ora: 05:51, 17 sep 2014 2960 13

Partidul Socialiştilor din Moldova, partener de încredere pentru parlamentarii ruși


Partidul Socialiştilor din Moldova, partener de încredere pentru parlamentarii ruși
Întrevederea Dodon - Narîșkin
Foto: PSRM

Parlamentarii ruşi văd în Partidul Socialiştilor din Moldova un partener de încredere. Declarația a fost făcută chiar de preşedintele Dumei de Stat a Federaţiei Ruse, Serghei Narîşkin, în cadrul unei întrevederi cu șeful socialiștilor moldoveni, Igor Dodon, şi deputatul Zinaida Greceanîi.

Narîşkin a mai ținut să menționeze că este de apreciat sporirea autorităţii PSRM în rîndul alegătorilor şi influenţei partidului asupra mediului politic din ţară. 

În același context, Igor Dodon a ținut să-l convingă pe oficialul rus că cea mai mare parte a populaţiei Republicii Moldova se pronunţă împotriva integrării în Uniunea Europeană, considerând că „politica europeană este una devastatoare pentru ţară”.  

„Regimul de liber schimb comercial deja a început să ne distrugă economia. Pe zi ce trece creşte numărul oponenţilor cursului promovat de autorităţile oficiale. Pe de altă parte, peste 56 la sută din populaţie se pronunţă pentru aderarea la Uniunea Vamală şi există şanse reale ca, după alegerile parlamentare preconizate pentru 30 noiembrie, să fie alcătuită o majoritate parlamentară pro-moldovenească, şi nu pro-europeană”, a declarat Dodon.

Tot astăzi, a avut loc întrevederea lui Igor Dodon şi Zinaida Greceanîi cu Serghei Mironov, ex-preşedinte al Consiliului Federaţiei, preşedintele Partidului „Spravedlivaia Rossia”. Părţile au discutat mai multe subiecte ce ţin de colaborarea interpartinică, precum şi acţiunile şi proiectele comune pe viitor.

Amintim că Partidul Socialiştilor şi Partidul „Spravedlivaia Rossia” au semnat un acord de colaborare interpartinică. Totodată, anterior, Serghei Mironov a acceptat invitaţia lui Igor Dodon de a participa la Congresul extraordinar al PSRM, planificat pentru sfîrşitul lunii septembrie.

Comentarii (13)
 • +6 (8)
  Cine ne-a blastamat cu acest dodon ? Si chear se vor gasi atiti maldaveni sa-l aduca in parlament?
  • +3 (11)
   Si cum tradeaza moldovenii bastina, cum o vind cotropitorilor, nu le pasa nici de parinti.
   Dodon, cel care cu citva ani in urma afirma ca noi nu avem nici o legatura cu ,,tamojenii soiuz''ca este timpesc ca sa sustinem aceasta cale,acum zice ca alta cale mai buna pentru RM decit U.V nu exista, pai de cine sa-l avem de Dodon??
  • +4 (6)
   Acest godac este sustinut numai de mancurti si cei,ce ne urasc neamul si limba.El este acel,ce a indemnat Rusia sa puna in vigoare imbargoul impotriva agriculturii noastre.Un tradator de tara si neam,care ar fi demult tras la raspundere intr-un stat de drept.Acest individ provoaca numai ura impotriva cursului european al tarii si aprinde spiritele in societate.Merita sa fie expulzat din tara.
   • -4 (6)
    PSRM e bravo, deoarece macar cineva trebuie sa rezolve problemele agricultorilor din Moldova. Da si e pritenul Rusiei
    • +3 (3)
     si o sa ti-o rezolve don Dodon fix de pastele cailor, a fost ministru de economie si nu a facut mare lucru amu o sa se apuce de lucru de "крутит лампочки" la toti...
 • +3 (9)
  RuSSii vad in ciumatul Dodown&terfelitul; maidanez "PaRusalie" - doua soparle blatiste cu fitiluri - si in Partidelul Sugativelor din RM actiuni premediate, bine calculate in harlemul FSB. Cruzime morala, destabilizare, distrugerea integrala a teritoriului...CucUVeaua dicteaza, sugativele bubuie poceste: "dupa noi - potopul!". Sper sa nu prinda Anul Nou in libertate! Daca nu chiar aici, macar in Uniunea Vomala.
 • +6 (8)
  Ba, Nariskin! Ne-ai descoperit America !
  Toata lumea stie, ca dondown&K* sunt prezervativii kremlinului !
  N.B.
  Ca sa nu ”obijduiesc” si pe celelalte cozi de topor, mentionez ca lista lor e lunga. Unul din mai ”proaspeți” este Rahato Usisatii, alias Urinatii ...
  • +7 (9)
   ”...ce iese din pisică, șoareci prinde, iar ce iese din dihanie comunistă ură pentru români râgâie” !
   Vezi: Valeriu Saharneanu => http://unimedia.info/redirect/?id=15710
 • +4 (6)
  ma uit si imi vine sa pling cum niste tradatori, vor sa-mi vinda patria unor rusofoni... unde erai in '92 sa dai ochii cu soarta
 • +2 (4)
  Să le pregătim, așa cum au procedat la Odesa și Kiev, două tomberoane, când se vor întoarce!
 • +2 (6)
  Filat i-a incurajat sa aiba asa un comportament minoritatile din moldova,prin cearta care a inceput-o in alianta si denuntarea aliantei.EL este raufacatorul.Beliti ochii molzilor ca sa nu beliti altceva.
 • 0 (0)
  Acest mancurt de Dodon,chiar daca ar venii cu cifre,tot nu este de incredere !!Cica economia scade,dar nu explica,cum si de ce,ca numarul oamenilor,adepti ai UV creste,asta pt.ca el(cu banii rusilor) a platit aducerea lor in capitala,pana si Voronin a inteles ca aceste manifestatii sint inutile,oameni isi iau tricoul,cei 50 de lei si pleaca!!Deci bani aruncati pe ,,apa sambetei,,!!Regimul de liber schimb(e clar ca e comercial)ajuta economia,pt.ca DISTRUGE BARIERELE VAMALE,deci ajuta la un liber import/export !!!!Dodoane,du-te si strange gunoiul in PMAN,derbedeule,daca tu esti economist,atunci eu sint SAVANT :))Tu tragi lumea in Uniunea Vamala,CSI,URSS,uite unde a dus Moldova din 1812 !!!!

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri