ora: 11:04, 24 mar 2014 3005
Autor: Cristina Buzovschi

PCRM vrea să „reînvie” revoluția de catifea


PCRM vrea să „reînvie” revoluția de catifea
Vladimir Voronin, președintele PCRM
Foto: UNIMEDIA/ Igor Vrabie

Partidul Comuniștilor intenționează să reia acțiunile de protest anti-guvernamentale care fac parte din așa-numita „revoluție de catifea”. Cel puțin asta a declarat liderul PCRM, Vladimir Voronin, în cadrul celei de-a VIII ședințe plenare a Comitetului Central al formațiunii, transmite UNIMEDIA.

„Noi ne-am oprit în toiul protestelor, fapt ce a dus la dezamăgirea celor care ne-au susținut. Dar, asta a fost doar o suspendare temporară. Și, cu toate că astăzi ne va fi de trei ori mai greu să mobilizăm oamenii la astfel de acțiuni, noi nu ne putem permite să aliniem protestele noastre lângă cele desfășurate în Maidanul de la Kiev. Nu ne putem îneca revoluția noastră de catifea „în lăturile informaționale” care au fost difuzate din Ucraina. De aceea, de pe tribuna plenului reiterez că protestele care au început în luna octombrie 2013 nu au fost finalizate. S-a făcut o pauză. Și vom continua”, a declarat liderul opoziției.
 
Reamintim că Partidul Comuniștilor din Republica Moldova a anunțat, în luna iulie 2013, începutul unei „revoluții de catifea”, care a fost tărăgănată de la o zi la alta, și a durat pe durata lunilor octombrie-noiembrie. Amintim că, scopul principal al revoluției anunțate de Vladimir Voronin este demisia guvernului nou format condus de Iurie Leancă și organizarea de noi alegeri parlamentare.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +5 (5)
  Pe hoitul de Lenin la-ti inviat,acum doriti sa inviati revolutia de cicat. Mai Boritura spurcata,sa fi fost eu prin conducerea R.Moldova demult stateai la racoare si nu te mai dadeai cu parerea.
  • +1 (5)
   Comunisti doresc erasi sa easa in piata si sa faca circ sa strige in gura mare despre tote prostiile.Sau ingramadit o grup de clovni si isi incep meseria lor .
   • +2 (6)
    Am vazut si revolutiile de cativea care au avut loc in periodele trecute de tinp,string toate babele si mosnegi si le dau cite un kg de makaroane si hai la strigat si suerart.NU lei rusine sa easa si sa faca acest lucru
    • +3 (5)
     Ce sa mai reinvii daca nici nu a existat vreodata aceasta revolutie a voastra.
     Eu va dau un sfat, mergeti cu totii la pensie , va ajunge, ati distrus destul.
     • +4 (6)
      Nu mai ai ce reinvia in Partidul Comunist. Este foarte clar ca la carma partidului a venit Tkaciuk, iar Voronin este tinut numai pentru imagine. Odata ce PCRM trece de alegeri, Voronin va primi un sut in fund.
      • +5 (5)
       Parerea mea este ca, daca revin comunistii la guvernare, s-a zis cu mersul nostru european si cu toate progresele, intrucit vom trece sub conducerea rusilor.
       Buni, rai, dar actualii guvernanti trebuie sustinuti, pentur ca numai ei sunt capabili sa scoata aceasta tara din rahat.
    • +2 (2)
     Vai de mine)))Da si Vova,tio placut sa cinti in PMA "Deni pobedi" ? :D Vezi si tu abtinete,ca maine poimine as cinti pe la cumatrii!!! :D
    • +1 (1)
     Bravo Voronin,iaca omul munceste cu adevarat pentru tara,datorita acestei revolutii sute de betivi vor avea un loc de munca cu care se ispravesc de minune!!!Poate si Olesca se va angaja si el,ca saracu decind isi cauta de lucru...
   • +6 (6)
    PCRM este un partid pierdut, asta-i clar. Au pregatit bautura, cu care-i vor atrage pe participantii acestei revolutii? Au pregatit banii, cu care-i vor plati?!
    Comunistii nu au sustinatori fideli. Cei pe care i-ati vazut in PMAN si la diverse proteste sunt niste oameni platiti.
   • +4 (4)
    Da, da, am observat ca comunistii au mai inaintat o motiune de cenzura pentru guvernul Leanca.
    Probabil, doresc inca o data sa fie pusi la punct, de nu mai ai ce lua de jos, cum a facuto Leanca in cadrul ultimelei sale vizita in Parlament.
  • +2 (4)
   Da,da so incalzit putin afara si vor sa scoada betijii sai ma bata vintu in PMA!
 • +3 (7)
  Au mai venit bani din Rusia, se vede ca nu lea ajuns esecul pe care lau avut.
 • +5 (5)
  Misiunea coloniala a Coloanei neo-feudale nu s-a terminat. Din relatiile extr-conjugat(l)e pe care le are PCRiMinal cu ReiKhremlin, cu alogenii virusati din teritoriu, cu bandele din Serbia si relatia perso-anala pe care o are Boronila-smintila cu sfetnicul sau Iuda Roskk, va fi avortat sistemul ticalosit garantat inchinat Moskoviei. Un proiect national-nazist-comunist. Un experiment subcriminal, s-ar parea de psihopat notoriu, dar care, avand ordin si plan urzit in cotloanele Spetsnazului, vrea sa castige voturi "masisiv-trucate" decisive - pentru prima si ultima oara! - cu electoratul din Transnistria. Asa ca...Sturm si Gherila! RSau, cine stie? Re-polutie futila! Ragaiala si Sminteala!
 • +3 (3)
  Comuniştii au un scop
  Pe care des îl practică,
  De a lansa non-stop
  Câte-o bombă mediatică.
 • +3 (3)
  nebunii umbla cu hurta
 • +5 (5)
  de natonalizat averia lui voronin si apropiatilor lui de familie si de partid .de interzis PCRM in R. moldova .nu vor mai avia surse la revolutii comuniste tip 25 octombrie 1917 .tinind cont de situatia geo-politica din zona de interzis miscarile secioniste si de anihilat structurile lor de conducere .De stopat spionajul pro-rus din zona si de aplicat sanctiunile UE impotriva conducerii rusiei . De declarat persoane non-grate pe lavrov , Rogozin si Putin ! de nationalizat in europa activele statului rus si de blocat conturile bancare a firmelor rusesti !
 • +3 (3)
  se micsoreaza numarul comunistilor. la unii li-i a lehamete de strabunicul voronin, la altii le este in sula de batrinul presedinte. vasi riady redeiut, v vasei politice net pravdy!
 • +2 (2)
  Voronin cioronin fiul soldatului necunoscut vrea sa reinvie fascizmul sovetic stalinist fals numit partid comunist...imperialistii din cremlin lia ordonat sa hamae prin Chisinau sa bata in butoae sa auda talpa iadului din cremlin... Sa salvam Moldova de talibani separatisti gagauzi rusofoni tigan si comunisti...Unire MOLDOVENI sa ne cicam in catefeaua comunistilor si a lui voronin...

  Sunt cetățean activ
 • 0 (0)
  Astia-s agenti straini,care lupta contra statului R.Moldova.
  Cica - "de pe tribuna plenului"...S-a urcat babuinul pe tribuna?:))

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA