ora: 11:05, 11 aug 2017 8064 2

O nouă ședință de judecată în cazul lui Chiril Lucinschi: avocații fostului deputat au cerut încetarea procesului penal


O nouă ședință de judecată în cazul lui Chiril Lucinschi: avocații fostului deputat au cerut încetarea procesului penal
Foto: UNIMEDIA

O nouă ședință de judecată a avut loc pe 10 august curent în cauza penală a fostului deputat Chiril Lucinschi.

Apărarea a cerut recuzarea judecătoarei Elena Cojocari, însă cererea a fost respinsă. Avocații lui Chiril Lucinschi au mai solicitat încetarea procesului penal din motiv că acesta ar fi fost pornit în mod anti-constituțional. Continuarea ședinței va avea loc astăzi, la ora 16:00.

Anterior, judecătoare în cauza penală a lui Chiril Lucinschi a fost Galina Moscalciuc. Avocații politicianului au cerut recuzarea acesteia, cerere care a fost admisă integral și ca rezultat, cazul a fost repartizat judecătoarei Elena Cojocari, se scrie în comunicatul avocaților fostului deputat. 

UNIMEDIA amintește că, ex-deputatul Chiril Lucinschi a fost reţinut, pe 25 mai, în dosarul fraudelor de la BEM, Banca Socială şi Unibank. Acesta, împreună cu trei reprezentanţi ai unui agent economic, sunt bănuiţi de spălare de bani, fapt ce a cauzat prejudicii în proporţii deosebit de mari celor trei entităţi bancare.

Comentarii (2)
  • +6 (6)
    Nu ajuta nimic recuzarea judecatorilor,ei toti se supun lui Plahatniuc.Citi ani a decis el cu Yaralov,atitea va primi Chiril.Un lucru pozitiv are el ca nu ese cu critici la adresa lui Plahatniuc,asta se va lua in consideratie.Fiindca cine l-a criticat pe mafiot,a fost bagat in puscarie sau alungat din tara.
  • 0 (0)
    Lucinschi e hot, despre aceasta Plahotniuc cunoaste, si-l va jertfi in numele imitatelor reformelor si luptei cu coruptia. In UE vor minca aceasta pirjoala, si nu vor face multa zarva, permitindui lui Plahotniuc sa-si realizeze si in continuare planurile.

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA