Citește toate știrile la acest subiect

PDM şi-a prezentat platforma electorală

Partidul Democrat din Moldova şi-a prezentat astăzi, 31 octombrie, platforma electorală pentru alegerile din 30 noiembrie 2014. Planul PDM pentru „Creşterea Moldovei” este alcătuit din 12 capitole, transmite UNIMEDIA.

Platforma electorală a PDM conține măsuri menite să garanteze creșterea de la an la an a economiei naționale

PDM şi-a prezentat platforma electorală
Conducerea PDM (Foto: pdm.md)

„Viziunea noastră se bazează pe stimularea economiei, asigurarea locurilor de muncă bine plătite, creșterea veniturilor la buget pentru a asigura ocrotirea familiilor. Ne pregătim de guvernare. Iată de ce venim cu o Platformă electorală serioasă, realizată de către experții noștri, care pornește de la ceea ce am realizat și urmărește îndeplinirea obiectivului nostru pentru țară: Creșterea Moldovei”, a declarat președintele PDM, Marian Lupu.

Un capitol care face diferența și demonstrează că PDM cunoaște problemele reale ale cetățenilor este cel dedicat reîntregirii familiilor. ”Vrem să susținem întregirea familiilor Moldovei prin locuri de muncă mai bine plătite și condiții de trai mai bune în fiecare localitate. Le oferim moldovenilor șanse aici, acasă. Pentru aceasta, creăm condiții mai bune în spitalele din Moldova şi clădim o educație care să le poată garanta tinerilor noştri un viitor mai bun”, a spus președintele Organizației de Femei a PDM, ministrul degrevat al Muncii, Protecției Sociale și Familiei, Valentina Buliga.

Președintele Parlamentului, vicepreședintele PDM, Igor Corman, a vorbit, la rândul său, despre angajamentul PDM a continua ferm cursul de integrare europeană a Moldovei. „Ne luăm angajamentul să ducem Republica Moldova în Uniunea Europeană, acest parcurs fiind și un drum spre prosperitate și bunăstare pentru toți moldovenii. Uniunea Europeană reprezintă un model pentru creșterea nivelului de trai. Uniunea Europeană este un model de funcționare a statului de drept și a libertăților individuale, iar fondurile europene înseamnă locuri de muncă bine plătite, bani pentru agricultori, drumuri modernizate, spitale dotate cu aparatură modernă, școli și grădinițe renovate”, a punctat democratul Igor Corman.

Potrivit platformei electorale, viziunea PDM se concentrează în jurul ocrotirii familiilor, prin garantarea creșterii condițiilor de trai pentru cetățeni din satele și orașele țării.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub