Polițistul de la „Fulger”, Serghei Marghiev, medaliat cu bronz la Universiada Mondială din China

Agentul Serghei Marghiev, angajat al Brigăzii de poliție cu destinație specială “Fulger” a adus prima medalie pentru Republica Moldova, obținută la Universiada Mondială, desfășurată în orașul Taipei (Taiwan), Republica Populară Chineză.

Polițistul de la „Fulger”, Serghei Marghiev, medaliat cu bronz la Universiada Mondială din China
(Foto: politia.md)

Tânărul a cucerit bronzul la aruncarea ciocanului, înregistrând rezultatul de 74,98 metri, fiind întrecut de reprezentantul Poloniei și al Belarusului. În calificări, Serghei Marghiev a obținut cel mai bun rezultat – 72.59 metri.

Polițistul de 24 de ani a participat și anterior la campionate, atât locale cât și internaționale, în cadrul cărora a obținut numeroase medalii.

Pub

La BPDS „Fulger”  activează  maeștri ai sportului la judo, sambo, karate, lupta corp la corp, foști și actuali campioni naționali și europeni, transmite politia.md.

Universiada este un eveniment sportiv internațional, organizat pentru atleți de la universitate. Universiada este cel mai mare eveniment multi-sportiv, pe lângă Olimpiadă și se află la cea de-a 29-a ediție, unde participă 170 de țări.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub