Plahotniuc ia în derâdere ultimatumurile PCRM

Vlad Plahotniuc ia în derâdere așa-numita „revoluție de catifea” a comuniștilor. În cadrul unui nou articol publicat pe blog, prim-vicepreședintele Partidului Democrat le sugerează mai în glumă mai în serios să o propunere opoziției să participe împreună cu Coaliţia Pro Europeană la organizarea unui miting după evenimentele de la Vilnius, pentru a saluta împreună reuşita importantă obținută în cadrul Summitului Parteneriatului Estic, transmite UNIMEDIA.

 

Plahotniuc ia în derâdere ultimatumurile PCRM
Vlad Plahotniuc (Foto: UNIMEDIA/ Igor Vrabie)

„7 noiembrie! Un nou succes al oamenilor care cred în viitorul european al Moldovei, al căror mesaj din 3 noiembrie, din PMAN, i-a băgat pe comunişti înapoi în sediul PCRM, în mitinguri isterice de partid. Azi s-a consumat un nou act din eşecul răsunător al aşa-zisei revoluţii de catifea a comuniştilor”, scrie Plahotniuc.
 
Cât despre ultimatul anunțat de comuniști, democratul spune: „Ultimatumurile şi ameninţările lor sunt de râsul lumii şi trădează disperarea şi panica tot mai mare în care se află comuniştii. Iar faptul că ameninţă ţara cu acţiuni de „amploare” exact înaintea Summit-ului de la Vilnius, arată câtă amploare are, de fapt, frica lor. Mai mult, faptul că au făcut acest anunţ odată cu cel al regimului din Transnistria, care tot ameninţă cu acţiuni de protest până la Vilnius, trădează şi altceva, despre care vom vorbi mai târziu”, adaugă Vlad Plahotniuc.

UNIMEDIA precizează că opoziția comunistă a anunțat că „marșul spre Chișinău” va avea loc pe 21 noiembrie, dacă cei de la guvernare nu vor îndeplini trei condiții ale PCRM.

Cele trei conndiții sunt: demisia Guvernului, organizarea alegerilor parlamentare anticipate și organizarea referendumului republican privind aderarea Republicii Moldova la Uniunea Vamală.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub