PaRUs, noul partid al lui Renato Usatîi

Milionarul de la Fălești fondează un partid nou. Acesta intenționează să organizeze sâmbătă, 23 august, un Congres de constituire a formațiunii „Partidul lui Renato Usatîi” (PaRUs), informează UNIMEDIA.

PaRUs, noul partid al lui Renato Usatîi
Renato Usatîi (Foto: Renato usatîi via Facebook)

Potrivit unui comunicat remis presei, în cadrul Congresului va fi aleasă conducerea partidului, va fi prezentat programul politic și statutul partidului.

Lucrările Congresului se vor desfășura începând cu ora 18.30, iar evenimentul se va încheia cu un concert, cu participarea interpreților autohtoni Gheorghe Țopa, Alexandru Lozanciuc și invitaților speciali Grigorii Leps și Svetlana Loboda. 

Congresul va avea loc la complexul Megapolis.

UNIMEDIA amintește că, în luna iunie 2014, Ministerul Justiției a refuzat înregistrarea modificărilor pentru rebrandingul Partidului Popular Republican în "Partidul Nostru", preluat de Usatîi de la Nicolae Andronic. Pe 10 iunie, milionarul din Fălești a primit răspuns de la minister prin care i-a fost refuzată cererea. Ministerul Justiției motivează răspunsul în felul următor: „Nu a fost respectată procedura de convocare a Congresului”.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub