrazneste sa deschida ratul, atunci cand i se arata locul.
     • -3 (15)
      @nonconformistul
      CITAT "imbeciloizii nu se vindeca" ... mai sunt alternative in medicina CU PLATA promovata de HoItineanu, poate încerci la prietenul tau; cu ceva verdeața se rezolva si vei fi ajutat...
      • +3 (13)
       Ce folos de trandafiri, daca sunt de carton? Ce folos de fetusi (vezi steagul pl), daca sunt ofticosi, schilozi si gazati? or, eu am votat bastarzi! Oricine are personalitate, dar nu oricine este o personalitate. Iar PL nu mai are nimic: nici individualitate, nici dorinta de a lupta cu tarismul! Ce folos de lungimea de 2M, daca mintea e de musca? Ce folos de un individ cu studii, chipurile, care se afla temporar la carma CC, daca si-a impus vointa si intereselemimpotriva intereselor poporului? Si, de fapt, maine-poimaine s-ar putea sa fii pacientul dlui Hotineanu sau a psihiatrului de la Costiujeni, fostul consilier al lui ex- Ghimpu.
      • +2 (4)
       Weeeei cerberus_MD intribai de ce actiunea 2012 nu protesteaza la Tighina......Da nu di frica nu protesteaza
       Nu ai vazut ca nu au loc sa protesteze de Patrioti Moldovei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
       Sint asa de multi in zona ca se ascund toti cand ie di vina maica Rusia))))))))))))))))))))
  • +2 (22)
   ti predateli dumaish toliko a tvoiem jevote...shtob ne umereti ot goloda...rastrel pridatelia!!!!
   Pentru Basarabia trebuie emancipare nationala!
   noi suntem romani!


   Sunt cetățean activ
   • +1 (19)
    @zulf--mai întîi învață a scrie;
    ce înțelegi prin "emancipare Națională"? serbarea de tipul ziua vinului? ziua nucului? ziua Limbii (NIMENI NU ZICE CARE ANUME) ziua șomerului fortat in exil economic? ziua contrabandistului? ziua donatorului de rinichi? ziua sex-turistului? ziua medicului fără salariu?
    repet întrebarea pusa nonconformistului--DE CE NU AVEM LEGEA LUSTRATIEI?
    DE CE NU SUNT DATE PUBLICITĂȚII DATELE COLABORATORILOR și INFORMATORILOR Comitetului/ministerului Securității de Stat al PCRSSM?
    • 0 (12)
     o faci pe desteptul
     http://ie21z.blogspot.com/2012/06/normal-0-false-false-false_13.html

     citeste, informeazate
    • 0 (12)
     http://ie21z.blogspot.com/2012/06/normal-0-false-false-false_13.html
    • 0 (12)
     http://ie21z.blogspot.com/2012/06/normal-0-false-false-false_13.html
    • 0 (10)
     http://27martie.wordpress.com/2009/04/11/unirea-noastra-ca-o-necesitate-absoluta/#more-74
    • +2 (12)
     Rusa nu vreau...imi ajunge sa ma exprim in cel mai urit mod pentru a o vorbi, mai mult nu se merita...romana pot s-o invat cit o fi nevoie...si as vrea sa invat inca vreo trei straine engleza, germana sau franceza.
 • +11 (29)
  Fara ajutor american si britanic rusii erau pamant de flori,singuri,nici japonezilor nu le faceau fata,ar trebui sa serbeze cu ceilalti aliati Ziua Europei,ca n-au castigat razboiul singuri,pe de alta parte,locatia e prost aleasa,nu poti sa serbezi 9 Mai in PMAN,simbolul redesteptarii nationale a romanilor basarabeni,cei care au avut cel mai mult de suferit de pe urma regimului sovietic,deportari,crime,foamete etc....
  • +7 (15)
   Capra râioasă până nu ţine coada sus nu-i mulţumită. Aşa şi mama rusie.
  • +1 (17)
   shi incurcati coada vacii cu stampila primariei, voi ce nu aveti bunei care au fost la razboi sau bunici care si-au perdut sotii, fiii in razboiul cela, nemernicilor ce sunteti, AMERICANII INTII L-AU FINANSAT PE GITLER SI ALTI FASCISTI CA APOI SA VINA SI SA DECLARE MARII AJUTORI SI SA-I ASCUNDA PRIN ARGENTINA SI OMENIREA SA AFLE AZI CARE A FOST ADEVARUL, ZIUA EUROPEI-NISTE ZOMBATI CUMPARATI DE NISHTE PARTIDE SARBATORESC ACEASTA SARBATOARE PE CARE NU O SARBATORES EUROPENII EUROPENII DE RIND LE ESE PE OKI UNIUNEA EUROPEANA CARE SPUN ASTEA DIN UNIUNEA EUROPEANA AU DISTRUS URSS CA SA CREEZE UE. POVESTI CU ZMEUL PENTRU PROSTI.
 • +11 (27)
  La moaca de dat ocupantilor

  Sunt cetățean activ
 • +13 (31)
  Bravo ACȚIUNEA 2012 !!!!
  Unica soluție e UNIREA !!!
  • +10 (30)
   Eu vin la protest, dar tu ?
   • -5 (21)
    Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
    NNNNNNNNNNNNNNNUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
    • +1 (17)
     tu stai acasa si priveste televizorul...o sa ne sustii :)
   • +1 (1)
    Du-te la protest in fata inchisorii de la Pruncul. Acolo te vor sustine. Sau mai bine la Costiujeni>
  • +5 (15)
   eu tot vin!
 • -5 (31)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  La majoritatea baclanilor care vor veni sa arate ca ei sunt prosti, mama sau tata lucreaza la Moscova, dar ei vin sa prostitueze impotriva parintilor lor! Idioti!
  • +8 (26)
   Bravo, ai o logică de MANCURT pe masura beeercutului tău .
   • +8 (18)
    Josef, MANCURT puțin spus; bercut -орёл стервятник. Ce vrei de la o dihanie care se hrănește cu hoituri, cadavrele părinților și buneilor care l-au adus pe lume; adică bigbercut - m-a-a-A-A-A-R-E dihanie!!!
  • +7 (21)
   miroase urit din gura ta!

   Sunt cetățean activ
   • -6 (20)
    Comentariul a fost șters de redacție.
    • +7 (19)
     sosati tebe ...daco fi adevarat pentru unii...lucrul la moskova nu ne schimba natiuinea noastra de romani...asa ca her tebe!!!

     Sunt cetățean activ
     • -6 (16)
      Comentariul a fost șters de redacție.
      • +4 (14)
       Comentariul a fost șters de redacție.
       • +4 (14)
        O sa-ti scriu "her tebe" pina o sa prinzi la minte...desigur daca mai ai ceva in craniu cela de reaptila
      • +2 (12)
       http://ie21z.blogspot.com/2012/06/normal-0-false-false-false_13.html
  • +4 (18)
   bigbercut esti un ratat sau moldohren...locul tau este in PMR

   Sunt cetățean activ
 • +13 (25)
  1990-2013 bilanţul acestei perioade de timp este tragic: conflicte separatiste, o armată străină pe teritoriul statului, o societate divizată pe criterii etnice, o treime din cetăţeni plecaţi peste hotare, o limbă fără denumire, mimarea democraţiei, capturarea statului și a tuturor instituţiilor sale de către grupări corupte şi mafiote, interesele vitale ale poporului total neglijate, regres socio-economic pe toate dimensiunile.
 • +7 (23)
  Jidanul Iosif Kobzon, care vrea să ne "cânte" despre "eliberare" actualmente este recunoscut de mai multe state ca un MAFIOT mare care este în cârdăşie şi cu Putler şi cu mafiile teroriste. Lui Kobzon î-i este interzisă intrarea în SUA şi alte câteva state ocidentale.
  de ce Chirtoacă şi consilierii sunt atât de proşti informaţi despre persona obscură a lui Kobzon şi-permit să facă şabaş pe Piaţa marii Adunări Naţionale.?????
  Admit cazul, că cineva din conducerea mafiotică a Moldovei (de exemplu Plohoi şi valeţii lui democraţi şi liberali) vor să canalizeze nemulţumirea populaţiei în altă direcţie. ESTE O PROVOCARE eşită din comun. Pentru ce dar am mai ales pe Chirtoacă dacă avem acelaşi rezultat ca şi în cazul dacă era Dondon primar ??????
  • -1 (9)
   ”Unii îl numesc Marxism, eu îl numesc Iudaism.”
   Rabinul Stephen S. Wise. ”The America Bulletin”, 15 mai 1935.
   „Marxismul este forma modernă a profeției evreiești.„
   Reinhold Niebur,s Speech before the Jewish Institute of Religion,
   New York, 3 Octombrie 1934.
 • +5 (25)
  R.Moldova este cel mai sărac stat din Europa – la propriu şi la figurat.
  Geneza acestui handicap îşi are originea în minciuna ce a produs dezbinare şi haos în societate, în mutaţia oribilă, încă de la 1812, inoculată în mentalitatea basarabenilor pe durata celor 178 de ani de colonizare, deznaţionalizare şi genocid. Aceste adevăruri istorice trebuie spuse, cu toată tăria şi demnitatea, trebuie conştientizate şi asumate fără ură şi părtinire, ca bază pentru o reconciliere civică profundă şi durabilă. O altă abordare va însemna menţinerea poporului român basarabean în umilinţă, buimăcire şi rătăcire istorică, demolarea continuă a patrimoniului şi a valorilor naţionale, prin perpetuarea unor falsuri şi a unor valori străine neamului românesc in ansamblu.
  • -4 (18)
   Istoria ne spune ca statul Moldova a format in anul 1341, si statul Romania... 1859?
   Si acum idiotii care nici istoria nu stiu ne spun ca "ah, adevarul istoric ne spune, ca identitatea noastra e Romania, ca nu avem nimic in istoria, decat Romania si romani"?
   • +6 (16)
    esti corigent la istorie...nu ai aflat inca faptul ca Moldova s-a unit cu Muntenia pe vecie in 1859 prin Cuza, etc si ca Romania s-a format prin unirea Principatului Moldovei cu celalalt al Munteniei? La care s-au alaturat mai tarziu in 1918 provinciile furate de imperiile vecine, Tarist si Austro Ungar.
    • 0 (0)
     Stiu ca s-au unit. Si s-au unit in 1859. Voi, tradatorilor, ati decis ca Moldova nu exista si nici o data nu a existat.
 • +7 (21)
  Nehera vam ruskomaldavskie....emanciparea nationala este la orizont....luativa bagajele!!!!

  Sunt cetățean activ
 • +6 (22)
  Asta doriți porcilor?. Cărațivă atmata acasă și luptați cu urșii voștri din taga.
  http://adevarul.ro/moldova/politica/colonel-sovietic-sa-curga-sange-prut-1_5181fd60053c7dd83f672986/index.html

  Sunt cetățean activ
 • +10 (22)
  Afara cu imperialistii rusi din Moldova!

  Sunt cetățean activ
 • +8 (22)
  e clar ca sunt cativa pe aici platiti sa dea cu minusururi. penibil.
  • +1 (1)
   Nu e adevarat..., asta voi sinteti platiti sa va faceti serviciul zbierind prostii si sa duceti evidenta stricta a plusurilor si minusurilor, un minus pus la prostiile voastre e simplul adevar, e ceea ce este in realitate, su impungeti-va in cur sau faceti-le cite un miniet ca nu le ve-ti schimba parerile oamenilor nicicum.
 • +6 (18)
  deacord...100%

  Sunt cetățean activ
  • +4 (12)
   de acord -- se scrie separat.
   • 0 (10)
    este corect...la cita prostie se scrie pe aicea...nu mai acord atentie corectitudinii
 • +9 (21)
  Ashtea care pun minusuri sunt blonde violate care nu au idee despre identitate nationala...si pun numai minusuri prin profiluri false se prostitueaza pentru citiva lei...

  Sunt cetățean activ
 • -5 (15)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Dibiloiz.
 • +4 (10)
  precum se poarta politicienii cu idealurile voastre ... voi baieti, mai vreti sa mai faceti ceva? pe voi va vor impusca, iar politicienii tot pe ucigasii vostrii ii vor proslavi, tot cu ei in alianta vor intra, sangele vostru il vor trada.
 • -3 (17)
  ASTEA CARE UMBLA PE LA PROTESTE CU SIGURANTA AU FOST INDOPATI CU CARNE DIN AMERICA CARE CONTINE Reactiv U-6 (se intrebuinteaza de Americani in scopuri diversiune deoarece actioneaza asupra psihicului si-l face pe om foarte agresiv) CARE TREBUIA SA NIMEREASCA IN SIRIA SI SERVICIILE SECRETE DIN SIRIA AU DECONSPIRAT MUTCA SI AU TRIMIS-O IN EUROPA SI ASA A APARUT ASA NUMITUL SCANDAL TEATRALIZAT CU CARNEA DE CAL, TIPA CARE VINE DIN ROMANIA.
  • +4 (14)
   ce imaginatie bogata, de aia sunt rusii agresivi fata de fostele colonii sovietice?
 • +2 (12)
  http://ie21z.blogspot.com/2012/06/normal-0-false-false-false_13.html
 • -5 (19)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Ярэш фасчизмул се фаче де кап.Лиништици-вэ одатэ кэ ярэш Иван о сэ вэ лиништяскэ дакэ вой ну врець.Ей ау методе пентру вой хитлериштилор.
  • +7 (17)
   1.care hitler frate, ce avem noi cu austriacul ala?
   noi suntem romani...pe veci stapani
   2.se spune fascism nu fascizm...invata limba; se spune linisteasca nu linistiasca....se spune isi face de cap nu se face de cap
   3. daca ai studia mai mult limba romana ai fi mai inteligent
   4. mitingul trebe facut ca sa stie mujicul rus ca acolo unde a calcat Stefan cel Mare nu are ce cauta ciubota asiaticului
 • -7 (17)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Фасчизмул есте скырнав ши есте пэкат.Лепэдаци-вэ де фасчизмул ачеста ымпуцит.Урмаць каля луй Хитлер каре а диструс милиоане де оамень.Штиць че са алес ши дин ел.Иван ачеста а ажунс пынэ ын Берлин ши фасчизмул а диспэрут пентру о време.Де че врець ка Иван сэ вэ дее ярэш песте нас? Де че ыл ацыцаць.Вой штиць кэ Иван поате сэ вэ дее песте кап.
  • +8 (16)
   ERTATIVA esti o stafie sovietica...si bintui pe site-ul unimedia
 • +2 (12)
  http://ie21z.blogspot.com/2012/06/normal-0-false-false-false_13.html
 • +5 (13)
  Traiasca România Mare!
 • +5 (13)
  Ba frate... ii "lucreaza" la acela mina bine...de pune atitea minusuri
 • +3 (11)
  http://27martie.wordpress.com/2009/04/11/unirea-noastra-ca-o-necesitate-absoluta/#more-74
 • +5 (13)
  "tara"-apendice nu are viitor.Prea multi descreerati la m.patrat.reUNIREA cu TARA este salvarea.Cel mai straniu este,ca o patre din alolingvi inteleg si sunt de acord cu asta,iar multi "maldaveni" stau "in poza" ca curvele
 • +3 (11)
  http://27martie.wordpress.com/2009/04/11/unirea-noastra-ca-o-necesitate-absoluta/#more-74
 • +4 (8)
  Concertele in PMAN care celebrează ”eliberarea” sînt o bătaie de joc de băștinașii umiliți, violați și omorîți de spurcăciunile de la Kremlin.
  .
  Eu chiar aștept o declarație oficială de la PL, care ar condamna dur porcăriile ăstea.
  .
  Deși văd că mai mult se mișcă acei de la PNL.
 • -1 (3)
  pe 9 mai veniti sa inpedicam ,,concertul,, eliberatorilor,,luati oua cu voi
  • +2 (2)
   vom lua cite o pula sa v-o bagam in cur, neaparat:) V a asteptam cu mare drag...
 • 0 (2)
  Если 9 мая, в День Победы над немецко-румынским нацизмом, в Кишинёве будет сорван этот праздник,который,кстати,отмечается прогрессивным человечесством всего мира,то у молдавских гастарбайтеров в Москве,будут серьёзные неприятности...
 • -1 (1)
  Dute dracului, Andreydv1914, porc prost si incapatinat, invata romana si nu-ti baca fundu` unde nu-ti fierbe oala! Чемодан, вогзал, Россия! Memorizeaza-le pe derost si dute de unde ai venit. Aveti o boala voi, rusii de a va crede stapanii pamantului, da sunteti doar niste idioti, ce ne stati in gat inca din 1812!

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA