PD reacționează la declarațiile lui Formuzal: „E un om obsedat de funcție”

Astăzi, 13 noiembrie, bașcanul Găgăuziei a cerut demisia liderul Partidului Democrat, Marian Lupu. În cadrul unui briefing, Formuzal a adus acuzații la adresa formațiunii, învinuindu-i că ar lipsi UTA Găgăuzia de sprijin financiar internațional. Ulterior, democrații au remis un comunicat de presă cu privire la declarațiile bașcanului, informează UNIMEDIA.

PD reacționează la declarațiile lui Formuzal: „E un om obsedat de funcție”
Marian Lupu, liderul PD (Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie)

„‎Domnul Mihail Formuzal a intrat prematur în campanie electorală, împreună cu noii săi aliați politici din PCRM. Probabil, speriat de sprijinul tot mai mic pe care îl are din partea populației, a ales o cale lipsită de bărbăție politica pentru a-și justifica eşecurile.

Pretențiile formulate, astăzi, la adresa Partidului Democrat îl descalifică pe domnul Formuzal că om politic și îl arată opiniei publice ca fiind un om obsedat de funcție, disperat să nu-și piardă privilegiile”, a precizat sursa.

Pub

Totodată, cei din cadrul formațiunii și-au exprimat speranța că declarațiile lansate astăzi de başcanul Găgăuziei sunt doar o răbufnire emoțională și nu reprezintă executarea unor comenzi primite din exterior.

„Îi recomandăm domnului Formuzal să depășească panica în care se afla și să revină la realitate, la problemele reale ale oamenilor care trăiesc în Găgăuzia, să accepte cu resemnare faptul că astăzi populația îl sancționează pentru nerealizările din mandatul său și să nu-şi mai ascundă ineficienţa în spatele unor atacuri la adresa unor partide politice”, se mai scrie în comunicat.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub