ora: 07:53, 15 iul 2017 7499
Autor: Redactia UNIMEDIA

Încă 25 de zile de arest pentru Dorin Chirtoacă. Ce a spus despre colegul său Gamrețchi


Încă 25 de zile de arest pentru Dorin Chirtoacă. Ce a spus despre colegul său Gamrețchi
Foto: UNIMEDIA

Deși procurorii au cerut 30 de zile, primarul general al municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă, rămâne în arest la domiciliu pentru următoarele 25 de zile. Decizia a fost luată vineri, 14 iulie, de către Judecătoria municipiului Chișinău.

„Se dorește denigrarea imaginii mele. Să nu se intample așa ca să fie un fel de pregătire a tereneului pentru referendum. La subdiviziunie Primăriei se fac controale, la diferite direcții, sunt persecutați agenții economici pentru a depune denunțuri împotriva mea cu privire la oricare activiități. De asemenea, are loc intimidarea membrilor familiei, chiar a părinților, a fratelui. Nu am altă soluție decât să rezist în faţa la toată această denigrare. Nu înțeleg nici acuzațiile pe care mi se aduc”, a declarat Chirtoacă după ședință.

Întrebat despre Igor Gamrețki, cel care a depus mărturii împotriva sa, acesta a spus: „Fiecare se apără cum poate și după cât de gros îi este obrazul. Eu însă nu mă ocup de turnătură și nu voi da vina pe altcineva.”

Dorin Chirtoacă nu exclude că sunt deja deschise pe numele său și alte dosare.

Procurorul responsabil pe dosar, Dumitru Robu, a declarat că dosarul în care este vizat primarul capitalei Dorin Chirtoacă în scurt timp va fi trimis în judecată.

UNIMEDIA amintește că la 25 mai primarul general al municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă, a fost reținut de către ofițerii CNA, iar la 26 mai a fost plasat în arest la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile. Edilul este bănuit de trafic de influenţă, în dosarul parcărilor cu plată în Chișinău.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +1 (3)

  ai furat - mars la duba!!!!
  .
  apropo, se vorbeste ca Anisoara a fugit de Dorin dupa ce a iceput sa afle "bucataria" interna a gascai de la primarie...
 • 0 (0)
  La cat s-a scris despre afacerile fratelui sau - Lucian Chirtoaca (publicitate,tarabe cu cafea,etc.),in care a fost implicat primarul si i-a permis ceea ce altor agenti economici le-a fost refuzat,nu de intimidare ar fi vorba,ci de raspundere conform legii!
  In privinta lui Gamretki - primarul Chirtoaca l-a promovat in functie,fiind colegi de clasa candva,fara ca tipul sa aiba cunostintele necesare in domeniu si in conditiile cand s-a spus ca a comis infractiuni si a fost deportat din Italia,schimbandu-si numele de familie.L-a impus cineva pe Chirtoaca sa faca acest lucru sau a facut-o din cauza ca asa ii este mintea? Primeste acum ceea ce merita!
  -
  https://pulbermax.wordpress.com/2013/05/20/despre-adevarata-fata-si-nume-a-lui-igor-gamretki-sef-al-directiei-transport-public-si-cai-de-comunicatie/
 • 0 (2)
  ...Dorine..Dorine..da pe cine sa dai tu vina..este cineva mai "sus" ca tine????
  ..si cred ca le.ai facut doar jocul, ai crezut ca "fata cea mare" in tot...
 • 0 (0)
  ..la proiecte mari trebuia sa implici si alte institutii, ca sa fie totul "straeveziu" "D"D"D

×
Social
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA