ora: 15:28, 13 oct 2014 5681 14 Autor: Cristina Buzovschi

Partidul „Patria” a fost înregistrat în calitate de concurent electoral


Partidul „Patria” a fost înregistrat în calitate de concurent electoral
Poză simbol
Foto: UNIMEDIA

Astăzi, 13 octombrie, Comisia Electorală Centrală a înregistrat candidaţii din partea Partidului „Patria” la funcţia de deputat în Parlamentul Republicii Moldova pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie 2014. Astfel, au fost înregistrați cei 103 candidați propuși pe lista formațiunii și a fost aprobat simbolul electoral, relatează UNIMEDIA.

CEC a stabilit că materialele prezentate de acest candidat corespund legislației electorale și a decis înregistrarea acestuia. Asta deși Renato Usatîi, primul în lista de candidați, declara că membrii CEC ar fi primit „comanda” de a nu înregistra Partidul „Patria”.
 
„Ce nimeni nu propune respingerea înregistrării? Înțeleg că au fost doar niște bârfe?”, a întrebat retoric președintele CEC, Iurie Ciocan, făcând referire la cele declarate de Usatîi.
 
Amintim că acest partid politic a fost înscris în buletinul de vot la poziţia a 16-a. 

Comentarii (14)
 • -5 (15)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Aici Filat nu mai avea ce sa faca! Fortza Renato!

  Sunt cetățean activ
  • +6 (16)
   da-ti o palma, Vitalie.P#l@
   • +3 (13)
    Degradatul asta a ajuns ca sa poata concura la alegeri parlamentare???
    Dap cum naiba , o adus macar certificat de a medic, ca ii sanatos mental??
    Cum sta cu travca ,cocainciku, ca el des ii obcurenii!
    • +2 (10)
     Si Ciocan bine l-a pus la punct pe USatii, l-a pus fata-n-fata cu minciuna, cine se crede el, mister dunduc???
     Cu declaratiile astea ratate ca cica ii mare destept si stie tot, de und estii tu alcafanule, stind cu paharul cu alcool in fiecare zi???
     Hatiko, tu stii macar ce inseamna politica????
     Daca nu ai habar ce-i asta PIB???
     Lasa- declaratiile astea prostesti si banale ca vine timpul cind raspunzi pentru ele, si daca totusi imbli cu puterea nu stiu in care adevar, de ce promovezi minciuna????
     • +2 (10)
      Vitalie, stai calm, show-le astea ale voastre sunt deja cunoscute, si mai cred in ele tot din astea ca voi, necarturarii, sau mai bine zis degradatii , care si-ai spalat creierul cu samagon!
      Usatii a aruncat milioane, si acum e flamind sa scoata de sute de ori mai mult , sa mulga bani din bugetul de stat, sa aiba de pe ce face baluri si casteluri!
      • +2 (10)
       Partidul ratatilor, partidul celor care nu stiu a munci cinstit, sau nu stiu a o face cu cap!
   • -3 (13)
    Poate tie vri-o doua. Dupa atitea tentative de a inregistra o formatiune politica, prin abuz de putere si minciuni, Filat prin intermediul institutiilor subordonate a impiedicat inregistrarea lor.

    Sunt cetățean activ
    • +1 (9)
     Renato Usatîi, primul în lista de candidați, declara că membrii CEC ar fi primit „comanda” de a nu înregistra Partidul „Patria”.

     „Ce nimeni nu propune respingerea înregistrării? Înțeleg că au fost doar niște bârfe?”, a întrebat retoric președintele CEC, Iurie Ciocan, făcând referire la cele declarate de Usatîi.
     Si cum tie aici, care Filat ,,Lino"??
     si vorbesti ceea ce macar nu are d eunde, am vazut eu cu stringeti voi semnaturi, santaj cu campionatul vostru de fotbal, cine doreste sa participe la campionat, trebuie sa stringa semnaturi, si ati pus sa imble prin camine pe niste analfabeti care spun ca nu-i nimic, asa niste semnaturi pentru concurs dar avem nevoie si de datele dvs din buletin, cum numiti voi asta ??
     Si pe urma vreti sa fiti inregistragi cu semnaturile voastre mincinoase???
     • -1 (9)
      Oricum nu o sa intre in Parlament, iata atunci o sa-l vedem pe Usatii ce o sa zica, deja cine o sa fie vinovat, cine cica il va bloca?!
  • -1 (3)
   Al tau Cumir a incurcat patria. Trebuea sa-si inainteze cantidatura la Moscova
 • 0 (0)
  Sunt sigur ca o sa intre in parlament cu vreo 7 8 procente. Nu il voi vota dar vreau sa vad fata la cei care declara ca nu va intra in parlament. Sa cistige cine va cistiga dar numai nu Filat cu echipa sa de mafioti care fura peste tot unde au functii, in mai cel mai tare...
  • +1 (1)
   Nu cred sa stringa nici un procent. reitingul lui e inflat artificial cu bani. Nu mai rupe el asa mult de la comi.
 • -3 (5)
  Usatii acesta merita tras in teapa mai degraba decat sa ajunga in legislativ. Un mafiot si un bandit.
 • 0 (0)
  Dorim noi sau nu,dar in conditiile cind in listele PDM si PLDM sunt candidati HOTI si CORUPTI,o parte din alegatorii traditionali ai lor vor fi nevoiti sa voteze alte partide,inclusiv si "Patria" lui Usatii.Dar Lupu si Filat sunt foarte calmi,pina la moment n-a fost exlus nici un HOT de pe listele lor.Dar Dumneavoastra luptati pentru soarta Republicii Moldova ...

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri