ora: 09:26, 09 oct 2017 2027

Producătorul Harvey Weinstein, concediat în urma scandalului acuzațiilor de hărțuire sexuală


Producătorul Harvey Weinstein, concediat în urma scandalului acuzațiilor de hărțuire sexuală
Foto: CNN.com

Producătorul Harvey Weinstein a fost concediat ieri de către consiliul de administrație al companiei pe care a cofondat-o, în urma scandalului acuzațiilor de hărțuire sexuală, informează Reuters.

Conducerea companiei va fi preluată de fratele acestuia, Bob Weinstein, și de copreședintele și directorul executiv David Glasser.

Consiliul de administrație a luat această decizie în ''urma dezvăluirilor din ultimele zile despre comportamentul inadecvat al lui Harvey Weinstein'', a precizat compania într-un comunicat, adăugând că hotărârea i-a fost adusă la cunoștință și lui Weinstein.

Purtătoarea de cuvânt a producătorului nu a comentat decizia.

Vineri, compania anunțase ca Weinstein, în vârstă de 65 de ani, își va lua concediu pe perioadă nedeterminată după dezvăluirile din New York Times potrivit cărora producătorul a încheiat acorduri amiabile cu opt femei care l-au acuzat de atingeri nepotrivite sau hărțuire sexuală în ultimii 30 de ani.

Weinstein a produs și a distribuit pelicule laureate cu Oscar precum ''Shakespeare in Love'' sau ''Chicago'' și a fost un donator important al Partidului Democrat în campania electorală pentru alegerile din 2016.

O anchetă internă este în curs, au mai precizat reprezentanții companiei.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Monden
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA