ora: 11:13, 22 mai 2014 8024

Pistrinciuc lansează acuzații grave în adresa PL


Pistrinciuc lansează acuzații grave în adresa PL
Reacția liberal-democraților
Vadim Pistrinciuc, vicepreședinte PLDM
Foto: captura imagini video privesc.eu

Vadim Pistrinciuc, vicepreședintele Partidului Liberal Democrat, acuză Partidul Liberal că este un partid vândut, ce ar activa în interesele Rusiei și ar susține separatismul. Mai mult, liberalul-democratul vine cu noi „dezvăluiri a prejudiciilor cauzate de coaliția PCRM-PL din Consiliul municipal Chișinău”, relevă UNIMEDIA.

În replică, liberalul Valeriu Muteanu califică declarația drept o aberație: „Hoțul strigă: prindeți hoțul”.

„Experții și politicienii preocupați de subiectul securității în Europa tot mai des vorbesc despre metodele subversive folosite de serviciile secrete ruse chiar și în UE. Cumpărarea mass-media, a ONG-urilor, susținerea și finanțarea separatiștilor etc. Una din metode folosite de KGB-ul rus redenumit, este și cumpărarea partidelor, politicienilor extremiști (deseori de dreaptă). Cazul europarlamentarului maghiar Kovacs (Jobbik - partid de extremă dreaptă din Ungaria), prins cu spionarea pentru Rusia este un exemplu”, scrie Pistrinciuc într-o postare pe Facebook.
 
Potrivit lui, un astfel de partid există și pe scena politică moldovenească. „Mă gândeam, la noi oare este la fel? Ajung acasă, deschid calculatorul, citesc știrile și primesc și răspunsul. Liberalii Ghimpu și Munteanu au fost la emisiuni. Ambii atacă PLDM, nici un titlu despre comuniști, interes național, tensiuni din partea Rusiei etc. În schimb atacuri împotrivă PLDM, a președintelui Vlad Filat, a Guvernului etc. Liberalul Ghimpu în apărarea separatistului din UTAG Constantinov. Sincer, să fi fost în locul președintelui Filat, îi închideam nu doar conturile acestui separatist... Să fie o greșeală tactică aceste ieșiri ale liberalilor? Nu!”, accentuează sursa citată.
 
Declarații făcute anterior de Munteanu și Ghimpu:
 
 
 
 
În continuare, vicepreședintele PLDM a lansat noi acuzații în adresa liberalilor din CMC. „Nu fac nimic altceva de cât să ascundă adevăratele interese: coaliția municipală PCRM - PL, voturile comune ale cărora deja au prejudiciat bugetul cu jumătate miliard de lei. Foarte recent comuniștii și liberalii au furat un hectar de teren cu tot cu parcare a Spitalului Republican. Terenul valorează peste patru milioane de euro (cu detalii asupra cazului voi reveni). O replică poate puțin mai complicată adresată liberalilor, sau comuniștilor, mă încurc deja...”, a conchis Pistrinciuc.
 
Răspunsul liberalilor la acuzații nu a întârziat să apară. „PLDM, ca și PCRM, își schimbă macazul vectorului său de declarații, crezând că oamenii sunt uituci. Ei împreună cu comuniștii au votat o serie de legi neconstituționale, oare nu ei au dat aeroportul pe mâna rușilor și au vândut acțiunile Băncii de Economii? Liberal-democrații mereu au cochetat cu rușii și acum, culmea, dau vina pe noi. Noi niciodată nu am deviat de la axa noastră, nu am fost astăzi cu rușii și mâine cu europenii. Această declarație a lui Pistrinciuc e de genul -  „Hoțul strigă: prindeți hoțul”, a declarat Munteanu.  
 
UNIMEDIA precizează că Vadim Pistrinciuc a mai pomenit de coaliția „mostruoasă” dintre PL și PCRM din CMC în cadrul unui alt schimb de acuzații.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +5 (57)
  Sunt de acord cu Pistriciuc ,Pl sa vindut Rusiea si activeaza pentru Rusia .PL partidul care era indreptat catre Europa acum eata doreste sa strice relatiile RM UE .niste ticalosi ,lingaii Rusiea.Ghimpu sefu partidului de retrogradati care doreste sa distruga RM
  • +6 (54)
   PL si PCRM sau unit sa faca coalitie fara ca poporul sa stie ,sau vindut rusiei cu 2 bani si acum apara interesele Rusie .AU vindut tara ticalosi
   • -8 (52)
    Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
    PLDM si PD au vândut rusilor: Aeroportul, Banca de Economii s.a.m.d
    • +4 (54)
     Invidiia este cea care conduce cu PL-ul la ziua de azi . In timp ce cei de la Guvernare au tot mai multe realizari si tot mai mult respect si incredere din partea electoratului PL-ul este marginizat asa ca se apuca de birfe. Este mai usor sa cobori pe cineva la nivelul tau decit sa cresti pina la realizarile lui. Invidia pe care o are PL-ul pentru PLDM este usor de inteles : Ce are PL? Nimic iar ce are PLDM – are respect.

     Sunt cetățean activ
     • +5 (55)
      Motorul European al Moldovei este PLDM iar cei de la PL nu mai au succes la viitoarele alegeri si nu vor putea trece pragul electoral asa ca acum se chinuie ( se screm ) din rasputeri sa atace ceea ce ii va distruge . Se zbat ca o insecta, ca un parazit care a fost presata de catre lege , dreptate si progres .

      Sunt cetățean activ
      • +6 (52)
       HA , Bine a spus Pistrinciuc, Deja a câta oară acest om îi pune la punct pe cei de la PL . Declarațiile lor araă direct care e pozițiia lor și ce reprezintă . Nu mai vreau să îi văd în viitoarea componență parlamentară pe așa niște măturători de stradă care gasesc gunoiul și îl miroase după care încercă să se dea gunoieri politici.

       Sunt cetățean activ
       • +5 (47)
        Pistriciuc spune adevarului pe nume,PL se face vinovat de ultimele evenimente care sau petrecut in RM,trebuie pedepsiti toti cei care au vindut tara si sau vindut si pe ei pentru citva DOlari Rusie.
        • +9 (39)
         Șah și mat pentru Ligai ( PL )
         • +8 (38)
          Eu cred ca PL a adus acuzatii foarte grave in adresa PLDM.
          Sa invinuiesti partidul careeste motorul tarii in procesul de integrare europeana, asta inseamna ca esti impotriva integrarii europene a tarii.
          Urit de tot procedeaza PL ca de obicei.
          • +11 (29)
           Jos tradatorii, josce care nu vor binele tarii, jos PL.
          • -9 (25)
           Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
           ЛЕПРА ВЕРДЕ ХЭМЭЕШТЕ!
           ЦАК, ЦАК, ЦАК!
           ТОАТА ЦАРА О УРЭШТЕ!
           ЦАК, ЦАК, ЦАК!
           ФУФЛАТ ЕСТЕ ИНФРАКТОРУЛ!
           ЦАК, ЦАК, ЦАК!
           ПУШКЭРИЯ-Й ДУЧЕ ДОРУЛ!
           ЦАК, ЦАК, ЦАК!
          • -6 (18)
           Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
           ЛЕПРА ВЕРДЕ ХЭМЭЕШТЕ!
           ЦАК, ЦАК, ЦАК!
           ТОАТА ЦАРА О УРЭШТЕ!
           ЦАК, ЦАК, ЦАК!
           ФУФЛАТ ЕСТЕ ИНФРАКТОРУЛ!
           ЦАК, ЦАК, ЦАК!
           ПУШКЭРИЯ-Й ДУЧЕ ДОРУЛ!
           ЦАК, ЦАК, ЦАК!
          • -6 (18)
           Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
           ЛЕПРА ВЕРДЕ ХЭМЭЕШТЕ!
           ЦАК, ЦАК, ЦАК!
           ТОАТА ЦАРА О УРЭШТЕ!
           ЦАК, ЦАК, ЦАК!
           ФУФЛАТ ЕСТЕ ИНФРАКТОРУЛ!
           ЦАК, ЦАК, ЦАК!
           ПУШКЭРИЯ-Й ДУЧЕ ДОРУЛ!
           ЦАК, ЦАК, ЦАК!
          • -1 (11)
           ЛЕПРА ВЕРДЕ ХЭМЭЕШТЕ!
           ЦАК, ЦАК, ЦАК!
           ТОАТА ЦАРА О УРЭШТЕ!
           ЦАК, ЦАК, ЦАК!
           ФУФЛАТ ЕСТЕ ИНФРАКТОРУЛ!
           ЦАК, ЦАК, ЦАК!
           ПУШКЭРИЯ-Й ДУЧЕ ДОРУЛ!
           ЦАК, ЦАК, ЦАК!
           БЕМ-УЛ ШИ АЕРОПОРТУЛ!
           ЦАК, ЦАК, ЦАК!
           ЛЕ-А ВЫНДУТ ЛА РУШЬ, НЕТОТУЛ!
           ЦАК, ЦАК, ЦАК!
           ЗОАЯ ВЕРДЕ СЕ СУЧЕШТЕ!
           ЦАК, ЦАК, ЦАК!
           ШИ КУ ЖАФУРЬ СЕ МЫНДРЕШТЕ!
           ЦАК, ЦАК, ЦАК!
           МИНЧУНЬ МУЛТЕ ЕА СКОРНЕШТЕ!
           ЦАК, ЦАК, ЦАК!
           ДОАР ПЕ БЛЕЖЬ ЫЙ ЗЭПЭЧЕШТЕ!
           ЦАК, ЦАК, ЦАК!
          • -1 (9)
           Stie Pistrinciuc ce stie! Mihai Ghimpu credea ca poate atat de usor sa minta cetatenii?!
           La sigur, va avea de suferit scorul electoral al PL-ului, din cauza aventurilor cu caracter financiar al liderului acestei echipe.
          • 0 (8)
           Iata si un lingau puscas pelist il da de gol pe Ghimpu, ca lucreaza pentru KGB, vedeti si asta scrie in chirilica.
           Mai mai unde se duce lumea asta, iaca deamu si cei care se socot romani lucreaza pentru Rusi.
          • -1 (5)
           Ionel Pușcaș, БАСАРАБИЯ Е РОМЫНИЯ, da? Mari prostituate mai sunteti, liberalilor.
        • +4 (42)
         Alrde budala din PL au abonament, nu numai la lupanarul igNOBIL, dar si la bordelul lu"Dughin din capitala. Faptele stricatilor vanduti intorc pe voievozi in morminte.
        • +5 (43)
         Omul asta, Ghimpu pe nume, este foarte interesant pina la urma.
         El care striga ca sa scapam de guvernarea comunista ,ca sa mergem spre UE, acum cu toate fortele incearca sa stopeze procesul de integrare europeana a tarii, este impotriva partidului care are realizari mari in procsul de integrare, si nu este impotriva comunistilor, impotriva rusificarii tarii.
         Prieten bun cu Voronin, si nu mai inteleg pe ce front joaca el?!
         • +6 (42)
          Da cum sa-l mai credem pe dl Ghimpu daca el la alegerile trecute ne-a promis marea si sarea, ne-a promis Europa , Romania, iar acum el este impotriva integrarii Europene.
          Buneii mei au fost deportati in siberia de catre comunisti , si-au batut de noi atitea ani si Gimpu acum ii pupa-n-fund pe voronisti??
          Precis ca s-a vindut , aici ceva nu-i curat, o schema destul de reusita, cu-i iar fi dat in gind ca un unionist poate sa lucreze pentru rusi??
          Si normal ca la nimeni,smecher.
          • +8 (32)
           E greu sa treci peste Odissea tradatorilor mioirtici, deveniti, incognito, agenti ai Ohrancei. sa fie Ghimp cinstit 100% si apoi poate mai acceptam si ragaieliel sale. E un vampir linge-bilde executant. Rolul lui este (ca si Roska) de a complota si de compromite echipa Filat-Leanca-Gherman-Sandu-Bumacov etc, pe care nu a votat-o. E un complice cu sibrie la banii sponsorului de campanie Ulinici, cetatean al RuSSiei.
      • -3 (5)
       Motorul e pe cale sa fie blocat, de PD. Cititi cu mare atentie dekklaratiile lui Curman si deschideti mintile. De aia postalionul Pecikin ot PL+CC& hartia igienica Timpul s.a. = corporatia PD arunca borhot in ventilatoare.
     • -4 (46)
      Respect?! WTF?! Când copiii lui Filat si al altor demnitari din PLDM si PD vor trai in Moldova si nu prin Elvetia, Anglia, Canada, Germania s.a.m.d ...atunci va fi respect, dar asa davai dosfidanya Robin Hood!!!
    • +4 (42)
     ULTIMUL MESAJ!!!!!!!!!!!!
     Stimati oameni daca va simtiti oameni, nu va lasati manipulati de comentatorii care sunt platite: ....... despre.....BEM, AIRPORT, FILAT, PLDM: toate aceste sunt speculatii pentru ca Filat este un lider puternic si PLDM este un partit puternic, cat de cat cu valori europeni,(de fapt si aici exista multa coruptie si multi oameni care nu merita si trebuie trasi la raspundere)sunt inventate de Mihai Ghimpu, care isi da seama ca o sa vina Comunistii la putere si probabil mai este si bolnav saracul,Alexandru Tanase care nu il sufera pe Filat si Vlat Plahotniuc cu armata lui: Dodon, PL, Chirtoaca, Lupu, chiar si Voronin! O zi frumoasa!!!
     • +4 (34)
      De fapt, Ghimp, disperat dupa conspiratii si rafuiala, asta face: il ajuta pe Tkaciuka-maciuka. Ghimp nu este altceva decat matrioska cu o alta fata a tiraniei. Emblema sleahtei de tip mafiot care-si face rating.
    • -5 (17)
     Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
     PLDM si PD au vândut rusilor: Aeroportul, Banca de Economii s.a.m.d
   • +8 (46)
    dl Pistrinciuc, trebuie mai des de iesit si de spus adevarul despre badaranul si tradatorul Ghimpu si Chirtoaca. Care tradeaza tara, patria si valorile Europene.
   • +6 (44)
    La inchisoare trebuie sa ajunga toate rasurile si manipulatorii acestei tari, am votat pentru rasul aceste de Ghimpu si Chirtoaca, am votat in Partidul Liberal si m-am cacat pe maine cand am vazut, am simtit ce dictatura era. Ghimpu, Chirtoaca, Plahotniuc este un pericol pentru RM.
    • -14 (36)
     Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
     Serios, cam cum se manifesta "dictatorul" Ghimpu care era un simplu deputat in parlament? Pe voi acolo la pldm va pun sa priviti televiziunile rusesti ca sa invatati cum sa inventati minciuni fara sa rositi.
    • -14 (36)
     Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
     De ce faci discriminari? Astora o sa le fie trist la inchisoare fara Leanca si Filat
    • +6 (34)
     Am votat "scimbarea" si ne-am ales cu vedeta-vendeta vanduta manurctismului din PDMafie, cu puciul si tradarea. Pana la capat!
   • +3 (41)
    Toate rasurile acstea care comenteaza aici la comanda trebuie sa fie pedepsiti, toate ziua aceleasi mesaje: BEM, BEM, BEM, BEM, BEM, BEM, Airport, Airport, Airport si Vlad FIlat!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Treziti-va! Off si iarasi offfffffffffffff! Unde m-am nascut!
    • -6 (40)
     Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
     ...trebuie de vazut cine e platit aici?! ...si iti spun eu unde te-ai nãscut, rãtãcitule: in Rezervatia Râbentrop-Molotow! Mai ai intrebãri, verzisorule?;-)
  • -7 (31)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   HOPA!!!!AU EȘIT CLOUNII VERZI SĂ FACĂ COMPANIE ELECTORALĂ CU ACUZAȚII CARE SE POTRIVESC LOR.CINE A VÂNDUT AEROPORTUL ȘI BEM RUSOFONILOR ESTE PLDM,CINE A VOTAT CU COMUNISTII IN 2012 ESTE PLDM,CINE PRIVEA FOTBAL CU șevciuc LA TIRASPOL ȘI FĂCEAU SCHEME DE CORUPȚIE,FILAT,PLDM.CINE A SPUS MOLDOVA FARĂ SĂRĂCIE ,MOLDOVA FĂRĂ COMUNIȘTI,MOLDOVA FĂRĂ VORONIN,ESTE FILAT CU PLDM.CINE ESTE PLDM? UN PARTID MAFIOT ȘI CORUPT= CU PCRM,ȘI ÂNCĂ FAC ACUZAȚII PROSTEȘTI LA PL. PLDM VOI SUNTEȚI ACEI CARE STAȚI SUB CIUBOTA RUSULUI ȘI ĂNDEPLINIȚI ORDENILE LOR. POPORUL A PERDUT TOATĂ ÂNCREDEREA ÂN VOI. PL UNICU PARTID CARE MAI AVEM ÂNCREDERE.JOS TOATĂ HURTA MAFIOTĂ, CORUPTĂ, MINCIUNOASĂ DE LA CONDUCERE. SUS PL NUMAI CU VOI AVEM UN VIITOR!!!!!!!!
  • -8 (28)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   HOPA!!!!AU EȘIT CLOUNII VERZI SĂ FACĂ COMPANIE ELECTORALĂ CU ACUZAȚII CARE SE POTRIVESC LOR.CINE A VÂNDUT AEROPORTUL ȘI BEM RUSOFONILOR ESTE PLDM,CINE A VOTAT CU COMUNISTII IN 2012 ESTE PLDM,CINE PRIVEA FOTBAL CU șevciuc LA TIRASPOL ȘI FĂCEAU SCHEME DE CORUPȚIE,FILAT,PLDM.CINE A SPUS MOLDOVA FARĂ SĂRĂCIE ,MOLDOVA FĂRĂ COMUNIȘTI,MOLDOVA FĂRĂ VORONIN,ESTE FILAT CU PLDM.CINE ESTE PLDM? UN PARTID MAFIOT ȘI CORUPT= CU PCRM,ȘI ÂNCĂ FAC ACUZAȚII PROSTEȘTI LA PL. PLDM VOI SUNTEȚI ACEI CARE STAȚI SUB CIUBOTA RUSULUI ȘI ĂNDEPLINIȚI ORDENILE LOR. POPORUL A PERDUT TOATĂ ÂNCREDEREA ÂN VOI. PL UNICU PARTID CARE MAI AVEM ÂNCREDERE.JOS TOATĂ HURTA MAFIOTĂ, CORUPTĂ, MINCIUNOASĂ DE LA CONDUCERE. SUS PL NUMAI CU VOI AVEM UN VIITOR!!!!!!!!
  • -5 (11)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   HOPA!!!!AU EȘIT CLOUNII VERZI SĂ FACĂ COMPANIE ELECTORALĂ CU ACUZAȚII CARE SE POTRIVESC LOR.CINE A VÂNDUT AEROPORTUL ȘI BEM RUSOFONILOR ESTE PLDM,CINE A VOTAT CU COMUNISTII IN 2012 ESTE PLDM,CINE PRIVEA FOTBAL CU șevciuc LA TIRASPOL ȘI FĂCEAU SCHEME DE CORUPȚIE,FILAT,PLDM.CINE A SPUS MOLDOVA FARĂ SĂRĂCIE ,MOLDOVA FĂRĂ COMUNIȘTI,MOLDOVA FĂRĂ VORONIN,ESTE FILAT CU PLDM.CINE ESTE PLDM? UN PARTID MAFIOT ȘI CORUPT= CU PCRM,ȘI ÂNCĂ FAC ACUZAȚII PROSTEȘTI LA PL. PLDM VOI SUNTEȚI ACEI CARE STAȚI SUB CIUBOTA RUSULUI ȘI ĂNDEPLINIȚI ORDENILE LOR. POPORUL A PERDUT TOATĂ ÂNCREDEREA ÂN VOI. PL UNICU PARTID CARE MAI AVEM ÂNCREDERE.JOS TOATĂ HURTA MAFIOTĂ, CORUPTĂ, MINCIUNOASĂ DE LA CONDUCERE. SUS PL NUMAI CU VOI AVEM UN VIITOR!!!!!!!!
  • -6 (12)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   ЛЕПРА ВЕРДЕ ХЭМЭЕШТЕ!
   ЦАК, ЦАК, ЦАК!
   ТОАТА ЦАРА О УРЭШТЕ!
   ЦАК, ЦАК, ЦАК!
   ФУФЛАТ ЕСТЕ ИНФРАКТОРУЛ!
   ЦАК, ЦАК, ЦАК!
   ПУШКЭРИЯ-Й ДУЧЕ ДОРУЛ!
   ЦАК, ЦАК, ЦАК!
 • -10 (42)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Pe Pistriciuc asta nu il deranjeaza ca seful lui a dat unui aeroport international al moldovei unei companii fantoma din rusia, nu il deranjeaza ca seful lui a devalorizat principala banca de stat din moldova si a vindut-o unei banci din rusia. Pe Pistriciuc il deranjeaza ca Ghimpu vorbeste despre acest lucru. Daca ar fi luat banul si ar fi tacut ca "reformatorii" ar fi fost cel mai bun. Ghimpu nu are ce sa vorbeasca despre comi, pentru ca de 4 ani ei nu sunt la guvernare, iar pldm a facut tot posibilul ca faradelegile lui voronin sa fie acoperite.
 • +8 (42)
  O sa ajunga ca Rosca!
 • -7 (33)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Eugen, chiar ca ai o gandire de Doibani! Pe Pinstrinciuc asta, il avem de tinar capabil cu calitati deosebie. Nu credeam sa-si "rahateasca" imaginea cu niste declaratii since-fiction, gen conspiratii. Oamenii astia chiar un tupeu de neimaginat, ne cred de prosti fara sa mai deschidem gura. Jos propaganda, dezimformarea!
 • +4 (38)
  Sconcxul Ghimp, cu gura lui cat RuSSia - WC-ul ambulant din igNOBIL - sponsorizat de Plahoit-voda, a fraierit o gramada de oameni cu lozincile sale de respiratie imbecila patriotarda. PL - partid cu program diabolic - a devalizat caile Ferate. De aici si termenul: Caile FUrate. Partidul Leprosilor autentici - proiectie media PD$Rusia Unita. Nu degeba se spune: partenerii pot fi tradatori, vrajmasii sunt autentici. Sa afirmi ca dihaniile leproase ar fi liberale patrioate pro UE, e ca si cum ai afirma despre Satan Phutin ca-i uman. Cred ca juristii Mismas Ghimp si Hahalera
  Muntean si-au facut mapa profesionala intr-o era de piatra. De aia nu intelge ca tara nu se conduce cu bancuri insipide, cu minciuni vomitive, pompand bani si dihonii. Nu fac decat jocul nazistilor din Est si al mancurtilor din PD, PPCD, PN. uluito! Intre Ghimp si Voronin, asemanarile si interferentele sunt evidente. Doua brute1 Duet malefic in stare de
  orice potlogarie.
  • -7 (33)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Maladetz, ai cistigat un premiu de la safu. Cu asa compuneri trebuie sa te ia in uniunea scriitorilor.
   • +5 (35)
    Lasa ba omul in pace, ca nu ma cunoaste, ca si tine. Sunt liber-cugetator.
  • +9 (41)
   Daca va uitati si urmariti atent Ghimpu este sustinut puternic de Vlad Plahotniuc, Alexandru Tanase si multi alti oameni cu orgolii care nu masoara inainte ca sa faca ceva.
   Despre PLDM: Eu nu spun ca el este cel mai bun partid dar cel putin se ved
   • +6 (32)
    II uneste invidia si gelozia, ignoranta si nesimtirea. Ca porcii, nu-si dau rand la pangarit si flatulente.
 • -8 (34)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Domnul Pistriciuc de ce convorbirile telefonice corupte a lui Filat au ramas nesanctionate de lege fiind in postura de prim ministru . Monumentul din fata garii este dovada pentru todeauna ca Ghimpu este inpotriva Rusiei .
 • -6 (32)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Ride hirb de oala sparta, mai prosteasca presupunere ca pl e vindut rusilor nam auzit, o miscare tipica facuta intentionat pentru a scade din electoratul pl si ca plr sa mai adune niste maruntisuri, electoratul PL nu e asa de agramat sa creada in asa timpenii.
  PS: va ajunge sa ne bagati gazetele verzi a partidului ca totuna ajung in urna de gunoi.
 • +9 (39)
  se vede cu ochiul liber, ca se misca ceva in ministerele lor si eu ca si cetatean simt ca se lucreazea, si la PD sunt ministere care se lucreaza nu neg acest fapt dar Procuratura, CNA, Judecatoriile sunt moarte.
 • -8 (38)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Așa bărbat frumos ca pistrinciuc nu poate să spună minciuni.
 • -8 (42)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Imi vine sa eu toti, ciomadanii care sunt angajatii Lui Filea, si scrie rahaturi pe acia si sai inec in Nistru!!!
  • -6 (12)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   nu ei trebuie inecati in Nistru, pentru ca sant niste amariti care nu-si dau seama ce fac. Alta e treaba cu cei care le spala creerii si ii angajaza sa minta lumea in asa hal. Liderii lor, au imbratisat intregime metodele comunist-ncvd-iste de manipulare si indobitocire a oamenilor! Eu sper ca va veni ziua in care vor raspunde pentru toate crimele lor.
   -
   Mai sper ca orice om cu mintea intreaga, priveste atent la mutra lui Pistrinciuc si intelege ca acesta e un bufon care are sarcina de la shafu sa atace PL-ul. Si el indeplineste aceasta sarcina foarte prost, pentru ca isi construieste mesajul pentru mintea suporterilor lor (inclusiv acestea de mai sus, cu opiinii de doi bani), care efectiv se hranesc cu minciuni si iluzii.
   -
   Pistrinciuc, dar tu esti sigur ca intr-o zi nu va trebui sa raspunzi pentru cacaturile care le declari sau le faci??!
 • -7 (33)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  nonconformistul fii cumine.
 • -6 (28)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Te culci cu el cine are nevoe de frumuseta corupta .
 • -7 (27)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  D-ale carnavalului. Ăsta a zis, cela a răspuns. Mai duceți-vă în PM.
 • -5 (37)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Gebels ar ceda in fata lui Pistriincuc, se pare ca baiatului so lovit rau la tartacuta
 • +5 (31)
  Nu va suparati. dar dl Ghimpu, multe vorbeste dar putine fapte! Oamenii in RM nu mai sunt atat de prostuti ca pe timpul comunistilor. Alegeriile o sa va demonstreze ca Partidul Liberal, nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu va intra in noul Parlament! Nu va suparati! Merci.
 • -7 (31)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Asta este o parere a ta ca muere ,dar babatii gandesc in alt mod .
 • -4 (18)
  La moment cel mai onest partid sunt LIBERALII.............
  • +7 (13)
   "Onestu" Surprize-surprize.
 • -5 (17)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  PLDM CU AȘA DECLARAȚII VA-ȚI PROSTIT CU TOTUL VOI SINGURI VA-ȚI SĂPAT GROAPA.
 • +7 (15)
  Cetatenii au inteles deja ce haos este in capul lui Ghimpu si la ce este in stare dansul pentru bani. Cred ca acest lucru va fi confirmat prin scorul mizer pe care-l va acumula PL la alegeri.
 • +7 (13)
  Vadim auitat s-ă le spună PLiștilor și de vînătoarea de la pădurea domnească care s-a soldat cu om ucidere.La această vănătoare de mistreți au participat PLiștii, PDiștii, PCRMiștii.Toată tuftaua aceasta după vînătoare s-a terminat cu demiterea primministrului Vlad Filat învinuit de convorbiri telefonice .A vorbi prin telefon e o crimă ,a UCIDE pe PACIU pentru guristul PListul ghimpu și PDistul lupu pcrmistul voronin nu-i de loc crimă.După logica acestor patrioți separatiști este mai logic să ucizi fix cum făceau bolșevicii cînd ne deporta .

  Sunt cetățean activ
  • +4 (12)
   D-apu' hotii, banditii, ucigasii nu-si manjesc niciodata hainele intre ei. Mismas a jucat asi pe sarma pana a crapat si s-a apucat de furat si de complotat. Iata, deci, ca exista canibalism pe planeta. Sa-l vindem moca. Partea proasta e ca e un ex-pirat recidivat. Mama Omida a spus-o.
 • -6 (18)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  PLDM mistii is mai hoti chiar si ca communistii
 • -9 (19)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  PLDM A CAZUT IN AGONIE!!!!!!!!!!
 • -9 (17)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  ЛЕПРА ВЕРДЕ ХЭМЭЕШТЕ!
  ЦАК, ЦАК, ЦАК!
  ТОАТА ЦАРА О УРЭШТЕ!
  ЦАК, ЦАК, ЦАК!
  ФУФЛАТ ЕСТЕ ИНФРАКТОРУЛ!
  ЦАК, ЦАК, ЦАК!
  ПУШКЭРИЯ-Й ДУЧЕ ДОРУЛ!
  ЦАК, ЦАК, ЦАК!
 • -10 (20)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  PLDM A CAZUT IN AGONIE!!!!!!!!!! NU MAI AU AEROPOARTE DE VANZARE NICI BANCI SA LE VANDA RUSILOR,SAU APUCAT DE MINCIUNI,ACESTA ESTE OBECTIVUL LOR, PRIN MINCIUNA SA AJUNGA LA GUVERNARE CUM A MAI FOST.MOLDOVA FARA SARACIE, MOLDOVA FARA COMUNISTI, MOLDOVA FARA VORONIN.
  • +9 (15)
   Uitata-te in oglinda. Toate dejectiile tale s-au lipit ca marca de anti-Occidentali si ruSsofonizati afurisiti: PDMafie, PCRiMinal si acolitii, satelitii, cersetorii, sclavii, benegiciarii pomenelor de la PDMarsavie: PL, PAD, PNL, Porno-socialisti.
 • -6 (10)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Toti trebuiti bagati la duba, jigodiilor (PCRM, PL, PLDM, PD, s.a)!
  -
  Ati inclinat lumea acuzandu-va unii pe altii!!!
  -
  Voi aveti idee cum traieste lumea prin satele din Moldova?!?!?!
 • -4 (12)
  Inca asa prostii nu am mai citit pana acum. Deja unii aiuresc cu declaratiile. Parca suntem la televiziunea rusa.
  • +1 (1)
   Daca acest mesaj este spam, apoi Unimedia in intregime este spam, deja este evidenta legatura acestui site cu PLDM-ul, a fost comanda sa mai apara Filat prin articole, ca sa nu uite lumea de el, si iaca apar. Le sta in gat PL-ul si este comanda sa mai apara ceva negativ, si ca la comanda, dupa o lunga ignorare babah cateva "articole". Imi vine sa vomit deja cand aud de PLDM. Procedeaza exact ca Rusia, nascoceste cele mai tampite minciuni si inverseaza totul in cel mai nevirosimil mod.
 • -5 (11)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Lui "Eugeniu Doibani". Chiar ai judecata de "Doibani". Nici odata n-am fost PL-ist. Dar daca tu socoti ca Ghimpu e vindut Rusiei, atunci ce sa mai zici de PLDM care a delegat pe Lucinschi la "Complotul" tinerilor pro-rusi, sau de PD care mimeaza asocerea cu UE. Gimpul si-a subtiat rindurile doar ca a "tinut pantalonii" PD-ului, dar este mai aproape de bastinasi...
  La 30 noiembrie se va "plati" fiecatuia dupa merite...
 • +2 (2)
  mare retrogradat... mai intii sa se informeze apoi sa deschida gura. linga spitalul republican urmeaza sa se construiasca o parcare cu mai multe nivele,citeva nivele sa apartina spitalului si citeva sa poata fi utilizate de simpli cetateni, zona mereu e plina de masini parcate neregulamentar, si o parcare cu multe nivele ar fi o solutie pentru a diminua ambuteiajele care se creaza acolo zilnic si impiedica accesul ambulantelor la spital

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA