ora: 11:35, 29 iul 2017 13826

Presa rusă: Autoritățile moldovene nu au permis decolarea de pe Aeroportul Chișinău a unui avion în care se afla fiul procurorului general din Rusia


Presa rusă: Autoritățile moldovene nu au permis decolarea de pe Aeroportul Chișinău a unui avion în care se afla fiul procurorului general din Rusia
Foto: UNIMEDIA

Autoritile de la Chișinău nu ar fi permis decolarea de pe Aeroportul Internațional Chișinău a unui avion în care se afla fiul procurorului general al Federației Ruse, Igor Ciaika, scrie flashnord.com.

Potrivit presei ruse, la bordul aeronavei s-ar afla un grup de afaceriști ruși și patru membri ai protocolului care urmau să-l însoțească pe viceprim-ministrul Dmitri Rogozin în Republica Moldova. 

„Din câte știu eu, avionul, cu fiul procurorului general la bord, omul de afaceri Igor Ciaika a zburat la Chișinău pentru a purta negocieri de afaceri”, a declarat una dintre surse.

Aeroportul Chișinău nu a venit încă cu o reacție pe marginea acestui caz.

UNIMEDIA amintește că Bucureștiul a refuzat survolarea de către aeronava în care se afla Rogozin, a spațiului aerian românesc.

Avionul a făcut o escală la Minsk, de unde vicepremierul a luat o cursă Aeroflot cu destinaţia Moscova.

Igor Dodon și Dmitri Rogozin urmau să participe la sărbătoarea comună în regiunea transnistreană organizată cu ocazia a 25 de ani de la crearea operaţiunii de menţinere a păcii pe Nistru.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +11 (11)
  La sarbatoarea organizata cu ocazia a 25 de ani de la crearea operaţiunii de menţinere a păcii pe Nistru Rogozin trebuia sa-i invite si pe Candu cu Filip.Atunci Plahatniuc iar fi permis sosirea lui cu avionul in Moldova.Dar daca Dodon a vrut sa plece la ceremonie de unul singur fara sa se consulte cu coordonatorul,i s-a dat usurel peste cap.Sa-i fie de invatatura.Dodon trebue sa inteleaga ca el este presedinte de jure,de facto presedinte si stapin in Republica Moldova este Plahatniuc si Dodon trebue sa-l respecte corespunzator.
 • +7 (7)
  Perfect!
  Fiul procurorului general poate fi doar cel mai bun afacerist, nicicum om de afaceri !
  Are "Nobla" profesie "fecior de mare procuror"......La ce " afaceri " te poți aștepta de la el ? Poate doar ca doreste sa cumpere Basarabiei pentru familia primei doamne, doar ca nimeni încă nu știe cu adevărat adevăratul nume a primei doamne care ar urma sa se cocoțate în virgula piramidei.....

  Sunt cetățean activ
  • +6 (6)
   1. Toata industria din transnistria (mai putin uzina de ciment rezina care ii lafarge) ii in manile la druganii lui huilo. Clanul chaika is unii dintre ei. Datoria la gaz din transnistria ii facuta de ei. Consumatorii casnici platesc facturile la timp.
   2. O buna parte din activele de stat in MD sunt instrainate la firme dubioase rusesti.
   3. In stire scrie clar ca chaika jr, corupt notoriu, trebuia sa insoteasca pe rogozin. O interdictie pe cativa ani este binevenita
 • 0 (0)
  Sa ma pis pe el, fiu de cacat

×
MD în presa străină
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA