ora: 11:57, 16 aug 2017 6741
Autor: Eugen Durbala

Pirkka Tapiola, decorat de Igor Dodon cu „Ordinul de Onoare”


Pirkka Tapiola, decorat de Igor Dodon cu „Ordinul de Onoare”
Foto: facebook.com/Igor Dodon

Fostul Şef al Delegaţiei UE în Republica Moldova Pirkka Tapiola a fost decorat de președintele Igor Dodon cu „Ordinul de Onoare”.

Igor Dodon spune că Tapiola este unul din ambasadorii care a încercat și i-a reușit să excludă geopoliticul și a îndemnat Republica Moldova spre reforme.

„Am mulțumit diplomatului pentru aportul său semnificativ în dezvoltarea relațiilor între Republica Moldova şi Uniunea Europeană, precum și pentru cooperare în realizarea mai multor proiecte în diverse domenii de interes comun, inițiate cu suportul personal al dlui Ambasador. De asemenea, am menționat că dl Tapiola este unul din ambasadorii care a încercat și i-a reușit să excludă geopoliticul din relațiile noastre. Anume dumnealui, în anul 2015 a transmis la Bruxelles mesajul că Republica Moldova trebuie să se axeze pe reforme și nu pe lozinci. În semn de profundă gratitudine pentru sprijinul constant acordat Republicii Moldova în procesul de punere în aplicare a reformelor, pentru eforturile susținute în promovarea valorilor democratice și activitate intensă în vederea sporirii prestigiului țării pe arena internațională, i-am conferit domnului Pirkka Tapiola , distincția „Ordinul de Onoare””, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

După Republica Moldova, Pirkka Tapiola va fi Şeful al Delegaţiei UE în Bangkok, Thailanda. 

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +6 (6)
  Dodon o sa-l supere pe Rogozin cu asa initiative.
  • +3 (3)
   Pirkka Tapiola, do not believe in Dodon's balls. Do not be naive!
 • +8 (8)
  Ce însceneaza ăștia? Mai întâi susține că rugozin a mințit cu bolboaca privind instruirea soldaților noștri de către americani pentru un eventual atac asupra transnistriei. Acum îl decorează pe ăsta.

  Doar mie mi se pare că pute?
 • +9 (9)
  Dondown speră că cu un fund de a lui de 1km2 va putea pluti in 2 luntre.
  N.B.
  In locul lui Tapiola, a-și refuzat această decorație.
 • +5 (5)
  Dodon se transforma in Timofti, nu e eficient deloc. A facut atitea promisiuni electoratului, insa intr-o perioada atit de grea, in loc sa se apuce de lucru, se duce sa se roage pe "Muntele Afon".
 • +10 (10)
  Dodoane,unde ti-e consecventa,daca tot ziceai ca doresti anularea Acordului de Asociere cu UE? Cum poti sa multumesti pentru "dezvoltarea relatiilor cu UE"?
 • +6 (6)
  Aiureste patanu. Precis ca trebue sa se adreseze cel putin la medicul de familie ca sa primeasca indreptare la specialist.
 • 0 (0)
  Ceva nu este regula cu acest ''predsedateli'' tradator de neam
 • 0 (0)
  И Тапиола не отказался, значит все нормально....:)) Ща фошысты будут плеваться желчью... Тапиола человек Рогозина :)):))

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA