ora: 15:11, 26 ian 2014 7968
Autor: Dumitru Ciorici

Plahotniuc se amuză de Tkaciuk


Plahotniuc se amuză de Tkaciuk
Vlad Plahotniuc
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie

Prim-vicepreședintele PD, Vlad Plahotniuc, a făcut un apropo în textul său de pe blog, în care se referă la jurământul lui Mark Tkaciuk. Acesta spune că „eminenţa” face totul pentru ca PCRM să dispară.

„Am citit undeva că „eminenţa roşie” a PCRM jură solemn, pe blogul său, că va face totul ca PD să dispară. Până acum am văzut că „eminenţa” face totul pentru ca PCRM să dispară. Deci ameninţările lui pline de elemente “democratice” nu fac decât să arate încă o dată în ce hal de disperare a ajuns şi care este scopul real al dorinţei PCRM de a reveni la guvernare, acela de a elimina partidele democratice de pe scena politică. În rest, las “eminenţa” la judecata membrilor şi simpatizanţilor PD din toată ţara, să-i dea aprecierile cuvenite”, scrie acesta pe blog.

Vedeți aici textul lui Vlad Plahotniuc.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • -11 (17)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Un hitru se pricaleste de altul
  • +7 (15)
   Atata timp cat vor mai fi din cei care se prikalesc de comunisti, nu doar persoane care fac parte din clasa politica, dar si restu cetatenilor, putem spera ca acestia nu vor ajunge in viitorul parlament. O intrebare simpla: Oare de ce nu s-ar prikali si filat de comi?, or dupa mariajul acestuia cu comii din vara, practic s-a cam uitat prin ţară de "MOLDOVA FĂRĂ COMUNIŞTI"
   • -11 (15)
    Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
    http://www.youtube.com/watch?v=8WjwvEFr6YY#t=269
    Uitati-va la min 4 si sec 21 Lupu prezent la al 21 Siezd al RUSSIEI UNITE. Asa ca PD are un ajutor puternic din Est...
    • -9 (15)
     Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
     Măi PDrastule, să-l iei pe zaLupu de mână și să-ți bagi toate cele 21 de siezd-uri în poponeață
     • +10 (12)
      Plahotniuc are dreptate...
      Tkaciuc face totul ca PCRM-ul sa dispara si nu PD-ul. In general sfirsitul celor din PCRM este pe aproape.
      • +3 (7)
       PCRM-ul este un partid anti-sistem, un partid anti-statal. Celor din PCRM nu le pasa de viitorul acestei tari. Vedeti si cum se comporta deputatii comunisti in plenul parlamentului. Sar la bataie, incearca prin orice metode sa taraganeze activitatea legislativului.
       • +2 (4)
        Nu am deloc incredere in PCRM. Voronin si-a pierdut mintile cu totul daca a ajunsa sa aiba incredere intr-un idiot ca Tkaciuc. Si mai zic ei ca sunt pentru aceasta tara, ca vor binele acesteia. Sa vrut bine pentru oamenii Moldovei, atunci deputatii comunisti nu aveau sa se comporte ca niste tirfe ordinare.
        • +1 (3)
         Politica dusa in ultimul moment de catre comunisti face numai rau tarii. Are ca scop destabuilizarea situatiei politice din tara si introducerea unui haos politic, asa cum a spus si Lupu intr-un timp.
         • +1 (3)
          Desigur ca Lupu a avut dreptate atunci. Nu cum poate cei din PCRM sa se faca mari patrioti cind deschis merg impotriva statului. Cum a putut Voronin sa sustina restrictiile impuse nejustificat de catre autoritatile de la Kremlin.
          • +1 (3)
           Din cite vedem acum, Plahotniuc este momentul de care comunistii au o frica evidenta, el este persoana care insista spre un sistem mixta care sa aduca legislativul intr-o relatie mai buna cu electoratul, si sa eficientizeze activitatea deputatilor, pe cind comunistii au o practica mai autoritara in interiorul partidului si sunt evident fara o echipa consolidata si pregatita pentru eficientizare!
        • +1 (1)
         Doi membri politruci/ Mandri ca paunul/ Unul s-a facut muci/ Si-a ramas doar unul./ Un membru tembel/ Tare naravit/ A plecat in Israel/ Si n-a mai venit.
       • +2 (4)
        La aceasta actiune de disparitie nu numai Tkaciuk, dar cam si pe Petcov si pe Voronin ii vedem ca persoane active, in general acum fisurile din nterirul PCRM se evidentiaza tot mai mult si vedem ca PD este acel care reuseste sa distruga pe PCRM daca e sa analizam masele de consilieri si membri PCRM care deja se regasesc in platforma PD si aspira deja la o politica sanatoasa bazata pe valori democratice cum e cea promovata de PDM!

        Sunt cetățean activ
        • 0 (2)
         Daca esti sanatos la cap, atunci nu poti sa faci parte dintr-un partid de tilhari si de idioti care deschis promoveaza o politica de distrugere a statului. Sustin pozitia ca comunistii trebuie distrusi pina la capat. Ei reprezinta raul din tara si promoveaza in parlament pe toti prostii...
 • -7 (13)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Un moldovean se pricaleste de un hitru.
 • -7 (17)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Rade harb de oala sparta! Rad cu toti. Cine-i harb si sine-i oala?! Cine-i om si cine-i caine?! Niciunul nu e om!!! Atlantida e de ei!
 • -10 (18)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  ce șugubăț e Plohiș...da dacă vine tatuca Voronin la putere? tot așa de vesel va fi ?


  Sunt cetățean activ
 • +8 (12)
  Plahotniuc il socoate pe Tkaciuk de un copil nastrusnic care iubeste povestile cu zmei :)))

  Sunt cetățean activ

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA