ora: 15:04, 06 dec 2014 14649

Prioritatea lui Dodon pentru prima ședință a Parlamentului


Prioritatea lui Dodon pentru prima ședință a Parlamentului
Foto: psrm.md

După ce Curtea Constituțională se va pronunța asupra legalității scrutinului parlamentar din 30 noiembrie și va valida mandatele celor 101 deputați, în termen de 30 de zile Legislativul se va întruni în prima ședință plenară, transmite UNIMEDIA.

Igor Dodon, președintele Partidului Socialiștilor, a anunțat deja că la prima şedinţă a Parlamentului, fracţiunea socialiştilor va pune problema privind denunţarea acestui Acord, precum şi organizarea unui referendum cu privire la vectorul de dezvoltare al Republicii Moldova.

Declarații în acest sens au fost făcute de Dodon în cadrul unei întrevederi cu șeful Delegației Uniunii Europene la Chișinău, Pirkka Tapiola. În finalul întâlnirii, liderul PSRM l-a asigurat pe reprezentantul UE că, mai devreme sau mai târziu, Acordul de Asociere cu Uniunea Europeană va fi anulat.

Igor Dodon insistă asupra faptului că Acordul de Asociere a fost semnat fără respectarea adevăratelor interese ale „poporului moldovenesc”.

Precizăm că PSRM, ca urmare a alegerilor din 30 noiembrie, a acumulat 25 mandate de deputat.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +8 (18)
  iacatalai si pe aista... de parca cu uniunea vamala si a ei reducere la gaz vom duceo cine stie ce si daca ne va permite sa exportam mere prasade jin si conserve ap* intrecem tucam si Bulgaria la pib
  am avut noi gaz ieftin si permis la export in rusia si tot saracii europei eram, tot cu alde dodon voronin si restu ca ei tipa socialisti democrati sau liberali
  norod naiv si prostit
  • -15 (29)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.

   mult mai BUNI sunt liderii "proEUropeni"!
   .
   ei ne freca! dar europeneste!!!!
   ei si daca neua furat miliarde de lei prin BEM!!! in schimb cica mergem in Europa! ; )))

   Sunt cetățean activ
   • -10 (20)
    Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
    Cam de aceeasi parere sint si eu numai ca nna, parlamentul e oglinda poporului.Ce sintem dupa cum gindim aceea si alegem.
    • -11 (17)
     Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.

     .
     mult mai BUNI sunt liderii "proEUropeni"!
     .
     ei ne freca! dar europeneste!!!!
     ei si daca neua furat miliarde de lei prin BEM!!! in schimb cica mergem in Europa! ; )))
     .

     Sunt cetățean activ
     • -6 (12)
      Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.

      mult mai BUNI sunt liderii "proEUropeni"!
      .
      ei ne freca! dar europeneste!!!!
      ei si daca neua furat miliarde de lei prin BEM!!! in schimb cica mergem in Europa! ; )))
      .
      .

      Sunt cetățean activ
      • +5 (5)
       da ceilalti cat au bagat prin buzunare fiind la conducere?
       nimeni nu stie si tot ii "bat" asa?
       hai sa vedem a cui casa e mai "crutaia"?
       • +3 (3)
        Ddon si turma de porci nu inteeg ca i gata cu Rusia.......weeeeiii dar aici a investit Europa...SUA.....deja shi dak vor ei nu se mai poati......Ddon sasi pazeasca fundu......asa cu majoritate va intra la puskarie dak mai unfa mult capu la oameni cu Putin si jegu rusesk
        • +2 (2)
         Nu si mai poati weeeeiii Dadon.....am mai iesit si noi din cotetu aista.....am mai vazut Europa......nui ca Rusia weeeeeeiiii.....
         akol in Rusia pute de nebunie,alcol si saracie....mergi la tactu Putin si stai acol daca iti place....mincinosule
         • +2 (2)
          Deja pi ciulaveku Dadon il injura mai mult de jumatati de tara si in fiecare zi mai multi
   • +2 (6)
    Nu se exclude varianta pronuntata de dvs., ambele parti sint departe de ideal, te asigur ,omul e intr-atit de egoist, incit daca i se face conditii sa traiasca macar relativ decent, va inchide ochii la cei care fura. Imi pare rau ca e asa, dar e un fapt observat pe parcursul unui timp,dar si calatorind prin mai multe tari.
  • -1 (1)
   oamenii dupa 60 sa nu mai voteze , cu un picior in groapa si sa ne aleaga viitorul?
 • +2 (16)
  Dupa cum vedem Dodon nu poate sa se resemneze cu ideia ca a pierdut alegerile asa ca acum sta si isi musca coatele. Ce sa faci, daca asta a fost dorinta poporului. Lumea vrea dezvoltare si democratizare dar nu stagnare si intoarcere la sapa de lemn.
  • +11 (19)
   Emil Munteanu- acest pidar, nu trebuie să se resemneze cu ideia ca a pierdut alegerile...el trebue arestat sau expulzat din ţară - şi cu cît mai repejor cu atît mai bine, fiindcă nimeni nu ea permis să cuviţăe din numele acestui popor...să cuviţăe în habarovsc lepădătura...şi să-i vezi,ei merg în europa, copii lor sunt în europa, alt pidar, petrenco cu femea îşi au bussines şi cetăţenie în europa, fac accidente în europa, pe noi ne-ar băga în uniunea vamală, uniune care este pe cale de dispariţie deja, uniune în care ne aflăm înglodaţi din 1940 ...
 • +9 (21)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • +7 (17)
  Cita diplomatie si gentilete:
  " În finalul întâlnirii, liderul PSRM l-a asigurat pe reprezentantul UE că, mai devreme sau mai târziu, Acordul de Asociere cu Uniunea Europeană va fi anulat."
  • +1 (1)
   super tare momentul de la 0:16 plin de gentilete http://youtu.be/285jlIj-YXM
  • 0 (0)
   ca o idee buna a unui locuitor din Gorlovca
   http://youtu.be/s3-3ox8Zefc
  • 0 (0)
   ca sa nu-ti fie urat mai priveste si aici sa vezi ce "Viitor" iti propune "diplomaticul si plin de gentilete" lider psrm (din cate stiu e tiotea Zino4ka liderul)
   http://youtu.be/0VvK9XkbXBY
   ___________
   spuneti-i Moscovei sa mai schimbe meniul... parca-i tine pe toti pe "горох" cine nu merge acolo Sevciuc don Dodon cand revin parca "ii strange la pînce".
 • +9 (17)
  dodon - ciuma Republicii Moldova. Nu pot intelege, de ce acest tradator de neam inca nu a fost arestat! De ce i s-a permis ca in campania electorala sa plaseze postere toata Moldova cu putin? In acest poster, fata lui dodon nici nu se vede. E clar ca buna ziua ca face jocul rusiei si nimic mai mult. Banul l-a orbit pe acest neghiob. Daca va fi lasat sa latre, sunt sigur ca degraba va trebui sa trecem cu vederea si muscaturile acestuia.
  dodon - sa te manance tifosul!

  Sunt cetățean activ
 • +8 (16)
  Victor Juc - "Dodon trebuie să fie cercetat pentru instigare la URĂ INTERETNICĂ și SEPARATISM! Structurile de securitate ale statului ar trebui să ia atitudine şi să nu le fie frică că vor fi criticate în Est sau în Vest că ar persecuta un politician. Securitatea naţională este mai presus."
  Mare dreptate are dl Victor Juc!!!

  Sunt cetățean activ
  • +3 (5)
   bravo, domnu Juc
   just
  • +2 (2)
   Dodon demult trebuia cercetat penal pentru așa ceva. AIE-ul a stă și doarme în continuare, iar KGB-ul rusesc se distrează. Bravo domnilor, o să vă treziți (dacă o să vă treziți) mâine poimâine cu curul gol la cules pomușoare în Siberia.
 • -7 (17)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  acest individ,Dodon cam intrece masura se crede buricul pamintului sa distruga ceea ce sa cladit atitia ani
  • +2 (4)
   vad ca are deja si lingatori ...
   s-au apucat sa puna minusuri.
 • -4 (16)
  Dodon mai are alte intrebari in afara de acesta???Desigur ca nu are. Totul este bine la noi,numai acordul cu UE ne face toate problemele interne si externe.((((
 • -1 (15)
  Dodon , dar cum cu promisiunea ca Rusia le iarta la concetatenii nostri incalcarea regimului de sedere.Dodon cu orice pret a dorit sa ajunga la kormuca,si a ajuns.
  • +1 (3)
   nu sta mult...
  • 0 (0)
   as dori sa vad ce fel de discutii au purtat cei doi si cum va rosi dl.Dodon daca va afla ce fel de conditii de comercializare a produselor noastre va oferi UE daca vom denunta la Acordul de Asociere.Va fi o catastrofa totala pentru comerciantii nostri care aduc haine si produse de uz casnic din UE
  • 0 (0)
   as dori sa vad ce fel de discutii au purtat cei doi si cum va rosi dl.Dodon daca va afla ce fel de conditii de comercializare a produselor noastre va oferi UE daca vom denunta la Acordul de Asociere.Va fi o catastrofa totala pentru comerciantii nostri care importa marfuri in UE
 • +1 (3)
  iata ce don-don vrea sa aduca in Moldova https://www.youtube.com/watch?v=x0lxzN7YFOE#t=12
 • +2 (4)
  "boala" daca se lasa se agraveaza
  __________
  s-a pregatit din timp de aceea si a gasit un "tuz" mai mare ca Vladimir Nicolaici...
  oare cu ce a speriat babetele ca numai le auzeam numai nu comunistii?
 • +4 (6)
  Dodon,serveste o banana!
 • +5 (5)
  Daca va amintiti prin anii 1985-1988 se striga tare, ca noi oamenii sovetici adica cei din urss, am ajuns in etapa cea mai dezvoltata a socializmului, si degraba vom pasi in comunizm,suntem cu un picior in socializm si cu altul in comunizm...Acum acei care au votat psrm-pcrm stau cracanati cu un picior in socializm si altul in comunizm...Dodon a adus socializmul-iobag a anilor 1917-1924...Trezitiva,desteptativa,ROMANII,BASARABIEI MOLDAVE...Acet dodon 4 ani prin Chisinau va bate in butoae, ca sa aduca ploae...
 • +5 (5)
  ... au inceput sa vina sperietoarele din Lugansc?
  "daca nu castiga Dadon apu aici o sa sii doamne fereste" - vorbele unui sofer de rutiera
 • +3 (3)
  uitativa in ce lume salbatica ne duce don-don cu brigada lui https://www.youtube.com/watch?v=rYdC9boetO8
 • +2 (2)
  @ocupacion 1918,tradu te rog initialele,dupa care mai vorbim!!Bidon tu esti doar un gunoi din pacate parlamentar(in Opozitie)domnul ne-a ferit,nu am ce comenta RAHATUL tau moscovit !!
 • 0 (0)
  Dodon! Te rog, nu ne aduce bardacul Ukrainean la noi in RM! protestele daca-ti amintesti in Ukraina s-au inceput din cauza ca erau oameni ca tine la guvernare? Si ce se intampla acum in Ukraina? Sau tie-ti place situatia de-acolo?
  2. Daca abrogam Acordul de Asociere, regimul fara de vize se va anula, si cetatenii IAR vor trebui sa calatoreasca cu VISE in Europa! Tu asta vrei?
  Anume faptul ca nu puteau calatori fara vise Moldovenii in UE, erau nevoiti sa plece in Rusia la munca! Si uite cat de mult se indobitocesc cetatenii nostri acolo!
  • 0 (0)
   nu trebue de rugat la aceată puşlama...1) denunţarea acordului nu va eavea loc...2) ear dacă va fi denunţat atunci pe dondon îl aşteptă soarta lui eanukovici-în cel mai bun caz...pentru că cetăţenii care muncesc în FR primesc care şi cum dar în jur de 25000 - 30000 ruble, adică astăzi 564 dolari, dolarul a ajuns să coste astăzi 53.1088...aceleaşi 25000 - 30000 ruble în euro ar fi 456 euro - cursul e de 65.7168 adică acasă trimit ei dacă să transferăm în lei - 8555, şi aceasta dacă nu ar trebui să mănînce,să sune,s nu bee, să meargă pe jos şi şi şi...er cei ce muncesc în uniunea europeană prmesc nu mai puţin să zicem de 1000 euro-adică acasă trimit 18000 lei...este tovarăş dondon diferenţă ? este tu trebue să ştii a socoti deoarece ai furat din universitatea în care te socoteai că predai dar nu ştiu de
   • 0 (0)
    ce nu te-au aşezat în puşcărie...şi trebue să şi mai ştii un lucru: cremlinului tu îi trebueşti numai pentru a face căcatul aici, ei au văzut că eşti bou cu literă mare la ale tale şi te folosesc...însă pe urmă tu lor nu li vei trebui şi se va primi cum se primeşte cu toate lepădăturile şi trădătorii, dacă nu crezi citeşte cum duma cere săl întoarcă pe eanucovici acasă pentru a fi tras la răspundere...aşa dar lepădătură ar fi bine să-ţi ei turbinca şi să pleci în eacitia săţi răcoreşti minţile şi pote atunci o vor înţelege-o şi ai tăi copii ce javră de tată au... http://nvua.net/ukraine/deputat-edinoros-predlozhil-vernut-yanukovicha-v-ukrainu--22691.html...... http://interfax.com.ua/news/political/235879.html... frumos nui aşa dondoane ?
 • 0 (0)
  La scară naţională
  Va fi dezastru şi durere
  Prin accederea imorală
  A sdcialistilor la putere.
  *******************
  Ca paganii să nu facă ţării harachiri
  Să luptăm cu toţii pentru cauza UNIRII.
 • +1 (1)
  Voi cei de la UNIMEDIA(FILAT),mai aveti sa-i faceti publicitate lui dodon?,sunteti culmea,voi ii aduceti la putere pe astea care vor donbas,luhansc.
 • +1 (1)
  mai... , eu zic el sa pronunte asta in fata tuturor ultima oara, sai fie retrasa imunitatea, si cu urari de bine in celula proprie de unde soarele tot timpul rasare in patratele pe parete
 • +1 (1)
  Cinci ani de guvernare proeuropeana na a schimbat nimica in tartaca moldoveanului.Incult,agresiv,pupcurist,lipsa de toleranta si alte calificative.
  Multumiti lui Filat ca am ajuns unde am ajuns.
  In rest suntem un stat democrat,unde poporul decide soarta tarii si nu Filat si cu Plahotniuk! Mai ginditiva ce se intimpla daca nu-l excludeau pe Usatii di cursa.
  Ce circ se incepea in Moldova.Dar printr'o minciuna au scapat de o alta minciuna.Poporul ii va pedepsi!
 • +1 (1)
  Codul penal al Republicii Moldova
  "Articolul 346. Acţiunile intenţionate, îndemnurile publice, inclusiv prin intermediul mass-media, scrise şi electronice, îndreptate spre aţîţarea vrajbei, diferenţierii sau dezbinării naţionale, etnice, se pedepsesc cu inchisoare de pînă la 3 ani."
  Acest personaj a luat-o razna. Institutiile de drept ai RM si angajatii lor primesc salarii pentru ce oare? La scoala mi s-a spus ca pentru ca ei apara tara. Asa este oare?
 • 0 (2)
  Mda, Dondown are mare însărcinare de la Putler - să provoace în Moldova haos, a le Lugandonia si Donbabwe!
  N.B.
  ... cât nu e târziu, celor de la SIS - scurt-circuitați acest provocator !

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA