ora: 08:00, 25 mai 2012 10148
Autor: Cristina Buzovschi

Plahotniuc avansează rapid pe linie de partid


Plahotniuc avansează rapid pe linie de partid
Vlad Plahotniuc, vicepreședinte PD
Foto: UNIMEDIA
Vlad Plahotniuc avansează rapid pe linie de partid, însă deocamdată nu-l va „detrona” pe Marian Lupu. La următorul Congres al Partidului Democrat, care va avea loc pe 16 iunie, Plahotniuc ar putea deveni prim-vicepreședintele formațiunii.

Declarații în acest sens au fost făcute de către președintele de onoare al PD, Dumitru Diacov, în cadrul unei emisiuni la Publika TV.

După ce pe 19 noiembrie, cu câteva zile înainte alegerile parlamentare anticipate din 28 noiembrie 2010, Vlad Plahotniuc a apărut subit pe locul doi în lista candidaților PD pentru funcția de deputat, pe 30 decembrie a aceluiași an, Consiliul Național Politic al formațiunii îl numește în funcția de vicepreședinte.

Și iată, după doi ani acesta ar putea deveni prim-vicepreședinte PD. „Dl Plahotniuc ar putea fi numit în funcţia de prim-vicepreşedintele al Partidului Democrat în cadrul Congresului”, a menționat Diacov. Potrivit lui, partidul nu-și va schimba denumirea, iar Marian Lupu va rămâne și în continuare în fruntea democraților.

UNIMEDIA amintește că Vlad Plahotniuc și Dumitru Diacov au fost desemnați responsabili de elaborarea reformei interne a Partidului Democrat. Liderul PD, Marian Lupu, a menționat că formațiunea pe care o conduce trebuie să fie modernizată.

Recent, Lupu a declarat că el este locomotiva partidului.

Sursa: UNIMEDIA

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • -4 (16)
  Comentariul a fost șters de redacție.
  • +1 (13)
   Vlad Plahotniuc avanseaza rapid pentru ca este un foarte destept, a avansat rapid in afaceri, o face si in politica. Pentru multi politicieni de la noi, care nu prea au vazut alt gen de politicieni in afara de Voronin, Plahotniuc a devenit asa, un fenomen. Defapt el fiind genul de politician modern, occidental. Vedem ca comunica activ cu cetatenii, acte de caritate, initiative legislative din ce in ce mai multe si mai dese, deci nici o obiectie. Da Doamne mai multi aidoma lui, BRAVO !!!
   ---
   Sunt cetățean activ
   • +1 (11)
    d-ul Plahotniuc nici nu are intentia de a candida cel putin la presedentia PDM, analizind evolutia acestui partid de ceva timp am observat ca pentru democrati mai putin conteaza cine e presedintele si cine vicepresedintele, ei sunt intradevar o echipa si interesul lor major este obtinerea unui scor electoral cit mai bun la viitoarele alegeri si respectarea angajamentelor fata de cetateni
    ---
    Sunt cetățean activ
    • +2 (10)
     Domnul Plahotniuc este cel căruia noi, cetățenii Republicii Moldova îi datorăm foarte și foarte multe. În primul rind îi datorăm democrația și libertatea! Să nu uităm că datorită d-lui Plahotniuc a devenit d-ul Chirtoacă primar, el fiind cel care finanța partidele anticomuniste în acea perioadă, el a finanțat opoziția de atunci. D-ul Plahotniuc la scos pe d-ul Marian Lupu de la PCRM și a trimis comuniștii în opoziție. Deci dacă dumnealui nu se implica activ în politică, și azi aveam să strigăm fără sorți de izbîndă "Jos VORONIN"
     • 0 (12)
      intradevar, el la intilnirea cu blogerii a mentionat acest lucru, iar acum deja comunistii incearca sa-l foloseasca ca tap ispasitor pe el pentru 7 aprilie 2009 :)))
      el mai in scurt controleaza totul in Moldova, chiar si timpul de afara, priviti afara, pe geam, au transmis ploi, vedeti ca este cer senin ?
      Plahotniuc sta in spate, el a facut asta :))))
      ---
      Sunt cetățean activ
      • +1 (9)
       Am inteles ca si la intrunirea G8 a fost, el tot cei posibil ca sa-l fi cumparat pe Oboma si Putin, cei mai puternici oameni de pe Pamint, si astfel va controla pamintul :D :D :D
       ---
       Sunt cetățean activ
       • +1 (9)
        Ce nu s-ar spune, ce nu s-ar vorbi, Vlad Plahotniuc este politicianul model al tinerei generatii !!!!!!!!!
        A zis cineva ca el se vrea un Berlusconi al Moldovei, apoi tin sa va atentionez ca putin ii va interesa pe cetateni, Berlusconi, neBerlusconi, principalul ca sa le fie create locuri de munca si conditii de trai ! Iar d-ul Vlad Plahotniuc a facut asta si o va face in continuare. Nu stiu voi, dar eu il vad pe el cel mai bun prim-ministru pe care la avut vreodata Moldova !!!!!!!!!!
        • 0 (6)
         ar fi o idee, Vlad Plahotniuc prim-ministru, iar Filat, asa mai populist de fire, cum ii place lui sa fie presedinte
         • 0 (4)
          De unde vati luat bre? Cit va platit ploha?
          • 0 (4)
           Da, intr-adevar, o tunat si io adunat. Nu am crezut ca sunt atatea tampiti care-l sustin pe acest hot.
         • 0 (2)
          ai uitat sa zici : ...iar Filat, asa mai populist de fire, cum ii place lui sa fie presedinte intro tara prezidentiala ! P.S.Caci numai atunci va fi !
    • +1 (3)
     Pentru aceasta l-au bagat pe plohis in lista pe ultima suta de metri, pentru a turmenta electoratul.
   • 0 (6)
    apoi normal, cine are bani poate avansa macar si pe luna, de ce oare nu m-as mira, stie cineva ca plohis este prieten cu filea? iaka si oligarhii s eimprietenesc
   • 0 (2)
    si fooarte corupt ce spui de asta
   • +1 (3)
    Nu cred ca cantai in felul asta daca te deposeda de afacere sau de un bun pe care-l detii. Imi vine greu sa-l numesc politician pe acest ins, deoarece elementar nu a putut conduce o sedinta in Parlament in lipsa lingaului Lupu. nu cred ca avem nevoie de asa mizerii la conducere care a prejudiciat statul de milioane si acum sa bagat in politica, ca musca in fundul calului, pentru a-si proteja cele furate si de a avea posibilitate de a mai stoarce inca ceva ce a mai ramas. locul lui e langa finul de botez a lui maicasa, adica langa Andrian Nechifor.
  • 0 (2)
   Se pare ca si pe Unimedia i-au cumparat plohis, ori sunt impreuna cu Filat in aceias banda de hoti.
 • +1 (5)
  Pinokio :)!
  • +1 (3)
   e cea mai tare si mai influenta persoana prin bani rusiine
 • +3 (7)
  Plohotniuc(Ulinici) se vede un Berlusconi al Moldovei,nu alta.Dar el nu este decît un Kotovschi,care știți ce făcea.
 • 0 (2)
  Ţara proştilor e în altă parte !
 • 0 (4)
  Plohotniuc(Ulinic) se simte in PD cu 10.cm mai sus de la pamint. Da de asta si Mocanu S. a vorbit, si ca de fiecare data are dreptate:)))
 • +1 (5)
  Daca va reusi sa pacaleasca electoratul, atunci dupa viitoarele alegeri parlamentare pahanu va fi premier si asta ar insemna regres in dezvoltarea tarii cel putin inca pe 4 ani.
 • -1 (3)
  Normal ca capitalul avanseaza
 • +2 (4)
  avanseaza Carabas
  iaca , si aici e vice
  -nici o clipa de ragaz
  el acolo, el aice
 • -1 (3)
  nu se vrea locomotiva
  cica , inca e devreme
  si nevasta -i impotriva
  si amanta cam se teme...
 • -1 (3)
  sta-m , Filat sa arboreze
  tricolor la Nisporeni
  si apoi-veniti la nenea
  dar ca .... oi nu ca ciobeni...
 • +1 (1)
  Trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
 • +1 (1)
  TRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRr
 • -1 (3)
  e tinar ambitios si cu multe initiativi...Moldova are nevoie de astfel de lideri ..e tehnocrat..si vine din afaceri...Dupa mine macar si Presedinte a tarii sa fie, doar ca sa imbunatateasca viata noastra a tuturor si a Moldovei, Vlad Plohotniuc e gen de politicieni Noi ai Rep. Moldova la fel e si Filat, dar asta cam pierde din initiativa un pic.
  • +2 (2)
   Tehnocratii au studii si-si agonisesc averea prin munca cinstita si nu recurg la smecherii pentru a deposeda aomenii cinstiti si statul de proprietati. Pe langa asta ei mai au si studii superioare de calitate, insa asta si-a cumparat diploma ori diplomele, deoarece minciunile ies la supafata mai devreme sau mai tarziu. De data asta singur si-a facut-o cu gura lui cand a declarat la Prime ca a terminat specialitatea de istorie si drept la USM, insa in realitate USM nu a avut o asa specialitate de cand e universitatea. La fel si UTM nu la terminat, a invatad doar pana la anul 4 si apoi a plecat ori l-au dat afara. Ulterior si-a adus aminte ca nu are studii si a platit un profesor de la UTM si ia facut si diploma. Asa ca de astea "tehnocrati", care daca e sa-i faci un examen la specialitatea pe care o detine, apoi il pravala din primul subiect. O fi el tehnocrat de deposedari de afaceri, insa ca specialist nu costa nici 2 bani.

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA