ora: 12:51, 07 noi 2014 8311 20

Plahotniuc în VIP Magazin: Este onorabil să fii păpușar!


Plahotniuc în VIP Magazin: Este onorabil să fii păpușar!
Foto: vipmagazin.md

Vlad Plahotniuc în vizită la adevăraţii păpușari. Acesta este titlul interviului acordat de prim-vicepreședintele PDM pentru revista VIP Magazin. Plahotniuc a mers la teatru de păpuși „Licurici”, astfel luând în derâdere porecla de „păpușar” pe care i-a dat-o unii adversari de pe scena politică, transmite UNIMEDIA.

„Am vrut să le arăt respect adevăraților păpușari pentru meseria pe care o fac și pentru talentul lor, să le ofer un fel de reparație morală pentru faptul că unii încearcă să dea o conotație negativă unei meserii atât de onorabile”, a declarat politicianul în cadrul interviului..

Potrivit lui, păpușarii sunt cei care aduc bucurie copiilor. „Pot să vă spun că munca unui păpușar este incomparabil mai grea decât cea a unui politician, dar cu siguranță și mai prost plătită”, a menționat Vlad Plahotniuc.

Prim-vicepreședintele PDM a spus, în glumă, că se va face adevărat păpușar după ce se va retrage din politică. „Cine știe, poate când mă voi retrage din activitatea politică, mă voi face păpușar adevărat. Glumesc, desigur”, a conchis acesta.

Vedeți interviul integral pe VIP Magazin.

Comentarii (20)
 • +2 (16)
  Ingenios ii Plahotniuc la ale sale :) Are simtul umorului destul de dezvoltat.
  • -1 (17)
   Vlad Plahotniuc este un filantrop, prin Fudnatia Edelweiss el a reusit sa faca multe lucruri frumoase, de carite, sociale, chiar acum recent prin Campania Renaste Moldova, a reusit sa strigna bani pentru a moderniza Institutul Mamei si Copilului
   • 0 (16)
    Cate nu s-a vorbit despre acest om...si una, si alta, si cealalta! Pina la urma, totusi, el a venit cu initiative frumoase de modernizare a statului. Cei care iubesc sa-l mai critice, sa mai arunce vreo brasoava la adresa lui, sa nu uite de Centrul Mamei si Copilului, cea mai mare maternitate din tara, modernizata anume la initiativa lui.
    • -2 (14)
     Sa-i zica toti "papusar", dar principal sa investeasca in modernizarea tarii. Generosi ca el sunt putin in tara asta. la citi bogatasi sunt..
     • -1 (15)
      Plahotniuc chiar a facut multe lucruri frumoase si importante pentru Moldova, voi fi bucuros daca va reusi sa modernizeze si Teatrul Licurici, unde voi putea sa merg impreuna cu copilul meu pentru a invata intradevar lucruri frumoase de la acesti actori, papusari, care au o meserie nu deloc usoara

      Sunt cetățean activ
      • -4 (12)
       Evident ca nu este o munca usoara...Inchipuiti sa stai pret de citeva ore sub o masa, cu tot felul de papusi imbracate pe maine si sa gesticulezi, plus ca trebuie sa mai joci si teatru. Nu toti sunt buni de aceasta profesie.
       • -4 (14)
        meseria chioar este onorobila si rusine celor care folosesc termenul de papusar in conotati negative.
        • -3 (11)
         se zice ca Plahatniuc este un tip controversat, nustiu, nustiu, dupa cele citit si vazute, ce a facut el, eu as zice ca este chiar un tip generos, mereu doneaza bani, ajuta oamenii nevoiasi, chiar merita tot respectul meu pentru faptele sale facute de buna credinta
     • +1 (13)
      Da da, fix asa spun si fetele celea vindute in Turcia prin anii 2000!
      • -3 (13)
       fetele care au ajunsi prin turcia si din urma carora a stat verisorii sau fratii topa?
       da, am inteles ca acestea doi pe la sfirsitul anilor 90 multe escrocherii au facut. pina si arme au vindut in tarile arabe. cu ce nu s-au ocupat numai ca sa aiba profit.
       • +2 (10)
        Roma roma , roman
        Nu si huligan, eu inteleg ca Topa o ramas si fara banca , furati si cu dosar tot ei au ramas!
        Dap daca papusarul are putere mare....
        • -4 (10)
         Eu as spune ca Plahotniuc a procedat destul de inteligent, el a dat peste nas tuturor celora ce iau in deridere o profesie destul de frumoasa. Astfel cred ca el inca o data a demonstrat ca are o educatie buna si nu le arunca cu atacuri reciproce dure .

         Sunt cetățean activ
         • +2 (4)
          Haa, profesie intelegenta, dar nimeni nici nu a luat in deridere aceasta profesie, aici merge vorba despre profesia in ghilimele de papusar a lui Plahis, asta ii chestia,
          nu incurca una cu alta!
 • 0 (12)
  Ridicola este prostia acelora,care cred ca puterea lor din prezent este in stare sa stearga amintirea lor si-n viitor,caci puterea celor slabi este regele,puterea copiilor este plinsul,puterea prostului este tacerea ,iar puterea hotului este minciuna.

  Sunt cetățean activ
  • -6 (10)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Cit nu ar fi criticat Plahotniuc eu oricum il vad om de treaba. Altii numai il acuza da el nu se avinta cu certatul. El tace si realizeza lucruri frumoase in continuare. Astfel demonstrind ca nu se apleaca pina la nivelul oponentilor sai politici.
 • +7 (11)
  ca de obicei primele 20-30 de comentarii vin de la catzeii din PD, dupa asta acus vin ceilalti din PLDM care ii vor contrazice, si abia dupa asta puteti citi cometnarii de la oamenii simpli. In general acestea se deosebesc prin faptul ca ii trimit la naiba atit pe ptrimii cit si pe ceilalti.
  SUNTETI TOTI NISTE HOTI, NU VA CREDE NIMENI!
 • +6 (6)
  Acesta ride de voi,iar voi faceti mare tam-tam pe asta, scrieti articole, il ridicati in slavi.
  Parca parea mai serioasa platforma Unimedia.
  Ori deja au inceput sa vina cadourile, in plina campanie electorala si trebuie de lustruit imaginea lui Ulinici?
 • +1 (1)
  Dle Ploh prin aceasta actiune de PR nu ai facut alt ceva decit sa recunosti ca tot ce se leaga de numele tau capata o conotatie negativa. Ai spus in sfirsit adevarul!
 • 0 (2)
  Basarabie, dragă țară, în mlaștină ești de ani. Gîndeam că se va face bine, cînd luptam pentru independență, libertate, democrație. Dacă știam că lupt pentru hoție, dezmăț, fărădelege, constrîngere, banditism, trădare, nu luptam. Poate merită să începem o altă luptă? Copiii, nepoții să traiască fericiți? Treziți-vă basarabenilor, indiferent de naționalitate. Pe noi ne atrag în conflicte mărunte. Ne certăm , ne urîm, ne numim dupa naționalitate. Spectacole adevărate. Pentru noi elaborate, ca să ne deruteze, ei să poată să ne fure. Oare încă nu am înțeles? Ei fură de merge fumul. Râd și mai vor la putere. Corupţia totală şi debilismul guvernanţilor,care vînd ţara ruşilor,ne va duce la faliment. Unirea este unica salvare..
 • +2 (2)
  Allooo!Duvernul Luleanca!
  Teatrul "Licurici" sa fie redenumit in Plahotniuk-Ulinici!
  Iar primaria sa pregateasca o hotarire de redenumire a strazii 31august 1989 in str.Plahotniuk!

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA