ora: 11:40, 19 mar 2017 8204

Primari solidari. Edilii din Nisporeni și Puhoi își manifestă nemulțumirea față de modul în care a fost reținut primarul din Basarabeasca


Primari solidari. Edilii din Nisporeni și Puhoi își manifestă nemulțumirea față de modul în care a fost reținut primarul din Basarabeasca
Foto: Canal Regional

Modul în care a fost încătușat primarul din Basarabeasca a stârnit nemulțumiri în rândul altor primari din țară.

Aceștia au postat mesaje pe paginile lor de Facebook în care își exprimă respectul față de locuitorii ce au ieșit să-și susțină edilii. Mai mult, ei au venit cu exemple din localitățile pe care le conduc.

Primarul de Nisporeni, Grigore Robu scrie că în toată această situație este greșit faptul că a fost arestat primarul și nu tatăl, cel care-și impunea fiica să se prostitueze. 

Un alt primar care condamnă reșinerea primarului din Basarabeasca este edilul satului Puhoi, raionul Ialoveni. Petru Frunze susține că avem un sistem bolnav în care primarii nu au pîrghii - „doar cu vorba și cu expedierea scrisorilor.”

UNIMEDIA amintește că la data de 18 martie au avut loc percheziții la Primăria din Basarabeasca. Drept urmare, primarul Valentin Cimpoeș  a fost reținut pentru 72 de ore. Potrivit procurorilor, este vorba despre un caz de viol în care edilul ar fi ignorat demersurile poliției.

Unul din liderii Partidului Nostru, Ilian Cașu, a comentat într-o postare pe facebook, despre acest incident că ar fi vorba despre reținerea abuzivă și ilegală a edilului pentru faptul că nu a răspuns la niște petiții.

Vedeți aici momentul reținerii primarului Valentin Cimpoeș.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • -3 (9)
  AM IMPRESIA CA ACESTE POSTARI SUNT COMPUSE DE UNA SI ACEEASI PERSOANA,CITITI-LE MAI ATENT,ORI SUNT TICLUITE DE PROSTII DE LA "UNIMEDIA"
  • +1 (1)
   Culmea, nu criminalii și nici macar nu poliția și celelalte organe de drept poartă răspundere pentru criminalizarea societății, pentru încălcarea ordinii publice... ci aleșii locali care nu aderă la PDM...
   și cît va dura marasmul ăsta ?
 • -1 (5)
  pentru R Grigore pentru noi cetatenii este binevenita aceasta abordare asupra anturajului sulerului usat,sa se intervina efectiv in viata cetatenilor suferinzi pe fundalul propagandei partiinice cu care ei se ocupa .Da de ce nu e treaba primarului de a initia proceduri de judecata ,ori alte masuri de a scoate fata de sub mirsavenia tatalui.El ce primarul construeste acolo rachete,zgirie nori pentru ce a fost ales de cetateni acolo?.Dar in cazul cu mama betiva cu 6 copii ce nu se poate prin proces de judecata sa fie decazuta din drepturi de parinte ,ca in toata lumea civilizata si de infiat de alti parinti normali ,noi doar avem criza demografica Nu gindesti adecvat D-le primar,numai populizm politic
 • 0 (2)
  ap luptam cu coruptia sau luptam cu coprupptiaselectiv?

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA