ora: 11:07, 22 aug 2014 8391 113 Autor: Dumitru Ciorici

PaRUs, noul partid al lui Renato Usatîi


PaRUs, noul partid al lui Renato Usatîi
Renato Usatîi
Foto: Renato usatîi via Facebook

Milionarul de la Fălești fondează un partid nou. Acesta intenționează să organizeze sâmbătă, 23 august, un Congres de constituire a formațiunii „Partidul lui Renato Usatîi” (PaRUs), informează UNIMEDIA.

Potrivit unui comunicat remis presei, în cadrul Congresului va fi aleasă conducerea partidului, va fi prezentat programul politic și statutul partidului.

Lucrările Congresului se vor desfășura începând cu ora 18.30, iar evenimentul se va încheia cu un concert, cu participarea interpreților autohtoni Gheorghe Țopa, Alexandru Lozanciuc și invitaților speciali Grigorii Leps și Svetlana Loboda. 

Congresul va avea loc la complexul Megapolis.

UNIMEDIA amintește că, în luna iunie 2014, Ministerul Justiției a refuzat înregistrarea modificărilor pentru rebrandingul Partidului Popular Republican în "Partidul Nostru", preluat de Usatîi de la Nicolae Andronic. Pe 10 iunie, milionarul din Fălești a primit răspuns de la minister prin care i-a fost refuzată cererea. Ministerul Justiției motivează răspunsul în felul următor: „Nu a fost respectată procedura de convocare a Congresului”.

Comentarii (113)
 • -8 (42)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Bravo Renato! Alegerile vor arata totul!
  • -16 (32)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Bravo RENATO!!!!!!!!!!!!!Puterea e in Adevar!!!!!Mereu vom fi cu tine impreuna!!Si impreuna vom sugruma puterea actuala.Nimic nu ne va sta in cale.Impreuna noi vom fi o forta capabila de a duce pina la capat ideile lui RENATO.Sintem multi si nimeni nu ne va impiedica
   • +13 (27)
    Comentariul a fost șters de redacție.
    • +11 (25)
     Mereu veti fi impreuna asta atita cit o sa aiba bani Urinat?
     • +8 (22)
      Hai la proste asta se numeste,
      Puterea e in bani
      Si da brat, mi banditi.
      • +10 (24)
       Comentariul a fost șters de redacție.
       • +9 (23)
        Ura bratani noi avem concert, Renat paliana pune, nu nu, el asta face asa prosta, nu va cumpara, lui ii place sa azvirle rubla in vint.
        O sa fie tati bratvau , topic o sa va cinte, si de dorit de prezentata, laintrare, certificatul de la psihusca, zilnicu plin cu doi, si toti incaltati in tufli si costium sportiv.
        • +6 (22)
         O denumire de partid geniala, interesant de cite betii o fost nevoie ca sa inventeze aceasta denumire??
         • +7 (23)
          Imi este rusine, si jale totodata,pentru cei care pot sustine o asemenea degradare, si o dezamagiere totala pentru artistii autohtoni care pentru bani s-au vindut demnitatea.
          • +6 (22)
           Interesant cu ce plan de guvernare vine el, tor striga ca o sa facem , da ce anume, de und, cu cine, cu toapele celea doua care ies cu declararii, care sunt blonde la minte?
           De unde investitii, sau poate vrei sa fii premier Renato?
           va inchipuiti ce hohote, hai ca o mai fost, Tarlev si Greaceanii ca re ne-au facut de rusine, dar asta in genere e rusinea natiunii, mai mare catastrofa pentru politica noastra nu poate fi.
          • +1 (17)
           iaca v-ati trezit lingaii lui filea, nota 2 pe azi ca asa tirziu :D
          • -2 (20)
           da tu pentru bani ce ti-ai vindut? de sustii muciagiul ce este la conducere? denumirea partidului nu importa principalu ca ein frunte cu Renato Usatii!!!
          • +4 (16)
           Urinat = Уссатый ?
          • 0 (14)
           Alex Macedo, care e problema? suntem in tara democrata si sustin pe cei care consider necesar si care merita! oare mai bine sa sustin pe cei ce au dus tara la acest nivel? adioca subnivel?! ai alte candidaturi de a sustine si a avea incredere? eu nu, el spune si face si asta e de pretuit!
          • +1 (13)
           Vezi vorbesti de rau, dar singura recunosti ca traim intr-o tara democrata, atunci nu esti banala sa mai zici ceva??
           Zimi la care niv suntem ce e rau, fa comparatie cu anul 2008, si acum, si zimi la ce rau s-a ajuns?
          • +4 (8)
           Pukin,
           .
           Chestia cu Urinat = Уссатый e genială! :))
           .
           Semantic chiar se combină și cu Парус = Пасру
          • +3 (7)
           Liderul partidului “PaRUs”, Renato Usatîi, și deputatul comunist Grigore Petrenco s-au întâlnit aseară într-un local din sectorul Ciocana al capitalei. Cei doi au fost în anturajul unui alt deputat comunist Alexandr Petcov şi președintele mișcării obștești ”Rodina – Evraziiskii soiuz” (Patria – Uniunea Euroasiatică”), Igor Tuleanţev, împreună cu care au băut votcă, vin roșu de la Cricova și s-au delectat cu kilograme de raci.
           _
           http://www.stireata.md/2014/08/19/foto-renato-usatii-bea-votca-si-mananca-raci-cu-deputati-pcrm/
          • +2 (4)
           Lupul isi schimba parul dar naravul ba! Sa se numeasca cum vor, PCRM, PSRM, Parus, macar si Partidul-Celor-Mai-Democrati-Si-Mai-Pro-Europeni-Oameni-De-Pe-Tot-Pamantul ca intr-un final tot lingai ai Kremlinului raman si tot spre degradare si decadenta incearca sa ne duca.
          • +1 (1)
           Vrem sa traim normal intro tara normala si parca in fiecare zi tampiti se imultesc.VOTATI PaRUS oameni buni...Se va transforma in PaRUL in capu moldovenilor timpiti.Da se chinuie Renato Ustii cu donati...ajutoare.concerte....zimbete sub okelari...Weeeeeeiiii dar ie pacat sa nu votam asa sarpe cu okelari))o facut un partid inspirat din partidu moldovenilor de la Moscova(care nu exista)PaMold
           Daca la Moskva fac asa shiva moldoveni,di she weeeeeiii sa nu faca si ficioru aista di profesori colonishti rushi un partid sal tinem minte))))
           BRAVO Renato.In tara unde ucigasu de moldoveni Ragozin este invitat si umbla liber....rusalai pot sa-si faca de cap)))))
           Lenca si urangutani sovietici din Politica respublici Moldovskaya i invita pe toti nebuni sa aibe discuti consistente.
           Asteptam rezultate tovarshe Leanca.Sa se grabeasca oleaca tanchisti de pe blindatele din Dombas.Asteapta agricultori si gospodari tari sa vada tancurile prin livezi si pe campii...sa vina Weeeeeeii ca daca tot i invitam!!
          • +1 (1)
           In tara in care ucigashi de moldoveni(Rogozin) este invitat si se plimba liber rushi pot face cea ce doresc.Un partid PaRUS(A se citi PaRUL)este tocmai parul in capu moldovenilor ametiti.
           Sa asteptam cu drag tanchisti rusi din Dombas...Nu va grabiti dragi moldoveni....Oameni astia au terminat de recoltat in Crimea,oleaca mai au in Dombas si apoi degraba vor trece cu tancurile pe campuri si livezi ca sa stringa recolta.Speram ca dialogu consistent al tovarashului Leanca sa lase multumiti agricultori.
           POHTITI dragi agricultori si puenti butoaiele de jin la racoare...ne vin oaspeti din nou...aint obositi si cu sete mare......Sa le pregatim ca in 1940...femeile ca sa poata sa se descarce....sa le dam grinele,jinu si ce mai avem prin poduri......Slava Rusia!!!!!Eliberatine inca odata caci sintem obisnuiti...dak vrem peste 200 de ani ne mai luam independenta odata sa va facem in ciuda!!!!!
     • -1 (13)
      Damian, ce treaba avem noi cu banii lui? noi bani pu ca il sustinem nu primim
      • +5 (15)
       PaRUs, ce are in vedere? Pa Rusia? sau poate "Parasha" unde a stat dupa cate se inteleg?
       Trebuie sa fii cretin complet ca sa dai votul unui astfel de ingrat
       • +1 (15)
        dlea osobo odarennih: Pa-Partidul, R- Renato Us-Usatii, bai ce chiar nimic din substanta cenusie nu v-a ramas in cap?
        • +2 (8)
         Aha bine bine te cred pe cuvintul tau de mincinos.
         Si deci cum va intrebat, alex, cu ce argumente veniti voi, cu ce plan, ce va face Usatii si ce echipa are?
         • -3 (9)
          sa ti le enumaram pe toti ce sunt in echipa? de planuri este programul politic ia si citeste
          • +1 (7)
           Mdaa, complicat tare, ce vrei de la niste analfabeti,
           Tu vezi ca nu scrii nimic concret Grisha???
           Spuneti si vreti, unde vreti sa ajungeti??
           Ia si citeste, prostii si brasoave de astea cittile voi dodonii,comii.
      • +1 (3)
       Voi nu primiti - el primeste banii - de la Moscova. Sau poate crezi ca din propriii bani organizeaza toate petrecerile cu concerte ale interpretilor rusi?
       Si cine ne doreste binele - acei care ne-au "nascut" "rmn-ul" si o sustin? Acei, care promoveaza ura dintre oameni si separatismul pro-rus? Acei, care au pornit razboiul de pe Nistru, au participat la el de partea separatistilor si se mindresc cu aceasta? Acei, care ne numesc "romano-fascisti"? Acei, care ne introduc permanent embargouri din motive politice? Oare un asemenea "parteneriat" este tocmai aceea de ce are nevoie tara noastra?
      • +1 (3)
       Inseamna ca va plateste cu macaroane si pulpe de gaini inghetate, ce demonstreaza odata in plus ca sunteti niste lepre infometate gata sa va vindeti si parintii, ca Pavlic Morozov. Din dorinta de mai bine va urez sa aveti soarta acestuia din urma.
   • +2 (8)
    Multi... ca la Negruzzi,in "Lapusneanu" ::)))))))))))
   • +3 (7)
    http://unimedia.info/stiri/video-renat-usatii-i-a-propus-lui-gorbuntov-sa-i-claseze-dosarele-de-la-pg-si-cccec-48689.html
  • -1 (11)
   ALex_Macedon, da ce e bine??? hai te rog fara aireli, mama mea e invalid de gradul I si primeste pensia de 650 de lei, ia zi asta oare e bine? da un porc de deputat, care toata viata nu a facut nis o figa, primeste o pensie de 7000 lei, vai cite beneficii ne acorda statul, nu mai vreau sa enumer toate
   • 0 (10)
    Da tu enumera , daca esti asa destept, o fost mai mare pesnsie, si nu inventa te rog, ca stiu cum e, in fata la Dumnezeu pot sa spun ca mama mea, este invalid de gr.1 si merge inainte,da tu niorlai, se gindesti la mine la viitorul meu, vede cum traiesc europenii ,ce salarii si pensij au, si intelege unde trebuie sa mearga tara, sa ne dezvoltam sa avem cultura, dar nu eu feciorul ei sa ma duc la stroika cu porcii la moscova, dar doamne fereste mea dat educatie si 7 ani de acasa, cum ar accepta ea sa auda ca eu sustin un bandit ca Usatii??
    • +1 (7)
     mama a avut operatie la cap si nu mai poate vorbi si iata nu poate sa mearga asa inainte cum altii si eu fiind student nu pot sa-mi permit sa o ajut cum as vrea. Cum traiesc la momentula ctual europenii??? si ce legatura are aceasta cu tema ce o vorbim, crezi ca cei de la guvernare (cei mai corpupti) o sa vreie integritate cu UE? stai cuminte ca asta nu va fi niciodata nu e in favoarea lor si parafarea a fost pentru cei nehitri,dealde tine, ca sa le robesti lor urmatorii 20 de ani, de rusi nu am ce zice caci cit am fost mic macar cu "stroica" parintii m-au crescut si tot rusii cind fratele meu s-a imbolnavit ne-au ajutat....dar nimeni de la conducere nici nu s-a facut vint, aja ca jos guvernarea si votam pentru Usatii!!
     • -2 (8)
      Si fiind srudent de ce sa nu fii cu Usatii daca plateste da??
      Si cu ce tio- ajuatat rusii pe tone si pe fratele tau??
      Parintii ti-o crescut cu rusii , cind era cu rusii parintii tai nu aveau d3 unde sa-ti cumpere o pereche de ciorapi, ca nu aerau i lucrau nu datorita lor, dar robeau pentru ei, ca cei de la moscova sa jiveasca ,sa aiba tot pe kopeici si sa traiasca ca in rai dar voi moldovenir robiti.
      • -1 (9)
       EU il sustin pe usatii din simplu considerent ca vad cum ajuta copii care cindva traiau ca si mine, pentru ca ajuta de facto, dra nu prin vorbe minciunoase, eu nustiu ce a facut el cindva in viata, dar vad ca e om bun si anume aceasta lipseste la cei de la guvernare, il sustind in cauza ca cindva cind am sa am copii vreau sa ii cresc si sa fiu alaturi de ei si sa am serviciu in vara mea, iar cu ajutorul celor de la guvernare maximum ce vom avea asta ca o sa plecam la Italia la stroica dar nu la Moscova...pe fratele i-au sponsorizat operatia la rinichi ce costa 50 000 euro, era un om de nationalitate rusa, su suflet mare si eu nu voi permite sa numiti toti rusii porsi, din simplu motiv ca sunteti voi niste rautaciosi si invidioasi. Eu am avut mereu de toate cind erau cu rusii,dar asta acum nu importa ce nationalitate are omul, principalu sa ramina om. si eu vad asta in usatii si eu nu am auzit cit platesc la el si daca platesc, eu nu ma implic atit de adinc in politica ca sa lucrez acol
       • -1 (9)
        Asculta tu baiete sa-i pui asemenea macaroane pe urechi vecinilor tai din sat,
        Usatii a dat bani ca s aplece citve zeci de copii la mare,statul ii invata pe toti, le ofera burse si locuri la studii,
        Ajuta copii la operatii Usati, 1,2 copii
        Statu a construit prin sate centre medicale noi,gradinite noi,
        A reconstruit spitalul republican, a construit centru nou, acum si la noi se fac transplant de organe, nu compara cerul cu pamintul si tu crezi caPR pe care il face acum o sa dureze mult, sau ca banii pe care ii imprestie asa din senin, daca dorea sa ajute tare , nu facea atita reclama, dar cel mai importan nu se rupea atita sa intre in politica.
        • -4 (10)
         chiar am spus sincer ceea ce este, statul invata pe toti? pentru asta a inchis sute de scoli si copii ca sa plece la invatat trebuie sa merga undeva intr-un sat vecini si anume din acest motiv multi copii vor ramine inagramati si nu vor mai beneficia de asa "invatatura garantata de stat"! Burse? ce bursa da 500 de lei? ce sa faca un student cu bursa asta? si ca sa beneficiezi de un loc la buget trebuie sa ai cumatri pe la scoala, dar daca esti din familie simpla greu iti vine ca profesorii( si iarasi din vina statului, din cauza ca au salarii mizerabile) pun note bune doar celor ce umbla la adaugator! Spitale? ai fost prin raioane ai vazut in ce stare sunta cum? si nua cei de la guvernare au construit, ei doar le-au ruinat. Operatii de transplantare complicate nu se mai fac la noi in MD, si daca si se fac trebuie sa pui bani grosi in buzunarul medicului. Cum sa nu faca reclama, cum altfel o sa-l voteze? cum el va putea ajuta mai mult lumii? doar ajungind la guvernare
         • 0 (6)
          Sa invatat mai bine la scoala, sau ingenere sa mers la scoala aveai sa intelegi de ce s-au inchis unele scoli,cum rezi ce carte poate sa se faca intr-o scola unde invata 20 copii, pentru 9 clase, 2 copii in clasa, si profesorul de educatie fizica preda matematica,tu numesti asta scoala pregatire?
          Da citi bani trebuie numai ca s intretii o asemenea scoala, ca la urma sa iasa niste copii nepregatiti,si cind ajung la BAC se jeluie ca nu sustin.
          Referitor, ca sa obtii un loc la buget,nu trebuie sa ai cumatri ca nu esti in PArUs,trebuie inveti bine, si sa obtii note buna la examen, si credema nimeni nu iti va pune piedica.
          Apropo,Putin si-invatat fetele peste hotare,in SUA, si UE, si toti oficialii rusi la fel.
          Succes tie.
          • +1 (1)
           Usatii ajuta pe toate lumea din interes....Rusia investeste in el pina ajunge la guvernare...Am mai tot avut asa partide....Aducetiva aminte de Rosca.....aducetiva aminte de comunisti...Toti au avut sponsorizari de la Moscova dar la final sau batut ca kiori intre ei,au furat,sau corupt...si Moldova tot saraca esti......Renato esti un mincinos.....A aparut inti cu daruri,concerte,ajutoare...si dupa ce a facut reclama iaca a aparut si partidu......Votatil oameni buni caci 202 ani de rusarie si mincuna nu nea ajuns.Ne intaorce curind in Uniunea Vomala unde vom avea cirnati si votka gratis!!!!Uitativa de saracia si nebunia din Rusia si apoi dak aveti cap ganditi dak noi tot vrem cu ei
          • +1 (1)
           In primu rand Renato nu a esplicat de unde are atitia bani ..A fost pe la Moscova si asa deodata sa indragostit de Moldova....Weeeeiii da in Falesti tari multe posibilitati sa devi milionar sint.Tot Falestiu este plin de milionari la fel cum si in Moscova majoritatea dintre moldoveni sunt bogati!!!!!Cititi ce vrea sa faca purcelu asta simpatic Usatii.....vrea Uniune Vomala...vrea Rusia.....Dak tot am mai fost cu Rusia...da hai sa ne intoarcem inca odata......Dak nu ne place putem sa ne mai deklaram independenti peste inca 200 de ani....Doar sintem obisnuiti))))
 • -7 (39)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Renato este cel mai de perspectiva politic la moment din R.Moldova. Sper sa aiba succes la alegeri!

  Sunt cetățean activ
  • +4 (28)
   Si AIE asta intelege!!! Vor face tot posibilul pentru a nui permite sa participe la alegeri!
   • +2 (14)
    N-are shanse Urinatu..
    Nu-i asha de proasta lumea ca sa aleaga bandiuganu.
    • -8 (16)
     Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
     are multe multe sanse!!! Inainte Renato Usatii
     • -1 (7)
      Multe multw parca vorbesti de bomboane ca copii, Inainte, din cite stiu eu folsoseste PLDM acest slogan, ei dar daca va place .
      • -1 (5)
       Sanse multe la ce, la catuse?
 • -5 (31)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Cit de repede Renato Usatii creste... tot datorita faptelor, nu vorbelor ... ma bucur ca in tara noastra macar cineva in politica este demn..)
  • 0 (0)
   Ba, 'melnicule', nu toca ca 'melnita' prostii!
   Lui Rahato Urinatii ii plesnec falcile de ... demnitate !
 • +1 (33)
  cat va plateste bai pupincuristilor?
  • -2 (24)
   da ca sa sustii un om ce merita bani nu trebuie, imi este jale de tine ca evaluezi totul in bani.... jalnic foarte jalnic
 • -4 (30)
  Foarte bravo acest Renato Usatii. Nu tin minte ca in Moldova sa fie cineva care sa obtina atita incredere din partea societatii intr-un timp atit de scurt. Sper sa ajunga la guvernare dupa aceste alegeri si sa-i bage la puscarie pe toti banditii si coruptii care a furat statul in ultimii 12 ani, fie comunisti sau si mai rau, mafia de acum in frunte cu Filat si Plahotniuc
  • -3 (25)
   Corect! Jos regimul criminal-oligarhic!
  • -1 (9)
   Nu ții minte? Atunci ai mintea scurtă. Așa cum repede vin așa de repede șe si duc ... și du-că-se odată.
 • -1 (27)
  ha ha ha....cea mai misto denumire de partid, ia ascultati...
  PaRus - se descifreaza ca Pa Russia....adica in limbajul goginelor ruso-criminale se traduce ca Poka Russia (aici trebuia russia de scris cu litere mici da de-am ca sa fie mai pe inteles am scris macar prima litera mare)))


  Sunt cetățean activ
  • 0 (22)
   ce ai consumat? :D vad ca te rupe
  • -4 (22)
   Doamne ... ai o logica de nota 10! Ai sustinut proba de BAC ?!
 • -2 (24)
  Si fara concert o sa il votam!!! Tineretul, in cea mai mare parte, il va sustine. Sunt increzut ca Renato va fi o surpriza in aceste alegeri, sigur ca va accede in Parlament, doar sa vedem cu ce scor, intuiesc ca va fi unul destul de solid. Bravo lui! Puterea e in adevar!

  Sunt cetățean activ
  • -1 (17)
   Care tineret fedea??
   Iti dai seama cit de ticnit trebuie sa fii sa ca votezi un asemenea bandit??
   poate da tu de exmplu, daca iti plateste, acei care lucreaza la stroika, care nu au terminat scoala, n-au dat bacul.
   • +1 (7)
    Banditi sunt acei care acum se afla la guvernare, care sunt demisi pt coruptie, care se ocupa cu contrabanda de tot felul si care vind si fura bunurile statului. Adica Filat si Plahotniuc!
 • -2 (22)
  Bravo RENATO!!!!!!!!!!!!!Puterea e in Adevar!!!!!Mereu vom fi cu tine impreuna!!Si impreuna vom sugruma puterea actuala.Nimic nu ne va sta in cale.Impreuna noi vom fi o forta capabila de a duce pina la capat ideile lui RENATO.Sintem multi si nimeni nu ne va impiedica .
  • +1 (3)
   http://unimedia.info/stiri/video-un-film-despre-renato-usatii-79121.html
 • +2 (18)
  :))) De ce nu aţi scris cu diacritice: "PăRUş" :)), sau vine din rusă: "PaRUs" - velă sau pânză. Tare haioasă denumire!
 • -3 (17)
  Renato Usatîi a demonstrat şi continuă să demonstreze că merită respectul şi încrederea lumii. Un vot pentru el este un vot împotriva corupţiei şi sărăciei din ţară.
  • -1 (11)
   Puterea e in vin, stii, in vin si gata, va motiveaza?
   • 0 (8)
    daca la tine in vin imi pare rau, esti jalnic
    • +1 (11)
     crezi???
     nu stiu cine e jalnic, dami argumente de ce un om sanatos la minte, educat, destept, trebuie sa-l voteze pe acest potlogar,,
     Argumente, hai sa te vad?!
     • +2 (6)
      nu hulk,nu astepta argumente ca nu le au, ei in genere de cit banii lui Usatii nimic nu ai, nici respect fata de ei macar nu au.
      La ei e complicat, stiu dar sa faca baluri concerte, Usatii crede ca cu concerte cu alde rusii, o sa ridice ecomia tarii, sau poate o sa repara drumuri , asa drumuri cum a facut guvernarea, europene, si inca multe o sa faca.
     • 0 (2)
      HULK de ce cineva trebuie sa-ti deie asemenea argumente daca tu oricum din timp ti-ai facut deja impresii, eu cred ca sa vii citeva ori la intrunirea cu oartidul va fi un mare argument la toate raspunsurile tale, si poti sa le dai toate inttebarile in fata ca e om si el ca si noi si raspunde
 • +1 (11)
  Toata ziua numai despre nimicurile astea daca nu ii usatii ap ii dodon. Chiar asa de mult platesc postarile? Daca da, atunci din ce bani?
 • +2 (10)
  ba ce il mai lauda pe usatii,aici sint platiti pentru a coment usatii ca bidon-gand...n este un grohait fara de margina, lingaul porcilor rusi se vede din start,cu un lexicon de fraer ''a lea bratva novie ruskie'', un badaran, halal de cei cu ochelari rozi pe ochi , ce cred in povestile lui usatii si bidon
  • -3 (11)
   de ce daca cineva il sustine pe dl Usatii voi ati constatat ca e platit? oare ce sa spunem de porcii de la conducere ce au furat atita cum de sunt ei sustinuti? si cit va chita ei ca sa scriti asa comentarii ? mai bine ati invata a scrie si eu personal il sustin pe Usatii din cauza ca el intradeva ajuta lumea si in ce raion a fost a lasat doar impresii bune si ajutoare pentru lume
   • +2 (10)
    Impresii bune? Asta care nu stie a lega doua cuvinte in romana? Sa-l sustin pe acest derbedeu care si-a tradat limba in care s-a nascut? Da-l naibii! Daca vi-e in cot de acest stat, clar ca-l veti sustine... Dar el isi va trada si tara si poporul asa cum si-a tradat limba!
   • -2 (8)
    Comentariul a fost șters de redacție.
   • 0 (2)
    Iti zic eu de ce. Pentru ca orice om cu mintea treaza intelege ca acest Usatii-Polosatii nu-si doreste altceva decat sa fure si ultimul leu din tara asta, ca il doare exact in coltul strazii de Moldova, atata timp cat Patria lui e Moscova. E destul sa il asculti 5 minute ca sa intelegi ce scopuri urmareste. Prin urmare, sunt 2 variante: ori tu (si altii ca tine precum petrurares, nikk92, JohnDouer, antiroman1, VoceaLiberala, Vitalie P) sunteti rezultatul unui experiment genetic de oameni cu kkt in loc de creeri (50%), ori va plateste sa-i dati limbi in cur (50%). Deci?
 • -2 (8)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • 0 (12)
  Trebuie de schimbat denumirea, „Partidul lui Renato Usatîi Killeru” (PaRUsKi)

  Sunt cetățean activ
 • -1 (11)
  lUPAN, dute si invata lectile ca nu ai sa sustii BACUL
 • +2 (12)
  Unde se baga acest bandit? ,,, cum sa permiti acestui nemernic sa decida soarta tarii? ... a stat in Rusia tot timpul - lasa acolo sa decida (numai ca acolo nimeni nu permite la asa godacei sa ajunga la treuca)))) ... sa-si schimbe denumirea in oricare - numai blana se schimba ))))
 • +2 (12)
  nu inteleg numai una, de ce umbla dansul cu fofarlica si nu a numit partidul direct, asa cum e si directia in care lupta "ProRus"
 • +2 (10)
  PoRUSki, sau proRUSIA, ca asta e gunoiul asta, o coada de topor cu mutra de golan, nici sa pacaleasca bine nu stiu
  • -3 (11)
   mai cita rautate e in voi.....cita mizerie e in sufletele voastre de va p[ermiteti sa spuneti inca ceva fata de Renato Usatii
   • +3 (7)
    livia1, ai nevoie de talanci la git vreo 7 la numar sa se auda cind vii de departe, mizerie este acest individ, dar tu te afli in povesti se vede, uitete real la lucruri da nu pluti in nori, ca un imbicil care nu poate lega 2 cuvinte in romana, grohaie in limba porceasca
    • -1 (3)
     mucigai si rautate in sufletele voastre! care e sensul sa ma injuri pe mine? pe Usatii? pe toti sustinatorii lui? din asta te consideri mai bun? mai presus? nu cred....spune argumente concrete de ce eu nu trebuie sa cred in acest om?
     • +1 (1)
      vad ca usatii te-a amagit cu o bomboana draga, degeaba ai cap pe umeri, mai degraba il ai ca sa nu te ploaie in git,esti NAIVA DE CRAPA PIETRELE, tu si argumente doresti.....hmmmmmmm, iti spun adevarul dar nu jiniri, stii este o vorba din batrini:'' cu oamenii te comporti omeneste,dar cu PORCII TE COMPORTI PORCESTE'' esti adormita de tot la minte
 • +1 (9)
  Unii politicieni de la noi glumesc pe seama lui Renato,dar el este un om destul de destept.Cit de repede s-a orientat,ca crearea unui partid este o afacere profitabila.Si alegatori se vor gasi – dezamagitii de promisiunile mincinoase ale lui Filat,Leanca,Lupu,de hotiile lui Plohotniuc,de spectacolele comunistilor si socialistilor.Da,este prorus,dar tine la moldoveni,la tara lui.Dar Candu,Lupu,Filat ,Diacov,nu sunt tot prorusi ? De ani buni conduc aceasta tara si nici un tolk din ei.Asa ca nu trebuie sa ne grabim cu blamarea partidului si sustinatorilor lui Renato.Sa-I dorim suces
 • +6 (8)
  E campanie electorală deja? ce aşa spirite încinse pe aici
 • +2 (10)
  Denumire de 2 bani și mai mult să momească oamenii așa cum momesc prețurile din magazim ce se termină în 99. De la o poștă pute de la acest rusatîi.
  • -2 (8)
   de un ban esti tu, denumirea nu importa
 • +1 (9)
  Hohma zilei cu aceasta denumire, dar ce simbolizeaza, oare ceva legat de Ru-Rus ))) Interesanta chestie, un milionar care a activat in Rusia, vine in RM, in scurt timp organizeaza concerte, acte de binefacere e.t.c, se face auzit, apoi intra in politica cit mai repede posibil pina la alegeri. Tot dinsul a declarat intr-un interviu ca deja e lefter, a intrat in minus cu banishorii cu campania aceasta... Oare a ce miroase aici?!?
  Toti vor la treuca e clar ca buna ziua.
  • +1 (7)
   "...milionar care a activat in Rusia, vine in RM" ?
   Ussasatii, e un fel de tituski, care joaca pe bani rusesti ca sa destabilizeze situatia in RM. La fel ca dodown, markel, faraonul din gagautia...
 • 0 (10)
  Alta coada de topor ruseasca,acest partid !!Intr-un fel e bine,toti acesti trepadusi vor diviza procentele comunistilor in asa fel,ca nici unul sa nu intre in Parlament !!!
 • +1 (7)
 • +2 (4)
  fii barbat si spunene cum esti platit? per comment sau pe ora de munca?
  si povestea cu fratele si mama singur ai compus-o?
  • 0 (6)
   din pacate acum cind spui realitatea nimeni nu te crede, da noi nu am scris prin ziare si prin internet toate acestea, si vreti credeti vreti nu, asta deja e alegerea voastra, principalu sa ramineti oameni si tot mai tineti cu platitul, nu ii priviti pe toti prin prizma voastra
 • +3 (9)
  Oooo, vad ca renato ii v kurse cum sa-ti faci politica in moldova, deschizi partid, si angajezi un internaut care sa inregistreze 20 de conturi pe unimedia si cu ele sa faca impresia ca renato ii cel mai sustinut om din moldova )))) fix cum face aici si filat si plohish )))) wai, vezi ca din decembrie ai sa ramii fara lucru, iar iarna gazu ii scump.

  Sunt cetățean activ
  • -1 (7)
   mersi de svfat pentru partidul nostru din partea partidului lui cui? noi iaca noi facem chestiile acestea pe degeaba si va rog vara amenintari, dl Lupan
   • 0 (4)
    vezi ca in decembrie lavka o sa se inchida, asa ca sa iti cauti din timp de lucru )))

    Sunt cetățean activ
 • +1 (3)
  la ce bun isi face partid? (e moda, nu?)
  ________
  :) vor rade curcile in hohot ...
 • +3 (5)
  Hahahahahahahahaha!!! <strong>PARUS???</strong> Doamne, v-ati prostit de tot! Vorba ceea, нет ума - строй дома. А также мансарды. Denumirea partidului vostru denota cat de incuiati la cap sunteti. Cat despre Usatii personal - Белеет парус одинокий... Белеет acum si o sa continue sa beleasca si dupa alegeri. Fara program, fara echipa, fara experienta, cu asemenea antecedente ca ale lui Usatii, n-are nici o sansa. Omul acesta, afara de faptul ca a dat niste bani acolo NU STIE SI NU POATE FACE NIMIC! O nulitate, cu ambitii de porc rusofon.
  Vedeti aici cine e si ce experienta are:
  http://www.crimerussia.ru/organizedcrime/65877-kak-emissar-solntsevskoj-bratvy-renat-usatyj-stal-psevdometsenatom-i-of-itsialnym-partnerom-rzhd.html
  http://uni.md/ntFm
  http://uni.md/nRBq
  http://uni.md/nb8u
  O sa ajunga Полосатый al vostru in parlament cand o zbura porcul!
 • +1 (3)
  rus-paparus
  de
  unde
  naiba
  te-o
  adus?
 • 0 (2)
  Uimitor e faptul cit de usor poate fi manipulat moldoveanul!
  Cineva si-a pus intrebarea cine a fost Usatii acum ani si cum a ajuns in atentia publicului?! Una e sa conduci "o stina" care singura se trage la povesti si bla-bla-bla iar alta e sa conduci o tara. Citeva acte de caritate si GATA, e cel mai bun?! Dar cum ramine cu diplomatia, economia, sectorul agro-alimentar, invatamintul,etc. Toate acestea le va face disponibile pentru Kremlin. Usatii hot a fost - hot va muri iar cel care-l sustin nu vor altceva decit "vre-o oaie, doua" din stina pentru ca asta se vrea, sa puna lupul paznic la oi!!!
  Deportarile de dupa al II razb.mond a fost si este un proiect excelent de lunga durata in care amestecul rusilor cu alte natiuni e ca un cancer care daca scapi la timp de el - "te inghite".
  "Miorita laie, laie bucalaie"... frumos suna, nu-i asa?!
 • 0 (2)
  Stimati tovarasi! Puterea e in adevar, or adevarul acesta este:
  1. La 23 august 1939 doi cei mai mari criminali ai umanitatii - comunistul Stalin si fascistul Ribbentrop semneaza o cardasie, prin care impart teritorii intre URSS si Germania (http://ro.wikipedia.org/wiki/Pactul_Ribbentrop-Molotov).
  2. La 28 iunie 1940 URSS anexeaza cu forta armata Basarabia si Bucovina de Nord (http://ro.wikipedia.org/wiki/Ocupația_sovietică_a_Basarabiei_și_Bucovinei_de_nord).
  3. Din '40 incoace Kremlinul face tot posibilul sa-i transforme pe moldoveni intr-o natie fara radacini, fara identitate, fara istorie si, prin urmare, fara viitor, sa ne indobitoceasca si sa ne mancurtizeze, pentru a ne tine in zona de control a Moscovei.
  4. Din '40 si pana-n '53 aproximativ 2,5 milioane de moldoveni si bucoveneni au fost deportati, 700.000 din ei au murit pe drum spre Siberiile rusesti si in Gulaguri (http://ro.wikipedia.org/wiki/Transferuri_de_populație_în_Uniunea_Sovietică).
  • 0 (2)
   5. Pentru a starpi pana si ideea de romanism, polittehnologii Kremlinului fac tot posibilul: inventeaza teoria diferentei dintre moldoveni si romani, scriu si baga in scoli o istorie falsa, inlocuiesc grafia latina cu kirilita, comanda pana si un dictionar moldo-roman (potrivit caruia cartof = mandrabusca, picioare = hloabe, placinte = piroaste, imbulzeaza = glogozeala si alte asemenea idiotisme).
   6. Astazi, tradatorii de neam si tara precum Voronin, Dodon, Usatii si ceilalti asemenea lor incearca in orice fel sa stopeze procesul de emancipare culturala a moldovenilor, de dezvoltare proeuropeana, de debarasare de miturile si minciunile Moscovei.
   7. Pentru a-si atinge scopurile geopolitice, Moscova aplica tactica "dusmanului comun", propagandand presupusa renastere a miscarilo fasciste. Astazi, oricine doreste sa se debaraseze de jugul Kremlinului este imediat declarat fascist, cand de fapt adevaratii fascisti stau in Kremlin.
   • 0 (2)
    Nu va lasati prostiti! Nu va lasati cumparati de dodoni si usatici! Daca aveti impresia ca accederea acestor mizerii la putere nu se va lasa cu urmari grave pentru toata tara - treziti-va! Vreti sa ajungeti sa vorbiti limba lu' Stati (http://ro.wikipedia.org/wiki/Vasile_Stati)? Vreti sa ramaneti in cuntinuare slugoii rusilor? Vreti sa reveniti la kirilita si sa marsaluiti de 9 mai cu portretele lui Putin? Pentru ca exact in aceasta directie va merge Usatii! Hotarati-va!
    • 0 (2)
     http://www.stireata.md/2014/08/19/foto-renato-usatii-bea-votca-si-mananca-raci-cu-deputati-pcrm/
     • 0 (2)
      Au scapat de sub zavoare lenea, rautatea si trufia.
      Or sa mearga in lume si-or sa cuprinda minti nestiutoare,
      Prea nevinovate si prea slabe inca sa le stea impotriva.
      Asteptati intelepciunea! Numai ea poate bratul slab sa-l intareasca,
      Ea poate supune patimile cele rele, numai ea poate aduce inimilor bucurii.
      http://youtu.be/r-o9JF5c0Tc
 • -1 (3)
  v-ati trezit si de dimineata cu povesti :D
  • +2 (2)
   Noi cel putin ne-am trezit, pe voi insa cum v-au adormit cu Каркуша si Степаша inca in URSS - asa dormiti mai departe, fara a face diferenta dintre povesti si evenimente istorice confirmate.
 • 0 (0)
  !!! - "Milionarul de la Fălești fondează un partid nou...."!!!
  Dar de ce cind f i l a t si-a creat partid nu a-ti scris asa o stire? "Milionarul de la Lapusna fondeaza un partid nou...."

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri