Plahotniuc în VIP Magazin: Este onorabil să fii păpușar!

Vlad Plahotniuc în vizită la adevăraţii păpușari. Acesta este titlul interviului acordat de prim-vicepreședintele PDM pentru revista VIP Magazin. Plahotniuc a mers la teatru de păpuși „Licurici”, astfel luând în derâdere porecla de „păpușar” pe care i-a dat-o unii adversari de pe scena politică, transmite UNIMEDIA.

Plahotniuc în VIP Magazin: Este onorabil să fii păpușar!
(Foto: vipmagazin.md)

„Am vrut să le arăt respect adevăraților păpușari pentru meseria pe care o fac și pentru talentul lor, să le ofer un fel de reparație morală pentru faptul că unii încearcă să dea o conotație negativă unei meserii atât de onorabile”, a declarat politicianul în cadrul interviului..

Potrivit lui, păpușarii sunt cei care aduc bucurie copiilor. „Pot să vă spun că munca unui păpușar este incomparabil mai grea decât cea a unui politician, dar cu siguranță și mai prost plătită”, a menționat Vlad Plahotniuc.

Pub

Prim-vicepreședintele PDM a spus, în glumă, că se va face adevărat păpușar după ce se va retrage din politică. „Cine știe, poate când mă voi retrage din activitatea politică, mă voi face păpușar adevărat. Glumesc, desigur”, a conchis acesta.

Vedeți interviul integral pe VIP Magazin.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub