Produsele Orhei-Vit cuceresc consumatorii din întreaga lume. Camerun și Coreea de Sud, noi țări pe harta exporturilor

Sucurile companiei Orhei-Vit, fabricate cu drag din fructe selecte, cuceresc consumatorii din tot mai multe colțuri ale lumii. Din luna iunie, de gustul “Fabricat în Moldova” se bucură și locuitorii Camerunului, dar și ai Coreei de Sud. De asemenea, în cinci regiuni din China -  Hebei, Tjanjin, Liaoning, Shandong, Shanghai - au început livrări sistematice, anunță compania Orhei-Vit pe o rețea de socializare. 

Produsele Orhei-Vit cuceresc consumatorii din întreaga lume. Camerun și Coreea de Sud, noi țări pe harta exporturilor
(Foto: Orhei-Vit)

Potrivit celor scrise pe pagina oficială de Facebook a companiei, primul lot de sucuri Vita și Naturalis, dar și de gemuri Vita, produse de compania Orhei-Vit, a fost exportat în Camerun la începutul lunii iunie. Cea de a doua destinație cucerită de compania Orhei-Vit în luna curentă  este Coreea de Sud. Recent, acolo a fost trimis primul lot de sucuri Naturalis. Astfel, numărul țărilor în care compania Orhei-Vit își exportă produsele a ajuns la 35.

„Cucerirea unor noi destinații de export înseamnă pentru compania Orhei-Vit aprecierea muncii depuse de sute de persoane care participă la procesul de fabricare al produselor, inclusiv a managerilor de export care poartă negocieri și stabilesc parteneriate în tot mai multe colțuri ale lumii. Doar în 2017 compania Orhei-Vit și-a prezentat produsele în cadrul a șase expoziții din Europa și Asia. A savura produsele Orhei-Vit înseamnă a aprecia gustul ce corespunde standardelor internaționale de calitate, munca depusă cu suflet și drag”, mai scrie compania Orhei-Vit în mesajul publicat

De menționat că Orhei-Vit a exportat în anul 2016 produse în 33 de țări ale lumii, majorându-și numărul destinațiilor de export cu 7 țări.

Pub

Pe parcursului anului trecut, cea mai mare companie producătoare de sucuri din țară a reușit să cucerească și piețele din Emiratele Arabe Unite, Ghana, China, Seychelles, Bulgaria, Australia, Japonia.

Timp de un an, compania a exportat în aceste 33 de țări mărfuri în valoare de aproape 300 de milioane de lei. Este vorba despre sucuri, nectaruri, hrană pentru copii, conserve de legume, gemuri, dulcețuri, precum și produse semifabricate: sucuri concentrate, piureuri și paste din fructe și legume.

Istoria companiei „Orhei-Vit” începe în 1945 cu deschiderea unei hale de producerea conservelor în orașul Orhei. Astăzi, SA "Orhei-Vit" - deține două fabrici moderne în orașele Orhei și Căușeni, precum și companii afiliate – în domeniul agrar și comerțului în calitate de distribuitor. Fabricile sunt înzestrate cu echipamente moderne și tehnologii de ultima generație și de înalta performanta ce permit îmbutelierea a peste 75 de milioane de litri de suc și nectar, a peste 4 milioane de borcane cu conserve de fructe și legume, mai mult de 3 milioane de cutii de tinichea și borcane cu mazăre verde și peste 5 milioane de borcane de hrana pentru copii.

Compania „Orhei-Vit” deține cele mai populare branduri pe piața moldovenească în segmentele lor: Naturalis, Vita, Vita Premium, Vita Baby și altele. 

P.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub