ora: 17:51, 19 mar 2014 3654 68 Autor: Cristina Buzovschi

Ponta: Cine îl atacă pe Leancă e prieten cu Voronin


Ponta: Cine îl atacă pe Leancă e prieten cu Voronin
Victor Ponta, prim-ministrul României
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie

„Oricine atacă Guvernul Moldovei în acest moment, vrea să îi facă un bine lui Voronin. Deci eu cred că, între Iurie Leancă şi Voronin, eu îl aleg de Iurie Leancă. Cine îl atacă pe Leancă e prieten cu Voronin, e foarte simplu”.

Această declarația a fost făcută de către prim-ministrul Victor Ponta în debutul ședinței de Guvern al României, fiind un apropo în adresa președintelui Traian Băsescu.

„Dar, din fericire, vorbele nu mai au mare valoare. Şi cred că noi, fie că e vorba de gazoduct, fie că e vorba de programul cu şcolile, fie că e vorba de toate celelalte programe de asistenţă, în special pentru Moldova, le punem în practică şi în felul ăsta asigurăm Moldova nu cu vorbe goale, ci cu fapte că nu rămân singuri în faţa furtunii şi că tot ceea ce ţine de România facem chiar înainte să facă Uniunea Europeană. Vă rog pe toţi miniştrii care aveţi proiecte în derulare să verificaţi implementarea acestora şi să continuaţi realizarea unor lucruri concrete. În rest, sunt probleme de zi cu zi, vă rog să le gestionaţi, să comunicaţi”, a adăugat Victor Ponta.
 
Acesta a menționat că în calitate de şef al Guvernului român, și-a făcut datoria de a discuta cu principalii parteneri din regiune, făcând referire la vizita de săptămâna trecută din Republica Moldova, Georgia și Grecia, care deţine preşedinţia UE. „Am mers acolo pentru a mă asigura că procedura de ridicare a vizelor pentru cetăţenii moldoveni intră în vigoare şi că toate celelalte lucruri pe care noi trebuie să le facem le facem pentru Moldova. Din fericire, noi facem lucruri, vorbele de care s-au săturat şi pe care le tot aud cei din Moldova de zece ani şi niciodată nu se întâmplă nimic, mă bucur că de data asta sunt înlocuite cu fapte. În rest, vorbe, mai sunt şi unele ciudate”, a specificat șeful Executivului de la București.
 
Reamintim că preşedintele român Traian Băsescu i-a transmis premierului Iurie Leancă să aibă grijă la relaţia cu Federaţia Rusă. „Nu cred că are nevoie să îi împărtăşesc eu mai mult din îngrijorările mele, cred că are dânsul destule, am văzut o activitate febrilă în ultima perioadă, chiar schimbări la nivelul unor ministere, încercarea de a face faţă”, a comentat Băsescu. În același context, sursa a menționat că „nu va folosi nimănui dacă premierul Leancă va mai face câteva plimbări pe la Bucureşti şi, împreună cu Victor Ponta. 

Comentarii (68)
 • -11 (25)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Filea, Fleanca, Lazerr, Zalupu sunt pdasti care Distrug si Vind Moldova.
  Ce trebuie sa fii neaparat comic, ca sa vezi ca ne conduce o Guvernare Mafioto pdrasta ???

  Sunt cetățean activ
  • -12 (22)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Anume Mafia Lizberalo PDasta i-o ajutat pe Comici sa vie la Guvernare, Distrugind Moldova prin PriHvatizarile lui Filea Shefu si Mafia...

   Sunt cetățean activ
   • -12 (24)
    Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
    Ponta vorbeste ca un comic: Cine nu e cu noi e impotriva noastra.
    Nu este nicio diferenta intre comici si Lizberalo PDasti... asta e Adevaru.

    Sunt cetățean activ
    • +12 (28)
     Corect zice Ponta. Toti cei, care il ataca pe Leanca si, in genere, care ataca actuala coalitie de guvernare, doresc sa-i faca un bine lui Voronin, sau, mai bine spus, lui Tkaciuk, pentru ca viitorul conducator al PCRM-ului, dupa alegeri, va fi Tkaciuk.
     • -11 (23)
      Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
      Basescu nu a criticat niciodata pe LEANCA si Guvernarea RM, el doar a punctat unele pozitii ale sale si apropo are dreptate cand spune ca R.Moldova nu are curajul sa fie ma pragmatica si corecta in relatia cu Rusia si ca Rusia isi face politica inrobindu-ne pe noi deja de 23 de ani si ar trebui sa fim putin mai curajosi in actiuni. Deci aceasta nu este o critica, Ponta incearca doar sa isi faca capital electoral denigrandu-l pe Basescu si denigrand ROMANIA in fata moldovenilor romani. Basescu a fost si va fi mereu cel mai sincer si bun prieten al R.Moldova!
      • +15 (23)
       Clar ca buna ziua, ca impotriva premierului Leanca poate sa mearga un comunist, sau orie alt individ care se atribuie la aceasta categorie.
       • +13 (21)
        E si normal. Cine vine cu Democratiia , si cu prosperitatea tarii ?! Doar Guvernarea AIE iar contrariu lor este Voronin.
        • +11 (13)
         Personal am incredere in Leanca,si nu vad de ce sa nu am,spre deosebire de multi altii,a indeplinit toate promisiunile facute inainte de alegeri,chiar si mai multe!
         • +2 (2)
          sa-l lasam in pace pe Leanca sa-si faca cat mai bine treaba , dar asta nu inseamna ca nu putem sa-l atentionam cand greseste . Cat priveste ponta , cred ca ar face bine sa-si vada de treaba lui , ca din miciuni si aroganta- prostie nu mai iese. Sa ne lase in pace cu sfaturile lui .
     • +2 (4)
      Tot ce scoate pe gura PONTA, neo-comunism se cheama. Exact ca si la Fleanca, agentul kgb-ist de la Bucuresti. Cine se aseamana se aduna !
    • -8 (26)
     Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
     UNIMEDIA, va rog terminati sa denigrati ROMANIA in fata moldovenilor. Traian Basescu a facut foarte multe lucruri frumoase pentru Moldova si nu merita a il critica cu orice ocazie. Putin in schimb ne-a facut atata rau in acesti cat este la putere,dar despre el apar stiri foarte rar. NOI moldovenii romani avem nevoie de un prieten bun- ROMANIA iar orice denigrare fara pricina la adresa ROMANIEI doar intareste pozitia separatistilor platiti de RUSIA ... NOI IUBIM SI RESPECTAM ROMANIA, iar BASESCU este cu ADEVARAT cel mai BUN prieten al R.Moldova.
     • +16 (24)
      Traian Basescu a facut multe lucruri frumoase pentru Republica Moldova, insa, acum, pentru dinsul, interesele politice sunt mai presus de orice.
      A vazut ca Leanca a avut citeva intalniri cu Ponta si, acesta fiindu-i principalul dusman, a inceput sa strige: "Gata, Leanca e rau, Leanca e rau!".
      Pe cind, eu cred ca Leanca procedeaza corect atunci cind colaboreaza cu Ponta, intrucit se vad rezultate concrete, in urma muncii lor!
      • +13 (21)
       E plina lumea de lingai. "Draconul Baltzului", nici nu trebuie supraapreciati!
      • +1 (3)
       Politician imputit ce esti!! Fleanca al tau a fost si este UN KGB-ist !ASTA NU SE POATE UITA IN VECII VECILOR, AMIN!! Lupu=si schimba parul, imputitule de comunist, dar NARAVUL ,BA!!
       Afara cu Comunismul din ROMANIA si BASARABIA!! JOS COMUNISTII!! Sa se duca dracului la Putin sa-i faca prim ministri in SIBERIA!!
       ROMANI BASARABENI, NU PERMITETI O NOUA RSS MOLDOVENEASCA PE PAMANTURILE ROMANESTI! MILIOANE DE ROMANI NECOMUNISTI VA SUSTIN!! JOS IDIOTUL DE PONTA SI GUVERNUL SAU COMUNIST!!
    • -8 (22)
     Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
     "Si cine-i in potriva noastra este impotriva Partidului Comunist din Romania". Asta a imvatato de la nea Nelu (Ion Iliescu) si nea Nelu a imvatato pe cand statea La Moscova.
    • +1 (3)
     Hai,Ponta cu PSDul tau,de ce acum,in momentele cruciale p-u romani,nu bateti deget de deget sa scoateti armata de ocupatie din Moldova.???? Sau de ce nu intoarceti teritoriile furate in 54 ???Doar, sint a noastre de mii de ani...
     A a a a a ! am uitat...PSDul nu prea sint romani;ei sint golanimea bolvevika.Urmasii lui Ilieski si A.Pauker.P-u voi mai aproape sint bosecii bolsevici din Rusia.Voi faceti cum va spun stapinii de la Kremlin
     Scursurile genetice,tot scursuri ramin.Poshel nahui na stroiku,gnida.
   • +9 (15)
    Ponta are dreptate,cine il ataca pe Leanca este apara interesele lui Voronin,al Rusiei si al separatismului!
  • +15 (25)
   Serios? Ne distrug si ne vind Moldova?! Cine altcineva ar face ceva pentru Republica Moldova, Ghimpu, al tau, pe care-l laudai cu citeva zile in urma?!
   Fii sigur, Leanca se descurca foarte bine cu obligatiunile pe care le are, este sustinut de catre coalitie si contactul cu UE este mentinut. Republica Moldova merge clar pe calea europeana!
   • 0 (2)
    HEI , ANTI- URSS DEGHIZAT IN BLANA DE OAIE!!
    FLEANCA AL TAU CEL MULT LAUDAT ESTE UN MONSTRU VANZATOR DE ROMANI !! Tine ca orbu de drumul Brailei de o UNIUNE EUROPEANA ratacita pe caile intortocheate ale eurocomunismului !! Intreaga UE a supt zeci de ani miliarde de ruble aur prin propaganda sovietica!! Milioane de grevisti occidentali au supt aurul scos din minele Siberiei de sclavii trimisi acolo de 75 de ani de comunism leninisto-stalinist!! Citete-l pe SOLJENITAN si ai sa constati singur, imbecil comunistoid cu mintea stalcita !! De aceea se poarta Fleanca+Ponta acum cu atata blandete fata de cei care vor din nou sa restaureze URSS-ul tau caruia i-ai pus in fata un ANTI ca sa ne inseli!! Ai minte si spirit de borfas comunist, ori cat ai vrea sa te ascunzi !! Te tradezi singur!!
    • -1 (1)
     Cacatul asta PSDist face aluzii la Ghimpu si altii care-i demasca pe slugoii gretosi ai rusilor de la conducerea Moldovei
  • -19 (23)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Киевские ГАИшники в Донецке.
   https://www.youtube.com/watch?v=15hHLdX5dLE
   Как русский с Украины опустил майданутова ))))
  • -14 (20)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   PONTA ESTI CLOUNUL LUI FILAT...SUNT PARTIDE PROEUROPENE CU ADEVARAT CARE ZIC ADEVARUL....ESTI FOARTE VEREDE PONTA
 • -19 (23)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Cine nu-i cu noi e împotriva noastră.
  Logica a la george bush.
  • -11 (21)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Este slogan comunist, ce are George Bush cu kommii?
   • -17 (21)
    Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
    http://en.wikipedia.org/wiki/You're_either_with_us,_or_against_us
    • -15 (19)
     Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
     W. Mia culpa, credeam ca te-ai referit la tata. Nu vreau s-o fac pe avocatul diavolului, dar vezi contextul in care a zis-o
     In alta ordine de idei, Lenin a facut-o doctrina de partid mult inaintea lui W :-).
    • +18 (20)
     "Ori sunteti cu noi,ori sunteti cu teroristii" - cam asa s-ar traduce spusele lui G.Bush.
     Si cum ai intorso tu?
     • -16 (18)
      Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
      Găsește o diferență esențială.
      • +2 (2)
       De ce trebuia sa atribui aceasta fraza lui Bush,in contextul evenimentelor recente,cand ea a fost folosita de altii cu mult timp inainte.
       Daca in cazul presedintelui american fraza a fost spusa in momentul atentatelor teroriste asupra SUA,apoi Lenin a folosit fraza aceasta contra asa-zisilor dusmani de clasa,de idei,care nu se comportau ca teroristii.
   • +1 (1)
    INGINERULE !!
    BADSERII asta ori e pusti pezevenghi de=al comsomolistului Igor Corman, ori un caine comunist batran!! Nu stie cum i se striga lui ION ILICI ILIESCU la Bucuresti pana in urma cu cativa ani: "cine-a stat cinci ani la rusi/nu gandeste ca si Bush"!! El o stie pe=a lui si pe=a simbriei grase incasata de la PLDM, probabil, sau PD!!
  • -14 (18)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Cine a slujit la rusi, nu poate gandi ca Bush. Cine se arunca asupra dlui Leanca, fluturand bulbuci cu pumnu, e frate cu hunul!
 • -11 (19)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  BOU prost e ponta, cu aceiasi gandire pot spune ca cine e cu tine, da mana cu diavolul.
 • -12 (20)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Leanaca a lucrat la ambasada sovietica, a jurat credinta imperiului sovietic! Ponta se pare ca nu stie acest lucru??
  • -19 (23)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Leanca sa cacat in chizda la mata vaflista.............
   • -11 (23)
    Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
    Leanaca s-a cct in capul tau jegousle, de aia esti retardat complet, luatias familia in poula de oligofren.
  • -11 (19)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Ponta e copilul adoptat de cuplul Iliescu-Nastase, membru tipic al PCR, pardon PSD - mincinos, corupt, pupator de poale rusesti.
 • -17 (23)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  ca la gradinita blea !!!! :)))) risuri
 • -5 (25)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Ba, Tonta: Cine îl atacă pe Băsescu e prieten cu Putin !
  • +2 (2)
   Niculae,
   Ai spus o vorba desteapta : CINE-L ATACA PE BASESCU E PRIETEN CU PUTIN!!
   Hai ca-i faina de tot si o sa o raspandesc pe toate siturile pe care intru la mine acasa , in Romania !!
   • +2 (2)
    Hai,Ponta cu PSDul tau,de ce acum,in momentele cruciale p-u romani,nu bateti deget de deget sa scoateti armata de ocupatie din Moldova.???? Sau de ce nu intoarceti teritoriile furate in 54 ???Doar, sint a noastre de mii de ani...
    A a a a a ! am uitat...PSDul nu prea sint romani;ei sint golanimea bolvevika.Urmasii lui Ilieski si A.Pauker.P-u voi mai aproape sint bosecii bolsevici din Rusia.Voi faceti cum va spun stapinii de la Kremlin
    Scursurile genetice,tot scursuri ramin.
    Nu stergeti opiniile oamenilor !!! Demokratie de risuri tradatoare. Ne este voma de voi
 • -12 (18)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  mosenitorii averii Romaniei joaca teatru.
 • -11 (21)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Dle prim ministru Ponta, ei nici chiar asa...! Daca Leanca are aceleasi trasaturi dictatoriale ca si Voronin si habar de multe lucruri nu are de la talpa tarii, cum ramine treaba asta???
 • -10 (20)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Asta e alt gunoi de data asta romanesc,gen Dodon al vostru!!!Primat in Europa,PrimMinistru repetent,o RUSINE!!!!
 • -15 (19)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Al Ghimpu de România
 • -9 (21)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Credeam ca gondon al nostru e prost, dar vad ca mai sunt si altii. (Tonta&Co;)
 • -12 (18)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  MAI PONTA ESTI OMUL ILIESCU NUMAI GHIONTI PRIN ASA DECLARATII PARTIDUL LIBERAL SI ALTE PARTIDE CARE ZIC DREPTATEA,BASESCU DEJA DE DOUA ORI TIO PUS LA PUNCT FIINDCA ESTI CU ADEVARAT VERDE
 • -13 (17)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Ponta este un extremist. Modul lui de gândire se reflectă în declaraţiile aberante pe care le face!

  Sunt cetățean activ
 • +1 (1)
  Unimedia, ce naiba se intampla cu voi?
  Nu vedeti ca sectiunea de comentarii este denaturata de tituste guvernamentale la fiecare articol AIE?
  Cand au incercat sa va inchida kommii, noi v-am sustinut, acum sunteti portavocile altor kommi.
  • +1 (1)
   Ai dreptate! Doar ca asupra astora de la Unimedia se poate de influentat,ca sa fie simtit,doar prin boicot,prin parasirea forumului masiv.Ii pot influenta doar stapanii lor politici.
   Nu stiu daca exista vreo institutie de stat,care sa aiba competente si posibilitati de ai face sa respecte un minim de conduita macar si un limbaj fara expresii vulgare pe forum.
   • +1 (1)
    Nu stiu legislatia referitoare la online. Am impresia ca militia poate interveni doar atunci cand se utilizeaza online-ul pentru actiuni ilegale.
    Sincer, nu cred ca Uni vinde +/-. Intrebarea este de ce inchid ochii la actiunile titustelor sau javrelor gen CSKA? Pentru trafic?
    |
    Ce ai scris este corect, le mai dau putin timp sa-si puna la punct politica de comentarii. Daca nu, asta e. Mai sunt si alte site-uri de stiri cu sectiune de forum. Unele chiar tin la reputatia lor.
    • +1 (1)
     Nu cred nici eu ca Uni vinde +/,cum te-ai exprimat.Angajamentul lor mai degraba consta in faptul care stiri si cum,cu ce titlu,se prezinta,plus inactiunea fata de trolli.Iar javrele gen CSKA posibil ca sunt chiar ai lor oameni si sunt pentru a asigura un trafic mai mare.De aici vin mai multi bani.
     Vezi ca la "conditiile de folosire a forumului" de mult timp au afisat anuntul ca pagina e in reconstructie.Si s-au spalat pe maini...
     Poate,in cazul ca Unimedia nu ia atitudine,ne organizam cei care nu suntem angajati politic si trecem pe alt forum,in-corpore?
     • 0 (0)
      Subscriu. Trebuie sa ne gandim cum ne organizam, cat timp le dam, etc.
     • 0 (0)
      Nu stiu,daca e o solutie buna. Noi vom trece pe alt forum, vom avea comentariile noastre si vom fi deacord intre noi.
      Dar,exista multa lume in RM ,dar si din Ro, care citesc stirile de pe Unimedia,si mai mult, citesc comentariile unora dintre noi,care dupa parerea lor sint mai interesante decit stirea in sine.
      Pai daca am pleca, atunci ar ramine numai cei cu dezinformare sa posteze,iar cei care citeau comentariile noastre,vor ramine dezamagiti de retragerea noastra.
      • +1 (1)
       Ai dreptate,sunt lucruri importante cele spuse de tine,le inteleg si eu.Dar chiar sa nu fie vreo solutie de a-i face pe astia de la Unimedia sa respecte niste reguli civilizate?
       Am propus ceva,pentru a fi luat in dezbatere,poate cineva vine cu niste propuneri mai bune,poate o asa actiune sa fie pe un scurt termen,ca o preintampinare si pentru a-i lasa sa vada efectele...
       Eu cred ca daca ar ramane doar trollii si cei cu dezinformarea,atunci putina lume ar citi ce se scrie pe acest forum.
       P.S.Si cand te gandesti,precum a spus si @inginer,candva i-am sustinut pentru a nu li se inchide "contora"...
       • +1 (1)
        Da,ar trebui ceva de facut,dar deocamdata nu stiu cum...
        Pai,i-am sustinut si pe astia de la guvernare,credeam ca vor distruge sistemul putred al lui Voronin,dar ei s-au cuibarit si mai bine decit comunistii in acest sistem ....
        Probabil, de la venirea fanariotilor peste noi, deja ne-a intrat in singe(noua,moldovenilor) acest comportament.
 • -3 (3)
  buna seara,sunt mihai din bucuresti.
  am o intrebare pentru basarabeni.daca in republica moldova sa dat ordin ministerelor cum sa dat in romania?
  la toate posturile tv se vb de ordinul guvernului romaniei de a verifica stocurile,sa dat ordin pt verificarea bugetului de razboi.
  sa dat ordin in teritoriu ca fiecare judet sa intocmeasca plan de razboi,alimentatie recrutare etc.
  la tv se spune ca ar fii doar o verificare o simulare
  dar nu prea cred mai multe nu se zice...
  • +2 (2)
   noroc suparila =))))
   Minti, nu exista nici o mobilizare de razboi in Romania. Poti prezenta vreo referire la "stirile tv"?
   • 0 (2)
    inginere citeste inainte sa faci pe cineva mincinos e ultima oara cand iti raspund,ti-as da linkuri ca la copiii dar nu stiu daca am voie sa postez.
    daca nu prinzi posturi tv din romania cauta pe google ziare din romania si citeste,acu aprox doua saptamani sa dat ordin judetelor pt intocmire plan de razboi ieri sa dat ordin ministerului finantelor pt buget-plan de razboi.totul se spune ca ar fii o simulare-verificare(eu nu prea cred asa dintr-o data toate)
    • 0 (0)
     Gata, ai dreptate. Am gasit si eu stirea. Mia culpa
  • 0 (4)
   Te-am văzut la alte comentarii, porcule!
   .
   Ești doar o pulă de cîine, în serviciul stăpînilor tăi de la PLDM sau PD!
   .
   Să-mi fac necesitățile biologice în gura ta și a angajatorilor tăi!
 • +1 (3)
  Bred PSD-ist și încercare de a manipula. Eu cred doar faptelor.
  Ponta și Fleancă la acest articol stau foarte și foarte PROST.
 • +2 (2)
  cine il ataca pe copy-paste e dusmanul lui iliescu
  • +2 (2)
   Daa, s-a bagat si copacul de Ponta in stilul propriu.
   In momentele acestea cand este nevoie de foarte multa diplomatie in limbajul politic, se trezeste si Ponta cu declaratii care pot mai mult dezbina

   Sunt cetățean activ
 • +3 (3)
  Ponta e un derbedeu.. uite ce comentarii si ce deductii de cacat scoate din el.. dintre voronin si leanca el il alege pe leanca.. un copil cu puta de un chil care ideie nu are de ce se baga in politica externa. loc in care el nu are ce cauta conform atributiilor sale. un plagiator, borfas nesimtit. Leanca a facut multe sau putine vom vedea, insa se discrediteaza grav ca umbla cu acest nici nus tiu ce e... infant.
 • -1 (1)
  Serviciul Roman de Informatii,angajeaza intretinatori pagine web,chiar si fara experienta,dai click-uri toata ziua,in functie de interese chiar si de acasa.Ofera salariu atractiv cu perspective de promovare!!Suna acum la nr.0800FUCKOFF !!!

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri