ora: 13:35, 02 mai 2014 6224

Pistrinciuc contraatacă, după acuzațiile liberalilor


Pistrinciuc contraatacă, după acuzațiile liberalilor
Vadim Pistrinciuc, vicepreședinte PLDM
Foto: captura imagini video privesc.eu

Vadim Pistrinciuc, vicepreşedinte Partidului Liberal Democrat, consideră că acuzațiile liberalilor aduse partidului și președintelui formațiunii, Vlad Filat, au drept scop de a sustrage atenţia cetăţenilor de la încălcările grave comise reprezentanții PL din Consiliul municipal Chișinău. Declarații în acest sens au fost făcute de către liberal-democrat în cadrul unui interviu pentru agenția IPN.

„De fapt, aceste declaraţii au doua scopuri: primul – de a sustrage atenţia cetăţenilor de la încălcările grave comise de delegaţii PL în municipiul Chişinău. Doar în ultimele luni, prin concursul direct al consilierilor PL, al echipei PL din Primăria capitalei bugetul ţării a fost prejudiciat cu circa jumătate de miliard de lei şi acestea sunt datele care se mai strecoară din aceste scheme tenebre. Sunt scheme bine puse la punct de furt a terenurilor, preluare de afaceri în comerţ, publicitate, preluare de clădiri care fac parte din patrimoniul oraşului, monopoluri în transport, achiziţii de produse petroliere (a se vedea şi rapoartele Curţii de Conturi) etc. – sunt doar o parte din infracţiunile de la care se doreşte de sustras atenţia”, a menționat Pistrinciuc.
 
În context, vicepreședintele PLDM a amintit și de aspectul municipiului Chișinău: „Însă cel mai grav pentru acest partid, este problema ideologică – toate aceste infracţiuni s-au comit în complicitate şi în urma votului cu fracţiunea comuniştilor din CMC. Le este greu să explice acest lucru propriilor simpatizanţi. Pe unde mai pui şi eşecul urbanistic – oraşul rămâne în urmă, degradează la capitolul drumuri, proiecte, salubritate – lipsă de viziune urbană, corupţie la scară largă – întrebaţi oamenii de afacere cum se i-a o autorizaţie… Îmi pare rău pentru primarul Chirtoacă, pentru care mi-am dat şi eu votul, nu ştiu cine şi de ce îl foloseşte”.
 
Pistrinciuc susține că „minciuna este instrumentul principal” pe care îl utilizează președintele PL, Mihai Ghimpu. „Domnul Ghimpu trebuie să înţeleagă că perioada politicii bazate exclusiv pe minciuni a apus o dată cu trecerea în opoziţie a comuniştilor. Nu e bine să le copie comportamentul şi mai rău e să le împărtăşească retorica. Uneori sincer, am impresia că ceea ce spune dumnealui este similar cu declaraţiile deputatului Petkov sau ale liderului PCRM Voronin… A venit timpul politicii responsabile, când îţi asumi un angajament şi îl realizezi”, a adăugat sursa citată.
 
Amintim că liberalii Mihai Ghimpu și Valeriu Munteanu îl acuză pe fostul prim-ministrul Vlad Filat, președintele Partidului Liberal Democrat de implicare în tranzacțiile dubioase de la Banca de Economii și, implicit, de trădare de patrie. Potrivit lor, sistemul bancar din Republica Moldova este pus în pericol și ar putea ajunge să fie controlat de Federația Rusă.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +5 (47)
  Ce sa faci, unde nu-i minte, e Ghimpotenta! Dar cel mai grav, din tot acest calabalik, este faptul ca nimeni dintre PL-ti nu se gandeste la repercusiuni. Fiindca nu le pasa de visul european al RM. Asa au fost si pana la, si in timpul, si dupa PUCI. Nimic mai dezgustator sa vezi cum umbla mirosind, inventand si unletind. Cred ca i-a cuprins agonia. Dar de ce? Cred ca mai vor sa joace, s-o arda la bara, cu sau fara viagra, numai si numai ca sa fie sponsorizati de avtoritet. E jenant sa fie ostracizati!... Pe langa plopii fara sot si scuipaturi/ De mortii ma-si injurati/ Ca niste regnuri de scursuri
  • +4 (52)
   Bravo PLDM, sustin cele spuse de domnul Vadim, jos PL.
   • +7 (51)
    Se cunoaste foarte clar ca Ghimpu urmareste scopuri ascunse prin tot acest show organizat impotriva lui Vlad Filat.
    Da, nu este nici Filat cheia de la biserica, mai are si el, ca si orice alt om, pacate, insa, ceea ce spune Ghimpu este total strain adevarului. Vlad Filat nu are nici o legatura cu BEM si acest lucru vi-l poate confirma orice persoana care activeaza in sistem.

    De fapt, analizand mai detailat situatia, ne dam seama ca de orice miscare in sistemul bancar raspunde guvernatorul BNM, Dorin Dragutanu, care, de altfel, este nepotul lui Mihai Ghimpu, la fel, numit pe cota PL-ului.
    Mai are ceva de spus Ghimpu?!
    • +6 (48)
     Apreciez la Vadim faptul ca spune franc ce are de spus, vorbele fiindu-i bazate pe fapte si date concrete.
     • +8 (42)
      e de mirare ca toate aceste matrapazlacuri vin din partea unor "cavaleri", cica si pro-occidentali, care nu-si vad niciodata barna din ochii de porc mort si mai departe de lungul nasului ca de cartof. Chestiile astea nu miors deloc a bine. Ca namolul lacului imputit, imprastie gargara UV-ista! Amestecul asta de bahna politica si ura obsesiva, de prostie si aroganta! Multumirea asta de sine nezdruncinata si smocul de par pe limba! Trancanesc tot timpul, cu un singur gand si o sintura tinta. Daca ar fi mai cinstiti decat toti, dar asa...Cu nasul la slitul Plahoitului, s-au inhaitat cu Roska, cu UsRatii, cu Platon si joaca pe sarma...Rusine "pl" cu litera mica!
      • +7 (43)
       Bravo PLDM cei din PL vin cu acuzati care ii invinueste de acte pe care leau savirsit chir cei din PL pentru a ascunde acestea ei au esit cu acuzati inpotriva unicului partid care munceste pentru binele cetatenilor RM
       • +7 (9)
        Filatovici dixit"Ba catelus,ia iesi ba si latra rau la liberali lui Ghimpu,bag bani in tine si sleahta asta de nickuri slujitoare de pomana,ne fac astia la imagine baaaaaaa,iesiti la atac ba"!!!
        • -5 (5)
         Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
         PL este un partid al mincinosilor si tradatorilor!
        • -1 (1)
         dadyy2, asa-i ca, din lipsa cunostintelor, nu poti sa vii cu argumente concrete, cu date concrete?
         Comportamentul tau imi aminteste de comportamentul unor animale, care, odata ajunse la libertate, turba.
         Plus la toate astea, mai duci lipsa de cunostinte si la capitolul gramatica. Grav.
    • -19 (29)
     Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
     #princealfred// De fapt, analizand mai detailat situatia, ne dam seama ca de orice miscare in sistemul bancar raspunde guvernatorul BNM, Dorin Dragutanu, care, de altfel, este nepotul lui Mihai Ghimpu, la fel, numit pe cota PL-ului.
     Mai are ceva de spus Ghimpu?! //
     100% dreptate! Nu e sfant nici Filat dar el macar a incercat sa demaste raiderul iar Ghimpu a facut un fiiis si acum scuipa venin aparandul pe plahotniuc! Alegem S.Mocanu cu MPA(au oameni competenti) si facem ordine in tat tarcul ista de "patrihoti"! O PG cu adevarat reformata ar face prapad in hotii astea nesaturati!
  • -11 (39)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   nu faceti spume la buze...Poporul a inteles perfect ca Ghimpul spune adevarat,iar PL este singurul partid al moldovenilor; in rest carieristi si rataciti condusi de o echipa de slugoi mirsavi ai rusilor care tradeaza si fura din gros.
   • +8 (42)
    Nichifor, vorbesti serios? Prin faptul ca Mihai Ghimpu nu a sustinut initiativa lui Filat, ca sa faca ordine in sistemul bancar, eu il socot pe Ghimpu un tradator al Republicii Moldova si nu pot sa fiu de acord ca PL este singurul partid al moldovenilor, in nici un caz.
    • +2 (2)
     POPONARII LUI FUFLAT IAR DE SPAM S-AU APUCAT!?
 • -10 (40)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  In primul rind,s-o luam de la un capat.PLDM si PD,au facut tot posibil ca,PL sa fie desfacut in bucati,adica,sa-i luati pe ace-i deputati din PL,ca sa puteti vinde Rusiei,Aeroportul si BEM.PLDM si PDM,stieau tare bine cine-i Ghimpu;Ghimpul,nu vota,vinderea,aceste doua puncte strategice ale Moldovei.In rindul,doi,cea ce se intimpla in Municipiu Chisinau,este facut special de consilierii-comunisti,dondonisti si chiar ce-i din pldm,clar ca buna ziua.Cu asa numar mare de consilieri comunisti,sint sigur ca,nu rezolva nimeni,intrebarile strategice ale Pimariei Municipului Chisinau.Sa vorbesti aiurea ca,acela n-a facut ceea si ceea,e foarte simplu.Mai GRAV,decit vinderea Aeroportului pe 49 de ani Rusiei si vinderea actiunilor de la BEN,eu,mai GRAV lucru, pina acuma, nu vad.Poate sa fie PL si Ghimpu cu coarne ori fara coarne,dar,realitatea este asta,dragi PLDM si punctum.Sinteti,in cualitie dar,pe strasnicul de Lazar,nu-l puteti pune la punct;PLDM, stie ca cu Lazar,MOLDOVA,a perdut si va perde

  Sunt cetățean activ
  • +6 (46)
   Serios? De ce cand Filat a avertizat de nenumarate ori ca exista nereguli in sistemul bancar si cerea demisia Procurorului General si directorului SIS, pentru stoparea dosarelor in legatura cu atacurile raider asupra unor banci din Republica Moldova, Mihai Ghimpu latra ca se coace harbuzul si ca Filat face coalitie cu comunistii, facandu-se, astfel, un complice in toate aceste scheme murdare?!
   Sa-i fie rusine lui acest Ghimpu!
   A venit cu un palton rupt in Parlament, acum, insa, are un ceas de peste 3 000 euro, masina de vreo 10 000 euro, apartament de 180 000 euro. Cinstit, nu-i asa? Prea Cinstitul Mihai Ghimpu.
   • +8 (42)
    cistig.md, cunosti care-i diferenta dintre vanzare si concesionare? Aeroportul a fost dat in concesionare, cu un contract foarte avantajos pentru Republica Moldova, asta asa, ca printre altele.
    In orice moment, Republica Moldova poate anula contractul si aeroportul revine sub conducerea Republicii Moldova.
    • -13 (31)
     Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
     Avantajos pentru pldm dar nu pentru popor.AEROPORTUL TREBUIEA DAT LA O TARA DEZVOLTATA SI CU ALTE IMAGINATII,NU RUSILOR CARE FACE TOTUL INVERS SI BATJOCURITOR
     • +10 (22)
      Imi spui, te rog, ce are PLDM, aparte, pentru acest fapt? Concret. Te rog sa nu aberezi, ci sa vorbesti la subiect, macar o data.
      Stii, arunci foarte multe acuzatii la adresa PLDM-ului si a lui Filat, in parte, dar nu vii, niciodata, cu argumente, nu vii cu fapte concrete. Pur si simplu, stai si aberezi.
    • -15 (31)
     Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
     Concensionare e darea de pomana serviciilor secrete rusesti, deoarece fosti agenti ale structurilor secrete pot exista doar cu titlu de posmortim. Deci daca talharii de la guvernare ne mai fac o concesiune cu Moldtelecomul, atunci penttru ocuparea Moldovei nu va fi nevoie nici de armata, deoarece vom fi blocati financiar, aierian si informational si energetic intr-o secunda.
   • -16 (30)
    Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
    Pot sa-ti aduc aminte ca falimentarea BEM-ului a inceput mai intens cu venirea lui Victor Bodiu in consiliul de administrare la BEM. E un specialist bun pentru a pune mana pe bunul statului. Tot el a fost pe timpuri si mana dreapta a lui Filat cand cel din urma era seful departamentului privatizarilor din R.Moldova, cu ajutorul caruia a pus mana pe cladirea din centrul capitalei IPTEH si a furat uzina de ciment din Rezina.
    • +8 (40)
     Cunosc cui ii apartine uzina de ciment din Rezina si Filat n-are nici o legatura cu asta.
     In ceea ce tine de Bodiu, iti spun ca nu mai activeaza de mult timp in cadrul acestei banci si cele mai mari probleme au inceput cand dansul nu mai activa.
     Eu nu-nteleg care-i logica voastra. Filat este cel care a cerut ca sa fie facuta ordine in sistemul bancar, de nenumarate ori, Ghimpu si Plahotniuc, insa, nu-i atrageau atentie, pentru ca nu aveau nici un interes in rezolvarea acestor probleme, pentru ca erau implicati.
     • -16 (30)
      Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
      Evident ca acum nu-i apartine uzina de ciment din Rezina si niciodata nu ia apartinut, insa tocmai el a dat-o la prihvatizare la pret de rizoriu iar otkatul, care a fost destul de gros, la pus in buzunar. Iar referitor la BEM, nu ti se pare ca e prea suspect ca acolo unde se intampla lucruri mai putin fericite pentru R.Moldova, e implicat anume prostofilea? Si daca a vrut sa faca ordine in sistemul bancar, de ce nu a facut-o? Unde sunt promisiunile electorale?
      • +2 (18)
       mihailena, de ce nu a facut Filat ordine in sistemul bancar? Iti explic, chiar acum: Vlad Filat a mers in Parlament si a semnalat unele probleme in legatura cu unele banci, care pun in pericol intregul sistem bancar. A cerut sa fie demis Procurorul General si Directorul SIS, care puneau piedici anchetei. Acum, Mihai Ghimpu, inata, a sarit impotriva lui Filat si nu a sustinut, sub nici o forma, cele propuse de Filat, pentru ca, astfel, ar fi incurcat intelegerile cu Plahotniuc, care statea in spatele acestor afaceri cu bancile.
       Cand Filat l-a demis pe Directorul SIS, impreuna cu comunistii, Ghimpu a latrat ca, iata, s-a copt harbuzul. Va aduceti aminte foarte bine, cu totii, acest fapt.
       Acum, il vedem pe acelasi Ghimpu, care apara, cu ceva timp in urma, raiderii si il ataca pe Filat ca ar fi vandut BEM.
       Cum merita sa fie numit acest... Ghimpu?
       • +4 (4)
        Acestea sunt inventii din mers. Prezinta argumente serioase cu referire la documente sau initiative legislative, ori articole din presa, de altfel e ceva de genul bla,bla, bla. Iata faptul ca R.Moldova a fost deposedata de obiecte strategice cum este Airoportul International si BEM cu ajutorul lui Filat si data serviciilor secrete rusesti, cred ca nimeni nu poate contesta acest argument. Ceia ce ni se spune ca e o concesiune, e o poveste cu zmei si ilene cosanzene. Acesti ticalosi de la guvernare ne au de prosti si fura ca in codru, pentru care neaparat vor raspunde.
  • -15 (31)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   pare om inteligent acest Vadim Pistrinciuc,dar e si el un complice a echipei de escroci si tradatori a lui Filat.
   Filat plateste cu banii furati de la popr,la diferite persoane sa faca propoganda mincinoasa si in asa fel sa se mai mentina la putere.Face parte din tactica Kremlinului,se infibg ca capisele in economia diferitor tari,apoi cu banii cistigati isi mentin regimul de ocupatie.
   • +9 (39)
    Tu ai vreo dovada in acest sens? Stai si latri ca Filat e omul Moscovei, ca Filat e tradator. Ce a facut Filat, de crezi ca-i tradator? Sau prin ce vezi tu ca-i agent al Moscovei?
    Unul dintre primii agenti ai Moscovei este Ghimpu, care, daca iti amintesti bine, i-a scris o scrisoare lui Putin, sa se planga de situatia din Republica Moldova.
    Tot Ghimpu este cel care il impiedica pe Filat sa faca ordine in sistemul bancar, pentru ca Ghimpu, alaturi de Plahotniuc, era implicat in distrugerea acestuia si, astfel, sustineau atacurile raider. Cine-i tradator?!
    • +2 (2)
     POPONARII LUI FUFLAT IAR DE SPAM S-AU APUCAT!?
 • -10 (38)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  La următoarele alegeri o să se usuce stejarul, lumea s-a săturat de atîta hoție.
  • -13 (33)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   cu asa capetenii tradatoare si hoate alta soarta PLDM nu poate sa aiba.Pacat ca sint si multi oameni buni in acest partid. De fapt, atunci cind Rosca a fost demascat,KGBistii au facut o rocada smechera si lumea a trecut in PLDM.In asa fel angajatii Moscovei(filat cu echipa) au continuat sa minta poporul nostru cu povesti patriotice si promisiuni seci;in realitate se urmareste un singur scop: sa ne distruga definitiv
 • -15 (33)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Chip,sint in totalitate, deacod cu tine,numai sa fie asa;Aeroportul,putea fi dat in concesionare in Europa,nu in Rusia.Noi stim bine ca,Moldova,are mare gilceava, cu Rusia, din cauza la stinga Nistrului.Bine,dar,cum credeti voi,Moldova vrea in Europa dar,tilharii ne duc in Rusia.De ce.Ambasadorii din UE si SUA,nu vad ce se face in Moldova?Cum tu Chip,poti sa sta-i la masa cu dusmanul tau?Hai sa fim seriosi!Tocmai,si consta in asta,de ce Aeroportul a mers la rusi?De ce?Inseamna ca,cineva are avantaje din asta.Alt exemplu.De ce lingaul Rusiei,Lazar,nu iscaleste 68 milioane de euro,sa nu vina la agricultura Moldovei;sa avem si noi productie mai eftina,produsa de agricultorii autoctoni.Sint lucruri care,se leaga unul cu altul,cum n-ai da.

  Sunt cetățean activ
  • +9 (9)
   se pare ca peste noapte Shafu o pus pe roate "brigada de interventie" si au astupat cu minusuri toate opiniile neconforme miturilor pldm-iste... Apoi vor zice ca echipa "a muncit mult", "a obtinut rezultate...".
   -
   Daca ati putea cunoaste voi, bufoni pldm-isti, cat de josnici ati ajuns?!...
 • -12 (36)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  N-a furat, n-a încălcat legile,n-a comis încalcări grave în ţara asta PL sau alţii, aşa ca pldm
 • -11 (37)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  nu faceti spume la buze fara rost, poporul a inteles perfect ca Ghimpul spune adevarat,iar PL este singurul partid al moldovenilor; in rest carieristi si rataciti condusi de o echipa de slugoi mirsavi ai rusilor care tradeaza si fura din gros.
  • +2 (16)
   Vorbele nu-ti sunt bazate pe nici un fapt concret. Insasi Mihai Ghimpu, cred ca, in suflet, recunoaste ca este un tradator.
 • -11 (35)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Nu suntem posti,sa nu ne dam seama,ca intentionat a fost inlaturat Ghimpu de la putere,fiindca Ghimpu nici odata nu avea sa ,,dee,, Aeroportul pe maina rusilor.Au fost remunerati cu bani grei tradatorii lui Hadarca ,anume pentru a instraina acest obiect strategic,de mare importanta,pentru MD.Am impresia ,ca s-a facut special,ca sa poata pune rusii laba mai usor pe teritorii straine.Sunt minciunosi si fatarnici . Tudor.

  Sunt cetățean activ
 • -13 (33)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Sincer sa fiu, ma asteptam la un contratac mai consistent si plin de argumente, insa dupa cum se vede in PLDM nu au cadre bine pregatite in domeniul piarului pentru a produce o fata credibila acestei formatiuni politice. Atunci cand se compara furtul de terenuri pentru constructii, ori coruptia la eliberarea autorizatiilor de constructii cu tradarea de Patrie prin darea de pomana a obiectelor strategice a R.Moldova, serviciilor secrete unei tari care practic e dusmanul Nr.1, zau ca este foarte ridicol si dezgustator. Nu vor avea nici-o scuza acesti banditi si neaparat vor fi trasi la raspundere.
  • -5 (9)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   mihailena, sa iti explic, inca o data, care-i situatia si sa-ti demonstrez ca gandesti foarte si foarte prost. In primul rand, liberalii incearca sa ascunda niste afaceri de miliarde, din cadrul primariei municipale, pentru ca se pregatesc oamenii de alegeri, iar Vadim nu are de gand sa compare ceva, pentru ca, sa privim lucrurile obiectiv, nici nu ai ce compara, pentru ca pacatele, in mare parte, sunt de partea PL-ului, care fura bani din bugetul de stat si acest lucru poate fi probat, fiti siguri.
   In ceea ce tine de BEM, nu exista nici o dovada care ar confirma faptul ca Filat e implicat si, credeti-ma, Filat nu s-ar implica in asemenea prostii, niciodata-n viata, pentru ca este o persoana urmarita. Orice actiune-i este urmarita, inregistrata si transmisa cui e nevoie.
   • +8 (8)
    Filea e din cercul blatnoi inca de pe timpul cand era sful prihvatizarilor. Ceia ce ni se spune ca nu are tangente cu Shor e o minciuna gogonata, iar raporturile dintre lumea interlopa se face prin intermediul altor persoane. Ca exemplu poate servi si relatiile dintre Ionita si un individ care a torturat la 7 aprilie tineri.
 • -17 (29)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Hotii se toarna unul pe altul :):):)
 • -14 (32)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Pistrinciuc vrea sa spele stejarul de rapan ,daca degeaba totul e clar ca hotul e Filat

  Sunt cetățean activ
 • -18 (28)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Mașina de macaroane lucrează.
 • +2 (4)
  Am alergat ca un bou si au urlat ca doborim COMUISTII c-as hoti. Da pe cine am ales am impresia ca БРАТВАУА nu pot imparti cascavalu. Sincer as vrea sa vina COMUISTII sa-i bage la zdup hotii astia. Ei au uitat de ce au fost alesi. PACAT.
 • +2 (2)
  gresit fonica nu vor face comunarii dreptate ci vor fura ca-n trecut si mai multe.Trebue sa -i sustinem pin intram sub legislatia europeana si apoi cu justitia reformata de preluat toate furate ,altfel pierdem totul.Paradocsul e ca tot ce fura ei nu devine rentabil.Toate schimbarile si alegerile tre sa inbunatateasca viata oamenilor
  • +4 (4)
   Paradoxul mai consta si in faptul ca acesti indivizi de la guvernare se declara proeuropeni insa ne vand rusilor si fura exact ca ei. In realitate ei sunt exact ca comunistii, doar ca deocamdata reformele decurg foarte anevoios si au o directie corecta, dar din pacate in orice moment poate lua o alta intorsatura. Nu prea cred ca ei in suflet isi doresc reforme proeuropene.
 • -4 (6)
  Noi, moldovenii, ne plingem ca nu avem bani sau ca avem salarii mici, ca e mizerie, ca nu avem drumuri bune, ca nu avem institutii medicale moderne, ca nu avem un invatamint la nivel inalt.
  De ce nimeni nu se plinge ca aveam prea multe zile de odihna?!
  http://blogulunuimoldovean.wordpress.com/2014/05/03/sarbatorile-si-moldovenii/
 • +4 (4)
  Daca sa compari PL si PLDM, ultimul este lider in furturi de fonduri, granturi, buget si credite. Se stie foarte bine in buzunarul cui ajung banii furati. Asa este domnule Filat???
 • +4 (4)
  e timpul sa intrebam despre succesul tranzactiei aeroportului ,care a fost preluat pe timp de pace de la mamaligarii nostri care si acum viseaza ca anume rusii ii vor face gospodari,ma refer si la Lazer,care a uitat sa semneze accesarea fondurilor europene 60 000 000 euro pentru fermieri si a plecat urgent in concediu
  pe insulele probabil Havai,ca nu e prost sa mearga в освобожденный Крым
 • +4 (6)
  Băi câte voturi negaitve iau cei care-s contra PLDM-ului, se vede de departe cine administrează unimedia.
 • +2 (2)
  De cite ori mi-am expus parerea negativa de actiunile PLDM aici pe Unimedia comentariile mele au fost lichidate ca spam.Nu stiu ce va fi cu acest comentariu insa asi mentiona ca toti guvernantii de la toate partidele sunt corupti si hoti,insa comunistii si socialistii pe linga faptul ca sunt hoti si corupti sunt mancurti si tradatori fara nici un pic de demnitate nationala.

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA