ora: 13:19, 12 ian 2015 4300 6 Autor: Ana Sîrbu

Procuratura: Dodon a fost audiat la solicitarea avocaților lui Amerberg și Grigorciuc


Procuratura: Dodon a fost audiat la solicitarea avocaților lui Amerberg și Grigorciuc
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie

Liderul PSRM, Igor Dodon, a fost audiat astăzi de Procuratura Generală la solicitarea lui Pavel Grigorciuc și Mihail Amerberg. Declarația a fost făcută de către șefa Serviciului de Presă al Procuraturii Generale, Maria Vieru, la solicitarea portalului de știri UNIMEDIA.

De asemenea, șefa Serviciului de Presă a subliniat faptul că, deocamdată, procurorii nu au precizat despre care dosar este vorba.

„În cazul concret, Igor Dodon a fost citat la solicitarea avocaților învinuiților Amerberg și Grigorciuc, care au cerut audierea conducerii Partidului Socialiștilor din Republica Moldova”, a precizat Vieru.

De asemenea, Procuratura a declarat că „Procuratura se conduce de legislația procesual-penală și respinge tentativele de manipulare politică”. Declarația a fost făcută după ce Igor Dodon a scris pe pagina sa de Facebook că este „o nouă încercare de presiune” asupra socialiștilor. „Procuratura cere să fiu audiat în cadrul unui dosar penal. Să vedem ce „surprize-surprize” au fabricat cei de acolo”, a scris el pe Facebook.

Totodată, Procuratura Generală a precizat că „oti cetățenii sunt egali în fața legii și sunt obligați să se prezinte la solicitările organelor de drept”, a conchis Vieru.

Precizăm că, astăzi, liderul Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, a fost audiat astăzi, 12 ianuarie, de către Procuratura Generală în cadrul unui dosar penal. Despre aceasta a scris socialistul Dodon pe pagina sa de Facebook.

Comentarii (6)
 • +3 (5)
  Nemernicu merita inchis si sunt sigur ca nu are doar un dosar penal,fiecare trebuie sa raspunda pentru actiunile sale,mai ales oameni ca Dodon caci este un las si un tradator!!

  Sunt cetățean activ
  • -3 (5)
   AIE sunt lasi si tradatori, dar aceasta actiunea se numeste presiunea politica
   • +4 (4)
    Marina Radvan aka "skindred": iarasi mori de foame ?
    • 0 (4)
     Dodon, trebuia sa-si faca valiza inca de cind Usatii a zbughito la Moscova, caci era evident ca sunt in aceeasi luntre cu ANTIFA ambii, si mai devreme sau mai tirziu se va ajunge si la el.
 • +1 (1)
  Numai inchipuiteva cum Dodon spala coridoarele si viceele cu svabra in zona.Triler.
 • +1 (1)
  Dodon chema oamenii din gagauzia la revolutie -la razboi impotriva statului moldovenesc! Acum javra merita bagata la inchisoare!!!

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA