ora: 09:27, 18 feb 2013 9737
Autor: Redactia UNIMEDIA

PLDM: Exprimăm vot de neîncredere în conducerea CNA


PLDM: Exprimăm vot de neîncredere în conducerea CNA
Se pregătește demiterea șefilor CNA
Vot de neîncredere
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie
Liberal democrații anunță că formațiunea condamnă „acţiunile vădit ilegale, la comandă politică, ale Centrului Naţional Anticorupţie (CNA)”. 

Potrivit unui comunicat remis azi dimineață, partidul condus de Vlad Filat declară că acesta condamnă „intentarea dosarelor politice la comanda unor politicieni şi partide, care compromit democraţia şi valorile europene spre care aspiră Republica Moldova”.

„PLDM exprimă  vot de neîncredere conducerii CNA, care a compromis reforma acestei instituţii importante în stat, dar şi valorile caracteristice unui stat de drept, acţionând la comandă politică. PLDM cere grupului său parlamentar să întreprindă toate măsurile ce se impun pentru a readuce activitatea CNA în albia legală şi în interesul cetăţenilor Republicii Moldova”, se menționează în text.

Vedeți aici comunicatele PLDM.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +7 (17)
  Deacord cu membrii PLDM! In dpatele conducerii CNA sta Plahotniuc si porunceste tuturor sa-i indeplineasca crimele!
  • +7 (17)
   foarte deacord,ce fel de incredere institutiei care a fost "reforma" insa intradevar nu sa schimbat nimic in ea, a ramas sub conducerea aceluiasi om , a lui Ploha. de unde incredere in acest om. el isi apara doar interesele si CNA la fel sub controlul lui!
   • +7 (15)
    Totul este sub controlui lui Plohatniuk,la ordinul lui se deschid toate acesta dosare ,doar prin minciuni si amenintari.Nici nui chip sa ai incredere in CNA dak este condusa de Plohatniuk...
    • +8 (14)
     O idee foarte buna , bravo PLDM , trebuie de scos pe shesteorka lui ploha de la conducere.
     • +6 (16)
      PLDM este singurul partid care se gindeste la popor, la bunastarea cetatenilor.
      Cit despre PD pot sa zic ca fac un joc murdar, un joc care ii apara interesele lui PLOhatniuc, vedem pe zi ce trece ca acest partid nu ne duce la bine si ca este format din tradatori si criminali, Plohatniuc fiind cautat de catre interpol prin Italia, LOndra, Cipru.
      Zubco implicat in acest caz tragic pentru intreaga societate.
      Focsa minustrul culturii prins beat la volan si implicat in scandal secsual cu secretara sa.
      Primarul din Bahmut membru PD implicat intr-o organizatie criminal si multi multi altii care au fost introdusi de catre Plohatniuc in sistema si nu sunt cunoscuti de catre cetateni dar detin functii inalte si activeaza in folosul lui Plohatniuc si al clanului sau.
      Imi este frica sa ma gindesc ce ar fi daca ar fi numai acest partid la guvernare.
      Cit despre Ghimpu , ce poti sa mai zici daca sa vindut lui Plohatniuc ca un tradator de patrie.
      • +4 (12)
       Pe naiba Chetraru se "lupta cu coruptia" de le pocneste buzunarele, safeurile si conturile bancare.
       Plahotniuc nu pentru aceasta i-a dat sa "linga ciolanul".
       plahotniuc ne suge tot veninul. pana si pe lupu il suge, il stoarce
       Deci sa va fie clar, cand vorbeste de dosare penale pe numele celor din PD, el ca atare intenteaza dosarele penale
       pe oamenii lui Marian Ilici, dar oamenii lui Ulinici nu sunt atinsi de loc, chiar sunt protejati. Astfel Ulinici face "reforme" in
       PD, inlaturind oamenii straini "activitatii profesionale" a lui, si isi imple partidul cu slugoi corupti care actioneaza strict la
       comanda. Oare sa gandit vreodata Diacov ca acceptindul pe Ulinici isi va transforma partidul in tr-un partid de banditi si
       mafioti care la urmatoarele alegeri anume din aceste motive nu va trece pragul???? Săracă țară bogată!!!
       • +3 (9)
        Directorul CNA, Viorel Chetraru, a fost numit în funcția sa de către Plahotniuc. Deși formal, asta s-a făcut prin “partajare” la propunerea lui Lupu, care în AIE doar declară deciziile lui Plahotniuc. Lupu și Partidul Democrat sunt instrumentul lui Plahotniuc de impunere Alianței (AIE) a oamenilor lui Plahotniuc. În continuare veți vedea de ce Plahotniuc a luptat cu atâta înverșunare pentru acest post, literalmente vital pentru el.
        • +3 (9)
         Relația între Chetraru și Plahotniuc a început încă în proiectele de contrabandă cu importurile de carne la Giuriulești și Leușeni (care continuă cu succes și astăzi) iar actualmente este foarte strânsă, deși se încearcă ascunderea/camuflarea ei de la public.
         • +3 (9)
          Pentru misiuni și sarcini mai operative există și persoane de legătură. Deseori această persoană este chiar subalternul lui Chetraru - Bogdan Zumbreanu, finul lui Plahotniuc și pe care Plahotniuc personal l-a promovat în carieră în CNA pentru “isprăvile și devotamentul” acestuia în “atacurile asupra businessului“ ale lui Plahotniuc. Zumbreanu de asemenea este și finul lui Minjinschi, fostul șef al CNA.
          • +3 (9)
           Este remarcabil faptul că tatăl lui Viorel Chetraru, Anatol Chetraru, este u activist notabil al Partidului Democrat al lui Lupu și un promotor activ al campaniei politice și de imagine a lui Plahotniuc. Pe Anatol Chetraru îl puteți auzi des la radio „Antena C”, una din proprietățile și achizițiile frauduloase ale lui Plahotniuc.
          • +3 (9)
           CNA este instrumentul principal al lui Plahotniuc de atac și acaparare a businessului, așa acest așa-numit “businessman Plahotniuc” a furat multe afaceri și s-a împroprietărit cu averi fabuloase (hoteluri, bănci, televiziuni, imobile), așa continuă și astăzi. Iată de unde sunt acele bogății, de care Plahotniuc se lăuda la propriile canale de televiziune (de exemplu, “Prime” sau “TVR1/2 Plus”), tot așa furate anterior de la proprietarii legali, de asemenea prin implicarea CNA.
          • +1 (7)
           CNA este o pirghie de influenta a lui Plahotniuc si e de o importanta vitala de a scoate aceasta institutie din minile oligarhului.
          • 0 (4)
           Acest focar al coruptiei(CNA) trebuie oprit ca sa lucreze in interesele cetatenilor, dar nu in interesele unui papusar.
         • +4 (8)
          Este clar ca Chetraru este sluga lui Plahotniuc si indeplineste toate ordinele care vin de la el! In 2005 au avut o mica aventura, ca mai apoi sa-l numeasca in aceasta functie! Demisia tuturor slugilor lui Plahotniuc!!!
      • +6 (12)
       Chetraru - omul acesta prativnii, trebuie sa stea cu Ploha la dubala - amindoi is tare antipatici!!!!!!!!!
       • -3 (11)
        Ideea e ca nu inteleg de ce toti afirma ca e o condamnare ilegala pe cind sunt depistate un sir de infractiuni???
        • -6 (10)
         Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
         Noua coalitie pldm si pcrm ,au demonstrat ca persista acea frica si acel temei de risc ca tote infractiunile acestora vor fi depistate deaici si s-au mobilizat ai acorda CNA-lui vot de neicredere,chiar daca consider ca nu e obiectiv ceea ce fac ei, sunt doar interese la mijloc.
         • +2 (6)
          mai mari infractiuni care le face seful vostru Plahatniuc cu atacurile necontenite raider, cu fruturile de milarde lei de la metal feros si alte firme - nu pot fi!!!
          Totu grupul din jur lui Ploha trebuie de pus la dubala... de asta ei nu doresc sa scape din mina Poricuratur si CNA...
          Asta e ste scopul diin care ei s-au lansat in politica!
        • 0 (0)
         pentru ca nu trebuia sa iasa la iveala cele de saptamana trecuta.
         ii face de nimic in fata poporului.
       • -1 (1)
        CNA este un instrument de Politie Politica , utilizat de Plohish !
        Plohotniuc deja isi bate joc de statu de drept ! Este un gunoi !
        Mafia ne va distruge oameni buni , pina nu deschidem ochii !!! Trezirea natiune !!!!!
        CNA trebuie sa functioneze normal , fara comanda politica .. Dece pina acum nu a depizstat nimic , acest stat este inpinzit de coruptie , dar asa o coincidenta , hop ? de ce asa ??? chiar nu e clar ???
        JOS , Mafia din PD si 6-rile din PL !!!
        Filat Incredere avem in tine ! Mergi pina la urma !
  • 0 (0)
   Cum crezi, dacă ți-am raportat comentariul pentru că ești o clonă, care face propagandă, au să ți-l șteargă?
   .
   Sau ești de la Unimedia? :)
 • +5 (13)
  Este nevoie urgent de eliberarea CNA de lichelele lui Plohotniuc. La fel trebuie de procedat cu procuratura şi judecătorii vînduţi acestui bandit. Numai după această curăţenie,vor demara adevăratele reforme în ţară.
  • +2 (4)
   Este nevoie urgent de eliberarea CNA de lichelele lui Plohotniuc ...
   ------------------------
   ... si infiltrarea in CNA a lichelelor lui Filat, for sure!
   Atata timp cat Filat il apara pe seful FISC-ului care are casa de milioane de lei la un salariu de bugetar - nu am cum sa cred in impartialitatea lui Filea.
 • +8 (12)
  D-le Zumbreanu , tuc-tuc, asteapta oaspeti, degraba vei fi vizitat si tu de mascati. Abea astept sa-ti vad mutra la televizor cind vei fi incatusat.
 • +7 (11)
  e corect dar... sa spuna si Vicol de inde are asa bogatii din salariu de undeva de 7000 lei lunar. Vreau sa spun , ca toti sunt buni si corupti
  • +2 (2)
   Exact! Increderea in CNA poate fi edificata doar atunci cand TOATA societatea va putea spune ca DA, CNA e independent si ne-afiliat politic, atunci cand cei de la putere (Filea, Ghimpu, Plaho, Voronin) vor afisa INCREDERE in CNA, si vor contesta actiunile CNA doar in mod legal, in JUSTITIE, afisand pentru JUSTITIE aceeasi INCREDERE! Altfel exista CEDO!
   • +1 (1)
    toate functiile cheie din CNA sunt detinute de aceiasi insi ce erau si in CCCEC! "Lupu-si schimba parul,da naravul(stapinul) ba!"
    • +2 (2)
     Pai din motivul asta a fost organizat concursul prin care a fost selectat directorul CNA in toamna 2012, nu ? Unde a fost viciul ? De ce ati tacut atunci ?
     • -3 (3)
      CNA este un instrument de Politie Politica , utilizat de Plohish !
      Plohotniuc deja isi bate joc de statu de drept ! Este un gunoi !
      Mafia ne va distruge oameni buni , pina nu deschidem ochii !!! Trezirea natiune !!!!!
      CNA trebuie sa functioneze normal , fara comanda politica .. Dece pina acum nu a depizstat nimic , acest stat este inpinzit de coruptie , dar asa o coincidenta , hop ? de ce asa ??? chiar nu e clar ???
      JOS , Mafia din PD si 6-rile din PL !!!
      Filat Incredere avem in tine ! Mergi pina la urma !
 • -2 (10)
  Da poate sa ne explice PLDM de unde oamenii sai au asa averi. Precis lucrand in interesele oamenilor. Lasati CNA sa-shi faca treaba. EU CA CETATEAN II SUSTIN. CNA NU S-A APUCAT DE O BABA CARE VINDE CEAPA LA PIATA CUM FAC POTLOGARII LUI FILAT. S-AU APUCAT INTRADEVAR DE CEI CARE FURA CA IN CODRU.
  • 0 (4)
   vorba nu e in aceea ca CNA nu-i lasata sa-si faca treaba, dar vorba e,ca evide nt executa o comanda acum. O comanda personala a lui Plohatniuc! Cum pina acum n-am vazut nici un oficial, sau functionar, sau judecator prins pentru coruptie si acum na,curg cu girla si...toti din PLDM? In realitate e deajuns 1(unu) procuror, cinstit,profesionist, neangajat politic, ca din tot "imperiul" lui Plahotniuc sa fie facut praf! De cand se aude de Inalta Curte de la Londra,ati auzit sa faca vre-o solicitare vre-un procuror??? Noi,practic,nu avem procurori profesionisti,cu onoare!
   • +1 (3)
    dar vorba e,ca evide nt executa o comanda acum. O comanda personala a lui Plohatniuc!
    ---------------------------
    Incearca sa vezi lucrurile din perspectiva opusa - sa presupunem ca CNA e "curatit de lichelile lui Plahotniuc" ... Ce va impiedica PDM-ul (partidul lui Plaho) sa „exprime vot de neîncredere conducerii CNA, care a compromis reforma acestei instituţii importante în stat, dar şi valorile caracteristice unui stat de drept, acţionând la comandă politică", adica - comanda politica a ... PLDM, de exemplu ?
   • +2 (2)
    Noi,practic,nu avem procurori profesionisti,cu onoare!
    ------------------------
    Problema consta in faptul ca noi NICI NU-I STIMULAM SA FIE!
    Indiferent de profesionalismul/onoarea/cinstea procurorului noi APRIORI vom vedea un HOTZ/INCOMPETENT/lichea de-a lui Plaho/Filea/etc ... La fel si in Justitie ... Increderea se edifica extrem de greu, si asta tine in primul rand de partide. Atunci cand "exprimi vot de neîncredere conducerii CNA" nu faci altceva decat sa lovesti in si sa subminezi autoritatea Statului.
 • +1 (7)
  neam compromis deja in fata europei cu asa razboaie de clanuri mafiote, trebuie timpsa scapam de asa ciuma care deja sa infiltrat prea departe
 • -5 (15)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Da, da PLDM e gata , pentru o lipitoare sa-si distruga reputatiea politica. Straniu. Ma adresez voua simpli sustinatori ai PLDM, P/U asta voi ati votat , p/u binele mafiotilor de alde coleA sef DE fisc, de alde Usatii- biznesman pe contul sanatatii poporului si multi altii ,ori pentru o veta mai buna, pentru schimbari spre bine. Dati sa Cerem de la PLDM o comportare adecvata, da nu ca o istericca.
 • +4 (10)
  KANTORA asta nici nu trebuia creată. Avem MAI, Procuratură, etc.
  Jănăralii de 25 de ani - la pensie ! Flăcăii cu salar de 5000 și mașini de 500 000 de euro - asta deam e prea de tot.
  Vreau și eu să-mii cumpăr casă de la soacră-mea - că a ei costă 1000 de lei și e din lut natural :)!
 • +2 (10)
  SUSTINERE TOTALA pentru propunerea PLDM!!!
  Ori simam oamenii si muncim respectind legile, ori vot de neincrederi si trasi la raspundere!

  Sunt cetățean activ
 • +4 (10)
  Liberal democrații anunță că formațiunea condamnă „acţiunile vădit ilegale, la comandă politică, ale Centrului Naţional Anticorupţie (CNA)”.
  --------------------------------
  Probe, nene, probe! Poze, inregistrari video/audio, orice, dar sa fie!
  Cu "vadit-ul" vostru mergeti la pascut gaste ...
  • +3 (5)
   El nu a adus nici probe contra lui Plahotniuc. Doar bla-bla. Diaree verbala.
 • +3 (5)
  CNA este unica structura capabila sa functioneze, fara a fi controlata de filea. Am impresia ca lui filea ii cam frige spatele gindindu-se ce informatie poate avea CNA si despre el! Nici Plahotniuc nui inger, dar filea cam ii speriat acum de-a binelea! Jos Guvernul filat, jos banditii! Suntem stat democrat, iar dosarele intentate de CNA ne arata real ce se intimpla in Tara. Daca filea cunoaste ceva despre sefii CNA, nu are decit sa ordone Serviciului Misiuni Speciale al MAI sa-i documenteze, ar fi corect si interesant intregii societati, dar cu intentia de a lega aceasta structura - demonstreaza ca-i cu pufusor pe botisor!!! Si in final, pentru timpitii cu semnul minus: "Ma-i magarilor!, aduceti argumente ce nu-i corect! Numai risurile pun "Minus" fara a argumenta!"
 • 0 (12)
  Интересные делишки происходят в рядах ПЛДМ - паника и страх !!! А ведь когда был конкурс на должность председателя НЦБК в лице Виорела Кетрару ,то ПЛДМ ему поставили оценку 10 ,а вот ПЛ поставили оценку 5 :-) Более того ,если вспомнить какие типа друзья были Филат и Виорел ,последний даже сказал что кто посмеет прыгнуть на Филата ,а сэ примяскэ ла моакэ :-) Что случилось с вами "господа"-товарищи ПЛДМисты ? Может вы покраснели от стыда в последнее время ?
 • +1 (7)
  Все действия руководства ПЛДМ в последнее время наталкивает на мысль ,что они получили от кого то задания уничтожить партию и привести к руководству государством КПРМ .
 • +2 (4)
  vot de neincredere ar trebui sa primeasca mai multi
 • +3 (5)
  filat, vina in parlament sa vedem cine mai degraba o sa primeasca vot de neincredere :)
  sta ca un c... si se teme :) ptiu..si inca te-am votat..
 • +6 (6)
  Si adica cum sa intelegem ca la un functionar de stat sunt gasiti 40.000 USD, salariul lui fiind 5000 lei pe luna?
  Si de unde are seful fiscului un Bentley?
  Mai prostilor, nu vedeti ca Filat va trage de nas si arunca tara in hau?
  • -5 (5)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   CNA este un instrument de Politie Politica , utilizat de Plohish !
   Plohotniuc deja isi bate joc de statu de drept ! Este un gunoi !
   Mafia ne va distruge oameni buni , pina nu deschidem ochii !!! Trezirea natiune !!!!!
   CNA trebuie sa functioneze normal , fara comanda politica .. Dece pina acum nu a depizstat nimic , acest stat este inpinzit de coruptie , dar asa o coincidenta , hop ? de ce asa ??? chiar nu e clar ???
   JOS , Mafia din PD si 6-rile din PL !!!
   Filat Incredere avem in tine ! Mergi pina la urma !
   • +3 (3)
    Băi, ia freaco de aici cu propaganda ta ieftina și lipsită de credibilitate!
    .
    Sau, dacă nu ești o clonă propagandistică, explică-ne de ce crezi că acei vizați în dosarele penale nu ar trebui să răspundă în fața legii?
   • +1 (1)
    nu te-ai saturat sa papi pastai verzi?
    nu mai propune la nimeni ca ne-am cam saturat
 • +4 (6)
  niciodata n-am avut incredere in Filat. Un arogant morocanos cu veleitati de mare barabat de stat.
  Un mincinos!
 • +4 (6)
  Filea, da' ce nu-ți place, hoțule?
  .
  Îți pare rău cînd ăștia de la CNA intentează dosare penale hoțișorilor mai mici, subordonați ție?
  .
  Știi, dragă Filea, eu prima dată te numesc hoț. Și e doar din cauza că încerci să intimidezi organe de urmărire, care, da, la comanda fac dezvăluirile ăstea, dar le fac!
  .
  Păcat de țara asta, Filea... Nu crezi?
  • +3 (5)
   Il doare in cot pe el de tara. Nu vezi ca se pupa cu Voronin?
   • 0 (6)
    Особенно понравился его красный галстук ,в котором он вышел вместе с Ворониным к мемориалу воинам афганцем :)Сменил зеленый галстук на красный .
 • -1 (5)
  Pentru toţi. Eu am afirmat din prima zi,că dacă va fi găsit vinovat Vicol,păi să stea la puşcărie vreo 20 ani,ca să le fie şi altora de învăţătură.Dar CNA trebuie curăţit de lichelele lui Plohotniuc oricum. Şi de făcut un concurs transparent,cu participarea activă a societăţii civile pentru desemnarea conducerii noi la CNA,ca să nu ajungă iarăşi lichelele cuiva.
  • +1 (7)
   Так был же конкурс и ПЛДМ поставила самую большую оценку Кертару ,даже КПРМ и ПЛ поставили маленькие оценки ,но согласились с выбором ,ведь на дворе демократия . Что по вашему выходит что мы должны в каждую неделю по прихоти филата менять руководство НЦБК ?
   • +3 (3)
    Nado pomeniat Filata. Etot chelovek dolzhen uiti iz politiki navsegda.
    • 0 (6)
     Пусть об этом задумается его электорат ,я за него не голосовал :) Но они почему то в последнее время оказываются зомбированее чем коммуняки .
     • +3 (3)
      Potomu chto imi manipuliruiut pohlesche chem vo vremena Vora.
      I eti debily sidiat i smotriat emu v rot.
 • +3 (3)
  Tolian, znaesh, chto udivliaet? Chto takie tipa Bogatu, Negru, Butnaru stali sobachkami etogo degenerata. I vrut obschestvennosti v bezbozhnom vide.
  • 0 (6)
   Что ты так удивляешься этому ,тут не нужно удивляться если вспомнить ,что эти два друга работали в "FLUX" ,а "FLUX" это Рошка :-) Так что все и так понятно .
   • +2 (2)
    Tak zhurnalizmom ne zanimaiutsia. Eto ne zhurnalisty a musor.
    • -1 (5)
     Согласен ,но мы имеем что имеем ! Молдове еще многому нужно учится ,то то что творится в стране в последнее время лучше, чем в тихом омуте ,где черти водятся :-) Только на кладбище никто не ворует и никто никого не ищет :-)Значит Молдова живет !
     • +2 (2)
      Da, no ja hochu, chtoby ona zhila v granitzah ES, a s etim degeneratom, vidat, rushitsia posledniaia nadezhda liudei.
      Eto zhe svoloch, priam perde podpisania soglashenii s ES, brosaet stranu v puchinu.
      Kakaia merzost.
      • +2 (2)
       korr: priam pered podpisaniem
      • -1 (5)
       К сожалению молдоване еще не умеют различать нормальных политиков от проходимцев ,вот по этому и страдаем . Но ты не переживай все учатся с годами ,жаль что на своих ошибках ,а не на чужих .
       • +2 (2)
        Deine Worte in Gottes Ohr - govoriat u nas. Dai Bog!
 • +3 (3)
  PLDM APARA CORUPTIA!!!!!!!!! RUSINE FILEA!!
  ITI TREMURA PANATALONII - CURIND SE VA AJUNGE SI LA TINE SI LA BODIU AL TAU! PACAT CA S-A FACUT ATATA TAM-TAM - TREBUIA INCETISHOR DE ADUNAT PROBE SI SA TRECETI CU TOTI LA DUBALA! HOTI NESIMTITI!
 • +1 (1)
  )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  “”PLDM: Exprimăm vot de neîncredere în conducerea CAN”
  ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  http://unimedia.info/stiri/pldm-exprimam-vot-de-neincredere-in-conducerea-cna-57452.html
  )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  • 0 (0)
   )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
   ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
   “’Procesele politice din Moldova, în vizorul UE”
   ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
   )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
   http://unimedia.info/stiri/procesele-politice-din-moldova--in-vizorul-ue-57443.html
   )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA