ora: 12:17, 08 aug 2017 2561
Autor: Tania Lozan

Opt adolescenţi cu vârste cuprinse între 13 și 16 ani, răniţi după ce au fost loviţi de trăsnet într-un camping în Franţa


Opt adolescenţi cu vârste cuprinse între 13 și 16 ani, răniţi după ce au fost loviţi de trăsnet într-un camping în Franţa
Foto: mediafax.ro

Opt adolescenţi au fost răniţi, după ce au fost loviţi de trăsnet, în departamentul francez Vienne, în timp ce se aflau într-un camping, informează BFM TV, citat de mediafax.ro.

Un băiat în vârstă de 15 ani a suferit arsuri grave şi a intrat în stop cardio-respirator, fiind transportat la un spital din Tours.

Trăsnetul a lovit în jurul orei locale 19:00 (20:00, ora Republicii Moldova).

Adolescenţii, cu vârste între 13 şi 16 ani, se aflau într-o zonă de campare din Lathus-Saint-Rémy. Aceştia sosiseră luni dimineaţa în camping, pentru activităţi sportive.

Amintim că duminică, un adolescent în vârstă de 16 ani a fost lovit mortal de fulger. Nenorocirea a avut loc într-o localitate din raionul Cahul. Pe ploaia torențială, băiatul se întorcea cu alți câțiva prieteni de la scăldat pe bicicletă. Furtuna i-a prins în loc deschis, adolescentul n-ar fi apucat să se ferească și a fost surprins de fulger, murind pe loc.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Externe
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA