ora: 14:46, 06 mar 2017 22107

O moldoveancă căsătorită cu un italian de 80 de ani, s-a îmbogățit cu 200 000 de euro de la acesta, după care l-a părăsit


O moldoveancă căsătorită cu un italian de 80 de ani, s-a îmbogățit cu 200 000 de euro de la acesta, după care l-a părăsit
Foto: nasultv.ro

Un italian, în vârstă de 80 de ani, s-a îndrăgostit nebuneşte de o moldoveancă de 52 de ani, după ce cei doi au făcut cunoştinţă acasă la un amic de-al cetăţeanului italian, unde femeia lucra ca îngrijitoare.

Mai târziu, cei doi au decis să se căsătorească, bărbatul declarând că aveau o căsnicie fericită, scrie știrilocale.md.

Mai mult, italianul şi-a convins soția să abandoneze serviciul și să stea fără nicio grijă acasă, el având suficienţi bani pentru întreţinerea familie. Astfel că, timp de doi ani, moldoveanca a primit de la soț circa 200.000 de euro pentru propriile necesități.

Potrivit bărbatului, totul mergea bine până în momentul în care moldoveanca a revenit în Republica Moldova și nu a mai răspuns la apelurile telefonice din partea acestuia. 
 
Având în vedere faptul că a fost abandonat, italianul a inițiat un proces penal, iar instanța urmează să se pronunțe pe acest caz.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
  • 0 (0)
    Sa spuna multimesc ca nu cere impartirea averii. Ce-i pentru un bosurog batran 200 mii, cand are milioane? S-a distrat 2 ani, asa ca ciao!
  • 0 (0)
    banii facuti usor , usor vor pleca

×
MD în presa străină
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA