Primari solidari. Edilii din Nisporeni și Puhoi își manifestă nemulțumirea față de modul în care a fost reținut primarul din Basarabeasca

Modul în care a fost încătușat primarul din Basarabeasca a stârnit nemulțumiri în rândul altor primari din țară.

Aceștia au postat mesaje pe paginile lor de Facebook în care își exprimă respectul față de locuitorii ce au ieșit să-și susțină edilii. Mai mult, ei au venit cu exemple din localitățile pe care le conduc.

Primari solidari. Edilii din Nisporeni și Puhoi își manifestă nemulțumirea față de modul în care a fost reținut primarul din Basarabeasca
(Foto: Canal Regional)

Primarul de Nisporeni, Grigore Robu scrie că în toată această situație este greșit faptul că a fost arestat primarul și nu tatăl, cel care-și impunea fiica să se prostitueze. 

Pub

Un alt primar care condamnă reșinerea primarului din Basarabeasca este edilul satului Puhoi, raionul Ialoveni. Petru Frunze susține că avem un sistem bolnav în care primarii nu au pîrghii - „doar cu vorba și cu expedierea scrisorilor.”

UNIMEDIA amintește că la data de 18 martie au avut loc percheziții la Primăria din Basarabeasca. Drept urmare, primarul Valentin Cimpoeș  a fost reținut pentru 72 de ore. Potrivit procurorilor, este vorba despre un caz de viol în care edilul ar fi ignorat demersurile poliției.

Unul din liderii Partidului Nostru, Ilian Cașu, a comentat într-o postare pe facebook, despre acest incident că ar fi vorba despre reținerea abuzivă și ilegală a edilului pentru faptul că nu a răspuns la niște petiții.

Vedeți aici momentul reținerii primarului Valentin Cimpoeș.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub