ora: 16:24, 01 aug 2017 7355

Pasagerii riscă să stea până la patru ore, la cozi de aşteptare, în aeroporturi din Europa. De ce sunt întârziate zborurile


Pasagerii riscă să stea până la patru  ore, la cozi de aşteptare, în aeroporturi din Europa. De ce sunt întârziate zborurile
Foto: hepta

Mii de zboruri au fost întârziate din cauza controalelor severe şi a personalului vamal insuficient, în unele dintre cele mai populare destinaţii turistice europene, avertizează o asociaţie a liniilor aeriene, citată de The Guardian.

Pasagerii riscă să stea până la patru ore la cozi de aşteptare în aeroporturi din Madrid, Palma de Mallorca, Lisabona, Lyon, Milano sau Bruxelles.

Organizaţia A4E, ce reprezintă linii aeriene precum easyJet, British Airways, Ryanair, a anunţat că întârzierile au loc din cauza personalului insuficient şi a controalelor severe ce au loc în urma atacurilor teroriste din Paris şi Bruxelles.

Pasageri de pe întregul continent european şi-au exprimat în mediul online nemulţumirea în privinţa cozilor de la controlul paşapoartelor.

În primul weekend al verii, aproximativ 2,4 milioane de turişti britanici au plecat în vacanţe, conform agenţiei turistice Abta.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
MD în presa străină
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA