Plahotniuc avansează rapid pe linie de partid

Vlad Plahotniuc avansează rapid pe linie de partid, însă deocamdată nu-l va „detrona” pe Marian Lupu. La următorul Congres al Partidului Democrat, care va avea loc pe 16 iunie, Plahotniuc ar putea deveni prim-vicepreședintele formațiunii.
Plahotniuc avansează rapid pe linie de partid
Vlad Plahotniuc, vicepreședinte PD (Foto: UNIMEDIA)

Declarații în acest sens au fost făcute de către președintele de onoare al PD, Dumitru Diacov, în cadrul unei emisiuni la Publika TV.

După ce pe 19 noiembrie, cu câteva zile înainte alegerile parlamentare anticipate din 28 noiembrie 2010, Vlad Plahotniuc a apărut subit pe locul doi în lista candidaților PD pentru funcția de deputat, pe 30 decembrie a aceluiași an, Consiliul Național Politic al formațiunii îl numește în funcția de vicepreședinte.

Și iată, după doi ani acesta ar putea deveni prim-vicepreședinte PD. „Dl Plahotniuc ar putea fi numit în funcţia de prim-vicepreşedintele al Partidului Democrat în cadrul Congresului”, a menționat Diacov. Potrivit lui, partidul nu-și va schimba denumirea, iar Marian Lupu va rămâne și în continuare în fruntea democraților.

UNIMEDIA amintește că Vlad Plahotniuc și Dumitru Diacov au fost desemnați responsabili de elaborarea reformei interne a Partidului Democrat. Liderul PD, Marian Lupu, a menționat că formațiunea pe care o conduce trebuie să fie modernizată.

Recent, Lupu a declarat că el este locomotiva partidului.

Sursa: UNIMEDIA

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub