ora: 12:46, 03 iun 2013 10319
Autor: Ana Sîrbu

PCRM, supărat după negocierile cu PLDM și PD: Urma să avem anticipate în noiembrie!


PCRM, supărat după negocierile cu PLDM și PD: Urma să avem anticipate în noiembrie!
Vladimir Voronin
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie
„PCRM a decis să negocieze cu PLDM și PD cu privire la organizarea alegerilor parlamentare anticipate. Discuțiile nu au fost complicate, ambele partide au fost de acord de la bun început de a organiza alegeri. Acestea trebuiau să aibă loc în această toamnă, pe 17 noiembrie, dar ulterior, PLDM a cerut urgentarea procesului și am decis să aibă loc pe 3 noiembrie”. Declarația a fost făcută de deputatul comunist, Artur Reșetnicov, în cadrul unei conferințe de presă, transmite UNIMEDIA.

Totodată, deputatul a declarat că negocierile cu PD și PLDM s-au axat mai mult pe desfășurarea unor alegeri libere și democratice.

„Când am văzut disponibilitatea PLDM și PD pentru alegeri anticipate, am propus să ieșim cu o declarație comună. A fost pregătit acest proiect, care urma să fie implementat. Toate aceste discuții au avut loc până în ajunul creării noului Guvern. PLDM ne-a asigurat că totul merge conform planului și că vor demonstra că sunt parteneri de încredere”, a subliniat Reșetnicov.

În același context, comunistul a declarat că a fost creat și un grafic cu privire la desfășurarea alegerilor parlamentare anticipate. „Am discutat graficul de desfășurarea a alegerilor parlamentare. Declarația comună a fost pregătită de PLDM, noi doar am adăugat un aliniat. Am discutat nopți întregi”, a precizat deputatul.

În cadrul conferinței, liderul PCRM Vladimir Voronin a menționat faptul că renunţarea PLDM și PD la organizarea alegerilor parlamentare anticipate arată un singur lucru: „Aceste forţe nu sunt independente, sunt marionete în mâinile păpuşarilor externi, care participă la nişte jocuri geopolitice mult mai serioase”, a precizat sursa.

„Această euroimitare moldovenească este convenabilă şi Uniunii Europene. Cauza este evidentă – integrarea europeană nu mai este un proces de reformare, nu mai are valori şi standarde. Integrarea europeană pentru Moldova are un singur scop – conservarea în Moldova a unui regim agresiv antirusesc şi excluderea oricărei posibilităţi de reintegrare cu Transnistria. Şi până va exista o astfel de situaţie, toţi aceşti Fule, Ashtoni şi Schubeli  vor închide ochii la fărădelegile comise de regimul antidemocratic şi corupt de la Chişinău. Vor aplauda şi-l vor susţine”, a conchis Voronin.

UNIMEDIA amintește că pe 30 mai, noul Cabinet de miniștri în frunte cu liberal-democratul Iurie Leancă a obținut vot de încredere din partea Parlamentului cu doar o oră înainte de expirarea termenului. Pentru noul Guvern au votat 58 de parlamentari din fracțiunile PLDM, PD, cei șapte reformatori liberali, grupul Mișin, neafiliatul Sergiu Sîrbu și socialista Veronica Abramciuc.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +9 (21)
  Cred ca ne este clar acum ce inseamna alest PLDM, cum joaca ei pe arena politica - niste curve cu 4 fete. DEparte nu mergem cu ei si deaceea Filea n-ul sufera pe Ghimpu ca acesta spune lucrurilor pe nume si nici odata nu va vota cu comunistii, dar PLDM sunt gata sa se culce si sub comunisti - au demonstrat-o nu o data prin voturile comune
  • -3 (17)
   cică "grafic cu privire la desfășurarea alegerilor parlamentare anticipate.", "Am discutat nopți întregi” )))))))) Se vede de la o păştă că sunt minciuni gogonate, numai ca să bage tot felul de speculaţii.
   Ce să discuţi acolo nopţi întregi despre alegeri, şi încă grafic ))
   Voronin vede că Dodon e cam "activ" şi caută cum să mai ţină electoratul său în ocol...
   • -7 (15)
    Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
    Voronin dormea si visa alegeri anticipate,credea ca gata ajunge iarasi la guvernare ,dar nu a fost asa...
    Odată cu venirea la putere a PCRM, a început o perioadă de lichidare a cuceririlor democratice, de persecutare a tuturor celor care s-au împotrivit politicii promovată de autorităţi. Poporului i s-a luat drepturile lui suverane, silindu-l la o supunere oarbă
    • -6 (16)
     Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
     Vreţi să spuneţi acum că toate prostiile vorbite de acest bătrân sunt adevărate? Eu cred ca Voronin este pierdut în politica. A ramas cu nişte încompetenţi în partid.
     Tkaciuck e cît de cît mai competent, dar nu se afişează. Şi-a scos pe Petrenko şi Muşuc să vorbească toate prostiile.
     • -5 (15)
      Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
      Singurul care-şi doreşte alegeri e Voronin, însă acesta va lua mai puţin de 20%. Nu mai are acea echipă pe care o avea cîndva. L-a părăsit Dodon, Lupu, Mişin, Greceanîi, care avea şi ei cît de cît o greutate în luarea deciziilor. Acum însă Voronin e un trup politic!
     • -8 (12)
      Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
      Ce-s cu povestile astea.. de unde mai scot comunistii asa minciuni? Apoi, daca chiar au vorbit despre asta, trebuia de mult sa stie si presa si cetatenii.. dar ei acuma nu mai au ce sa faca si incep sa scoata vorbe goale si fel de fel de palavre... Mie mi-ar fi rusine sa fiu in locul lor.. sunt totusi niste persoane mature si ar trebui sa dea dovada de seriozitate. Acuma incearca doar sa-i defaimeze in fata lumii pe cei din PLDM si deja si pe cei din PD... Mare porcarie mai fac acesti comunisti.. sa se ia de-o mana cu PL , in special cu Ghimpu!
     • +5 (5)
      PLDM recunoaște că a negociat cu PCRM organizarea anticipatelor
      „Pe durata crizei politice am avut o comunicare cu opoziţia, inclusiv pentru votarea unor proiecte de lege. În această perioadă, am avut şi discuţii care s-au referit la modalitatea de desfăşurare a alegerilor anticipate"
   • 0 (0)
    VOVA TE-AU FOLOSIT CA PE UN GONDON APOI TE-AU ATUNCAT.DACĂ EŞTI PRIST....
  • +2 (12)
   BRAVO PCRM. Pacat ca s-au dezamagit in "partenerii de incredere", sa stie toata lumea cine sunt acesti "parteneri de incredere"
   • -5 (13)
    Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
    Bravo PCRM??? Ce ai? Vrei cumva înapoi în perioada comunistă unde nimeni nu avea acces la diverse informaţii, unde lipsea libertatea cuvîntului???
   • -7 (11)
    Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
    Ca doar nu vrei sa spui ca PCRM sunt niste parteneri de incredere? Mie, sinceer nu-mi prea place ideea sa revin la vremurile de dinainte, pe cand multe drepturi ne erau incalcate, si nici nu stiam de ce se intampla in lume, dar nici criza nu era stopata... mai mare haos era atunci, doar ca lumea nu era atat de bine informata! jos comunismul.. suntem liberi si democrati, nu ne trebuie iarasi dictatura lui Voronin
   • -6 (8)
    Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
    Ba, solistule! Canta-i prohodul lui PCRM - te vom aplauda! Nu-i plange de mila, mai minciunosi ca komuneacii nu gasesti! Daca 'partenerii' l-au tras pe sfoara pe Cioronin - asta merita! Tare smecher era el, Cioronin, imband ca curva pe la spate ba cu Lupu, ba cu Filat si la urma a ramas in 'rahat'!
 • -5 (19)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Harababură comunistă, numai să bage spini.. dacă ghimpi nu mai sunt
 • +1 (7)
  Moldova nu are viitor de 20 de ania ceasta tara este saracita de jidani , Snegur socru evreului Gherman presedintele Comisiei Pietei Financiare implicat in cazul Birstein cu pasapoartele , Lucisnchii cu Miron Shor au furat BEM de peste 5 miliarde in anii `90 , complicele lor este Filat cel Prihvatizat , Reidman si altii .... cititi Katehizis evreya v SSSR , cititi Talmudul jidanilor , scriti in youtube mirovoi sionizm
  http://www.youtube.com/watch?v=8mJTVr9nSXk
  • -9 (9)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Ba, Pur(i)cel!
   Nu cumva il vezi pe Cioronin salvator al natiunii ?
   Ian vezi ce consilieri are Tcaciuc, Reidman si cu Birstein e prieten la catarama! Nu bate matanii ca prostu - iti vei sfarma capul!
 • +9 (9)
  voronin LOH !
  • -8 (10)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   O da! Simplu, clar si lamurit. Chiar ca-i asa. Dupa distrugerea pe care a facut-o in aceasta tara si dupa toata minciuna si furtul sau... el mai are curaj sa iasa in lume si sa strice imaginea altora, care cel putin incearca sa aduca lucrurile la normal si sa schimbe starea defavorabila a cetatenilor
 • +6 (8)
  În vatra de la putere
  Se încige iarăşi focul,
  Cei ce vor grozav avere
  Îşi încearcă iar norocul.
 • +4 (4)
  in sfirsit si voronin a fost folosit de catre cei de la pldm si pd pentru a se santaja reciproc! Pina acum numai voronin ii folosea pe cei din pldm si pd, iar acum singur a nimerit in capcana sa! Astai politica, dle voronin, asa recunoaste, ca ai fost amagit si dus de nas de acestia mai tineri din pldm si pd! A venit si rindul dvs sa fiti folosit. Ati sapat groapa altora si singuri ati nimerit in ea!!
  • +2 (2)
   Las ca-i ghini ase

   Sunt cetățean activ
 • +8 (16)
  Sunt deacord cu voi oameni buni ,Filat a distrus -o pe saraca Moldova .Poate sa fie si din motivul ca vazand pe altii mai lacomi a facut tot posibilul sa-i intreaca ca s-a fie el primul .In asa intrecere a lacaomiei vine si capetul .Viitorul lui Filat sa-l de-a jos pe Leanca si s-a devina el premierul .
 • +8 (8)
  dle Voronin eu credeam ca esti mai capabil sa vezi cu cine faci negocieri.
  • +6 (6)
   eu cred ca el si-a atins obiectivele, cel putin minime. A bagat niste legi care-l avantajaza mai mult pe el la urmatoarele alegeri. Si... de ce sintem asa siguri ca alegerile anticipate sint evitate definitiv?
 • +8 (16)
  Oricum Voronin cu Filat sunt buni prieteni doar a-u si votat inpreuna dar si a fost protejat mereu de domnul Filat .PLDM e unicul partid care sunt aliati cu PCRM atunci cand PATRIA are nevoe ,asta e un fel de integrare cu mai multe fete .
  • +8 (8)
   hai lasa vrajeala!
   --------
   Chiar are safu prieteni? :))))))))))))))
   sa ma fi inselat eu
   eu care credeam ca are doar subordonati
 • -2 (2)
  http://www.youtube.com/watch?v=F707kHUKY4U Priviti acest film !
  • -1 (5)
   ascutla familiile, numai familiid e evreir apanosi care au impinzit tara dupa perestroika jidvinei masone Gorbaciov si Eltin
 • +5 (5)
  comunistii au atatea bete in fund ca nu mai stiu cum sa se aseze/// Pe resetnicov nu lau tras la bucu asa de pe timpul "rapirii":)
  Pun pariu ca mai pleaca degraba si altii din PCRM... doi ani e departe ... foamea-i mare in opozitie ...
 • 0 (0)
  PCRM este un partid comunist de o vita chineza - conducerea partidului se mosteneste pe cand segmentul capitalist al "ideologiei burgheze" nu este dat uitarii..
 • +2 (2)
  Da care-i graba? Tat normal asa. Peste un an jumate bolsevicii vor avea si mai multe voturi :))))))
  Da Doamne sa uite lumea de ei. D 'appoi daca vrem integrare UE nu e normal s ascultam de Vest?

  Sunt cetățean activ
 • +1 (1)
  ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  «Comentariul a fost șters de redacție. NOROCKLOUNICOMEDIAPORT la ora: 10:46, 29 mai 2013
  )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))
  „Eu sunt papagal-optimist pentru că sunt in format error."............................
  ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))
  http://unimedia.info/stiri/sturza-da-sorti-de-izbanda-investirii-noului-guvern-acum-principiile-de-negocieri-sunt-mai-realiste-61296.html
  ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
 • +1 (1)
  ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  “Comentariul a fost șters de redacție. NOROCKLOUNICOMEDIAPORT la ora: 11:46, 29 mai 2013
  )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  „Eu sunt papagal-comediant pentru că sunt in format error general."............................
  ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  http://unimedia.info/stiri/sturza-da-sorti-de-izbanda-investirii-noului-guvern-acum-principiile-de-negocieri-sunt-mai-realiste-61296.html
  ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
 • +1 (1)
  ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  NOROCKLOUNICOMEDIAPORT la ora: 12:11, 29 mai 2013
  )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  „Eu sunt papagal-aktivist pentru că sunt in format error redaktie."............................
  ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  http://unimedia.info/stiri/sturza-da-sorti-de-izbanda-investirii-noului-guvern-acum-principiile-de-negocieri-sunt-mai-realiste-61296.html
  ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
 • -6 (8)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  "... unui regim agresiv antirusesc" ?
  Ba, tov. Cioronin, o lume stie ce misiune ai fata de Rusia. Ca cetatean a Rusiei te inteleg, dar nu o fa pe "patriotul" Moldovei! Esti o scula ordinara cu Dodon impreuna, slugile lui Rogozin si Putin!
  Nu stoarce lacrimi de crocodil !
  Mars la pensie in Rusia!
 • 0 (0)
  Mos prost si credul,acest Voronin,a imbatranit,fiecare l-au folosit pt.a santaja si obtine avantaje,in conditile re-formarii AIE-3!!Era clar si unui copil!

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA