După un accident rutier și ruptură de coloană, o tănără din Chișinău are nevoie de ajutor

Până nu demult dansatoare profesionistă, astăzi - tânără țintuită la pat. Inga Onoico, o locuitoare a orașului Chișinău, a suferit o ruptură de coloană după ce a nimerit într-un accident rutier. Ea nu poate respira, mânca sau merge fără ajutorul aparatelor și al celor din jur, transmite UNIMEDIA cu referire la victorchironda.eu. Pentru intervenția chirurgicală și reabilitare, Inga are nevoie de aproximativ 20 000 de euro, bani pe care familia sa nu îi are. 
După un accident rutier și ruptură de coloană, o tănără din Chișinău are nevoie de ajutor
(Foto: captură video JurnalTV)

Inga Onoico a absolvit Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău, după care a lucrat în calitate de profesoară de dansuri la o școală din Capitală.

În septembrie 2011, Inga a nimerit într-un accident rutier în urma căruia i s-a rupt coloana vertebrală. După două săptămâni în comă și o lună în secția de reanimare, acum tânăra stă la pat și respiră printr-un cateter special.

Potrivit medicilor, măduva coloanei vertebrale este intactă, deci Inga mai are o speranță. În această săptămână, Inga va suporta o intervenție chirurgicală. Implantul care urmează a fi introdus îi va da șansa de a se ridica pe picioare. Costul operației și cheltuielile aferente se estimează la suma de 20 000 de euro. Rămasă cu mama sa și fetița de șapte ani, după ce soțul a părăsit-o, Inga nu dispune de acești bani.

Doritorii pot contribui cu un ajutor financiar pentru a readuce bucuria în ochii Ingăi Onoico.

Transfer bancar:
Cont LEI
22522014884
Moldova Agroindbank
beneficiar Nazari Valentina (mama)

Ajutor direct:
Nazari Valentina 079 606 986

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub