ora: 16:13, 16 oct 2014 10709
Autor: Cristina Buzovschi

PCRM: Vladimir Voronin are câștig de cauză în fața lui Renato Usatîi


PCRM: Vladimir Voronin are câștig de cauză în fața lui Renato Usatîi
Voronin și Usatîi
Colaj: UNIMEDIA

Partidul Comuniștilor anunță că astăzi, 16 octombrie, judecătoria sectorului Buiucani a dat câştig de cauză lui Vladimir Voronin în procesul intentat împotriva lui Renato Usatîi, transmite UNIMEDIA cu referire la un comunicat al formațiunii.

Avocatul lui Renato Usatîi, Igor Șeremet a declarat pentru UNIMEDIA că vor contesta decizia primei instanțe la Curtea de Apel Chișinău.

În cererea de chemare în judecată, Voronin a indicat că, în cadrul unor emisiuni televizate de la posturile Noroc TV şi Accent TV, pîrîtul, Renato Usatîii a operat cu informaţii care nu corespund adevărului şi constituie un atac la onoarea, demnitatea şi reputaţia sa.

Este vorba inclusiv și de declarațiile lui Usatîi cu privire la averea colosală de peste horare a lui Voronin.

Instanţa a decis ca pîrîtul, prin intermediul celor două posturi de televiziune, trebuie să dezmintă declaraţiile lansate anterior şi să vină cu scuzele de rigoare în adresa persoanei defăimate.

PCRM menționează că scopul chemării în instanţă a lui Usatîi de către Vladimir Voronin este de a demonstra că „proaspătul „politician” în mesajele sale utilizează informaţii care nu au nimic în comun cu realitatea”. Prejudiciul material simbolic solicitat de semnatarul cererii de chemare în judecată şi aprobat de instanţă este de 1 leu.

Pentru că decizia instanței nu este definitivă, aceasta va fi contestată în instanța superioară. „În prima instanță dl Usatîi l-a lăsat pe dl Voronin să prezinte probe și să dovedească că declarațiile cu privire la averile din străinătate sunt false. Pentru că acest lucru nu s-a întâmplat, vom ataca la Curtea de Apel Chișinău și de această dată vom prezenta și probe”, a precizat Șeremet.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • 0 (6)
  Voronin este un mincinos.

  Sunt cetățean activ
  • 0 (6)
   Renato asta trebuie intemnitat, este un needucat care face parte din lumea interlopa, il intrece si pe Voronin deja la hotomanii!
 • 0 (8)
  Ambii sunt niste minciunosi si nu stiu pe ce planeta traieste. Ambii habar nu au cum sa conduca o tara, cum sa o administreze.
  • 0 (8)
   Usatii nu stie cum se acumuleaza stringa impozitele in tara, dar vrea sa conduca...RUSINE!
   Voronin in general spunea despre relansarea economie prin atragerea noilor investitii....cum interesant o sa atraga investitori in tara daca nimeni din strainatate nu-l vede cu ochi buni. Chiar si Lucasenko cind a fost recent la Chisinau l-a ignorat pe Vladimir Nicolaevici, preferind sa nu dea ochii cu dinsul.
 • +2 (2)
  Dar daca e sa alegi intre ei doi, pai cam nu ai ce alege.
  • 0 (2)
   Ai dreptate!
   Dar dacă adaugi în listă pe Filat, Lupu/Plahotniuc, Ghimpu/Chirtoacă, Dodon, apoi tare mult mai ai de ales =))
 • +2 (2)
  Cine in RM se conduce de minciuna,ori este condus de minciuna inventata la cea mai mare fabrica de minciuni din lume:cremlinul...Asa ca voronin cioronin fiul soldatului necunoscut a terminat scoala superioara de minciuni,< fals numita scoala superioara de partid,> din timperiul ugro mongoloid moscovit fals numit rusia...Cine a numit ocupatia eliberare,cine a numit fascizmul sovetic stalinist comunizm ,pcrm,psrm...
 • +2 (2)
  Ride ciob de oala sparta. Niste mizerii ? si unul si celalalt...

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA