ora: 13:37, 10 ian 2017 12577

O nouă scumpire a benzinei şi motorinei la început de an. Iată cât costă carburanţii


O nouă scumpire a benzinei şi motorinei la început de an. Iată cât costă carburanţii
Foto: neftegaz.kz

Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică a stabilit astăzi un nou plafon pentru tarifele la carburanţi, valabil pentru următoarele două săptămâni, începând cu ziua de mâine.

De menţionat că ANRE stabileşte un preţ plafon peste care petroliştii nu au voie să treacă atunci când stabilesc tarifele pe care le vor afişa la staţii, însă acest lucru nu înseamnă că petroliştii din Moldova nu pot afişa un preţ mai mic pentru produsele lor.

Drept rezultat, la staţiile de alimentare preţurile nu vor corespunde mereu cu cele stabilite de ANRE pentru plafon şi ar putea fi puţin mai mici. 

În următoarele două săptămâni preţul unui litru de benzină Premium-95 nu ar trebui să depăşească 17 lei şi 99 de bani, un plafon majorat cu 63 de bani.

Află cât costă acum un litru de motorină şi unul de gaz lichefiat, pe AutoBlog.MD

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +3 (3)
  DAR MARIREA PRETURILOR PE GANDONDON NUL MIRA OARE ?????????
 • -13 (15)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Maia Sandu a reactionat?
  A venit cu vre-un mesaj, cu vre-o reactie pe facebook?
 • +2 (4)
  Deci ceva timp în urmă cînd petrolul era în jur de 100 dolari barilul la noi era 18lei litrul, acum cînd barilul e în jur de 55 la noi deja e 18??
  • 0 (0)
   cand barilu era 100 dolari cursul la dolar era 12, cand barilul era 100 taxa emisie poluanti era 0.5% la import, acum 2% (de 4 ori), cand barilul era 100 dolari accizul la import era cu 40% mai mica. stiti sa va uitati doar la baril. economistilor. dar cum poate in romania, de unde se importa 90% carburanti in moldova sa fie litrul cu 4 lei mai scump?
 • +2 (2)
  intoarcem miliardele

  Sunt cetățean activ
 • 0 (0)
  a te uita la baril e cum a te uita la rosii si a cere sa scada pretul la suc vara cand rosiile is mai ieftin. baril este materie prima, motorina produs finit

×
Auto
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA